Panáček v reality show

Mama, ožeň ma! kapitola 4

28. Září 2011 | napsal(a): | reality show: Mama, ožeň ma!

Mama ožeň ma! Kapitola čtvrtá

Zoznamka „Mama, ožeň ma!“ dosiahla podiel 23,7%. Opäť zatlačila na Ordináciu v ružovej záhrade (cca 25%), neskôr v konkurencii Adela show a nočného spravodajstva už bola lídrom na trhu.

Já vím, mnohem více fascinující je zpráva, která naznačuje možnost, že neutrina jsou rychlejší než světlo, ale každý se potřebuje odreagovat :-). Já v úterý 27.9.2011 od 21:15 na JOJce ! Kdo se mnou?




Spojovacím článkem této kapitoly je „motání“ se všemi možnými předponami. Hledejte se mnou :-)

Tomík  – Psycho v Hodoníně

Soutěž o to, kdo uvaří Tomíkovi jídlo, které mu nebude chutnat, skončila nerozhodně. Těstoviny byly záměrně vařeny o 15 minut déle, takže výsledná šlichta Martininy schopnosti odhalila docela nezpochybnitelně. Šárčiny langoše skončily svou cestu do Tomíkova bříška již ve stádiu příprav. Když nad tím teď tak přemýšlím, tak možná by si vítězství mohla nakonec připsat Šárka. Po jejím vaření se muselo vyhodit i nádobí.

Ale soustřeďme se na stařenčinu přednášku na téma „podávám dobré, ale nevyžádané rady do života“ Přednášku rozdělila do dvou částí. Část 1 – proboha, budeme ještě někdy něco jíst? Část 2 – jak se dožít zlaté svatby. (klíčové slovo – tolerance).  Během první části se Martina snažila přikyvováním alespoň vzbudit zdání, že naslouchá, ale nakonec se stejně prozradila. Soustředila se na namotávání vlasů Šárky na svůj prst. V přestávce mezi oběma body programu, zasáhla maminka Aňa a položila zdánlivě neškodnou otázku: „Šárko, a tobě to manželství proč nevyšlo?“ Šárka se až do konce vysílání kývala dopředu a dozadu, a stále dokola opakovala „prostě jsme to nezvládli“.

„Je tu neveselo, je tu truchlivo“

Po ukončení přednášky se maminka Aňa s Tomíkem vykradli na zahradu, aby se tam navzájem ubezpečili, že „nás dobrých je málo“. Citlivý SBS-kár, kterého poznáte mezi účastnicemi snadno, má největší prsa, je děvčaty zklamán. Kývající se Šárku odepsal už dávno, ale Martinina slova o tom, že v něm necítí sílu, ho rozrušila. Stěžuje si na dnešní holky, které pod vlivem kinematografie a masmédií hledají chlapáky. On je ztělesněním něhy. Nehodí se do tohoto století. Nakonec se dozvídáme, že Tomík  hledá ženu, která bude podobná mamince. Maminka tuší, že z účastnic tohoto pořadu, to nebude žádná. Nabízí chlapečkovi náhradní řešení. Tak že by alespoň přeřízl Martinu? Kdy se tak asi dorve k další panně? Co, Tomíku?

Marek  – Psycho v místě zvaném Pluhův Žďár

Poľovníka Marka jsme zastihli ráno, kdy podával na kameru raport o tom, jaké to tedy bylo v restauračním zařízení, kam večer pozval obě dívky. Vzhledem k nadužívání slova „úžasné“ je vnímavému divákovi naprosto jasné, že Marek seznamovací show bude zřejmě bojkotovat. Je otázkou, jestli je to proto, že mu z Monik není sympatická ani jedna, anebo jestli byl obětován v rámci nějakého tajného rodinného plánu. Občas mi to totiž připadá, že někdo z nich absolvoval kurs „finanční gramotnosti“. Už pronajali garáž;  billboard na fasádě nevyšel, protože nejbližší frekventovaná cesta je 15 km daleko; pěstitelské přebytky prodány na farmářských trzích; jak tedy zvýšit rodinný rozpočet? Už se asi nedozvíme, kdo z rodiny přišel na ďábelský plán – je nutné prodat kluka. Představuji si, jak za zimní noci, při světle svíček a petrolejových lamp, stojí okolo stolu rodinná sešlost v kápích a každý z mužů vytahuje z klobouku bílou kuličku. Nepříznivý los, černá kulička, padl na Marka. Nebyl totiž doma, byl zrovna s kamarády v hospodě.

Marek se netají odporem k tomuto způsobu seznamování. Jsou na něj proto nasazeni ostatní členové rodiny, aby si ohlídali své peníze. Na cyklistický výlet jede s Markem a oběma nevěstami sestra. Ví, co na bratra platí a chce ho předvést v tom lepším světle. Jako hravého kluka. Proto je všechny přivádí na magické místo s ozvěnou. Marek se snaží smluveným signálem (napodobování prasete) přivolat pomoc kumpánů, ale netuší, že do plánu byla angažována i děvčata a zatímco do sebe lil pivo s rumem, bylo během včerejší noci heslo změněno. Marek se pokouší signál opakovat, ale je to marné. Sestra se snaží Markovi ulehčit to zklamání a tak přitakává :„nevím o co jí šlo, klidně tu krávu mohla udělat“. Takže vysvětlení pro ségru, nemohla, kdyby udělala, Marek by byl v cuku letu pryč…

K večeru se rodinná sešlost přemisťuje k ohni, kde se opékají párky. Marek s baťohem na zádech, ve kterém má všechny věci nutné k přežití v divočině, čeká na chvilku, kdy bude moct nepozorovaně zmizet. Ale buď citové pouto k rodině, nebo čiperná 5 letá neteř, která má oči všude, mu to nedovolili. Nepodaří se mu to ani tehdy, kdy vzniká zmatek, protože slovenská Monika s pláčem opouští posezení u ohniště. Celá tahle fraška je na ni prostě moc. V ukázkách na příští vysílání se objevil nosný prvek tohoto dílu, z vyřazování odbíhá s pláčem maminka. Jak to? Zmotali to a dům musí opustit ona?

