Panáček v reality show

Nahá jsi krásná 14. díl: Pád z koně, nadváha nebo ctižádostivý otec, mohou za Martino nízké sebevědomí?!

26. Květen 2009 | napsal(a): | reality show: Nahá jsi krásná


Dnešní aktérkou pořadu Nahá jsi krásná je Marta Melounová (22), z Pardubic, momentálně nezaměstnaná.

Co si o Martě, poté co ji blíže poznal, myslí Libor Šula?,,Všichni se domnívali, že její problém je táta. Já si to nemyslím. Ten největší problém je Martina zabedněnost a paličatost, že když něco nejde, půjde to prostě silou. Já toho během natáčení využil a choval jsem se k ní jako k chlapovi. Musela prostě myslet, že všechno vymyslela ona sama. Je to moc fajn a citlivá holka.“ (Blesk pro ženy č. 21 [05 – 25 – 2009])
Marta působí pohodově a na první pohled by jen málokdo uvěřil, že jí její stydlivost a nízké sebevědomí sráží na kolena. Kompenzuje si to jízdou na motorce nebo na koni.

[singlepic id=111 w=415]

Kde je zakopaný pes?

Největší podíl na jejím trápení má postava. Je naštvaná, že si nemůže oblékat to, co by se jí líbilo a proto je většina věcí v šatníku v pánském stylu. Nerada nakupuje, v málokterém obchodě sežene odpovídající velikost.
Další problémy vznikaly situací v rodině. Občas se někdo neudrží a rýpne si ohledně jejich proporcí a připomene jí, že nevypadá zrovna žensky. Hlavně táta netuší, jak to bolí. Mohla mívat samé jedničky, chvály se od něj nedočkala. Přál si, aby se stala veterinářkou, to nedokázala a nyní bojuje s pocitem, že ho zklamala.
Od šesti let vyrůstala na rodinné farmě se sedmi sourozenci. Byla benjamínkem, favorizovaným dítětem, protože to vypadalo, že bude slavit úspěchy jako jezdkyně. Jenomže pak přišel pád, úraz a dlouhá hospitalizace a následné pochyby, strach a přibírání na váze. Vysněná kariéra v jezdeckém sportu se nekonala.
Marta chtěla sportovat, aby zhubla, přišly ale další úrazy. Změněná vizáž a zklamání vzaly Martě kus sebevědomí. V současné době je oficiálně nezaměstnaná, i když vystudovala zemědělskou školu a je vyučená kadeřnice, myslí si, že jako kadeřnice za moc nestojí. Pracuje na rozlehlém rodinném statku v Dolní Rovni, který by ráda jednou převzala.
Adrenalin na koňském hřbetě nahrazuje motorka, ráda sviští po silnici a užívá si rychlé riskantní jízdy. Jízdy na koni se nevzdala, ale má strach ze skákání.

Její přítel nadšený z přihlášky do pořadu nebyl, nakonec mu nezbylo nic jiného, než ji podpořit. Vztah je to celkem pohodový, nic jí nevyčítá, jen jí občas naznačil, že by mu bylo milejší, kdyby byla malinko štíhlejší a chodila alespoň mírně nalíčená a upravená.

Jak je u Marty zvykem, pustila se po hlavě i do snahy o vyřešení svého problému. Proto se přihlásila do pořadu Nahá jsi krásná a požádala Libora Šulu o pomoc. Podaří se Liborovi přesvědčit Martu o její výjimečnosti?
V první řadě ji bude muset přesvědčit, aby se svlékla do spodního prádla. Kde? V zrcadlovém sále.

[singlepic id=113 w=415]


Zrcadlový sál

Marta by vrátila čas do doby, kdy jí bylo 14-15 let. To aktivně sportovala, byla štíhlá. Postava ji hodně trápí, raději ani nemá doma zrcadla.

