Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent 2011: Deset finalistů, jaké jsou jejich šance?

24. Listopad 2011 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=1827 w=420]

Na konci článku anketa, kdo dle vás finále Česko Slovensko má talent ovladne.

V pondělí jsem vám slíbil speciální článek, ve kterém zhodnotím šance deseti finalistů na vítězství ve druhé řadě Česko Slovensko má talent. A protože své sliby plním, tak vám svůj odhad nabízím. Jaké jsou tedy silné a slabé stránky naší finálové desítky? A jak tipuju jejich šance na konečné umístění? To všechno si přečtěte v následujících odstavcích. 




Stevie Starr

[singlepic id=2507 w=420]
Ze všech letošních soutěžících je Stevie celosvětově nejznámější. Tím však ale výčet jeho „nej“ rozhodně nekončí. V rámci finálové desítky je svým uměním rozhodně nejoriginálnější, nikoho podobného jsem zatím neviděl. Bez jakékoliv pochybnosti se dá označit na největšího profesionála, což by ale mohla být dvojsečná zbraň, neboť prostý lid často preferuje amatéry před profíky. Dále každému nemusí polykání a vyvrhování předmětů zrovna sedět. Každopádně by ale umístění v Top 3 nemělo Steviemu uniknout a podle mě by si zasloužil vyhrát ze všech nejvíc.

La Gioia

Jeden z nejslabších článků finálové desítky. Tito pánové často zpívají falešně a jejich hlasy spolu navíc vůbec neladí. Ani za extra originální bych toto trio neoznačil, předělávání popových hitů do opery už ve světě proslavili Il Divo. Přesto však La Gioia nejsou úplně bez šance, protože jak jsme se mohli přesvědčit v loňském Talentu i v Talentmanii, opera na diváky vždycky funguje. Když si navíc opět vyberou nějaký profláklý hit, tak můžou především u starší generace zabodovat. Na Top 3 to ale nevidím ani omylem.

Adéla Ferencová

Vzhledem k duplicitě kategorie zpívajících holčiček dávám Adélce jen minimální šance. Přestože je na svůj věk bezpochyby talentovaná, tak její výkony nejsou příliš vyrovnané a v konkurenci hezčí a charismatičtější Dianky se její šance ještě snižují. Ani kdyby Adélka zazářila, tak to podle mě na Top 3 stačit nebude. Tipuju ji na jedno z posledních míst.

Segment

[singlepic id=2852 w=420]
Ze zpěváckých a hudebních čísel mají vůbec největší šanci zasáhnout do Top 3, neboť si u nich ženy najdou pohledné a charismatické chlapce a muži pořádný rockový nářez. Musí si ale dát pozor na dvě věci. Za prvé musí vhodně zvolit píseň, která bude chytlavá a ve které bude možno využít housle. Dále si musí dát pozor na to, aby zpěvák nebyl opět utopený ve zvuku. Vůbec zpěváka bych na jejich místě vyměnil, ideálně za nějakou zpěvačku typu Gábiny Gunčíkové, pak už by Segmenti byli úplně bez chyby. Když se však vyvarují obou chyb, kterých se v semifinále dopustili, mají na umístění v Top 3 velmi slušnou šanci.

Tomáš Buranovský

[singlepic id=2853 w=420]
Náš starý známý ze třetí řady slovenské SuperStar (která je mimochodem mojí vůbec nejoblíbenější soutěží, která v našich dvou krajinách kdy proběhla) je pohledný a charismatický sympaťák a má velmi příjemnou barvu hlasu. Není proto divu, že se těší velké oblibě u ženského publika. Podobně jako Segmenti si však musí dát pozor na výběr písně, Jacksonův Earthsong byl úplně mimo vzhledem k tomu, že Tomášův hlas je úplně jinak položený než Michaelův. Na Facebooku Tomáš vyhlásil anketu, aby mu jeho přátelé (mezi kterými jsem také) poradili, jakou píseň by si měl pro finále vybrat, přičemž já jsem mu navrhnul Wherever You Will Go od The Calling. Uvidíme, zda se mou radou bude Tomáš řídit. Pokud ano, tak by mohl mít slušné šance zamíchat pořadím, i když na Top 3 to kvůli konkurenci ve zpěvácké kategorii nevidím.