Miško – fáze těsně před opravdovým Psychem

Téměř celý vysílací prostor věnovaný nejromantičtějšímu pumpaři ze Slovenska patří Erice. Michal je rozhodnut, a my teď budeme sledovat, jestli se mu podaří se z toho vymotat se ctí.

Jsme svědky toho, jak Mišo, nadupaný oxytocinem, nekompromisně Erice oznamuje, že tímto to pro ni končí. Dává na stůl poměrně nesouvislé argumenty, které se Erika snaží vyvracet. Je to ale marné, zmámený pumpař se už dokáže soustředit jen na to, aby všichni vypadli a on mohl ulehnout se svou Dominikou do společného lože.

Erika bojuje, vysvětluje Michalovi, že jí nedal šanci zjistit, jaká doopravdy je, snaží se nabízet Mišovi alespoň přátelství, vypočítává všechny své snahy o sblížení, je zklamaná nespravedlivostí, kterou právem cítí. Mišo očekával zemětřesení, a tak preventivně stojí ve dveřích, své blízké ženy má nadosah, očima kontroluje, jestli nezapomněl kde je uzávěr vody, plynu, elektřiny.  Několikrát sice opouští bojiště, což Erika komentuje „kam ideš, veď ja s tebou hovorím?“, ale to nevěděla, že Mišo šel kontrolovat, jestli má připraveno rádio na baterku, baterku a lékárničku. Nakonec Mišo zjistí, že sopku Eriku asi přece jen zvládne a stává se pevným jako Lomnický štít. Ne, Erika nemá šanci ani na přátelství. Ne, nemůže tady zůstat už ani minutu. Nejlepší bude, když se sbalí a opustí jeho dům. Hned. Že je noc a do Galanty to jede jen jednou za den, neřeší. Předání kopaček zvládl dle svého nejlepšího vědomí a svědomí bez větších potíží, teď mu v hlavě nezbývá víc prostoru než očekávání věcí příštích se sladkou Dominikou.

Něžná dívka celému tomu představení přihlíží zamotaná do hokejové šály a je zjevné, kterému družstvu fandí. Na konci odměňuje vítěze sladkým polibkem a my tento krásný mladý pár opouštíme v okamžiku, kdy se k sobě přiráží postele. Maminka je nadšená. Zřejmě by byla nejraději, kdyby Michal Dominiku hned teď oplodnil, a ona by už nikdy nebyla sama. Že nakonec postele byly jediné, co se přiráželo, se dozvídáme z „příště uvidíte“, kde Michal chrání čest své nevěsty oznámením, že pro tentokrát k ničemu nedošlo a on si musel pomoci sám. A to ještě, kluku ušatá, nevíš, že to tak zůstane napořád ;-).

Michal a jeho partička

Hezoun Michal připravil pro dívky veselici. V penzionu se maminka Jarka postavila za klávesy, aby připravila synkovi atmosféru k nezřízené pitce, jejíž hlavním cílem bude zjistit, která z nevěst nakonec bude povolnější. Něžná a zakřiknutá Lucia projevuje nečekané dispozice k ostrým loktům a poměrně šikovnými triky alias „lepidlo“ vyrve Michala z Janiných spárů. Jana je tímto vykolejená, snaží se získat kousek pozornosti tím, že přispěchá za klávesy, chytne se mikrofonu a začne … prosím vás, nevíte někdo, jak nahradit slovo „zpívat“? Skutečně se to nedá považovat ani za pokus o zpěv, tuto disciplínu by měla Jana používat jen v sebeobraně, jenže zoufalé ženy dělají zoufalé věci a tak ani Michal, ani Lucie, ani ostatní hosté nebyli ušetřeni této životní zkušenosti. Produkci se zželelo alespoň diváka a tak do Janiny produkce přidal komentář. (toto bylo ale skutečné psycho v Liptále)

Lucie mazaně kontroluje Michalovo požívání alkoholických nápojů, v případě, že hrozí přemíra, tahá Michala na taneční parket, aby to vytancoval, což je další malé vítězství nad Janou. Ta totiž neodhadla správně hladinku alkoholu v krvi a Michala vyzvala k dámské volence v okamžiku, kdy se chlapec ještě kontroloval, a tudíž odmítl.

Na parketu Lucie předvádí techniku z první lekce „jak přijít k sexu na jednu noc“. Michal se chytá a tak netrvá dlouho a překvapivá dvojice se přesouvá do soukromí Michalova bytu. Tam se schyluje k něžnostem. Oba mladí lidé si romanticky šeptají, Lucie Michalovi prozrazuje svou mantru „ nesmiem sa na něho namotať“, Michal naprosto čítankově předvádí techniku „jedním uchem dovnitř, druhým ven“ a celé to směřovalo ke zdárnému cíli. Ovšem jen do doby, než Lucie předvedla, že sex na jednu noc je pro ni nepřípustný, žádnou takovou příručku nikdy nečetla, a kdyby četla, tak ji nepoužije, a kdyby použila, tak ne takřka v přímém přenosu, vyřkne mrazivé zaklínadlo „a čo vzťah“, krev se Michalovi vrací do těch správných tělesných partií, rázem i střízliví a zazvonil zvonec, pohádky Lucie+Michal je konec.

