Panáček v reality show

Nahá jsi krásná – 5.díl – Osamělá Lucie a její smutek v duši

24. Březen 2009 | napsal(a): | reality show: Nahá jsi krásná


Pátý díl pořadu Nahá jsi krásná nám představí Lucii (32), která žije sama v malém bytě a své sebevědomí by na stupnici od jedné do deseti ohodnotila maximálně dvojkou, ale spíš méně. Z nedostatku sebevědomí pramení její totální osamělost. Není schopná navázat partnerský vztah, nemá přátele, vyhýbají se jí i pracovní příležitosti.

V dětství byla silnější postavy, což neuniklo zrakům spolužáků, kteří si ji kvůli tomu často dobírali, narážky na její postavu si neodpustil ani její otec. Lucie si začala hlídat jídlo, které snědla. Postupně ze svého jídelníčku vyřazovala kalorické potraviny, jedla čím dál tím méně. Na základní škole to byly ale jen diety, na střední škole se to zhoršilo. Necítila se ve třídě dobře a přestala jíst skoro všechno. Byly dny, kdy snědla jen jablko a jogurt. Čas od času měla záchvat přejídání a zvracení, bulimie u ní byla ale jen přechodná a krátkodobá, hlavním problémem byla anorexie. Její okolí si toho nevšímalo anebo o tom s ním alespoň nemluvila.
Ztracené sebevědomí bude hledat s pomocí Libora Šuly dnes večer, v pořadu tv Prima Nahá jsi krásná.

[singlepic id=2 w=218]

Máme za sebou pátý díl pořadu Nahá jsi krásná. Očekávat v pořadu nějaké změny už divák vzdal, ale tentokrát tam pár mini novinek bylo, ale nic převratného, zbytek pořadu byl ve starém známém střihu podle jedné šablony.

Lucii jsem vám už v krátkosti představila v úvodu článku, takže víte, že má hodně negativní vztah sama k sobě, nesnáší hlavně své dolní partie, je uzavřená, osamělá, večery tráví doma. Problémy s jídlem vyřešila s pomocí psychologa.

A dál, pro pravidelné diváky pořadu už dobře známý scénář.


Stupnice sebevědomí

1-10 bodů. Lucka se hodnotí na stupeň 2-3.

Nahá jsi krásná 5. díl: Zrcadlová síň

– Libor chce vidět, proč ten stud a nízké sebevědomí sídlí v Lucčině hlavě. Kvůli tomu je nutné ji svléknout do spodního prádla.

Nahá jsi krásná 5. díl: a zase ta řada pěti žen

Míry přes boky: 106-112-114-120-130 cm
Máme tu první změnu oproti předchozím dílům. Ne na druhé pozici, ale tentokrát na první, je Lucčino místo. Má přes boky 105 cm. Zpět k zvyklostem z minula. Opět rozdíl mezi ženami 1 cm, tvrdím, běžným okem nepostřehnutelný.

Nahá jsi krásná 5. díl: Lucka jde na billboard

na Staroměstském náměstí. Přijde jí to příšerné, odstrašující. Mně přijde příšerné to prádlo. Když už jim musí podle nich takto zvedat sebevědomí, mohly by je vyfotit v nějakém hezkém modelu od paní Konarovské.

Nahá jsi krásná 5. díl: jdeme provětrat šatník

žádná novinka. Jen byt působí hodně depresivně. Ve skříni toho moc není, nerada nakupuje. Jediná barevná košile má příliš dlouhé rukávy a kalhoty se nehodí na krátké nohy, podle Libora mají „sámky“ a ty musí pryč. Libore, to nejsou sámky, ty najdeš na druhém konci kalhot, toto co jsi utrhl byly manžety.

Co kdyby si to Lucka s likvidací rozmyslela? Raději vše nacpat do pytle a pěkně po kusech utopit ve Vltavě.