Diana Kalashová

[singlepic id=2851 w=420]
Po Velkém třesku patřila k vůbec největším favoritům celé soutěže, její semifinálový výkon však příliš povedený nebyl, proto její šance na vítězství poněkud klesly. Pokud si však vybere rozumněji než v semifinále, tak se může vrátit do role favoritky. Přestože její zpěv zatím není dokonalý, tak Dianka disponuje obrovskou dávkou charismatu, která jí zajišťuje velkou spoustu hlasů diváků napříč věkem a pohlavím. Vzhledem k přetahování o hlasy s Adélkou to na vítězství nevidím, ale do Top 3 by se Dianka při dobrém výkonu klidně dostat mohla.

Atai Omurzakov

[singlepic id=2911 w=420]
Vůbec největší favorit na celkové vítězství. Jeho choreografie jsou mimořádně efektní a působivé, což na diváky vyloženě zabírá. Navíc bulvár v tomto týdnu probíral Ataiův těžký životní příběh, který by na diváky mohl rovněž zabrat. Zkrátka a dobře, Atai má vítězství téměř jisté a myslím, že si ho právem zaslouží, přestože já bych ho víc přál Steviemu nebo Segmentům.

Eva Burešová

[singlepic id=2912 w=420]
Jedna ze dvou nejpřeceňovanějších letošních soutěžících. Přestože Eva zpívat bezpochyby umí, tak „zpěvačkou patnáctiletí“, za kterou ji označila porota, není ani omylem. Pro mě navíc postrádá charisma a její hlas má ve výškách nepříjemnou barvu. Vzhledem ke konkurenci mezi pěveckými čísly si myslím, že Eva nejen nebude v Top 3, ale dokonce se umístí na jednom z posledních míst. Nevím, proč by lidi měli nějak masověji hlasovat pro zpěvačku, jakých jsme už v mnohých soutěžích viděli tucty.

Strýc a synovec Jo-Joo

[singlepic id=2913 w=420]
Černý kůň finálové desítky. Vzhledem k tomu, že v finále jsou tito dva malí cirkusáci jedinými zástupci akrobacie, a také proto, že jsou to děti, které si navíc s sebou nosí zvířátka (a jak víme z Talentmanie, děti a zvířata na diváky vždy zabírají), tak si myslím, že se kluci bezpochyby umístí vysoko, dokonce i do Top 3 by při velmi dobrém výkonu mohli zasáhnout. Na vítězství to ale nevidím především proto, že podruhé těžko vyhraje akrobatické duo.

Ladylicious

[singlepic id=2914 w=420]
Druhý výrazně přeceňovaný soutěžící. Podle mě jsou tyto dámy vynášeny do nebes primárně proto, že jsou to ženy, zatímco většinu ostatních podobných tanečních skupin tvoří muži. Tanečně jsou průměrné a jejich choreografie postrádá invenci. Top 3 po ně vidím v nedohlednu.

Jak to vidí DJ Vlado

1.Atai Omurzakov, 2.Stevie Starr, 3.Segment, 4.Diana Kalashová, 5.strýc a synovec Jo-Joo, 6.La Gioia, 7.Tomáš Buranovský, 8.Eva Burešová, 9.Ladylicious, 10.Adéla Ferencová

Ale vzhledem k tomu, že stejně jako vloni bude nejspíš zveřejněná jen Top 3, tak jsou úvahy o pořadí bezpředmětné. Jak už jsem naznačil, tak největší šanci obsadit medailové posty mají Atai Omurzakov, Stevie Starr a Segment, při dobrém výkonu by tam případně mohli ještě zasáhnout Diana Kalashová a strýc a synovec Jo-Joo.

Je ale možné, že všechno nakonec dopadne úplně jinak (i když bych se tomu velmi divil). Koneckonců Dae Men také nebyli papírovými favority, podle bookmakerů byli dokonce největším outsiderem, ale ve finále nakonec všechny převálcovali. Jestli se tedy mé předpovědi vyplní, nebo nás čeká nějaké překvapení, na to si musíme počkat do neděle.

Anketa: kdo vyhraje 2. řadu ČSMT dle vás?



V diskuzi samozřejmě můžete napsat vaše pořadí TOP 3 a pokud máte Facebook, určitě budeme rádi, když našemu článku dáte Líbí se mi :) Děkujeme.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 62
1
RAINMAN
Reagovat

Adéla poslední?