Jana mezitím sedí venku a pláče. Pláče, protože ona Luciinu mantru nezná. Na Michala se namotala.  Je jí to ale prd platné, my už minimálně jeden díl víme, že ona Michala sexuálně nepřitahuje. Jenomže tohle Jana neví. Michal to ví, maminka to ví, diváci to ví a tak rádoby eroticky nabitá akce, sundávání spodního prádla, nakonec stejně vyzní tak, že Michalovi povolily svěrače a Janě nezbylo, než přebalovat.

A to nejhorší na konec :-)

DJ Miro z Prešova

co k tomu nešťastníkovi říct jiného, než že s Pavlínou zažívá skutečné a nefalšované psycho :-).  Až bude jednou bilancovat svůj život, tuším, že jestli ne celý pořad, tak minimálně výběr nevěst bude považovat za osudovou chybu. Slabší povaha by si totiž na jeho místě z Pavlíny odnesla doživotní trauma. V minulých dílech jsme už viděli, jak ho rozsekala na malinkaté kousíčky, pohodila psům, utřela si do něj boty, vytřela jím podlahu, zadupala mu sebevědomí, vrazila mu do nosních dírek dva prsty a obouchala ho o jídelní stůl … a on stále nemá dost. To, že je to ňouma, bylo jasné od zveřejnění medailonku. To, že je to povahou přizdisráč, který se hojí na slabších, vyšlo najevo při jeho interakci s Erikou. To, jak mu Pavlína dává zabrat, ale možná více vypovídá o ní, než o něm. Buď si ta holka jela spravit své sebevědomí, nebo je profesionální zabiják, nebo studuje šokovou vztahovou terapii a jela dělat ročníkovou práci… nevím. Jsem daleka k projevům lítosti nad nebohým hochem, ale jedno malé „ale“ mám. Pavlína vyčítá Mirovi věci, které mu sama dělá. A už dávno měla pochopit, že on není vybaven takovými morálně volními vlastnostmi, ani sociální inteligencí,  aby její „názorné ukázky“ pobral. Okamžik jejího vítězství je jednoznačně identifikován. Namletý Miro si rázným pohybem přistrkuje židli k Pavlíně a vyřkne větu s docela srandovní dikcí „ale ja ťa chcem!“ a ona ho znovu sejme.

Není mi moc jasná role maminky, která působí dojmem, že to tomu svému klukovi snad i přeje…

Erika si užívá kamery a zcela bez jakéhokoliv škrábnutí na své duši projde tímto pořadem až do konce svého vyměřeného času. Nemyslím si, že by ty dvě(Pavlína s Erikou) spolu ještě někdy promluvily, ale nemůžu se zbavit pocitu, že Erika si bude myslet, že přišla k báječné kamarádce….  Jak říkám, Miro  JE truhlík, ale Erika tuhle hádanku nerozmotá do konce svých dní.

A ano, dalším spojovacím článkem bylo slovo „psycho“ . 

Sláva Barboře Vallové, Mišo Hudákovi a celému produkčnímu týmu.

http://www.mamaozenma.sk/novinky-mama-ozen-ma/clanok/ohrdnuty-miro-pavlina-mu-vycistila-zaludok.html

http://www.mamaozenma.sk/novinky-mama-ozen-ma/clanok/dusno-u-miska-erika-je-sklamana-klamal-jej-do-oci.html

http://www.mamaozenma.sk/novinky-mama-ozen-ma/clanok/otravene-dievcata-znudeny-marek.html

http://www.mamaozenma.sk/novinky-mama-ozen-ma/clanok/zabojuju-obe.html

Bazinga

jsem předseda. Předseda klubu smesvině. Moje rekapy ke slovenským seznamovacím reality show jsou touhle funkcí poznamenány.

Mama, ožeň ma!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 125
1
Leonard
Reagovat

Pokud používáš geekovský nick Bazinga, měla bys vědět, jak skloňovat neutrina (nikoliv tedy neutriny). Navíc, celý pokus (byť 16 000 pokusů se jeví jako velké číslo) je na počátku fáze verifikace, která může trvat až deset let – v případě stavby alternativní linky. Proto bych psal raději jeví se, zdá se že jsou rychlejší světlo, než to brát za hotovou věc a v jednom komentáři tak zavrhnout komplet speciální teorii relativity. Pokud to uděláš, padne ti i kauzalita, což bych ti, pokud chceš udržet jakousi časovou hierarchii tvých postů, příliš nedoporučoval.

2
Bazinga
Reagovat

naznačuje možnost nerovná se znamená to :-). Za upozornění ohledně špatného skloňování díky, opravila jsem. Vše ostatní je pro zdejší diskusi o pořadu Mama ožeň ma, úplně bezpředmětné ;-).

3
LadyXL
Reagovat

Já bych se tak ráda těšila…, ale budu mimo příjem JOJky a netu, tak až příští pondělí tady…. uááá, jaký já mám vztek, fňuk.
Tak si pak přečtu s větší chutí rekap a příspěvky :-))

4
Elko
Reagovat

Bazinga, môžem ti pridať do článku jednu reklamu s Erikou? :D

5
Bazinga
Reagovat

Elko, Ty můžeš téměř cokoliv :-)

6
Elko
Reagovat

5: ;-) …je to tam. Čo by na to povedal Gucci? :-)))

7
Wally
Reagovat

mě ty vaše videa tady nejdou, není možno dát ještě další odkaz?

8
Bazinga
Reagovat

přidány upoutávky !!

Wally, zkus na http://www.mamaozenma.sk, tam jsou ty přidané teď, to co tu dal Elko nemám.

9
okkvp
Reagovat

čoto to co to u Michala robila Jana na konci ? s ním či b dím?