Řada pěti žen

Tentokrát je důležitá míra v pase. Ženy mají pas 64-68-113-118-123 cm. Která pozice bude patřit Martě? Ona se staví na čtvrtou, samozřejmě špatně, posun o jedno místo a závratný rozdíl jednoho centimetru pravidelného diváka nepřekvapí.

Šatník

V posledních dílech našel Libor zálibu věšet oblečení na prádelní šňůry, nejinak je tomu i dnes. Vyřazuje podstatnou část oblečení. Proč? To skoro nevíme, vše je v rychlosti, kdo čeká rady a informace co ano a co ne, má smůlu. Zavrhnuté kousky rozprostřeli na ohradě a zahráli si na sprejery. ,,To nás budou lidi milovat!“ Tak komentuje ničení oděvů sám moderátor Libor Šula. Liborovi to s koněm velmi sluší, ale raději ho vrací Martě, prý je větší než pes a je vidět, že má z něho respekt. Takže raději za hodinku na pardubickém náměstí. Co nás tam čeká?

Billboard

3 x 3 billboardy, devětkrát Marta v žlutém prádle. Libor slibuje, naučit ji maskovat nedostatky.

Helena Konarovská

Její obchod je rájem spodního prádla, Le Chaton určitě stojí za návštěvu. Ceny jsou, jak se dá očekávat vyšší, ale stačí inspirace a pěkný kousek prádla by neměl chybět v šatníku žádné ženy, proč si tedy neudělat radost.
Martě dnes doporučila světlounce růžový korzet z vyšívané krajky. Obrys květů byl vyšitý kontrastní hnědou nití. K tomu stahovací černé kalhoty nad kolena.
Plavky si vybrala Marta sama. Volila dvoudílné, které ale vypadaly jako plavky v celku. Kalhotky – šortky černé barvy a k nim čokoládově-bílo-černé tílko s variabilními ramínky.

Shopping

První model se skládal z rezavě hnědého koženého saka. Pod ním bílý nátělník s výraznější aplikací krajkové vsadky ve výstřihu, růžové triko se zavinovacím efektem na předním díle.
Druhý model tvořily tmavší džíny. Libor zavrhoval u silnějších stehen šisování, to je správný názor, jen škoda, že v jednom z minulých dílů tento detail v šatníku ženy zcela pominul. K džínům oblékla tmavě modrou halenu. Kolem výstřihu a na spodním okraji bylo „žabičkování“ nití světlé barvy, takže tvořilo ozdobnou borduru. Kolem rozparku ve výstřihu byla aplikovaná výšivka stejné barvy.
Třetí model se jí líbil asi nejvíce, jelikož v něm později byla u kadeřnice. Jemná krajková halena a světle béžová pletená vesta.

Libor chtěl Martu pobavit a hlavně zbavit ji strachu z vody. Projížďka na šlapadlech měla pomoci odstranit tuto její fobii.

Zkrášlování

Návštěva estetického a laserového centra Petra Clinic byla novinkou, tento způsob „vylepšení“ nám nabídli poprvé. Pokud vás zajímají podrobně procedury, jejich ceny a akční slevy, které mají v tomto zařízení do konce června, stačí se podívat na jejich stránky.

[singlepic id=114 w=415]


Proč ty slzy?

Marta se začíná cítit víc jako žena, dokáže dát průchod i svým emocím, které vždy dusila v sobě. Proto nyní brečela i před kamerou. Bylo to kvůli zdravotním problémům, které se objevily u táty. Najednou si uvědomila, jak moc ho má ráda a jak by jí chyběl, kdyby tu nebyl. Normálně ji nevidí brečet přítel ani rodiče.

Blížíme se do finále.