2
Maxx
Reagovat

No já tentokrát docela souhlasím. Až na to, že Ladylicious nejsou průměrnou kapelou, ta jejich sehranost a pohyby jsou opravdu promakané a považuju ji za jednu z nejlepších tanečních skupin z obou řad Talentu (za mými oblíbenými Mighty Shake). Já osobně ani nevím, komu přát výhru. Atai a Stevie jsou super, ale jsou to cizinci a ačkoliv jsem nikdy nechápal, proč to lidem tak vadí, tak v případě finále už to chápu – naše prachy by měly podpořit náš talent. Pak tu máme šikovné kluky z Jo-Joo, ale ti se tím už teď živí a peníze by využil cirkus. Takže asi Segment? Ale jestli budou nudní jak v semifinále, tak v žádném případě. Osobně bych asi nejvíc fandil Patrikovi Gluchowskému, který by určitě udělal taky zajímavé vystoupení ve stylu Ataie, ale šanci bohužel nedostal. I když, všichni víme, co se možná chystá a přeci jen, loni bylo finalistů 14, takže kdyby to letos z 10 zvýšili aspoň na 12, tak by to hned bylo zajímavější. Nevím jestli Prima s JOJ risknou nakonec skutečně nedat šanci jednomu z největších domácích talentů tohoto ročníku. Lidi na to pořád tak nějak čekají, přeci jen by to bylo hodně nefér ho tam nepustit. Talent zas nemá tolik nadprůměrných soutěžících, aby si mohl dovolit plýtvat takovými lidmi. Uvidíme a pokud tomu tak nebude, tak pošlu hlas a budu fandit někomu podle finálového čísla, protože jasného favorita fakt nemám. Ale to jsem neměl ani loni a jsem osobně rád, když soutěže jasného favorita nemají, bude to napínavé!

3
K.
Reagovat

Prej naše peníze :D Jako jak naše, platí to televize, kterou beztak z většiny vlastní zahraniční společnosti. Tak nevím, jakým způsobem jsou naše, tedy Čechů a Slováků.

Já prostě fandím těm, co mají podle mého názoru největší talent, takže Ataiovi. A je mi úplně jedno, odkud je.

4
Monika
Reagovat

Ja mam sveho favorita jasneho a neni jim nikdo jiny nez Stevie Starr, ktery je nenapodobitelny a vtipny. Tomu nejvic preju vitezstvi a take mu poslu hlas. Myslim, ze v TOP 3 se umisti, ale skonci tesne pod nejvyssim stupinkem, jeho nevyhodou je proflaknuta profesionalita a take ne kazdy je takovemu druhu „umeni“ naklonen. Myslim, ze vitezstvi ma v kapse Atai, ktery ostatni ucinkujici predezene na mile daleko. U me cislo dve, takze ani v jeho pripade nebudu zklamana. V jeho prospech hraje i smutny pribeh a tanec, ktery je vseobecne prijatelny sirokemu publiku. Osobne se mi jeho semifinalove vystoupeni robota libi mnohem vice nez pravdepodobna sestava pro finale, ktera je sice dokreslena skvelou hudbou a vygradovana chytlavymi efekty, nicmene po tanecni strance je vystoupeni slabe. Pripomina mi atmosferu Dae Men, ale je to presne to co na divaky pusobi nejedno oko zustane suche a Lucie se opet nezmuze na slova :-))

5
Mercator
Reagovat

3: Maxx nejspíš myslel peníze z smsek, aspoň tak jsem to pochopil já

Jinak myslím, že už do finále nikoho přidávat nebudou ( přijde mi, že už je na to docela pozdě ), ale jestli jo, tak by to podle mě měl být někdo ze semifinále. Proč by měl někdo semifinále přeskočit a dostat se rovnou do finále?

Reagovat

BTW: logo Prima Family se mně tedy fakt nelíbí. Zprzněný skvělý koncept původního loga. http://twitter.com/#!/EDNA_cz/status/139397630278123521/photo/1

7
Monika
Reagovat

5 – Taky si to myslim. nevim odkud ma Maxx informace a co vsechno vi, ale pridat nekoho do finale je naprosto nelogicke, nespravedlive a stejne takovy ucinkujici ma mizivou sanci na dobre umisteni.

8
Maxx
Reagovat

Mercator: Ne, to jen kdyby ještě udělali nějaké změny a dali by další semi. Času je na to ještě dost, ale to už je jedno. Prostě mě překvapilo, že toho Patrika ještě nikam nestrčili. Ale přímo do finále ne, to by bylo nefér. Jinak ty prachy jsem myslel všeobecně, Atai ať si vyhraje kyrgyzskej Talent :D Hrozný, vždycky jsem nadával těm, kteří furt říkali, že to je náš Talent a musí vyhrát někdo od nás a teď už jsem jak oni :D Ale je to tak, v semifinále a finále je rád vidím, je to zpestření, ale na vítězství už ne. Na druhou stranu jsou fakt oba cizinci nejsilnější. Budou to nervy :D A vítězem show Česko Slovensko má Talent 2 se stává……………………………………. DJ Vlado!!!!!!