10
Bazinga
Reagovat

:-), přebalovala… tak to aspoň chápu já :-)

11
okkvp
Reagovat

no v každém případě to zase vypadá velmi výživně. Řízek Marek je snad neskutečnej

12
romantička
Reagovat

OT k OT 1
Hele ty rozumbrado, tak až si to všechno zverifikujete a přestane se vám to jevit, tak Bazinga a Já v roce 2021 určitě nezatleskáme. Odbydem to prostým: „No a neřikaly jsme to už při čtyřce druhý řady Mama ožeň ma?“
Někdo posílá nějaký částice deset let z baráku do baráku, jinýmu stačí pohled na Šárku, aby pochopil, že světlo, Einštajn a všechny teorie se letos v září ocitly jaksi v závěsu.
****
du se juknout na videa

13
Akcinel
Reagovat

To je neskutečně výživná show. Slováci, ti ví, jak na to. A rekapy jsou třešnička na tomto vysoce povedeném dortíku. Už se mi to dlouho nestalo, ale odpočítávám minuty do začátku.Posílám do virtuálního prostoru díky! :)

14
Viktorie
Reagovat

Když tak koukám na hodonínskou babičku, tak mi připadá, že oni se tam nerodí ale klonujou.:-D

15
okkvp
Reagovat

už zas řičím, Hodonín je výživný :-)))

16
Baruš
Reagovat

Holky u Marka to zabalily? Se tam během těch pár minut snad ani nemihly…Nedivila bych se, on je takový zvláštní druh autisty :)

17
Elko
Reagovat

Vidím, že z bezlepkových produktov sú samé mňamky veci :) a s tým cestom chceli komu rozbiť hlavu?

18
Baruš
Reagovat

Ten „v Hodoníně za vojáčka“ je novodobý rytíř…zbytek opičky notně zvyšuje sebevědomí

19
okkvp
Reagovat

Vůbec by mne nepřekvapilo, kdyby se nakonec ukázalo, že to bezlepkové těsto na langošový chleba je vlastně skvělá plastická výbušnina

20
Viktorie
Reagovat

Trpasličí chleba v reálu, no.:-D (znalci Pratchetta chápou)

21
Elko
Reagovat

Hodnotná diskusia o počasí :-))) …keď je slnko, tak je slnko! Keď padá sneh, tak padá sneh… a Erika sa nám neopakuje :D

22
okkvp
Reagovat

šák vstoupí Kérka a už Mira sekerničí :-)))

23
Elko
Reagovat

22: jj, Kérka (dobrý názov) vždy ho umlčí :)

24
pimpa
Reagovat

Ty jo, ta Pavlína je děsná… Tak nafrněnou nánu aby pohledal…

25
Baruš
Reagovat

Kérka je mazec, leč pravdu dí…Už nikdy nebude sedět vedle takové kočky

26
Viktorie
Reagovat

Kérka tuhle realityšou fakt musí mít jako nějakej alternativní trest, to jinak není možný.:-DD

27
kanárek
Reagovat

On totiž Miro netuší, že jsou ty dvě jedna rozdvojená osoba Jekyll/Hyde. A až ho budou rozdupaného opouštět, spojí se v jednu normální průměrnou obyvatelku československého pohraničí:-).

28
okkvp
Reagovat

26 – tj, sledovat škubání Mira na kousky patří k nejlepším úsekům celé show :-DDD

29
Baruš
Reagovat

Myslím, že DJ Miro, v případě, že by ještě kdy třeba jen v soukromí svého pokoje DJoval, nezavadí o nic ženského pohlaví…teda pohlaví o něj

30
kanárek
Reagovat

Oni si ti chlapci vybrali z uchazeček sami? Protože tyhle Mirovy dvě působí jako ztělesněný předstupeň očistce. :-)

31
Baruš
Reagovat

Kanárek, ono se špatně vybírají dvě z jednoho došlého dopisu. Takže jedna napsala a druhá byla přidělena…soudem

32
okkvp
Reagovat

kanárek – tak on Miro vypadá, že jako partner byl očistec sám

33
Akcinel
Reagovat

Proč přesně by Monika měla zůstávat? něco mi uniklo?

34
Viktorie
Reagovat

Tak doufám, že si tam maminka a ségra fakt Moniku nechají, ať se z toho Marek třeba pos.re.:-D

35
Akcinel
Reagovat

Dominika a Miško se k sobě fakt hodí…mají úplně identické držení těla a stejně debilní výraz v obličeji.

36
okkvp
Reagovat

Kérka se tutově živí jako domina

37
pimpa
Reagovat

36 Vím, že tu má hodně příznivců, ale pro mě tam je absolutně nejodpornější povaha ona. Jestli ji baví chlapy takhle neustále ponižovat, tak se nedivím, že se pak musí hlásit do takovéhle šou a hledat chlapa takhle.

38
Mille
Reagovat

Líbí se mi Erika od Miša – má tak rozvážnou řeč, přemýšlí, než něco řekne a přizná, že ju Mišo dostal. Tak takovou vlastnost, kor na ženě obdivuju a aj závidím, fakt upřímně.

39
Baruš
Reagovat

Mazec mazec mazec a bolí to. Ten výraz pumpára – nafouklá tvář+ruce vbok, Erika je zlatá, jak se drží, mě teda svrbí ruka.

40
Elko
Reagovat

35: :-)))

41
kanárek
Reagovat

36- To by byla SBS-kárka jak víno. :-)
Mirova máti musí trpět …já bych tohle nedala tak dlouho to sledovat.

Mišo je pablb…vyhodit děvče na noc…kvůli 2ma dekám mouky a troše upřímnosti.

42
Baruš
Reagovat

Pimpa, asi mám odpornou povahu též, u DJ bych se, s tím co sám předvádí, totiž taky neudržela a reagovala dost podobně. Ale on to začal sám, když v minulém díle začal svou zlost vybíjet na té, co tančí v pampeliškách.

