Panáček v reality show

VyVolení – Poslední Zúčtování (6. 12. 2005)

7. Prosinec 2005 | napsal(a): | reality show: VyVolení

česká verze VyVolenýchDnes naposled byl sestřih zahájen rozdáním obálek k písemné části zúčtování. Následovalo Rišovo hlášení o zdravotním stavu VyVolených. Kromě Katky a zejména Janky bylo včera už všem lépe.

Jindra dostal od štábu za úkol ukrást Tonymu jeho vozík. Mohl si vybrat mezi Slováky komplice. Kontaktoval tedy Luise a pak se sám jal plížit k pojízdnému křeslu. Nezůstal však dlouho nezpozorován a byl Tonym rázně odehnán. Ten měl obavu, aby mu křeslo Jindra nerozbil. Nakonec Jindřich navedl k činu Lindu a ta pak využila Tonyho nepozornosti během čtení zadání dalšího úkolu k dopravě vozíku ke dveřím. Luis ho pak dovezl do zpovědnice a Jindra sklidil Tonyho hněv, když ten zjistil, že křesílko není.

uvnitř článku pro velký úspěch opět ke stažení Matelko :)


Oním dalším úkolem byla hra na mimy. VyVolení si namalovali obličeje barvami a předváděli pak beze slov události, které ve Vile zažili – například návrat z duelu nebo sáňkování – a ostatní pak hádali, co to je. Vlado musel navíc dělat živou sochu a směl se pohnout jen, když mu někdo něco hodil do klobouku.

Také milujete Matelka? Stáhněte si ho :)

Jindra byl včera zjevně v ráži a nějak zapomněl nosit svůj mikroport. Za to byl záhy potrestán pobytem v sauně na dobu neurčitou, kde mu společnost dělala jen oblíbená znělka Matelko. Ta ho uvedla do jakéhosi transu, ve kterém stojka na hlavě byla ještě tou nejméně zvláštní činností. Další záběr se věnoval konfliktu mezi Jindrou a Vladkem. Jindřich snědl dvě tvarohové tyčinky a Vlado mu řádně vyhuboval, neboť byl pověřen dohledem nad dietou těch VyVolených, kteří se ještě nedávno potýkali z urputnou střevní chřipkou. Zdravotní policie Vlado a Luis pak odháněli od talíře se svíčkovou i další hříšníky a Jindru Luis rovnou vyhnal z kuchyně. Jinříšek potom pobavil, když slovenské črevná chrípka přečetl jako „červená chřipka“.

Následoval sesřih slovenského zúčtování (výberu), které s přehledem „vyhrál“ Rocky. Kačka se vyjádřila, že nechápe, jak si mohou Slováci dělat ze zúčtování srandu, když ta česká bývají o nervy. Potom Prima divákům i vyvoleným pustila rekapitulaci toho, kdo dal kdy komu palec dolů, a následovalo připomenutí tří dramatických evakuací české Vily, z nichž třetí byla definitivní.

Před samotným zúčtováním se Tereza zeptala Slovenských soutěžících na to, kdo podle nich dostane zelený šátek. Snad všichni tipovali Michala. Pak už ale Češi začali chodit jeden po druhém k tabuli. Katka dala Michala, Michal Jidru, Jindra Michala a Vlado nakonec velmi dramaticky taky Michala. Michal přijal zúčtování celkem klidně, měl jen výhrady k Vladovu odůvodnění, že jej Michal využil a oklamal. Na Terezinu otázku, zda to čekal, Michal odpověděl: „Věděl jsem to.“

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
Misak
Reagovat

Hysterickej záchvat VLadka a jak Tony napadl Luise….v ukázce na rekapitulaci. TAK TO BYL HUKOT.

2
Beruska
Reagovat

prosim Vas, nevite nekdo, jak se jmenuje pisnicka, ktera obcas zni VV pá papa pá………….dekuji

Reagovat

Beruska, Matelko … máme jí tady v jednom z prvních článku o československé verzi VyVolených i ke stažení. Takže stačí pohledat.

4
Milan
Reagovat

Mě zaráží, že Tony si dovolil fyzický kontakt (napadnutí) na Luise při dohadování s Vladem a jako přídavek přidal rasistickou poznámku k původu Luise. To jako nikomu ze štábu nevadí jeho chování?

5
Baruš
Reagovat

Jak jsem Vladovi fandila, tak teď už jen doufám, že nevyhraje. Už aby mu chystali lůžko v nějakém klidném areálu, potřebuje dlouhé zdravotní procházky a sem tam nějakou tu pilulku.
To, co včera hlásil u tabule, a div se u toho zase nerozsypal, to mi hlava nebrala. Je to jen obranný mechanismus, když si snaží namluvit, že ho Michal využil. Mě to připadá skoro naopak. Ale což, už bude brzy konec. Času už nám to všem sebralo dost, ne? :o)

6
Beruska
Reagovat

Sluníčko, prosím Tě nemůže to najít, prosím prosím, poradíš mi?? děkuji moc

Reagovat

Beruška, co bych pro čtenáře neudělal :)) Přidal jsem Matelka ke stažení i do tohoto článku. Tak se podívej a stáhni si ho :)

Reagovat

Milan: vrátí se mu to přes lidi, pokud měl rasistické poznámky, tak určitě nedopadne v hlasování dobře…

10
Markoff
Reagovat

ja pri sledovani poslednych dni musim konstatovat, ze tak ako som povazoval uz obyvatelov vily za vcelku normalnych co si zasluzia vyhru musim priznat, ze naozaj komu ju uprimne neprajem je psychopat Vladko ktory si mysli ze on jediny ma narok na vyhru, dufam ze mu to divaci spocitaju v hlasovani a kludne nech to vyhra aj blba Katka ked by aj nie Michal ci Jindra (ktory by si to zasluzil spravanim asi najviac), v posl. dni inak myslim ze Jindra vychadza celkom dobre s Michalom, Michal ho dal pravdepodobne z taktickych dovodov ze si ho chce vziat do duelu kedze Jindra je sice oblubeny ale aj napriek obrovskej manipulacii proti Michalovi (ci vdaka nej) ma Michal este stale kvantum fanusikov ktore bude asi vacsie ako Jindrovo, ale je to uz v principe jedno kto sa vrati na tie 2 dni, nech uz si vypadne hocikto, ak by Michalovi neslo o peniaze tak si vezme do duelu toho kto na neho najviac kyda v posl. dobe a vezme Vladka nech divaci rozhodnu ci chcu vo finale despotickeho neurotika alebo vcelku normalneho Michala, Michal by aspon mohol hrdo odist ak by prehral pri tom fanklube ktory udajne Vladko ma (resp. on by ani nebol keby to Prima nemanipulovala tym sposobom ze Vladkio je jasny vitaz a tak proti tomu uz divaci ani neprotestuju a zmierili sa s tym, len dufam ze Vlado na to dojede a vsetci si budu mysliet ake to ma iste a nakoniec dostane najmenej hlasov)

11
Ufon
Reagovat

To: Markoff
No to budes jeste prekvapen jaci retatrdi tady ziji ;)

Přidat komentář