Panáček v reality show

Nahá jsi krásná – 10.díl: Partner, nebo kila navíc způsobila ztrátu sebevědomí?

28. Duben 2009 | napsal(a): | reality show: Nahá jsi krásná

[singlepic id=49 w=420]
Veronika Fenclová (22) bývala sebevědomá, okouzlující i divoká holka, stačilo pár let soužití s přítelem a její sebevědomí je v nedohlednu.

V současnosti je na mateřské dovolené a je to dovolená, která jí zcela změnila život. Před ní ho brala jak šel, nic neřešila, dokonce ani nedokončila střední školu. Nyní je vše jinak, uklidnila se, pečuje o syna a soboty tráví ve škole, chce si dodělat maturitu, aby se za ni jednou syn nestyděl.
Se synem jí hodně pomáhá maminka, ale bydlí každá zvlášť.

Kam se vytratil Honzíkův otec?

Otec o malého Honzíka od začátku nestál. Nepřál si ani Veroničino těhotenství a hned na jeho začátku ji opustil. Dítě nechtěl, nebo spíš ho nechtěl s Veronikou, protože má vlastní rodinu. Je o sedmnáct let starší a Veronice malinko suploval otce, se kterým nevyrůstala. Ona ani chvilku neváhala a dítě se rozhodla mít i za cenu toho, že ji partner opustí. Doufala, že narozením syna otec změní postoj, že se vrátí, ale nakonec je ráda, že se tak nestalo. Je přesvědčená, že za všechny problémy s jejím sebevědomím může právě on. Denně od něj slyšela, jak je nemožná, ošklivá a tlustá. Časem tomu začala věřit. Když se seznámili, byla štíhlá, krásná holka, plná energie. Chodila nalíčená a vždy vkusně oblečená. On však žárlil a postupně bokovky, tílka i líčení jí zakázal. Nejspokojenější byl, když chodila v teplákách. Jelikož byla zamilovaná, plnila každé jeho přání, ale nebylo to k ničemu, stejně ji opustil. Ještě dnes, pokud zavolá, ji oslovuje „tlusťoško“!

Co ji přivedlo k Liboru Šulovi?

Touha po novém začátku. Ráda by si našla nového partnera, ale má komplex ze svého břicha. Občas na rande jde, ale už na začátku muže varuje, že je tlustá a než se stačí vztah rozvinout, ukončí ho. Bojí se.
Má strach se svléknout, nechce ukazovat své tlusté tělo. Nemá doma ani zrcadlo.
Doufá, že jednou potká člověka, kterému nebude muset dokazovat, že je pro něj dobrá, ale bude ji mít rád takovou jaká je. Baculku s křivkami, která bude mít rada sama sebe.


Podaří se Liboru Šulovi v pořadu Nahá jsi krásná Veronice navrátit její ztracené sebevědomí?

[singlepic id=48 w=415]

Desátý díl máme za sebou, o Veronice jsem vše podstatné napsala výše, takže jen stručné shrnutí včerejšího dílu. Ničím nepřekvapil, klasika na kterou jsme už zvyklí. V podstatě pořád stejná šablona, jen nové aktérky. I ty jejich problémy se zdají pořád tak nějak jako přes kopírák. Veronika byla další z řady žen, které sebevědomí pošlapal její partner. Občas si říkám, že to snad ani není možné, aby se z atraktivní holky stala tuctovka v teplákách a to navíc dobrovolně.
Myslím si, že k přihlášení do takovéhoto pořadu chce kus odvahy a určitě i nějaké to sebevědomí, takže to v reálu s dívkami a ženami co jsme mohli vidět na obrazovce zas tak hrozné nebude. Některé tvrdily, že nemají sebevědomí, ale natáčení si užívaly tak, že se tomu až nechce věřit.

Milé dámy, ženy, slečny, nejste spokojené se svou postavou? Se svým vzhledem? Libor Šula vám názorně předvede jak na to. Alespoň to tvrdí v pořadu Nahá jsi krásná. A jako názorný příklad se tentokrát snaží pomoci mladé mamince Veronice.

Zrcadlový sál

Holka krev a mlíko je prý dnes norma. Jen se to musí umět nosit a prodat. Tak tomu Verča zrovna dvakrát nevěří.
62 % žen po porodu se nemůže zbavit nabraných kilogramů.

Řada pěti žen

Dnes se nebude porovnávat podle boků, ty Verču netrápí, ale podle bříška, tedy obvod v pase. Ženy v řadě měří 60-62-99-100-112 cm.
Kam asi zapadne Veronika? Ano, třetí pozice, stálým divákům tohoto pořadu už rozdíl 1 cm je také dobře známý. Má 98 cm, tedy třetí, ne čtvrtá.

Libor má růžové tenisky a růžovou kravatu. Víte co to podle něj znamená? Uvidíme se v Teplicích!

Billboard

V Teplicích to růžovému Liborovi sluší. Opět otázka. C o je horší než jeden billboard? Tři billboardy! No to je hnus, tady se dlouho neprojdu, nadává Veronika. Je to ošklivé. Lidé okolo to vidí jinak.