44
Grifter
Reagovat

Tak u Miska je uz holt rozhodnuto, do sklepa zavrou Dominiku.

45
Baruš
Reagovat

44 – :o)

46
okkvp
Reagovat

kanárek – Mirova máti má synka přečteného a vypadá, že synkovi tuhle pumelici ze srdce přeje – však to taky potřebuje jak pes drbání ;-)

47
kanárek
Reagovat

teď jsem na chvíli odešla.. prosimváspěkně…co a proč ta Jana prováděla s tím vob. Tomášem?

48
Grifter
Reagovat

taky vam ten stream vypnul ve chvili kdy polovnik jeste rozumoval?

49
kanárek
Reagovat

Příště má být další mamánek….nebyla ta jeho nápadnice v HSTM?

50
Mille
Reagovat

Bazinga, tak začínám (TEPRVE!!!) číst komentář k předchozímu dílu a nemůžu dál (pro smích). Výborně se bavím, nechceš se, prosím, přihlásit jako „spravovatel“ Jarmary Járy Cimrmana na Seznamu? Já to v těch komentech cítím, že jej máš v genech. Jen tak dál! Díky za křeče v koutcích úst :-)

51
Bazinga
Reagovat

:-) vše si nechávám do rekapu, ale tentokrát to budu muset shlédnout aspoň ještě jednou, takže rekap bude až po tom, co to dají do archivu ;-)

52
Bazinga
Reagovat

50 :-)), díkes !

vidím tady dneska spoustu nových nicků, MOC MĚ TO TĚŠÍ !! takže zdravím nováčky i staré známé :-)

53
Aneta
Reagovat

Miro: Hrmelo v mojej riti, ked som bol dnes rano na zachode :)))))))))

54
Mille
Reagovat

Nováček nejsem, s manželem už kukáme a čítáme dva roky. Jen jsem byla nesmělá.
úžasné vzpomínky třeba na Petra Machalu nebo Jeníka kopelku :-) (má tam být dlouhé oooo, ale klávesnice mi dělá tohle ´´o) .

55
koc
Reagovat

jeste par pochval pro Bazingu a SUNicko bude muset zvetsit virtualni prostor pro server jinak se nam sem ta nafouknuta predsedkyne nevejde ;-)

56
Wally
Reagovat

tam pořád něco počítaj- strany kostky, opakování za 20 vteřin, myšlenky

57
Wally
Reagovat

jste hezouna minule odpískali a je to tu-zamilovaný a žárlivý ženský jsou doprý potenciál

58
okkvp
Reagovat

57 – jo to je pravda, ale tedy nijaké velké akce jsme se nedočkali – kromě toho, že jedna trpí samomluvou a druhá nám na pokyn rejži předvedla, že hezoun nosí divný trencle

60
koc
Reagovat

pro neznale ctenare –
Trpasličí chleba je přibližně kulového tvaru, hnědé až černé barvy a má neuvěřitelnou výživnou hodnotu.

Pravý trpasličí chleba musí být po upečení hozen do řeky, pak se musí vytáhnout a osušit, následně na něm musí někdo delší dobu sedět a každý den se na něj dívat a ještě ho ukládat a další takové věci.

Jeho velmi kalorický ovšem nikdo po něm ještě neztloustl. Ono totiž člověk nikdy není tak hladový, aby ho snědl. Vždycky se najde něco jiného, např. boty, vlastní noha ..

61
Belisana
Reagovat

60 ooooook!!! :-D

62
Lenka
Reagovat

Ta Šárka je totálně blbá.Ha ha ha,oni to manželství nezvládli?Ona to nezvládla a 2x.Pokud vím,oba dva byli ok,ale ona je sobecká,nestarala se a hlavně oba dva podváděla.Od druhého rozvodu měla strasně moc chlapu ale nikdo u ní nezustal víc než pár dni.To jsem se zasmála-my to nezvládli!!!!

63
zuzana
Reagovat

Dobrý den všem,
prosím prosím nevíte, kde najdu včerejší díl?
Ten odkaz, co tu je, mi nějak zlobí.
Moc dík

64
Phoenix
Reagovat

Včerejší díl jsem viděla už dvakrát a ještě jednou ho asi ještě otočím, aby mi neunikly žádná moudra:) Jak bych to zatím shrnula:
1) Tom a mama Aňa mě rozsekali, když si na zahradě vzájemně vyznávali lásku(,,jsi příliš dobrý na tuhle dobu“, ,,ty jsi taky příliš dobrá a hledám si holku podle tebe“, a nakonec moje nejoblíbenější ,,televize je plná vysvalovanej hrdinů grázlů a ty kladný – jako já – už neletěj“).
2) DJ Miro je idiot, jeho mamina je celkem sympatická a asi ví, jaký ,,poklad“ má doma. Jeho výkřiky do tmy jsou neskutečný. On je prostě na ránu. Kérka mu to správně vystřihla. Ona mu říká věci jasně, jak ho vidí. Jeho to dráždí a rád by jí dokázal opak, ale bohužel nějak se mu nedaří. Jeho doprošování polohlasným šeptem – zůstaň – mě úplně znechutilo. To není chlap.
3) Marek jihočech – je to pařez, ale myslím si, že kdyby se holky trochu naladily na jeho nenáročnou vlnu, dalo by se s ním mluvit. Kdyby se třeba zajímaly, co ho baví nebo tak, třeba by se mu rozvázal jazyk. A možná by rodina nemusela tak tlačit na pilu. Řekla bych, že ho to zbytečně nasírá.
4) Michal – Jana a Lucie – celkem nezáživné.
5) Favorit Miško a Dominika. Ten frajer by od rána potřeboval bít, bít a bít. To je chlap na ránu, jen co by rozlepil oči. Erika to odnesla nezaslouženě a myslím si, že jen proto, že k němu byla upřímná. Tenhle kluk bude trvat na permanentním obdivu ke své osobě, a na nulové kritice. A běda jak Dominika řekne, co si myslí. Nebo co by chtěla. Hned to schytá od něj, tak i od mamy.
Jsem zvědavá, jak to s nima bude dál. Popravdě dlouho mě nic tak nechytlo, jako tahle RS. A těším se na dalšího FHŽ, a klidně bych si i lajzla HSTM:))

