Panáček v reality show

Den D 4. řada: dnes začíná natáčení, včetně nových investorů

18. Červenec 2011 | napsal(a): | reality show: Den D

Dnes ráno na svém Twitter účtu informoval John Vanhara (Jan Vaňhara), že právě dnes začíná natáčení 4. řady Dne D. Vzhledem k tomu, že John již přes 9 let žije a podniká v USA, nešlo se nezeptat, jakou roli tam bude hrát on. Odpověď skutečně potěšila. John Vanhara bude jedním z investorů ve 4. řadě Dne D. Proč je to dle mě tak dobrá zpráva a kdo jsou další investoři?

Kdo je investor John Vanhara

Možná, že řada z vás Johna Vanharu zná, neb si již pěknou řádku let píše svůj velmi navštěvovaný blog o podnikání v USA s příznačným názvem PodnikanivUSA.com.




V něm už za ty léta postupně popsal vybudování několika středně velkých firem ve Spojených státech. Ať už to byl jeho byznys s realitkami, obchod s bicykly, agentura usnadňující zakládání společností a nebo jeho aktuálně asi nejznámější projekt služby Shipito.com, která umožňuje nejen Čechům nakupovat i v těch amerických e-shopech, které běžně neposílají zboží do Česka.

Vše shrnul i do své knihy Chudý Honza, bohatý John. Jeho byznys strategie totiž není zrovna učebnicová, ale o to zdá se lépe funguje: místo nekonečných příprav si radši máte plivnout do dlaní. „Jak nejlépe zjistíte, jestli nějaké podnikání bude fungovat? Místo psaní business plánu to začněte dělat.“




4. řada Dne D, skupina nových investorů

Tak sestava investorů pro 4. řadu Dne D je plná nových jmen a tedy i tváří: Michal Hanus, Margareta Křížová, John Vanhara, Petra Rychnovská a jediný starý známý Michael Rostock. Jejich fotky si můžete prohlédnout na oficiální Facebook stránce Dne D.

Věřím tak, že John Vanhara do Dne D dodá rozhodně zajímavý pohled úspěšného podnikatele zpoza oceánu a navíc se o tom určitě zmíní i na svém blogu. Co myslíte vy, těšíte se?

Související články

Johnovy první dojmy z natáčení Den D / PodnikaniVUSA.com

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Den D

Diskuze k článku

Počet komentářů: 21
1
Maxx
Reagovat

Tak to odejde Tomio? Poslední dobou tam už mezi ním a ostatními bylo dusno, tak bych se moc nedivil. Mně tam ale osobně bude chybět.

Reagovat

Maxxi, netuším, kdo kromě Rostocka a Vanhary je ještě ve skupině investorů, ale věřím, že se to brzy dozvíme :)

Reagovat

Tipuji, že skončí Dana Bérová, každou chvíli by měla porodit a tak na natáčení třeba nebude mít chuť ani čas.

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/155642/kdy-nastane-den-d-pro-berovou-je-tehotna.html

4
Kapi
Reagovat

Znama byla vybrana s projektem na nataceni. tak uvidime co z toho bude.

Reagovat

Do článku jsem doplnil kompletní sestavu pro 4. řadu, samá nová jména. Ze starých řad jen Rostock.

Reagovat

Já měla nejradši Rostocka a Martu, tak aspoň jeden mi tam zůstává.

7
Ivana
Reagovat

ještě, že zůstal starý dobrý MISTR SORRY! DĚKUJI ! :-) Jo a jinak, neumíte číst? Jména investorů jsou napsané v článku dole!!!!

8
koc
Reagovat

7 – a ty cist umis ? ;-) .. viz post 5 :D

9
Marek
Reagovat

Není na těhoteství trochu už stará?

10
Koci
Reagovat

nad 39let je těhotensví rizikové takže bych řekl že je :D

11
Ajda
Reagovat

9-10,
nemyslíte, že je to její věc a nikomu potom nic není?

12
Maxx
Reagovat

Ty vogo, takže až na Mistra Sorry to je úplně nové. Tak to jsem napnutej, jak to bude vypadat. Zajímavé, že skoro všichni odešli.

13
Eirin
Reagovat

Tomio mi tam bude chybět.

14
Sherlyn
Reagovat

Omlouvám se, že to píšu sem, ale nevim kam jinam, dneska jsem objevila pořad Most Shocking Talent Show Moments, je to na YT rozdělený do několika části a je to docela zábavný ;) http://www.youtube.com/watch?v=RYGTOqkLBOo

15
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Vtipné, v posledním postu na blogu John přiznává, že o podnikání v ČR neví nic a přitom bych řekl, že projekty v Den D budou primárně podnikat v ČR :)

http://www.podnikanivusa.com/2011/07/18/muj-nazor-na-mentory-v-podnikani/

16
Bobby Brown
Reagovat

Konečně zase pořádný pořad. Tomio mi bude chybět, ale on teď vrtá do té politiky, tak má asi jiné starosti.

17
Bobby Brown
Reagovat

14 Sherlin:
Dík, dost jsem se pobavil. Nejvíc jsem se válel z příspěvků:

Díl 1. X Factor 2008 – Holistic Vocal Coach
Díl 1. Dancing on Ice 2009 – Todd Carty
Díl 3. America’s Got Talent 2007 – Acrobat (tohle jsem si pouštěl asi 100x)
Díl 3. Let’s Dance – Paddy & Keith
Díl 5. Got to Dance 2001 – Bridget Clarke a.k.a Happiness

Dále jsem se rád podíval na latexovou Katie Price.

Ale největší baba tam byla Nicki Chapman, jedna z těch, co to komentuje.

18
Sherlyn
Reagovat

Bobby: Jj, myslim, že se tenhle pořad poved :) možná bych byla pro, aby se tu vytvořil článek o tom a my tam mohli komentovat, je tam spoustu reality show a některý z nich vůbec neznam :)

Reagovat

Tak John už na svůj blog napsal první dojmy z natáčení Dne D. Odkaz jsem přidal na konec článku.

21
Bobby Brown
Reagovat

Zajímavý rozhovor na téma tzv. StartUpů je na digit.cz díl 68. Je to vlastně projekt, který připravuje začínající podnikání ještě před tou fází, než s tím jdou na trh, resp. před investory. O dni D se tam také baví, takže to zase takový OT není. A hlavně, na jejich stránkách startupyard.cz/ vidíme mezi mentory známé tváře z pořadu Den D.

Pozn. bohužel, kluci ušatí z digitu mají opět velmi špatný zvuk – tichý, takže nutno vytlemit repráky, nebo jako já použít sluchátka.

Přidat komentář