9
Maxx
Reagovat

Monika – to by ani nešlo, to pravidla nedovolujou.

10
Monika
Reagovat

Imho uz i na zmeny je pozde, v tuto chvili tezko lze pridat dalsi semifinale, vzdyt i sazkove kancelare maji vypsane kurzy na viteze tuto nedeli, mimochodem ve vsech je nejvetsim aspirantem na vitezstvi Atai pred Starrem. Tezko rict, jak to dopadne, ale myslim si, ze scenar 1. misto Atai a 2. misto Starr je nocni murou i pro Primu :-))

11
Mercator
Reagovat

Vtipné by bylo, kdybychom v neděli usedli před TV na finále, přišli by moderátoři a řekli by: „Finále bude až za týden, dnes pro vás mám novou devítku soutěžících, což se nám povedlo až dodnes utajit, a dva z nich postoupí do velkého finále. “

Ale ani by mi to nevadilo :-)

12
DJ Vlado
Reagovat

Ještě přidám svoje osobní rozdělení finalistů na několik kategorií:

favoriti: Segment, Stevie Starr

sympatičtí: Dianka, Tomáš B.

respekt: Atai („syndrom povinné četby“), kluci Jo-Joo

OK, ale nebaví mě: Eva, Adélka

nejslabší články: La Gioia, Ladylicious

Reagovat

Tak co sjem slyšel, tak vítěz byl vybraný už před velkým třeskem a SMSky to neovlivní.
A ten scénář Atai+Starr by byl asi noční můrou pro všechny televize a lidi by jim to jen tak nedarovali. Snad to zase vyhraje někdo „papírově slabší“ jako loni. DeaMan jsem si před finále snad ani nevšimnul a teď jsem nadšený že to vyhráli právě oni.
Možná Segment nebo Jo-Joo i Dianku nebo Tomáše bych nějak přežil O:-)

Jinak celkově nechápu české soutěže, kam si jezdí lidi z celé Evropy nebo světa, když je tak jednoduché dát do pravidel, že účastník musí mít české občanství nebo národnost. To bylo myslím v nějaké Slovenské Superstar tohle pravidlo nebo někde jsem ho prostě viděl že ho i porota uplatnila když před ně takový člověk došel že ho rovnou vyhodili.

PS: Už jsem se chvíli bál, že tam Vlado nezmíní aspoň jednu ze svých bohyní a talentmánii a tomu lišákovi se to zase povedlo :-D

14
DJ Vlado
Reagovat

Nicku, a kterou ze svých bohyní konkrétně v tomto článku zmiňuju? Snad jedině Gunčíkovou, ale na té se se mnou shodovalo mnohem víc lidí, takže ta se nedá považovat za jednu z těch mých „srdečních záležitostí“, kterými jsem specifický.

Reagovat

Vlado: Ale jo, zase se neber až tak příliš vážně ;-) Kdybych do tebe chtěl rýpat nebo na tebe být MAXX-zlý tak si najdu něco lepšího :-D

16
MG
Reagovat

Stevie Starr – povinná prestávka, využívanie vnútorných orgánov na vystúpeniach mi nereže…
La Gioia –chlapci na piesočku našli mikrofóny, tak vyskúšali…
Adélka – keď už tam je…v kútiku srdca dievčatko ľutujem. Vystavená obrovskému náporu..
Segment – držím palce, prajem víťazstvo. Ale už semifinále ich poriadne zbrzdilo….
Tomáš Buranovský – na môj vkus málo života…
Atai Omurzakov – hlboká poklona pred talentom a umením. Ale víťaz „ČSMT“ má byť aj prekvapením… Semifinálové vystúpenie som videla dávno predtým….
Eva Burešová – škoda reči…
Strýc a synovec Jo –Joo – neviem, nevidela som ešte ani raz
Ladylicious- neviem, nevidela som ešte ani raz

17
Michal V.
Reagovat

@Nick

problem je v tom, ze v letosnim rocniku Prima evidentne o tyhle zahranicni cestovatele stala, takze by si pravidla neplevelila nejakym zakazem.