Nahá jsi krásná 5. díl: Spodní prádlo a Helena Konarovská

Pokud první dva díly radila elegantní slušivé spodní prádlo, nevím, co způsobilo změnu, ale už třetí žena je oblečená poměrně dost vyzývavě a pro denní nošení nevhodně. I když paní Helena je opačného názoru. První model je zvýšený podvazkový pás s aplikací na břichu, podprsenka se stejnou aplikací a to vše se má nosit rovnou pod sakem, jako svrchní oblečení.

Muži jsou prý rádi, když sundají ženě kalhotky, že zůstane v punčochách a podvazcích. To Libor žasne, to je pro něj novinka, kterou nezná :-)

Další model stahovací body a stahovací sukně se Lucce líbí víc. I Liborovi.

Nahá jsi krásná 5. díl: Nákup nového šatníku

Jedním slovem – hrozné. Vzpomínáte? V minulém díle tvrdil, že když jsou krátké nohy, musí přesahovat kalhoty přes podpatky. Asi to zapomněl, Lucie měla všechny kalhoty krátké, nejvíc ty poslední džíny u modelu, který se jí nejvíc líbil. Osobně mě nezaujalo nic, přišla mi v tom usedlá, bez nápadu.

Masáž, je thajská, lávovými kameny.

Přichází čas na první větší novinku tohoto dílu.

Libor si „odskočil“ do pořadu Jak se staví sen a trošku zútulnil Lucce její ponurý byt. Pár drobných úprav, pohovka, doplňky a je to zcela jiný pokoj.

Nahá jsi krásná 5. díl: Kadeřnice a kosmetika

Vlasy stáhli do blond, ostříhali a výrazné líčení. Můj dojem z účesu – rozpaky. Chvílemi dobrá změna, chvílemi helma. Teprve na módní přehlídce, kdy jí konce otočili nahoru do rozcuchaného vzhledu se mi účes zalíbil.To je ale věc názoru,každý máme jiný pohled .

[singlepic id=3 w=415]

Nahá jsi krásná 5. díl: A zde je druhá novinka tohoto dílu, rande

Do kadeřnictví přichází kamarád Martin, se kterým chodí hrát squash. Libor vytušil, že pro ni je víc než kamarád, domluvil proto rande při svíčkách.

Nahá jsi krásná 5. díl: Lucka se jde fotit

Na Lucku čeká v ateliéru Jakub Ludvík a focení aktů. Nejpovedenější bude dárek pro Lucku.

Módní přehlídka
jako pokaždé i dnes udělá tečku za pořadem.

S jakými pocity Lucka odchází domů? Cítí se být jiná, má to v hlavě srovnané, nakoplo jí to sebevědomí, nechce se už schovávat doma, těší se na nákupy.

Hodně štěstí Lucko, snad ti pořad aspoň trošku pomohl.

Nahá jsi krásná 5. díl Lucka online

související články s 5. dílem Nahá jsi krásná – Lucie

rozhovor s Lucii o Nahá jsi krásná / Zena-in.cz
Nahá jsi krásná: Zpověď ženy, která si prošla anorexií i bulimií / Blesk.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nahá jsi krásná

Diskuze k článku

Počet komentářů: 41
1
ajda
Reagovat

Nevím, jestli zrovna na tyto smutky je nejlepší lék svlékání do prádla, nové šaty či foto a to celé před kamerami.

Reagovat

Když si čtu upoutávku na dnešní díl Nahá jsi krásná, tak mně přijde, že je to upoutávka na další díl Jste to, co jíte :) Ale třeba to té holce pomůže, uvidíme, jak vlastně vypadá. Myslím si, že žádná šeredka bez tak nebude.