65
okkvp
Reagovat

Marek jihočech mi na pohled velmi připomíná prasátko, ostatně podobnost lze imho vysledovat jak v jeho pohybech, tak i chování, navíc vsadím boty, že rozparáděn několika zelenými a rumy v hospodě i hlasitě chrochtá – jakože humor. Jako partner k použití akorát opravdovým zoufalkám, kterým stačí, že mají na nějakého chlapa papír, baví je se celoživotně starat někomu o přísun jídla a čistého prádla a jinak nic od života nečekají (kromě peskování typu : Máňo, sakra, kde si s tím pívem).
Zabít (vykrmený je už dost)

66
romantička
Reagovat

63 Zuzana
s tím odkazem, co sem dal Bacon, je stejný problém jako s minulým dílem – na te stránce je video dvakrát, takže slyšíš dvojí – posunutý – zvuk
řešení: stačí první video stopnout a sledovat to druhé – je o kus níž v komentářích

67
Wally
Reagovat

65- souhlas
i ta ségra je na ránu, ale brácha vypadá celkem sympaticky a černovláska se s ním evidentně nenudila

Řízek byl asi celou dobu na odchodu, stále s baťůžkem na zádech nakročen kamsi za vůní alkoholu

68
romantička
Reagovat

67
Řízek by si měl nabrnknout nějakou hospodskou
tý by neutíkal – od tý by se potácel s tím, že zas radostně přikvačí, až v lese postřílí prasečí ozvěny :)

69
Evík
Reagovat

Moooc pěkná sbírka, tihle chlapci… Zřejmě osud věděl, co dělá, když jim neposlal do cesty vhodné partnerky… Nechtěl totiž, aby se rozmnožili… :) A Prima mu takhle hatí plány… ;)

70
Belly
Reagovat

Marka opravdu zabít je málo, to je druh, takovej typickej venkovskej balík. Ten by si měl najít nějakou vesnickou babu, která ho bude nadále vykrmovat jako maminka.

71
Bazinga
Reagovat

přidána rekapitulace ;-)

72
okkvp
Reagovat

bože dík, už zase se culím i když už je chvilka i po akci čtení :-)))

73
Elko
Reagovat

Opäť si nesklamala :-)))
ale dve veci mi tam chýbajú: ruky v bok u Michala a hokejovej dračice Dominiky (tak ako si minule opísala súboj zápasníkov :D)
a Erikino vysvetlenie, že sa neopakuje :D

74
Bazinga
Reagovat

73 :-) Chybí tam určitě více vtipných momentů ;-)

75
romantička
Reagovat

71
díky moc :)

76
Wally
Reagovat

Tomík, by si měl s Martinou pospíšit, aby Šárka nebyla rychlejší

77
Bazinga
Reagovat

76 :-D, to je fakt !

78
Ivana32
Reagovat

Tak teda- prosím pěkně, taky si myslíte, že „niečo také“ není v reálu vůbec možné? Jen tak si večer přepínám programy s tím, že jdu teda radši spát a najednou- podivný výjev mě uhranul- jakýsi chlapík vyčítá koktající chudince, že se celý den zmůže jen na konstatování faktu, že svítí sluníčko, pak se tam přižene jakási fúrie a brutálně ho setře, načež on jako pejsek panáčkuje a pětkrát za dvacet sekund jí řekne, že je „atraktívna“- no a dál už jsem se nemohla odtrhnout od těch bizarních výjevů až do konce. Přísahala bych, že je to výborně zrežírovaný zábavný pořad, protože jinak- vážení účastníci reality show- kde je nějaká alespoň základní sebereflexe a sebeúcta? No ale sobecky dodávám- díky za pobavení :)

79
RenataE
Reagovat

Teda to je panoptikum! Mohli by jezdit po poutích :)

80
kanárek
Reagovat

Ivano 32…nejsi náhodou Ivana 33?

Bazingo drahá předsedkyně….krásný rekap…některé věty mi zněly v hlavě ještě když jsem si (kvůli němu s mírně imbecilním úsměvem) čistila zuby :-)

81
kanárek
Reagovat

Ano, taky mne napadlo že najatá není pouze Pavlína z Brna (sexy Totalegoničitelka). Na tajnou misi to vypadá i u Řízka (tajný pozorovatel), Šárky (1000 myšlenek za minutu běžná populace rozhodně nezvládá), Martinka (specialistka na přežití na jídle s minimální chuťovou a výživovou hodnotou), Erika (neřízená emocionálně nestabilní střela s opakovaným efektem), Dominika (zkušební předprogramovaný prototyp robotka s doposud omezenou škálou slov a výrazů převážně konejšivého a souhlasného charakteru) .

82
Evík
Reagovat

81

Tak ty myslíš, že to je hrané a ne opravdové? Tak to mám úplně zkaženou náladu… :)

A co když všichni ti milí hoši jsou opravdu produktem lásky a výchovy svých maminek? Nejde jinak, než se ptát, kde byli tatínkové těchto hochů, když je oni nejvíc potřebovali? A kde udělaly milé maminky chybu, když už v úvodních medailoncích nabízely své dokonalé syny, a ona je pak realita i bez show někde jinde?

