Panáček v reality show

Československo má talent 2011: Jana Krause v porotě nahradí Martin Dejdar

17. Květen 2011 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=1827 w=420]

Castingy na další řadu Česko Slovensko má talent, ročník 2011 zdárně probíhají. Moderátoři zůstanou jako u prvního ročníku Jakub Prachař s Pycem. Otázkou tak pouze zůstalo, kdo bude v porotě. Bulvár přinesl informace, že Jan Kraus to tentokrát na spolupráci nevidí a tak se hledala náhrada. Minulý týden o ní již kolovali informace slovenským bulvárem a dnes byl oficiálně nový porotce potvrzen TV Prima.

Ano, stal se jim herec Martin Dejdar, který je aktuálně k vidění ve své životní roli Ozzáka v rámci sitcomu Comeback na konkureční televizi TV Nova. Jak je však známo, TV Nova další díly Comebacku již neplánuje a tak tedy měl Martin Dejdar volné ruce při svém rozhodovaní, zda křeslo v porotě Česko Slovensko má talent 2011 vzít či nevzít.




Jak se vám volba nového porotce líbí? A co říkáte, že s ním opět do lavice usedne Lucie Bílá a Jaro Slávik? Diskuze může začít. A těm co vyjadřují rádi jen kliknutím, zde máme anketu :)



SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 21
Reagovat

Chcete k článku nějakou anketu? Tak řekněte otázku a odpovědi a já ji vytvořím :))

2
Elko
Reagovat

Ste spokojný s novým členom poroty? – áno, 50:50, ne :)
…inak pekný obrázok a podľa mňa celkom fajn voľba a ľudia to aj v diskusiách chceli, takže majú ho mať.

3
Milan
Reagovat

Super zpráva, myslím, že by to mohlo fungovat :)

Reagovat

Elko, všiml jsis, že ročník 2010 byl zbarven do modra a ročník 2011 do červena? :) Když tedy pominu, že ty balony na casting evidentně nevyráběli znova a proto jsou modré :))

5
TK
Reagovat

Otázkou zůstává, s čím na podzim vyrukuje konkurence? Markíza už to má jasné, bude dávat páté pokračování tancujících celebrit Let’s Dance. Nova se k ní chtěla přidat a udělat další federální projekt, ale tyto plány ji právě v těchto dnech překazila ČT, která si zajistila licenci na StarDance na roky 2012 a 2013 a navíc si smluvně zajistila, že letos tuto taneční soutěž nemůže koupit nikdo jiný.
Generální ředitel TV Nova v nedávném rozhovoru prohlásil, že Talentmánii určitě nezopakují.

6
martin
Reagovat

Možná bude Tv Nova vysílat seriál EXPOZITURA

7
Elko
Reagovat

No nie je isté, či Markíza to LD spustí, pretože podľa mňa mali práve televízie CME spustiť federálny LD a je otázne či to rumuni Markíze dovolia, aby si to zacvakali na vlastné triko, keďže majú prikázané šetriť. Celkovo si myslím, že vzhľadom na posledné výsledky LD na Markíze to nie je asi dobrý ťah, keďže televízie cielia na 12-54, ale tak oni vedia :) …mám taký ciťák, že budú tvoriť ďalšiu kópiu na nejaký iný formát :(

8
Kbelík
Reagovat

No podzim bude hodně zajímavý :)))

U novy buď zajímavá kriminálka Expozitura natočena už v roce 2008. výsledky profláklý Wipeout nebo něco nového.. no necháme se překvapit

Prima samozřejmě nasadí všemi (i mnou) milovaný talent + ještě se uvidí jak naloží s tou adrenalinovou show (zřejmě půjde na cool, hodila by se tam.. )

no uvidíme.. hlavně aby to nedopadlo jako minule.. že se dva perou a třetí se směje :D

Reagovat

Kbelíku, Wipeout je letní formát, ten půjde, pokud půjde, o prázdninách. A co jsem četl, tak existuje více konců. Takže v naší verzi vyhraje samozřejmě náš tým :))

10
Kbelík
Reagovat

tak to potom jo … ona stejně ta naše verze bude stát za prd.. takže to vysílání v létě je docela adekvátní :) ikdyž kdo ví jak to bude..