Teď mě jen tak z ničeho nic napadlo, že by mohli udělat speciální díl Nahá jsi krásná a zvýšit sebevědomí nějaké holce z ulice, bezdomovkyni. No nic, plácám kraviny :)

3
Bublina
Reagovat

Mě by jen zajímalo, proč na stránkách Tv Prima, Nahá jsi krásná není už upoutávka na další díl.. nechápu, jsou to idioti… sorry…no, ale co se dá čekat od Primy, že…

4
ajda
Reagovat

Bublino,
už jsem na Primu hnec ráno napsala, odpověď žádná, co taky čekat. Ještě že jinde se dá aspoň stručný obsah najít.

Nový pořad, nové stránky a aktualizace ubohá. Když to napíšu hodně tvrdě, tak podle úrovně webovek jde posuzovat i kvalita pořadu :o))

SUNíčko, podle toho, jak občas některé bezdomovkyně tady u nás otravují, tak ty mají sebevědomí na rozdávání. Ale umýt a oblíknout by potřebovaly.

Můj názor je, že to není pořad o zvedání sebevědomí, to by bylo moc jednoduché, ale klasika změna a vylepšení vzhledu. A je to moc jednotvárné, v této oblasti je spousta možností, jenže sponzor je sponzor, to víme všichni.

5
Maya
Reagovat

Sponzor a taky licence, oni ty zahraniční verze jsou vesměs stejně bezduché jako ta naše. I když pravda, viděla jsem jen jednu, nemůžu soudit jako kdo ví jaký odborník. Podle mě je největší chybou Primy to, že vůbec tento typ pořadu zakoupili, když existuje mnohem více zajímavějších a pro diváky lákavějších titulů. A ohledně jejich stránek, každý v republice ví, že Prima na svoji internetovou prezentaci s prominutím se… Na jejich programy se v televizi dívám asi nejvíce, ale jejich internetové projekty a stránky sleduju zase naopak nejméně.

6
martina
Reagovat

Muj nazor je, ze se jim dari diky Sulovi ukecat ty holky , aby se svlikly, aby tomu udelali vubec sledovanost. Vzdyt tam jsou z 90% poradu stale svlecene PROC ??? Proc jim neukaze vice jak vybirat saty, plavky, boty nalicit se jak na to atd ? A proc tam jsou ukazky jak se oblekat na hubených modelkach ?
Myslim, ze spis holkam v soukromem zivote uskodi, nez pomuzou, ale to je muj nazor.

7
Barča
Reagovat

Proc toho Sulu nekroti! Nic proti homosexualum,ale vseho s mirou,to teplousske pitvoreni je des bes!

Reagovat

Právě jsem v tomhle pořadu viděl jak moderátor vyházel do Vltavy pytel hadrů. Chtěl bych ho osobně hodit za nima, snad se mu díky tomuto komentáři nebo od někoho kdo má kousek mozku dostane jakej je to nechutnej bezohlednej dobytek. Jsem velice pohoršen a nechápu jak to TV Prima mohla odvysílat.
Člověk kterej se takhle chová před kamerou? nechci domyslet jak se chová v soukromí. Je mi z něho na zvracení. Mymochodem dobrovolně učím děti ekologii a vztahu k přírodě a pak nám takovýhle lidi maří práci asi si neumí představit co tímhle všechno způsobil.

9
Maya
Reagovat

Vždyť to pak posbírali, protože věděli, že by to Češi bez toho nepřekousli. Je to prostě reality show, chtěli udělat zase jiné rozloučení se šatama, tak je poslali „k vodě“. Amíkům by třeba nevadilo ani kdyby neukázali jak to loví zpátky. Ale přesně jsem tušila, že se na tohle někdo ozve :D

10
Petra
Reagovat

Abych řekla pravdu, tak mi to házení oblečení do Vltavy bylo taky proti srsti. A to nejsem žádný velký ekolog. Ať to pak lovil třeba sám p.Šula, tohle si myslím mohli odpustit. Jinak mě dnešní díl přišel nejhorší, které byly zatím odvysílány. Vůbec ne kvůli té slečně, ale jeho atmosférou celkově. Prostě jedna velká deprese. Prosím méně nahých slečen a jejich zařazování „do řady“ podle obvodu boků, ukázky jak se oblékat na debilně se usmívajících modelkách, ale víc rad, jak zamaskovat problémové partie s jasnými a názornými ukázkami.