To jsou při míře rozvodovosti v ČR fakt pěkné vyhlídky… :)

83
okkvp
Reagovat

82 – však to taky vypadá, že všichni tatínci brzo zdrhli

84
kanárek
Reagovat

83- existuje i teorie, že výchova je takových 10, max. 20% osobnosti, za většinu prý může dědičnost. Možná je tedy i druhá možnost, že maminky zkrátka nepřemohly převládající geny. Tatínky jsme neviděli, takže těžko říct :-)

85
Bazinga
Reagovat

:-) mi je jedno, jestli je to hrané, nebo reálné. :-). A všem tu ostudu přeju :-D. Těm klukům možná nejvíc, jestli nejsou schopni si ošéfovat svoje šílené matky, které se toužily předvést na televizních obrazovkách, tak dobře jim tak.

86
Phoenix
Reagovat

super rekap, dobře jsem se pobavila:)

87
Wally
Reagovat

třeba tatínky pouze popozadili, u řezníka byl vidět, u Mira a Michala se o něm nemluvilo, Miško a Tomáš jsou bez nich.
Je to MAMA ožeň ma a tatíci třeba nejsou žádoucí.

88
Elko
Reagovat

Niekto si dal tú námahu a prehovoril do písaného slova Miša a Eriku :-)))

Mišo:
„Ty prosteee nevieš prijať proste to, že prostee mmm sa ti niečo nepodarilo. Ty to nevieš teraz prijať, ty to nevstrebeš. Proste. Jaja s ja som ťja… ty si chcela aby som bol tvrdý so svojím názorom išiel, tak som tvrdý s názorom. Vvčera si to chcela, dnes to máš. Máš to proste nastolené.“ „Čo sa na Dominike páči…ööö proste je to, čo je v nej. Ona má ona má prostee mmm také láskavé vyžarovanie proste. V nej je proste mmm to, čo mi chýba.“

+ dodatok:
Erika: „Čo, ste sa našli?“
Miško: „My sme sa nestratili“ :-DDD

Erika nemčinárka:
„Čočočočó že sa opakujem?! Však keď je slnko, taak tak je slnko, Mirko! Jako no a však boolo slnko, bolo, bolo slnko! Bolo slnko, Mímirko, ččo bolo, no padal tu sneh?! Ale prosím ťa, ččo pa pádal sneh doodoodooteraz alebo snežilo?! Nehádam sa s tebú, já som neni taký typ, já som opačný ako názor, jja sa s každým ako dohodnem, ale ja ti poviem terterteraz poslednú ako záverečnú ako reč, že: „Keď je slnko, tak je slnko. No. A keď snehy padú, padpadajú, taaak taatak padá sneh, nie?“ S hentakú povahú needojdeš vieš kde? No nikde v živote.“

89
Bazinga
Reagovat

:-)), z čehož je jasné, že kdyby tohle bylo ve scénáři, pak by se tito aktéři tenhle text nebyli schopni naučit
:-)), to zkrátka nevymyslíš, to se prostě stane :-)

90
Baruš
Reagovat

88 Elko – jsem si to zkusila přečíst nahlas. No, a připadala jsem si jako Erika. Brilantní transkript.

91
okkvp
Reagovat

88 – požehnej pán Boh slovensky národ :-)))

92
Bazinga
Reagovat

91 :-), buďme ale národostně vyvážení. Šárka – modelářka myšlenek, se nám taky povedla ;-)

„ja nevim kde sem, nevim kde sem, fakt nevim kde sem, ja jsem se asi ztratila, nevim kde sem“ – jj, je to jen volný přepis, přesná citace se mi nechce hledat :-)

93
okkvp
Reagovat

92 – já jsem na kvality Šárky taky náležitě hrdá, i na Tomíka a Řízka Vepříka, ale za ty by nám měl dávat žehnat třeba bývalý bratr Elko, a dvakrát, páč oni přece jen mají po FHŽ kapánek náskosk ;-)

94
okkvp
Reagovat

92 – ještě dodatek – gde, pani, Šárka je dycinky gde

95
Elko
Reagovat

Tak si dajme Šárku:
„To už je prič jakooo, aaa mmm prostě jsme to nezvládli, to manželství jsme prostě obadva nezvládli, takhle bych to jako definovala, můj názor je takovej, že to manželství sme prostě nezvládli!

+ nový bombónik na záver, ako natáčal Miro videovizitku :D
http://www.mamaozenma.sk/novinky-mama-ozen-ma/clanok/miro-o-sebe-v-hlave-mam-vsetko-v-poriadku.html

96
okkvp
Reagovat

95 – mamka vyzerá, že by Mirka dala hoci aj medveďu, len keby už bol z domu a nemusela ho vraždiť sama

97
Ivana33
Reagovat

80 kanárek: ahoj, máš pravdu- jsem. Ovšem leckde jsem zaregistrovaná jako Ivana32 (a už je mi fakt víc:), tak mi to naskakuje už samo.
Co se týče pořadu, nevím, jestli to dám příště znovu, tohle byla náhoda, jelikož jsem ráno nemusela vstávat- navíc nejsem masochistka, i když- člověk je tak nějak potom rád za to, co má doma.

98
Bazinga
Reagovat

95 :-), to by mě zajímalo… proč ten Miro… normálny chlapec z Prešova… proč on na to natáčení… sundal tu epesní náušničku… jáj ty kokso, to je vůl :-D

99
romantička
Reagovat

mně pořád vrtá v hlavě ten pojem „Bývalý dídžej“ – to ho asi jednou na školní besídce kámoš pustil na metr k aparatůře – a Pavlína měla dojem, že jede mezi světlomety a decibely…
taky si váží, že má práci a že dal výpověď a setřás ze sebe příliš křesťanskou rodinu

jen si nemyslete, umět sám sebe TAKHLE vokecat, na to je potřeba ale setsakra fištrón

100
Bazinga
Reagovat

99 :-D

s tou prací to máš tak, každý nenormální by si vzal na dobu natáčení dovolenou, případně neplacené volno, ale KAŽDÝ NORMÁLNÍ dává výpověď … :-))

mmch. prolezla jsem na netu ÚPLNĚ všechny kluby v Prešově, nemají ho nikde ani v archivu :-))

101
romantička
Reagovat

100
aha – no asi se od 1.března do natáčení s mamkou zbavovali žlutejch triček

já googlovala hodinu po celým slovensku
nemaj ho ani na těch školních besídkách!

