Panáček v reality show

Ano, šéfe: fotka Pohlreicha stržena kuchaři a spálena

16. Červenec 2011 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

[singlepic id=1852 w=420]
Do dnešního vydání si bulvární Blesk připravil parádní článek z natáčení další série Ano, šéfe se Zdeňkem Pohlreichem, který mě po ránu opravdu pobavil. Bleskem popisovaná kauza se odehrála při natáčení v restauraci Černá kočka ve Svitavách. Pobavil především tento odstavec.

Bifteky, tequily, moře piva a také doutníčky. To všechno si dopřával Pohlreich se svým štábem. Když to však partička vzala zpátky na Prahu, zůstala po ní sekera za víc než 19 tisíc. Místní kuchaře to tak dohřálo, že strhli Pohlreichovu fotku ze zdi a spálili ji!




Větší potupy se Zdeňkovi dostat rozhodně nemohlo, než aby byl stržen ze zdi a spálen :)

Osobně si myslím, že pan majitel se snažil štábu i Zdeňkovi během natáčení nadbíhat ohledně hvězdiček a tak určitě velkopansky vykřikoval „To je na mě, to neplaťte, to nechte být“ a až v okamžiku, kdy zjistil, že žádná hvězdička nebude, ba co více, Zdeněk mu restauraci Černá kočka ve Svitavách pořádně v televizi zpucuje, obrátil a chtěl vše zaplatit.

To zase bude díky dalším řadám Ano, šéfe na podzim veselo a to v Čechách i na Slovensku

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 23
1
Martin
Reagovat

Majitel dostane v prime timu prakticky zadarmo reklamu, kterou by nedsotal ani za tech 19 tisíc a jeste bude volat do Blesku?!

2
Marek
Reagovat

Podobný článek také naleznete na webu tn.cz

3
Nextka
Reagovat

Myslím si přesně to, co autor článku. Když nedostal hvězdičku, šel si stěžovat!!

4
Maxx
Reagovat

Přesně tak a navíc se chtěl díky tomu ještě víc zviditelnit. Asi to tam bude pořádná verbež v té hospodě.

Reagovat

Myslím, že ta sekera za 19tisíc bude reálně tak za devět a jinak taky souhlas se Suníčkem… Reklama je potřeba a Blesk za náměty na články platí slušně ;-)

6
Honzad
Reagovat

Já se tak těším, až konečně zase bude na co koukat ;)

7
Martin Šplíchal ( Černá Kočka )
Reagovat

Štáb jsem během celého natáčení nezval na nic co by měli na účtě. Na co jsem je zval se psalo přímo na mě. Že jsem dal článek do blesku bylo z důvodu arogantního jednání, toho, že Pohlreich nedodržuje to co hlásá a i Vás tím klame, po tom co jsem zažil s ním a štábem se velmi divím, že jsem první kdo píše o zákulisí z natáčení. Bleskem jsem Vám pouze chtěl sdělit, jak se chovají Vámi obdivovaní lidé.

8
Kacena
Reagovat

Nerozumím na základě čeho tu zveřejňujete domněnky, které nemáte ani trochu ověřené. Zajímalo by mě, kde „Suníček“ tyto informace sebral, vystoupit s takovou pitomostí a prohlašovat ji za pravdu… U natáčení jste nebyli, já ano a věřte, že jsem byla velice překvapená jak natáčení probíhá a jak vypadá televizní sestřih. Uplně nejvíc mě ale překvapilo, že „Suníček“ přijde se svým příspěvkem a ostatní pouze tupě souhlasí, to nemáte vlastní názor? Probuďte se a uvědomte si, že na obrazovkách uvidíte pouze to, co režisér této „reality show“ bude chtít, abyste viděli, navíc to musí být drama za každou cenu, když drama není, tak se uměle vytvoří. Když nevíte o čem mluvíte, tak si to radši nechte pro sebe!!!

9
spyros
Reagovat

A teraz tu zacne pisat cela rodina majitela restauracie.

10
Kacena
Reagovat

Tak jednou asi nestačilo. Proto opakuji: Když nevíte o čem mluvíte, tak si to radši nechte sebe!!!

11
anja
Reagovat

chudák Zdenda, zase ho vláčí bulvárem :))))

12
Bobby Brown
Reagovat

10 – Kdyby lidi mluvili jen o tom, co přesně znají, ztichla by celá planeta.
Tohle je diskuze o tom, co je v TV, tak si to přeberte jak chcete.
A abych parafrázoval, když nevíte o čem jsou diskuze o reality show a samotné reality show, tak… si to tam doplňte sama.