11
zuzka
Reagovat

zařazování podle obvodu boků je hrozná blbost. Slečna, která má o 1 cm více přes boky a o 15 cm více na výšku na tom nemůže být hůře než ta dotyčná slečna, která se zařadila až za ni. Demagogie!
Konečně po Saudkové dobrý fotograf.
Korzety paní Komarovské v běžné praxi asi moc žen neužije a asi bych je ani užít nechtěla. necítím se na pracovnici u červené lucerny.
Formát pořadu je nepovedený, bohužel. Nějaký takový pořad by byl potřeba, ale určitě by mohl být méně akčí a více inspirativní.
Snad příští série.

12
ajda
Reagovat

Prádlo Heleny Konarovské znám z módních přehlídek, je úžasné, ale ne všechno je na denní nošení.
Jenže ona má ve svém obchodě i spoustu nositelných modelů, různé střihy, na kterých bych očekávala demonstraci chyb a rad pro ženy jako se o to pokusila v prvním díle. Vždyť jen kalhotek jsou desítky střihů.

Výrazné korzety a podvazky se hodí spíš jako dárek od stárnoucího bohatého muže pro mladou milenku, ale tady je otázka koho sebevědomí se tím zvedá :-))

13
dessin
Reagovat

korzety jsou o zvyku, pohodlne se daji nosit cely den bez problemu :)

tento dil jsme nevidelam, staci zde rekap a o nic jsem neprisla. Jen v reklame jsem prepla a hle – Liborek se louci u masaze a zas ji hrabe na nohu. Podeziram ho ze gay neni ani nahodou :)

14
hanka
Reagovat

Libor Šula je homosexuál, stejně jako vizážista Pavlíček, který umí nalíčit tak jedině sám sebe. Ten pořad je nuda, chování moderátora je iritující, ale to je běžný problém pořadů Primy. Nevim proč si každý gay myslí, že rozumí módě a může radit ženám, s několika se znám a takto přesvědčeni jsou bohužel všichni. Bylo by bývalo lepší, kdyby těm ženám radila krásná, upravená a úspěšná žena, aby je inspirovala a ne ten blahosklonně se chovající opičí ksicht.

15
Bublina
Reagovat

Hanko.. viděla jsi anglickou verzi??? Asi ne co, je záměr, že pořad moderuje gay, nezlob se na mě, ale já jít do takové pořadu a uvádět ho ženská s mírami 90-60-90 upravená, krásná… tak moje sebevědomí je ještě více na nule.. to je pece blbost. A normální chlap je taky hloupost, protože by zase žárlili manželé nebo přítelové jistých dam v pořadu…. tak proto gay, nejlepší volba. Liborka znám osobně, je to supr člověk… usměvaný, až se divím kde bere tolik energie… a podotýkám, sahat a ošmátrávat bude ještě ještě mnohem více, vždyť je to supr:-))) joo a ještě mě rozesmálo, výkřiky tady ráádoby ochránců přírody a ekologů… bude hůůůř :-))))

16
jitka
Reagovat

Že bude hůř, to mě teda nepotěšilo. Myslela jsem, že tyhle pořady by mohly mít za úkol to, aby bylo lépe. Tzn. nenásilnou cestou vychovávat a kultivovat.
Zatím z nás opravdu dělají jen magory.
Škoda.