Nebudu spekulovat do jake miry jsou zahranicni ucastnici financne zainteresovani na pobytu v CR, ale moc bych se nedivil kdyby nejaka kacka kapla.

19
Jirkas
Reagovat

Starr – zajímavé číslo, ale jen poprvé, jinak na jedno brdo, pořád jen něco polyká, přežvykuje nebo vyvrhuje. Možná kdyby zazpíval:-)
Adéla – první ze dvou cvičených opic, falešný zpěv, nemá tam co dělat.
Kalashová – druhá cvičená opice, za kterou navíc stojí klan v čele s Lucii Bílou. Hraje si na profesionální zpěvačku, nicméně v každé třídě na ZŠ bychom našli minimálně tři talentovanější holčičky, jejichž rodiče ovšem mají soudnost.
LaGoia – když je vidím, tak mi připadají jak natřikrát klonovaný Vladimír Hron – ovšem bez hudebního sluchu.
Segment – všechny vesnické zábavové kapely se musejí obracet v hrobě, když vidí jaká hrůza a šmíra se může dostat na obrazovky.
Tomáš Buranovský – sladký nevinný úsměv alá Květa Fialová, o jeho kvalitách vypovídá to, že se neprosadil ani v Superstar.
Eva Burešová – proč ne, ale nijak moc mě neoslovila.
Ladylicious – v castingu se mi líbily, v semifinále jim to vystouení zmršili „profisionálové“ s podivnou choreografii a světelnou šou, takže nebylo vůbec nic vidět.
Jo-Joo – budiž, docela se mi to líbilo a jsem přesvědčený, že na finále připraví ještě větší šou, bude tam určitě víc cvičených zvířátek a možná přijde i kouzelník, tedy spíš klaun.
Atai Omurzakov – mezi slepými je jednoznačně králem. Sice jsem jeho vystoupení viděl už předtím několikrát na Youtube a taky nevěřím na tu pohádku, jak finalistu ukrajinského talentu náhodou na ulici oslovil nějaký jeho český kamarád, takovej debil skutečně nejsem – vážená produkce! Ale je to sympatický kluk a jeho vystoupení mě neskutečně baví.

A další podkategorie – porota:
Lucie Bílá – ze sympatické zpěvačky, za kterou jsem ji vždycky měl, se vyklubala afektovaná polohysterická nána, která si věčně protiřečí a navíc si to u mě hodně rozlila s podporou klanu Kalashových. Lucie – už nikdy víc!
Martin Dejdar – jako Bart Simpson jo, jako porotce je absolutně marný, křečovitý, s trapným humorem. Zlatý Jan Kraus.
Strejda Slávik – arogantní, sebestředný, hloupý, drzý namyšlený slovák, proboha už nikdy víc!

20
Mercator
Reagovat

19: Tomu říkám kritický příspěvek :)

21
Jirkas
Reagovat

20 – Díky:-)

Reagovat

Jirkas (19), taky nevěřím na tu pohádku, jak finalistu ukrajinského talentu náhodou na ulici oslovil nějaký jeho český kamarád

Ta historka je přeci, že toho Čecha učil brácha Ataie. Žádné potkal na ulici :)

23
Jirkas
Reagovat

22 – přesné podrobnosti nevím, ale někde jsem četl, že ani nežije v Kyrgyzstánu, ale na Ukrajině. Prostě byl produkcí objednán stejně jako Hayashi, Starr a buhvíkdo ještě.

24
MG
Reagovat

19 – s hodontením poroty naprostý súhlas…

25
Maxx
Reagovat

11 – to by vůbec nebylo vtipné, to je varianta, se kterou se na Primě operuje už měsíc, ale znovu podotýkám, je to jen varianta, která už za tu dobu mohla být miliónkrát obměněná, nebo zrušená, ale pořád je to pravděpodobnější, než si zabít finále v Česku. Ostatně to, že sázkaři vypsali kurzy, běží reklamy na finále a že lidi mají lístky na tuhle neděli, od které očekávají víc než semifinále, je pro Primu pořád tak strašně malá oběť, oproti ztraceným financím, kdyby vysílala finále už tuhle neděli. Kdo vidí trochu do tv světa tak ví… Finále by ale určitě nemohlo být tu další neděli, buď jiný den, nebo až někdy v půlce prosince a to kvůli porotcům, i když on nějaký hezký příplateček udělá divy :D Uvidíme, my můžeme jen spekulovat a opírat se o mé už hodně staré informace a to už mě neba, takže se nechám překvapit. Ale taky by mi posunutí nevadilo.
19 – no a mě zas Lucie Bílá nikdy nějak extra nezajímala a nebavila a od loňského Talentu ji absolutně zbožňuju, zaprvé mě strašně překvapila jak je v pohodě a vtipná a zadruhé je to nejlepší porotkyně, kterou jsem kdy v nějaké talentové soutěži viděl. Je svá, emotivní, úžasná. Talent bez Lucky? Neexistuje!!!