Reagovat

Tak vždycky si bude každý bránit svoje zájmy.
Všem trochu inteligentním lidem je jasné, že realita a TV jsou dvě odlišné věci. Ale jak se říká na každém šprochu pravdy trochu. A i to co je v TV musí z něčeho vycházet.

A kdyby byl Zdenda kdoví jaký debil, tak tomu pořadu vděčíme minimálně za to, že si čím dál míň lidí nechá v restauraci kálet na hlavu a do talíře ;-)

14
LadyXL
Reagovat

8, 10 – ale my přeci víme, že reality show není úplná realita. Má to být (a někdy i je) prostě show! A někdy o tvrdé realitě! Nebo si snad Zdenda a střihač přidávají do kuchyní špínu, zmrazené zbytky jídel a jiné „chuťovky“??
Jo a jedna zajímavost – ještě jsme ten díl o Černé kočce ani neviděli a už jsme přesvědčování, že to, co tam bude, není vlastně pravda… hmm. Taky reklama….
A souhlasím s Nickem! Víc hostů si teď dává pozor na to, co jí. Dokonce jsem se setkala na vesnici už i s názorem, že si v té jejich oblíbené restauraci,kam chodí na „sváteční“ oběd, nebudou dávat ten „pitomý kuřecí plátek s broskví“ – bravo Zdendo :-).

15
DonJone
Reagovat

8,10 Nechápu tu zlostnou reakci, snad každému musí být jasné, že mezi realitou a realityShow bude rozdíl. Jinak to nebude show. Stejně jako kdybych očekával, že v Blesku bude seriozní zpravodajství. Na druhou stranu by mě docela zajímaly postřehy a zkušenosti z natáčení a právě v té oblasti ve které se liší realita od (možná uměle vyvolané) show.

16
Lucka Most
Reagovat

chápu že realita je realita show je show, ale koukala jsem na ty lístky – no souhlasím, že majitel potřeboval nějakou reklamu a vzhledem k tomu, že pořad poběží až v září – tak holt potřebuje lidi už ted, aby jim dokázal jak byl Zdeněk zaujatej :(((( příjde mi to trapný a ten pán mi připomíná toho člověka ze sobotních TN, toho co kopal do druhého, protože si dovolil odvést dřevo, za které nedostal zaplaceno :(((

17
koc
Reagovat

dle tiskovky Primy k podzimnimu vysilacimu schematu bude 3 rada Ano sefe radou posledni :(

Reagovat

koc: Neříkali něco podobného i u druhé řady? Že pak mělo přijít na nože a mysleli, že to bude adekvátní náhrada?

19
koukac
Reagovat

je to ctvrta rada

20
Alibista
Reagovat

Šplíchal si dělá alibi. Myslí si, že je dobrej, ale není. Prostě není.

21
Alena
Reagovat

Ja bych nepřejmenovala restauraci Skandinavii ve Svitavách na Černou kočku, ale U 4 zoufalců.
Jdite dělat něco jiného kluci

22
blueberry
Reagovat

Je opravdu zvláštní, že se neztěžuje více restaurací. Když má někdo neschopný personál, bordel v kuchyni nebo v účtech a zve se takového „pruďase“ stojí to odvahu, nervy a bohužel i prachy. Osobně tu vidím jen boj za uražené ego – nic víc. Lidi taky se proberte – když už nic jinýho – jak sami říkáte – realita je jinde než v reality show, tak proč jste tam vlastně lezli?

23
Příznivec obecný
Reagovat

Proč dávají takový příběh? V jiným státě by úřady vlítli na plac a pozavírali. Stát je jako člověk samotnej.Když je člověk jak má bejt, tak se ohradí a nenechá si na sebe házet špínu. Ale tady, ať je to pravda nebo lež, nic se neděje. Buď je to opravená reality a je to vrchol rozšiřovat hnus, anebo je to pravda a není další díl, jak u nás se spravedlnosti docílí. Pobavit za každou cenu. Oprava vydělat prachy za každou cenu. Za chvíli budou vraždy v přímým přenosu a policajti nikde. Na TV zprávy nekoukám, moje průměrné IQ a osobní pohodu si musím trošku chránit. Dívala jsem se jen pro zvědavost, jestli je to u nás pořád na.. zase mi vyšlo, že se člověk musí tady starat sám o sebe (číst co chce a myslit si co chce a dřít jak vzteklej). Než blbou náladu a černý myšlenky, že je všechno zbytečný, za to mi takový pořady nestojí.

Přidat komentář