Panáček v reality show

Ano, šéfe: Bohéma Café Restaurant zažila zátěžový test

23. Květen 2011 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

[singlepic id=1852 w=420] Že se chystá na podzim na obrazovku TV Prima další řada Ano, šéfe se Zdeňkem Pohlreichem je známá věc a protože se na internetu nic neutají, tak víme, že se tento víkend konalo natáčení v brněnském podniku Bohéma Café Restaurant.

Bohéma je restauracev budově Janáčkova divadla v Brně, zrekonstruovaná ve funkcionalistickém stylu, poměrně „na úrovni“, zaměřená především na návštěvníky divadla. Pokud vás zajímá, jak probíhal zátěžový test podniku. Pak si určitě přečtěte zápisek jednoho z účastníků tohoto testu Ano, šéfe očima toho tichého v koutě.




Myslím si, že právě z tohoto brněnského podniku bude záživný díl.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 22
1
koc
Reagovat

to musela byt krusna sobota ;-) .. pac ti nefunguje odkaz ..

Reagovat

koc, opraveno, nějak a někam mě při psaní článku upadl :))

3
koc
Reagovat

tak sem to dvakrat prelouskal .. pisatel to vzal hodne zesiroka .. jednu jedinou podstatnou vec opomel napsat a to jak se dostal k pozvani na zatezovy test .. jen ze zvedavosti bych to chtel vedet ..

Reagovat

koc, však to tam píše v úvodu, potkal pozvánku/výzvu někde na Twitteru. Na téže službě jsem objevil i jeho článek.

5
koc
Reagovat

4 – acha .. ten uvod sem nejak prehledl :) .. nu nic .. sem slepejs :(

6
Kuba
Reagovat

byla výzva i na oficiálním webu Ano šéfe, kde se psalo, že se v sobotu bude konat „zátěžový test“ a byla potřeba naplnit restauraci, aby personál zažil co je to plná restaurace lidí, chtěl jsem tam jet taky, ale nějak mi nevycházel termín.

8
koc
Reagovat

7 – dik az info .. zajimave skodolibe pozvani ;-)

9
Kapi
Reagovat

Ten clanek je celkem vytizny- hlavne vykecava dobry veci ze zakulisi!! Takovych clanku by melo byt vic!

Nejak ale moc nechapu jak je mysleno tohle: “ Mladý pár se často vyskytoval v záři reflektorů a diskutoval se členy štábu, takže zprvu působili jako zkušení gourmeti, co náhodou zavítali do podniku na večeři. Pak ovšem přikvačil pan Džíny u kolen, který bez ostychu začal ochutnávat z jejich porcí a bylo jasné, že nejlepší náhody jsou takové, které si sami zařídíte. Až si zapnete v televizi díl z Bohémy (anebo nějaký úplně jiný) a uvidíte ten nejsofistikovanější mladý pár maximálně znechucený úrovní podniku, jídla, nápojů, personálu, hostů a kdovíčeho, náhoda zase zapracovala“

To jako ze ten v dzinach proklate nizko (usuzuju na nejaky nevyzraly ucho co „jde s dobou“) ochutnal a rekl jim co maji rict? On byl nejaky profik nebo jen pridrzkabel? Nevim jak je to mysleno a rada bych to vedela- protoze to zni jako celkem zajimava informace. Diky!

10
koc
Reagovat

9 – mysleno nejspis jako ze byl mlady par nasazen ..

11
Kapi
Reagovat

10 – ano, to jedine mi z toho vychazi jako jasna vec- jde spis o toho s „gaťkama“ – kdo to byl a co ze to mel za ulohu?

12
koc
Reagovat

11 – bud to byl rejza a nebo dramaturg .. proste nekdo kdo to mel na starost . . a nebo nekdo jinej ze stabu ..

13
koc
Reagovat

12 – doplnek .. tedy on je rejza a dramaturg nejspis tatz osoba .. tak bud rejza anebo nekdo z produkce

14
koc
Reagovat

toto byl rejza treti serie .. tak treba dela i na 4 .. http://cs-cz.facebook.com/martin.justa

15
Kapi
Reagovat

diky za info. Ale stejne to porad to neodpovida to co chci vedet – je jasne, ze to byl nekdo ze stabu a ne clovek z ulice :) jde o to KDO KONKRETNE to byl a rikal jim co maji rikat. Nejspis to bude nekdo na tomhle postu, ale presto bych byla klidnejsi, kdybych vedela, ze to byl nekdo zodpovednejsi v gastro… To jsem ale naivni, což….?

16
Misha
Reagovat

Osobně teda s Bohémkou nemám dobré zkušenosti … na jednoduché preso s mlékem a vodu jsme tam jednou s kamarádkou čekaly 3/4 hoďky, načež jsme objednávku zrušily, protože bychom přišly pozdě na představení … ale zas to bylo příjemnější čekání, jak venku v dešti, že … :o)

17
Kapi
Reagovat

Zacinam mit tuseni, ze tahle rada Ano, sefe! bude vice show ala „produkcni zapletky“, nez realita a ukazani skutecnosti v predchizich seriich…

18
koc
Reagovat

17 – no to nevim .. jak jsem pochopil z reakci na ten restik .. tak stal za prd .. jen majitele a mozna kuchar to nechteli pochopit .. tak jim ukazali co to je kdyz se naplni restaurace .. a to s tim mladym parem beru s nadhledme .. treba to tam ani nebude .. v zadnem dile nebylo vic jak nekolik zpovedi hostu (nekdy treba vubec) .. v tom dile ze Slaneho bylo taky nekolik lidi pozvanych na ochutnaku (predpokladam ze je pozval nekdo ze stabu) .. ja se necham prekvapit ..

19
Kapi
Reagovat

18 – ta restaurace urcite stala za prd o tom neni pochyb. Jde o ty čachry kolem toho nataceni a postprodukce- tam to pujde do ostra po vzoru soucasnych RS (prostreno, sefka…) – konflikty a protipoly za kazdou cenu (i reality)

Ve vysledku je jedno jestli tam budou nebo nebudou v sestrihu. Jestli se neco takoveho deje u tohohle, bude to prolezly celym natacenim…

20
koc
Reagovat

19 – je to realne jen ocamcat pocamcat :)

21
Kapi
Reagovat

koc- ty mi v diskuzi o tomto tematu pripadas jak novacek na tomto foru neznaly veci – nebo je to umysl?

22
koc
Reagovat

21 – necham to na tvem uvazeni ;-) .. sam nerozumim tomu co nekdy pisu .. nerikam ze je to tento pripad .. nekdy proste vypnu az az za nekolik dni zjistim co vse jsme dokazal vyplodti

Přidat komentář