šak víme jaké má Nova poslední dobou tendence schovávat každý seriál a pořad co vyrobí v šuplíku!

11
Josef
Reagovat

Nova dá asi opravdu tu Expozituru, a když ne ,tak Wipeout

12
johny
Reagovat

Wipeout by dat mohla. Btw ta aktualni rada na Barandove je luxusni… To jsou drzkopady jak prase :)

Reagovat

Tak dle Super.cz půjde Kraus do poroty Lets Dance na Markíze :)

14
koc
Reagovat

13 – Kraus tedy konci na Prime ? .. ta by ho asi do jine telky i kdyz v jinem state nepustila

Reagovat

koci, netuším, přečti si ten článek na Super.cz a udělej z toho sám nějaké závěry :))

16
Maxx
Reagovat

Kraus byl například ve slovenském Talentu a přesto moderoval na ČT Uvolněte se. Jde jen o sezónní záležitost, určitě se kvůli tříměsíčnímu porotcování nevzdá své velmi slušně placené show ;-) Jinak Dejdar je dobrá náhrada, nemám nic proti.

Reagovat

Tak asi je hodně lidí, kteří mají takové otevřenější smlouvy, že nejsou upsaní nějaké televizi na 100% ale jen musí plnit nějaké povinnosti vůči té televizi a jinak si můžou dělat co chtějí.
Jinak s Dejdarem problém nemám, jsem zvědavý jaký bude, třeba to bude zase objev velikosti Kuby Prachaře ;-)

18
Kbelík
Reagovat

Ono když si to tak vemete a trochu nad tím popřemyšlíte.. mezi populárními a vtipnými českými celebritami tedy moc výběr není. Proto mi Dejdar jako náhrada za už podle mě dost ohraného Krause ani trochu nevadí.. Uvidíme jaké to bude :)

19
DJ Vlado
Reagovat

Tak na Dejdara v porotě Talentu se vyloženě těším. Jednak ho mám hodně rád jako herce (i když tedy Comeback považuju za to nejhorší, co v životě natočil), zvlášť v dramatické poloze, jako předvedl v Učiteli tance, Americe a Zdivočelé zemi. Dále si myslím, že on je dost renesanční člověk, takže k mnohým kategoriím, které v Talentu soutěží, může mít vztah. A ve vtipnosti bude za Krause adekvátní náhradou, i když možná nebude až tak sarkastický. Kraus mě minule v Talentu hodně zklamal, když mi spolu s tím zmetkem Slávikem vyhodili krasocyklistku Nikol na úkor těch dvou šašků na BMX, od Sálvika se ani nic jiného než uvažování kalkulačkou místo srdce čekat nedalo, ale od Krause jsem to bral jako selhání jeho osobnosti, protože ve slovenském Talentu se bil jako lev za každou pěknou holku (mažoretky, břišní tanečnice) a tady zařízl holku, která je nejen krásná, ale i obrovský talent, jen proto, aby se ukázal, jaký je „moderní, cool a in“ (přestože BMX nic až tak übermoderního není). Od Dejdara očekávám, že bude mnohem větší srdcař, podobně třeba jako Troška v Talentmanii, který si mě naopak získal tím, že si stál za svými názory, jak třeba že má rád operu (protože opery režíruje) nebo folklór (protože je z vesnice), zatímco se netajil svým nepříliš vřelým vztahem k hiphopu. Pamatuju si, že Dejdar jednou, když získal cenu na Zlínském festivalu za nejoblíbenějšého herce u dětí, tak řekl, že si té ceny váží o to víc, protože děti vždycky řeknou to, co si myslí. Tak doufám, že on bude taky porotě říkat opravdu to, co si myslí.

21
?
Reagovat

Marťo,je dobře,že v ČSMT budete v porotě vy!Aspoň budu mít na koho koukat.Se zvedne trošku sledovanost:-)
A taky máte nejvíc talentu (umíte hokej,tančit,hrát je sváma sranda),takže je jasný,že do poroty patříte.Kdybych měla talent aspoň v nečem a tolik se nestyděla,asi se tam přihlásím (kvůli Vám)
Ať se daří,zlato!

Přidat komentář