Když už jsme v Teplicích, koukneme rovnou Veronice do skříně.
Prcek Honzík je podle módy, na sebe maminka kašle. Málo barev, orvané rifle, všechno je moc sportovní. Žádná likvidace se nekoná, u některých kousků slíbí, že budou jen s Honzíkem do lesa.

Helena Konarovská a spodní prádlo

První model je bílé krajkové prádlo a meruňkový župánek. Druhý model je fialový korzet se zlatými aplikacemi, černá stahovací sukně a fialové punčochy.


Nákupy

Je potřeba z Veroniky udělat trochu dámu.
1. model – červená kabelka, triko se zlatým zvířecím vzorem, legíny 7/8 délky ( Verča měla kratší, ale Libor radil tuto délku), minisukně z rifloviny. Nevím, nevím, přišlo mi to hodně „laciné“.

2. model – Červená tunika padená z ramen. Na horním i dolním díle žabičkování, 3/4 rukáv byl volného střihu. Přes to jí oblékl objemnou smetanovou vestu pánského stylu a tmavé rifle pod kolena. Béžové kozačky. Tou vestou to bylo celé otřesné, dokonale pokažený oufit.

3. model – podle mě ta největší hrůza. Modré minišaty, s větším výstřihem. Sklady na šatech vycházely už z výstřihu, takže byly díky nim volnějšího střihu. Libor jí dal úzký stříbrný pásek nad pas, šaty sotva pod zadeček, no opravdu hrozné. Vypadala, jakoby zapomněla sukni nebo kalhoty. Nebo jako v noční košili.

Masáže

Tentokrát banánový zábal, vypadalo to velmi zajímavě. O co přesně šlo?
Tato procedura snoubí dokonalost přírody a harmonii života ostrovanů. Již po staletí se ji oddávají ostrované v Pacifiku, kteří používají směs extra panenského kokosového oleje a výtažků exotických oříšků pro hydrataci a ochranu pokožky a vlasů.
Jedná se o proceduru, která prostřednictvím masáže hydratuje a vyživuje pleť, bez mastného efektu. To vše je doplněno zábalem ve skutečných banánových listech přivážených přímo z Oceánie. Cena kolem 3. tisíc.

[singlepic id=50 w=415]

Kartář v šortkách!

Malá novinka oproti jiným dílům. Veronice nastínil její další osud muž, kartář v šortkách a vínové košili. Podle něj do konce roku potká dva muže. Má si zvolit toho staršího. Taky předpovídal dítě, dceru. Hlavně se nemá vracet k minulým vztahům.

Kadeřnice a vizážista

Podle odborníků v salóně bylo potřeba víc sestříhat poškozené konce vlasů. O barvě tvrdila kadeřnice, že bude světlejší, zářivá. Můj pocit je hodně rozpačitý. Veronika se mi nelíbila. Barva světle hnědého nádechu jí dělala starší, vůbec nevypadala světlejší. Patka přes oko, volné vlny, už jsme viděli hezčí účesy.
Až později, když ji ve fotoateliéru výrazněji nalíčili, hlavně oči, byla oživená, slušelo jí to.

Fotoateliér

Dnes zvolili Vláďu Štrosse, jehož fotky patří vždy k těm zdařilým. I tentokrát byly výsledné akty hezké, decentní.

A už jen jízda bílou limuzínou a v nočním klubu přehlídka spodního prádla a plavek.
Liborovi tentokrát dali mikrofon a na krku měl slušivou šálu. Škoda, v jednu chvíli byl záběr, jakoby se i on svlékl do prádla, ale střih a nic víc nám neukázali :o(
Dárek je velká fotografie a další visí nad vchodem do OD kotva. Prý tyhle fotky měli dovézt do Teplic, ne ty hrozné billboardy.

Veronika se před natáčením cítila jako šedá myš. Po dotočení už ten pocit nemá. Děkovat za to může Liborovi a jeho radám. Chce si najít přítele, už by to neměl být problém jako dříve.

Držme jí palce, ať se jí to splní. Veronika byla teprve druhá účastnice tohoto pořadu, ze které jsem měla příjemný pocit, které jsem i věřila, že to co tvrdí, ji opravdu trápí.

Nahá jsi krásná video online z TV Prima

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nahá jsi krásná

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
Pimpa
Reagovat

Ke stavění do „řady“…To by v tom byl čert, aby Veronika nebyla aspoň na třetím místě, když tam dají slečnu s obvodem pasu 62 cm a vedle ní pak tu, co má obvod 99 cm…Na to nejhůř třetí místo by se pak vešlo 90% procent všech žen, jen by byly blíž té nižší hranici…

2
Barča
Reagovat

S tou radou a 1cm rozdilu jsou trapni. Vcera se mi ta holka svym vystupovanim libila. Rozesmal me ten kartar v kratasech,kde toho vyhrabali :-)))

 Asi uz to moc lidi nesleduje podle teto mrtve diskuse.