Kadeřnice Blanka Štěpanovská použila na vlasy hnědý přeliv, odstranila, jak prohlásila „vesnický melír“, který zdobil Martu doposud. Líčení Káji Pavlíčka a výsledek? Trošku rozporuplný. Slušelo jí to, vypadala ale starší. Tentokrát mě výsledek trošku zklamal, viděli už jsme zdařilejší účesy. Ale i tak si tato změna zasloužila zvěčnit v ateliéru Vládi Štrosse.
Jízda bílou limuzínou a závěrečná přehlídka spodního prádla v nočním klubu už patří ke klasice tohoto pořadu.

Pocity?

Jaká je nová Marta? Víc holka, před tím to byl víc kluk. Stará Marta se schovala dozadu a objevila se nová. Hlavně by byla ráda, kdyby změnu ocenila rodina, aby na ni byli hrdí. Bude ráda, pokud se změna bude líbit tatínkovi.

Nahá jsi krásná 14. díl online video z TV Prima

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nahá jsi krásná

Diskuze k článku

Počet komentářů: 46
1
jitka
Reagovat

tak už to opravdu nikoho nezajímá.
Mladé holce říkat, že je krásná tehdy, když má minimálně 15 kg nadváhu, tak to je skoro trestné. A ještě chtít neupřímná slova chvály od kolemjdoucích.
Přece se může říkat pravda. Jo slečno, jste tlustá. Buď tak chcete zůstat a jste s tím spokojená a my vás naučíme se k té postavě obléknout a upravit, nebo se sebou musíte něco začít dělat. Tak jak jste, můžete být při troše snahy upravená a můžete se někomu i líbit, protože se mu budou líbit macandy, ale rozhodně ne krásná a už vůbec ne „Nahá krásná!“
Opravdu je potřeba nějaké to kilčo shodit!

2
PetraK
Reagovat

Jitka: Tak presne bych to ani ve snu nevymyslela! Myslim to opravdu vazne, slecna byla hezka, ale par kilo proste dolu dat musi. Naha je urcite hezka, ale jak presne rikate, jak pro koho.

3
Bublina
Reagovat

Jitko Tvůj názor je ubohost a výjev Tvého IQ, nezlob se na mě.. Maričku jsem viděla a měla jsem tu čest se sní poznat a je to bezvadná holka a vůbec nevypadá tak jako v Tv. Televize přidává nějakých 5 kilo nahoru..je smutné, že někteří jsou tak zlí… je krásná.. je překrásná..a tento díl byl jeden z nejlepších ne-li nejlepší!!

4
jitka
Reagovat

moje IQ je určitě OK. Nemám ráda mazání medu kolem pusy ale pravdu. Tím by se slečně pomohlo určitě víc. Neřekla jsem nic špatného o slečně, určitě je to milá a sympatická holka, akorát holt není nahá krásná, je prostě tlustá. Potřebná kila může dát dolů během půl roku a pak bude určitě i sama šťastnější.Doktorka Kateřina by určitě ve svém pořadu nadváhu shledala.
Ježděním na motorce se bříško nesundá. Pokud TV přidá 5 kg, dalších 10 tam bylo navíc.

5
Nick Flyer
Reagovat

Bohužel musím s Jitkou svým způsobem souhlasit. I když ne zcela.
Pořad jsem neviděl, takže nebudu soudit jednu určitou dívčinu.
Každá holka je svým způsobem hezká když se upraví a hezky obleče, ale každá pro někoho jiného a někdy je problém ho najít. Jenže někdy je to bohužel o lenosti dívek/dam, že nějak se sebou nehodlají nic dělat a jen se litují. Kdyby tady ta slečna, pokud jsem ty komenty dobře pochopil, místo na motorku sedla na kolo, tak by si možná přišla líp, protože by pro sebe něco dělala. třeba by neschudla, ale měla by určitě lepší pocit. A to asi každá. Doma na zadku nebo se zadkem v autě či na motorce ty kila, co jim vadí dolů nepůjdou. Ale stěžovat si na ně budou stejně a že nejdou dolů.
Někdo hold nemá dobré geny na to, aby byl štíhlý od přírody, tak musí přírodě pomoct. někdy stačí i dvě kila dolů na správných místech a je to velký rozdíl.
tak už čekám na nějakou bouřlivou reakci, jak jsem hloupý :-P

BTW pro baculky: co znám asi nejvíc v klidu kluky, tak mají většinou baculky, štíhlé letí jen na vypatlané šampóny. Asi na tom pořád něco bude, že ženská by měla být krev a mléko.