A pozor, poprvé se zastanu našeho Vladka (od teď má u mě novou přezdívku), Gunčíkovou jako přirovnání užívat smí, to je opravdu jeden z největších pěveckých talentů v historii našich soutěží.

26
Elko
Reagovat

Tak na ATAI-a teraz vytiahol bulvár iné zbrane, najprv potrebovali predať cez titulky jeho životný príbeh o chudobe a teraz o ňom informujú negatívne, že iba okopíroval svoje vystúpenie z Ukrajiny a že neukázal nič nové, predpokladám, že o tom informoval u vás aj český Blesk alebo Aha, lebo to sú jedna riť s naším bulvárom.
No bude to zaujímavé… je to však smutné, že kvôli biznisu si serú do huby a raz píšu tak a o pár hodín inak.

Reagovat

BTW: kdyby někdo hledal remix té skladby Yanna Tiersena (aka hudba z Amélie z Montmartru), co použil Atai ke svému vystoupení, tak je to na http://www.youtube.com/watch?v=7X3oEYLWOrs

28
mk
Reagovat

19: V postatě souhlas s celým příspěvkem až na Bílou – nána byla vždycky :) Dokud zpívá, tak mi nevadí, ale když promluví…

29
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Mám takový pocit, že vyhraje Adéla Ferencová. Je to přesně ten typ „produktu“, který divák žádá. Dojemný příběh o hendikepované dívence, jíž bylo naděleno talentu a která navzdory všem rýpavým a zlým Otýliím ukáže světu, že zázraky se dějí. Hned za ní se umístí neméně dojemný, avšak podstatně zajímavější a dle mého talentovanější Atai. Třetí příčku urvou komiksoví panáčci Segment. Mají jistě velkou podporu mezi děvčaty.

30
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Osobně je ale pro mě, stejně jako pro Moniku, vítězem Starr. Na druhé místo patří Atai a třetí přeji paradoxně hohům ze Segmentu. Vadí mi ti kluci vizuálně, ale hudbu přinášejí na českou scénu neslýchanou.

31
Nika
Reagovat

19: jirkas – tak to jsem se fakt zasmála:-))))) Bez ironie, podotýkám:-)))

32
Nika
Reagovat

Jinak já snad tentokrát ani žádného favorita nemám, nemůžu říct, že by mě nějaké číslo totálně posadilo na zadek, ale u Ataie jsem nedýchala. Ani ne tak pro tanec, jako díky působivému scénickému ztvárnění. Je mi celkem jedno, kdo a proč ho oslovil a taky to, že s tímto číslem vystupuje , kde se dá, prostě jako příběh výborný.
Starr mě bavil poprvé, teď nevím, co by musel spolknout, přežvýkat v bachoru a vyplivnout, abych byla překvapená, možná samotnou Lucii Bílou.

Reagovat

Kdyby Starr spolknul tu propisku a fotku a v břiše to podepsal, tak bych mu teprve to vítězství začal přát … jinak fakt ne :-D

34
Kami
Reagovat

Starr me bavil poprve, vlastne jsem mu to i verila. Ta dalsi vygradovana vystoupeni (zamek, klic, prsten) me bohuzel zklamala a utvrdila v tom, ze je to pouze kouzelnik a eskamoter, byt dokonaly a s originalni myslenkou.

35
Kami
Reagovat

Jeste celkove k Talentu, chrochtala bych si blahem, kdyby byli vsichni na urovni Ataie nebo Stevieho.. to by byla teprve podivana. Tak, aby clovek nevedel pro koho hlasovat driv. Tady je to jen o souboji dvou a ostatni je jen krovi do poctu :-(

36
Monika
Reagovat

Osobne si myslim, ze puvodne Prima pustila do souteze cizince jen pro pobaveni a zvednuti urovne poradu a domnivala se, ze v semifinalovych kolech zvitezi hrdost a narodnost a vsichni tri panove odkraci zpet do sve vlasti. Jsem presvedcena, ze sami tvurci poradu maji ted nocni muru z toho, ze by se v TOP 3 meli objevit dva cizinci. Dnes ve VIP zpravach se tomu kratce venovali a do reportaze pustili vesmes negativni prispevky stylu cizinci neee. Urcite i behem poradu nam nekolikrat porotci, zejmena Lucie s Martinem zdurazni, ze by asi bylo dobre poslat do Vegas Cecha ci Slovaka apod.