17
Bublina
Reagovat

Jitko nemám pocit, že by něco dělali násilím a nekultivovaně, radí ženám, myslím, docela dobře a daří se učatnicím zvedat sebevědovmí…a to bude hůůř, bylo v dobrém slova smyslu :-))

18
ajda
Reagovat

Nemám nic proti jiné sexuální orientaci, ale zdá se mi, že si z ní někteří jedinci udělali módní záležitost.
Je mi jedno zda je gay nebo cokoli jiného, já od něj očekávám přirozený projev, ne „teploušské“ šišlání, pohyby,stupidní poznámky o tom, jak on rád prdelky, jak neví, jak se ženě sundávají kalhotky a ten tón k tomu, no děs.

Jinak si nemyslím, že je odborník na módu, ale má pro ni jen cit a zálibu a na to ani nemusí být gay. Teď mě napadá, Pepa Klír je taky gay, módní návrhář a mluví zcela přirozeně jako spousta jiných v umělecké branži.
Takže když s prádlem radí p.Konarovská, proč by s oblečením nemohla ženám radit vždy nějaká návrhářka či návrhář a Libor byl „jen“ moderátor.

To co oblíká v posledních dílech je hrůza, ale zase co může neustále vybírat pouze v obchodě jedné značky-sponzora.
Jinak stačí si přečíst na jiných stránkách diskuze, ve většině názorů zaznívá kritika vybíraných modelů oblečení.

Libor je kadeřník, proč tedy když si dělá reklamu na svůj salón, nečeše účastnice sám? Tam by předvedl, jaký je odborník, to je jeho parketa.

19
RadstaR
Reagovat

Chudak slecna Lucie. Kdyz jsem uvidel, jak byla nalicena, tak prvni co me napadlo „Proc ma proboha ty pytle pod ocima“ (mno alespon tak to na me pusobilo) a uces teda taky zadna slava (ale to bude asi tim, ze mam radsi, kdyz ma zena vlasy delsi). Nastesti jsem v podstate videl jen tenhle kousek a tak nemuzu poradu vytkout nic jinyho i kdyz po druhem dile se na to uz nekoukam at uz kvuli moderatorovi (je me fuk, ze je gay, ale nechapu to jeho neustale osahavani protagonistek, spis nez gay na me pusobi jak nejakej uchylak) nebo kvuli naproste nude.

20
Maya
Reagovat

Na mě ani Pepa Klír nepůsobí zrovna oproštěně od homosexuálních klišé typu mluva, pohyby apod. Jsem z malého města a tyhle manýry mě opravdu přijdou, řekněme zvláštní. A to jsem jinak hodně tolerantní člověk. Mezi touto sortou lidí bych snad i Libora vyzdvihla jako toho z těch sympatičtějších, kdo mi ale naprosto nesedí je ten pán co v pořadu líčí ženy. To je opravdu no comment. Touto cestou se mu omlouvám.

21
zuzka
Reagovat

Ono snad nejde až tak o to, jak kdo mluví, je-li to muž či žena,… , ale o výsledek. A ten je ne dost dobrý. Lucčin účes byl nemladistvý a neslušivý a make up byl v hodně silné vrstvě. Nosit to na obličeji, tak se zblázním. V tomto díle si mi zdálo trochu lepší oblečení než v minulém, ale opět žádná sláva. Všichni mladí lidé nosí převážně džínové oblečení a tady po něm ni vidu ni slechu. Ono doplnit šaty třeba džínovou bundičkou apod. není marné a zároveň je to mladé. Nebo džínové kalhoty zdobenějším trikem či halenkou. Naše celebrity se i ve 40 oblékají mladistvěji, než je zde doporučováno 20ti letým slečnám.