3
Ifa
Reagovat

Já nemám možnost to sledovat v TV, ale i na netu vždy jen kouknu, jak vypadá slečna/paní na začátku, a pak celý pořad posunu téměř až na konec, abych viděla, co s ní provedli v kadeřnictví. Toť vše. Jinak mě to moc nebere a Šulin mi leze na nervy.

4
123
Reagovat

Ta svobodná slečna je dva roky po porodu prostě tlustá a povislá.Jak bude vypadat za 20 let? Nadváha normální není a to ani tehdy, když se jedná o polovinu české populace.Špeky krásné nejsou a nikdy nebudou, nadšení “ náhodných“ chodců na ulici hrané a neupřímné. Zkuste do kamery říci pravdu, že je dáma tlustá jako vepř…a že s tím měla něco dělat. Oblečení nemožné, černé legíny pod minisukni zavání maloměstem a nevkusem.No nic, po účasti bude doma chvíli za hvězdu nebo předmětem úšklebků. Já bych do pořadu nechodila. Plusem je však rozhodně L.Šula, to je vzor upravenosti, šarmu a nadhledu nad sebou samým.

Reagovat

123, k tvému komentáři bych podotkl, že legíny a na tom sukně jsou aktuálně děsný hit. Zrovna jsem byl v Amsterdamu a tam to nosila snad každá druhá, až jsme si z toho dělali srandu, jak jsou si všechny podobné :)

6
123
Reagovat

To, že to je někde hit, ještě neznamená, že to vypadá dobře a že to je vkusné. O této slečně to opravdu neplatí.Neslušely jí ani další navrhované kreace, ani původní obepnuté džíny a mikina. Rozkydlé postavě sedne jen něco . Místo neupřímného utěšování kolemjdoucích a bláboly kartáře doporučit cviky, jídelníček. Ještě k prádlu – má-li dotyčná povolené špekaté břicho, je zřejmě vhodnější prádlo stahovací, které ji poradkyně nenabídla. Kraječky jsou něžné, ale pokud přes kalhotky visí lalok…

7
ajda
Reagovat

Legíny jsou aktuální už třetí sezónu, je to móda, která se vrátila po cca 15 letech. Tenkrát se k nim hlavně nosily široké áčkové haleny, áčkové paleta a vysoké kozačky. České ženy je nosily rády s širokými košilemi a čím silnější postava, tím lesklejší a barevnější legíny, hrozná doba :o(
Nyní spíše suplují punčocháče a chce to opravdu dokonalé nohy.

123,
jsem ráda, že má někdo podobný pohled na oblečení této účastnice. Bylo otřesné. Vlastně je minimum případů, kdy to ženě po Liborově „doporučení“ fakt sekne.
Zato jemu to sluší pořád :o))

8
Bublina
Reagovat

Ajdo… problém je v tom, že Libor se umí obléci sám a taky to tak dělá, dotyčným bohužel, pomáhají kostyméři, kteří vkus viděli někdy jen z vlaku :-(

9
ajda
Reagovat

Bublino,
jenže tím právě Prima kazí Liborovi „jméno“! Já vím, že on jen moderuje a vybírá pouze „naoko“, jenže to tam prezentuje jako svůj výběr a tedy v závěru je to jeho ostuda. Celý pořad vyznívá, že vše je jeho práce a přitom se dávno ví, že on je opravdu jen moderátor. Škoda!

On chodí dokonale oblíkaný, to tvrdím od začátku. Můžu mít desítky výhrad k moderování, obsahu atd., na jeho oblečení, vkus a ladění je radost koukat.

10
Bublina
Reagovat

Jaké jméno prosim tě… on je kadeřník a néé moderátor, kdyby lidi obvykle koukali úplně až do konce, četli titulky.. tak by pochopili…

Reagovat

Bublina, sorry, ale lidi fakt nemají tolik času. Zkrátka, dnešní svět je povrchní a tak věř tomu, že většina lidí vnímá Libora tak jak píše Ajda. Tak je totiž daným pořadem Nahá jsi krásná prezentován, jako odborník na krásu, nikoliv jen jako kadeřník.

12
ajda
Reagovat

Bublino, tvoje vlastní písmenka : copy – Milá Barčo, Libor je v pořadu za moderátora a néé kadeřníka, to jsi laskavě uvědom…

Tak jak to je ? :o)))

Libora Prima od počátku prezentuje jako moderátora, čím je v osobním životě je jedno. Třeba Šmucler je pro mě na obrazovce moderátor a přitom je zubař a každému je to jedno.

13
ajda
Reagovat

Jo a titulky fakt nečtu, těším se na konec a rychle přepínám na Den D , ať stihnu aspoň kousek.

14
Bublina
Reagovat

Hmm.. asi jsi mě nepochopila, škoda… zkus někdy vydržet až do konce…

15
ajda
Reagovat

Tak jsem sjela titulky posl.dílu a jediné co jsem zjistila, že uvádějí – průvodce pořadem LŠ. Ale průvodce či moderátor, není to jedno?

Jen jsem tak zaslechla, že Libora už prý tento pořad nebaví, těší se zpátky k nůžkám, nese se to kadeřnickými luhy a háji :o))

Přidat komentář