Sama za sebe jsem nejvic zvedava na Starra vubec netusim co tentokrat predvede, zatimco u Ataiho to s nejvetsi pravdepodobnosti uz vime.

37
Jirkas
Reagovat

30 – je to tak, akorát tě opravím v tom, že si je tam Prima nepustila, ona je tam rovnou pozvala a zaplatila. Moje hlasy (pošlu tak 5 až 10 sms) bude mít jednoznačně Atai Omurzakov. Myslím, že ve finále předvede toto: http://www.youtube.com/watch?v=DDu4u1M-26k

38
Jirkas
Reagovat

Chyba – můj předchozí příspěvěk byl určený Monice, jsem se přepsal, pardón.

39
Jirkas
Reagovat

Pro Maxxe – ještě k Lucii Bílé. Píšeš že je to nejlepší porotkyně, jakou jsi v porotě kdy viděl. Budu ti oponovat. Pokud bych já byl v porotě takové soutěže, choval bych se profesionálně a snažil bych se o těchto soutěžích nejdříve něco zjistit. Určitě bych se podíval na videa ze soutěží, na nejlepší vystoupení atd… A kdybych toto viděl, nikdy bych pak nemohl hýkat úžasem nad polotrapnými napodobeninami, které někteří čeští a slovenští soutěžící předvádějí. Protože už bych například věděl, že takových holčiček, jako je Diana Kalashová už zde bylo mraky a měly podstatně větší kvalitu, pokud se u malých holčiček dá vůbec mluvit o nějaké kvalitě. Mohl bych taky říct – ale pane Hayashi, tohle vaše vystoupení už jsem viděl už loni v British Got Talent, nemáte tam něco lepšího? Nebo pane Starr, tohle už jsem viděl loni v British Got Talent, neumíte ještě něco jiného? Místo toho tam jen paní Bílá jen vřeští, haleká a kvílí. Je mi trapně i za ni, jak se tam chová. A ještě jeden dotaz, jaký hysterický záchvat by asi paní Bílá dostala, kdyby jí tam zazpívala například Rachel Crow? Já myslím, že by omdlela blahem a byl by od ní konečně pokoj:-)

40
Honza Z.
Reagovat

Bila by se mela predvsim aspon trosku naucit anglicky…

41
MG
Reagovat

39 -súhlas

42
Dagbog
Reagovat

39 – Jenže Lucie Bílá se chová profesionálně. Dělá v první řadě zábavnou show a zastupuje v porotě předem daný úhel pohledu. Není tam primárně na objektivní hodnocení a není tam jen sama za sebe, nicméně hraje svoji roli natolik uvěřitelně a konzistentně, že se tím někteří naivkové nechají strhnout, že.

Na zjišťování informací jsou jiní lidé a snad to i dělají, ale pokud má někdo vznášet věcné přimomínky je to nejspíš role Jaro Slávika. Bohužel Brouk Pytlík je sice schopen trousit obecná moudra, ale věcného se od něj člověk mnoho nedočká. Pokud lze tedy porotě vůbec co vyčítat, je to, že pánská část nezastává srozumitelné a konzistení pozice, ale Lucie Bílá dělá svoje a dělá to skvěle.

43
cedarin
Reagovat

Kdyby Lucie Bílá řekla toto a toto už jsem viděla, dej něco nového, hned by ta „naše“ show potratila na lesku.

45
cedarin
Reagovat

44 Pro Vlada, sorry

46
kačaba
Reagovat

Maxx: sedativa, anxiolitika, benzodiezepiny? To je jedno, protože se mi s tebou lépe souhlasí, když tvé názory neprovázejí vulgarismy. Jsem tady hlavně proto, že diskuze jsou věcné, vtipné (Bazinga) a bez osobních invektiv. Stejně tak zklidnil hormony i Mikeš na jiné diskuzi, toho si cením a děkuji všem za několikaleté zpříjemnění života i když dané reality prožívám většinou jen v rekapitulacích.