22
Katka
Reagovat

jen malá informace…..Jsem ta z 2.dílu a musím říct, že mě Libor stříhal sám. Na kameru byla „nastrčena“ kadeřnice“, ale jinak všechno dělal Libor sám!!! A já byla opravdu spokojena! :-)

23
Barča
Reagovat

To teda nechapu proc Sula necese na kameru sam a proc se schovava za nastrcenou kadernici. Jedine co me napada,ze se za svou praci stydi. Nektere ucesy byly otresne,ten posledni nejhorsi! Na to za jakeho mistra ho vydavaji jsou vysledky podprumerne :-(

24
Sarka
Reagovat

Boze vy jste tu lidi neprejicni a furt neco pitvate. Dulezite prece je, jak se citi samotne akterky ne? Pokud jim ten porad pomohl, Libora si zamilovaly a samy se citi lip, tak proc proboha vam tento porad ci moderator vadi? Proc se nemuzete jenom divat a zasnout, jak se da promenit nenapadna, utapnuta seda myska..? Hodte se do pohody a nereste kazdou kravinu.

25
Bublina
Reagovat

koukněte :-)))))))))

26
Bublina
Reagovat

Milá Barčo, Libor je v pořadu za moderátora a néé kadeřníka, to jsi laskavě uvědom… nečeše sám, protože by to asi byla skrytá reklama, to tě nenapadlo..co??!!! Účes Lucky, byl supr.. konečně se rozzářila a nebyla šedá usedlá myška, ale to je můj názor…joo.. a ještě k tomu, jestli se Libor stydí.. asi nevíš níc o jeho práci, že?? Zkus si jeho jméno zadat do vyhledavače a myslím, že ti vyjede nejedno ocenění… nezáviď, nech se stříhat kadeřnicí za 60kč a buď HAPPY

27
Barča
Reagovat

Bublino,jaka skryta reklama!! Na stenach jeho jmeno,netaji,ze je to jeho salon. A sama ucastnice,na kterou jsem reagovala napsala,ze ji Sula cesal sam a na kameru nastrcil kadernici. Uces ji podle me nerozzaril,byl to studeny odstin blond a byla z ni naopak bledule po naliceni s tmavymy kruhy pod ocima jak uz si vsiml i nekdo vys. Stranky l.Suly jsou delsi dobu mimo provoz,tak info zadne i kdyz jsem chtela. 
Sarko,opravdu se divam a zasnu jak z nekterych mladych holek delaji promenou usedle,stare vypadajici baby (ne vsechny).

Na kameru reknou co podle podepsane smlouvy musi. Takze to jejich po letech komplexu najednou ziskane sebevedomi je dost relativni. A porad celkove povrchni. 
 Stejne vzdy kouknu na novy dil,jestli neni lepsi,vic infa,ale kvalita je podle me sestupna.

28
Bublina
Reagovat

Myslím Barčo, že jestli budeš koukat na úterní díl, bude lepší… nastanou změny, ať to není ta sama rutina..na druhou stranu, tento pořad je odkoupený ze zahraničí s nějakými lecenčními smlouvami,závasky a ty se bohužel musí v každém díle dodržet!!

29
ajda
Reagovat

Bublino,
chtěla bych tě poprosit, zda by jsi mi s pořadem Nahá jsi krásná nechtěla trošku pomáhat.
Rozhodně toho víš díky práci svého životního partnera (pro neznalé – kameraman pořadu) víc, než běžný divák. Taky se jistě zúčastňuješ natáčení, alespoň někdy, takže tvé postřehy ze zákulisí pořadu by byly pro čtenáře těchto stránek určitě vítaným spestřením.
Pořad v tv působí na většinu nudně, to dokazují reakce v diskuzích, pomohla bys nám jej trošku oživit.
Díky za jakoukoli odpověď ;o)

30
Hanka
Reagovat

Bublino, ani nevíš jak ti závidím :-) Tak úžasného člověka mít za kamaráda, jsem nejšťastnější holka na světě.

31
Janda
Reagovat

Nechápu sice , co vede tyto ženy se odhalovat před národem, ale budiž, třeba jim to v něčem pomůže. Co mě ale úplně vytáčí je moderátor. Nemám nic proti orientaci jedinců, ale to osahávání účastnic mi připadá až úchylné a ježí se mi přitom i vlasy.