102
Bazinga
Reagovat

101 :-), zjevně ale nevyhodili všechny… ve žlutém nátělníku dostal první kapky od Pavlíny na schodech
:-)). Asi oblíbená barva… mám pro to pochopení, já mám skoro všechno černé :-)

103
romantička
Reagovat

a cos říkala té upotávce na příště?
„Prišel bych jej na chuť… časom“ (míněna Pavlína)

104
Bazinga
Reagovat

103 – si pre mňa atraktívna… v tomto svetle… no a pak rozsvítili, a zbylo z toho „zvykol by som si“ … je to charakter :-)

105
romantička
Reagovat

příště bude Arpád – vůbec nevim jak to funguje, ale asi ty, co jim ujedou obě, tak končej a nastupujou další nebo co

106
romantička
Reagovat

104
no, abych pravdu řekla, mně vona taky moc do toho jejich domku nesedne ;)

107
Bazinga
Reagovat

105 – Arpáda z Kavy jsem si taky všimla. Ale jak to bude dál, si netroufám ani odhadovat :-). Pak už nám chybí jen Roman a Pavel. Trošku se bojím, že to nejlepší je už za námi :-)).

108
romantička
Reagovat

107
k Barborce Vallové mám bezmeznou důvěru – ta to určině nechá gradovat – tohle byl jen takovej šášula

109
Elko
Reagovat

tiež si myslím, že to bude gradovať :)… a určite aspoň v skratke tam Mišo, Miro, Tom a Michal ešte ostatnú lebo budú mapovať ako sa im darí s ich nevestami a maminkami (tak to bolo aj pri Famárovi)

110
Bazinga
Reagovat

ok, já si drobet nedůvěry, jen co by se za nehet vešlo, ponechám… , protože jestli dopustila ty 2 příšerné díly s Kleo ve FHŽ, tak na bezmeznou důvěru je ještě brzy :-).

111
romantička
Reagovat

109
pokud jsem mu dobře rozumněla, mapovat bude Mišo prostěradlo :)

112
Bazinga
Reagovat

111 :-D, 4ever :-)

113
romantička
Reagovat

110
no dobře, velitelko, ale jedna nová říká „No děs a hruoza“ a druhá skoro pláče, že si to predstavovala trošku jinak – já v tom vidim příslib něčeho konkrétního

114
Bazinga
Reagovat

113 no tak není divu, Arpád z Kavy jí totiž řekl, že je prostorově výraznější, než on je ochoten akceptovat… tuším, že to řekl ve zkrácené verzi : „čau bečko“ a to je pak situace, ve které není potřeba se za slzy stydět… Během té upoutávky na mne působil jako neomalenec.
:-)

115
romantička
Reagovat

co chceš vod šefce, kterej je tak mimořádně zručnej, že jde přidávat zedníkům…
na mne působí jako Magor číslo 5
;)

116
Elko
Reagovat

Arpád je Maďar, resp. MaďaroSlovák, resp. SlovákoMaďar (neviem, do ktorej fajty sa presne zaraďuje), možno mu dievčatá len nerozumeli, lebo mondokoval po maďarsky :)

117
Bazinga
Reagovat

Elko,no…, on je spíš cigoš než maďar, slovakomaďar, maďaroslovak.

118
romantička
Reagovat

já myslela že Arpád je národnost

119
Bazinga
Reagovat

118 :-DDDD

120
jenkaa
Reagovat

Tak jsem po absenci nejdrive cetla rekap, Vase prispevky, pote jsem se podivala do archivu, po te opet rekap ………………….evidentne je toto navykova zalezitost….a vzpominka na Marka,jak se snazi s batuzkem na zadech nenapadne dostat za plot mi dostava:-)))))a mnoho jineho, ale to si to chce pustit jeste jednou a i to bude malo, kouzelna RS…….mam obavy, ze uz lepsi nebude:-) opakovane v jednom dilu lze nalezat skvosty …:-))))))
Bazinga super, ale to uz je normalka :-))))

121
Evík
Reagovat

Stejně by chlapcům nejvíc prospěl nový formát RS:
Mama vyžeň ma! :)

122
Bazinga
Reagovat

121 :-)).

kdo ví, jestli by některá z maminek na konci toho pořadu nevyměnila chlapečka za některou z nevěst …

123
Mustang
Reagovat

Kérka?Paulína??Jenom zasraná neonacistka z Brna co si léčí mindráky :D Naprostá trapka co si hraje na velkou a drsnou,ale v Brně ji jebal každý nácek.Podle toho se ji říkalo přirozeně Mošna :D

124
Dagmar
Reagovat

Ako bez urazky, mustang, ale toto tu ako keby teraz vazne pisal druhy DJ Miro. Aj ty si ju „jebal“? ;) No jasne, ze nie. A tu mame zaroven aj dovod tohto tvojho prispevku, zejo.

125
Mustang
Reagovat

Dagmar:měl jsem tu možnost sní prožít románek.Ale včas jsem toho nechal,nebot její trapné nacistické názory jsjou k smíchu.Dovoluje si jen,když má na koho.Ale je to jen skořápka sraček

Přidat komentář