47
DJ Vlado
Reagovat

cedarin, 44 – Vím, ale díky :-)

49
Elko
Reagovat

Neviem pre aké vystúpenie je pripravená táto scéna: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=279463278757826&set=a.122630624441093.9159.112106198826869&type=1&ref=nf , ale je to paráda. Tento rok sa so scénou pri každom vystúpení pohrali parádne.

50
Radek aka SUNicko
Reagovat

Elko (49), hodně husté. Můj tip je, nějaká zpěvačka a bude zpívat Stín katedrál či jiný podobný hymnus. Třeba Modlitbu pro Martu :))

51
Honza Z.
Reagovat

to bude neco pro Gottaka :)

Reagovat

Suníčko (50) Tipuju to spíš na La Gioiu nebo pro toho Tomáše Buranovského. Nevypadá to, že by tam bylo místo pro nějakou doprovodnou kapelu nebo vokálisty, což asi u těch „zpěvaček“ bude.

53
pepa
Reagovat

Atai cizinec kterej nemá vůbec v naši soutěži co pohledávat,zkoušel to v Kazachstánu tam neuspěl a ted to zkouši u nás! to dělá jen pro love!

54
Karel
Reagovat

53:Opravdu začínám být zvědavý na to, jestli to dneska večer vyhraje a nebo ne.

55
cedarin
Reagovat

Já si myslím, že vyhraje Adélka. Tedy pouze v případě, že se inspiruje u Stevieho Starra a bude polykat (myslím, že má natrénováno) a spolkne strejdu Jara. Pak to má v kapse!!!

56
Lucka
Reagovat

většinou tedy názory pouze čtu, ale protože jsme před finálem, tak se zkusím vyjádřit, poněvadž co je psáno to je dáno a nikdo nebude moci říct, že jsem to neříkala:-)) i když se možná netrefím, vítězství bezesporu přeji Ataiovi. Talent má. Přikláním se sice k názoru, že když je talent česko-slovenský, tak by zahraniční neměli vůbec do soutěže být přijati, ale když to mají povolené…tak ať vyhraje právě on. Kdo bude druhý a další si nedovolím tipovat, komu bych to ale (omlouvám se) vůbec nepřála, je p. Tomáš a doufám, že nezaútočí dav náctiletých fanynek:-)

57
Jackolo
Reagovat
58
Kiki
Reagovat

Jako počkat,to ten DJ Vlado myslí vážně? Teda jako zcela sním nesouhlasím,Ladylicious na 9.místě?? to snad ne.Dobře,tancovat umí kdokoliv,ale takováhle taneční skupina ještě ke všemu dobrá,tady nebyla hodně dlouho.Takže to hezky prohoďte ze Segmentama.S tímto pořadím nejsem vůbec spokojená,ale co,je to jen spekulace o tom jak by si to představoval.Takže to necháme na divácích.Jenom podotknu,že nejvíc bych to přála Ladylicious

59
cedarin
Reagovat

Kiki, máš pravdu v jednom. Něco takového, jako Ladylicious tady hodně dlouho nebyla.
A doufám, že ani dlouho nebude. Pochod a boxerský trénink opravdu není tanec. DJ Vlado má naštěstí soudnost a napsal to naprosto správně.

60
cedarin
Reagovat

Ladylicious? Takže choreografie. Pěstí doleva, pěstí doprava, kop doprava, kop doleva, zatřást prsama, zatřást zadkem, nasranej pohled do kamery č. 3 a pořád dokola. A když je to finále, tak tu největší drsňačku nastrčíme jako Marylin Monroe. Sorry, ale kdejaká transka je větší ženská.

61
Pavluša
Reagovat

Souhlas naprostej – dnes se přesně ukázalo, jak „výborné“ jsou tanečnice. Nechápu, proč jsou někteří soutěžící porotou tak vyzdvihováni, když jejich talent není zdaleka na takové úrovni, jak to porota staví. Adéla – totální průser od začátku. To samý děvčata.
A k vystoupení Bílé s Gottem? No trapas největší. K čemu ten playback? K čemu píseň stará x let? Prima to letos fakt nějak nezvládla.
A po zhlédnutí vystoupení Matúše musím znovu opakovat, že je Ataiem nepřekonatelný. Celkově jsem nějak z celého finále zklamaná. :(

62
Kamila
Reagovat

Mě se tento pořad moc líbil.Jsem jeho velkým fanouškem.Je pravda,že ne všichni byli na úrovni,ale to je přeci normální,ne?Kdyby byli všichni stejně dobří,tak k čemu by jsme pořádali soutěže?

Přidat komentář