32
Bublina
Reagovat

Milá Ajdo
Tvoje nabídka mě překvapila, ale nevím co na to říct. A v jakém smyslu jsi to myslela?? Nebo teda jakou máš představu… Radkem se bavíme se smyslu, jaké ženy se do pořadu přihlásily, čeho by chtěly docílit a jak na něj působily, spíše osobní dojmy. Já osobně podrobnosti neznám…

33
Bublina
Reagovat

Pro Hanku
Že bych Libora považovla za kamaráda, ani nee..známe se z natáčení, pobavíme, názory na natáčení..ale jen letmě, nic důležítého.. ale i tak, je to fajn človíček, který má opravdu spoustu energie a rad na rozdávání:-)) Trochu mu i závidím ten životní optimismus…

34
Katka
Reagovat

Možná jsem to špatně napsala, ale kadeřnici nenastrčil Libor, nýbrž štáb!
Libor mě stříhat chtěl, ale bylo mu řečeno, že na kameru v žádném případě, že je tam za moderátora, ale kadeřníka!!!!
Jinak bych ráda pozdravila Bublinu, má super chlapa, o kterého se úžasně stará. Ty Radkovo svačiny mě dostávaly do kolen ;-)
Tím spíš, že mi účastnice byly celý den o hladu :-( No, ale alespoň jsem během natáčení zhubla 3 kila….

35
Natalie
Reagovat

Jak si pan moderator muze dovolit vsechny slecny tak osahavat???? To je az nechutne!!! A co to obleceni vyhozene do Vltavy??? Co tak ho venovat treba charite?

36
Bublina
Reagovat

Natalie, ty věci nikdo nechce!!!! A jestli jsis nevšimla a dívala až dokonce pořadu, tím myslím i titulky, tak bys věděla, že oblečení z Vltavy sbírali…. a můžu tě ubezpečit, že Libor bude ŠAHAT a ještě víc!!:-))))

Ahoj Katko
Radek zdraví a děkuje za kompliment :-)) Rozesmálo ho to… my jsme neměly to štestí se potkat, díky za pochvalu ohledně svačin… přece nenechám mužíčka umřít hlady, když pracujou někdy i 16 hodin denně. Musím podotknout, že se mi Tvá proměna moc líbila. Byla a jsi kočanda :-))))

37
ajda
Reagovat

Ahoj Bublino,
mě napadlo, jak tu čtu tvé příspěvky, že by jsme mohly udělat třeba takový speciál k pořadu, postřehy z natáčení, jak dlouho trvá, zda se točí po jedné ženě či po skupinkách, jak se kdo brání pokynům režie, atd. Prostě takové osvěžení, protože v tv to vypadá velmi zkratkovitě a určitě pár zajímavosí ze zákulisí by se našlo. Třeba už jen kolik hodin denně točí, nálada, nic z čeho bys měla problémy a samo nic neprozrazovat dopředu.
To byl jen takový můj nápad, že by to nemuselo být špatné. Pokud by se ti chtělo, stačilo by sepsat postřehy a poslat mi je mailem, já už bych to dala do nějaké formy a zveřejnila. Tak zatím díky :-)) A omluva, že odpovídám později, celý den jsem byla mimo pc.
Zatím díky A.

38
Bublina
Reagovat

Ahoj Ajdo, pošli mi email a já Ti něco zkusím vytvořit, ale netuším jestli to pro tebe bude zajimavé :-)))

39
ajda
Reagovat

Bublino, piš na :
Ajda.a@seznam.cz

Díky :o)

40
Zuzana
Reagovat

ahojte, chcela by som sa spytat ci niekto z vas nepozna tu pesnicku ktora hra v uputavke, naha jsi krasna teraz… je velmi pekna ale neviem kto to spieva ani nazov pesnicky.

41
Zuzana
Reagovat

ak ano tak prosim napiste mi to na adresu zuzka_ba@azet.sk

Přidat komentář