6
ajda
Reagovat

S názorem Jitky se dá vcelku souhlasit. Posuzování něčího IQ vypovídá spíš něco o posuzovateli, ne o posuzovaném.

Já nesouhlasím, že toto byl NEJ díl. Minimálně poslední tři díly šla kvalita obsahu rapidně dolů. Jako by se jim už nechtělo. Dříve probírali šatník podrobně, řekl proč a k čemu má výhrady. Poslední díly jen „něco“ vyberou, navěsí ven a rychlostí blesku je šatník vyřešen. To samé nákupy, přehlídka, rozhovor na závěr. Kdo čeká rady o líčení nebo vlasové poradenství, má smůlu.
Mám možná to štěstí či smůlu, že díl vidím poctivě minimálně 1-2x, a některé pasáže si přehrávám několikrát, záběr za záběrem, po sekundách, abych vůbec zachytila podstatu. To je běžné například u nákupů.

Co mi vadí čím dál víc, jsou rady a porady, které si protiřečí. V jednom díle napadá dívku, že má krátké kalhoty (přitom je má až na zem přes vysoké podpatky), aby v dalším oblékl ženu do nevhodně krátkých kalhot. Široké paže radí maskovat rukávy, přehozy a Adéla vplula na molo v rudé haleně s americkými průramky! O vyšisovaných riflích ani nemluvím, jednou je vyčítá štíhlé, podruhé u plnoštíhlé projdou bez povšimnutí.

Perlička z posledního dílu – Marta přišla v příčně pruhovaném, hnědém svetru. (obrázek u článku) Při kontrole šatníku byl tento svetr a další dvě nebo tři také příčně pruhované, hnědé trička nemilosrdně vyřazené. Následné sprejování nekomentuji, určitě jsem viděla něco, co tak vůbec nebylo, že Bublino. Určitě to byly jen vodovky ve spreji a hned to na valše vyprali :o))
Takže pruhy zničené a vzápětí se Marta sama oblékne do pruhovaných plavek – příčné pruhy hnědobíločerné. P. Konarovská řekla, že jí vybrala jiné a ona trvala na těchto. A Libor? Jásá, chválí, je nadšený jako by objevil Ameriku. Tak jak to tedy s těmi pruhy je? Proč jí rovnou neřekli, holka to je průšvih? Vůbec jí neubraly kila, naopak. Rozhodně zeštíhlovací plavky by byly k postavě daleko milosrdnější…

Když už se snaží radit, měli by si hlídat co kdy řeknou. Já netvrdím, že nemají pravdu, ale vadí mi, jak vzápětí tyto „módní“ pravidla zcela ignorují nebo porušují.

7
Barča
Reagovat

Bublino,to máme padnout na zadek a zírat v úžasu nad tím koho ty znáš? Opět jsi nezklamala :-) Že Marta byla tlustá,to neviděl jen slepý a ty. Ty trpíš utkvělou představou, že všichni musí vidět pořad tvýma očima,jinak jsou úplní blbci. Doba,kdy se určovalo jak co máme vidět je dávno minulostí,ty jsi v té době tak jedině tahala gumového kačera po dvoře. Možná bys měla články psát sama, rovnou nám všem vyložit,že co jsme viděli je fatamorgána a realita je jedině tvůj názor a pohled. Sama ses ztrapnila v tv,teď vyskakuješ jako bys sežrala všechnu moudrost světa.


Reagovat

Barča: to není vůbec špatné, pojmout jednu rekapitulaci jako Ajda vs Bublina deathmatch :)))

Jinak oceňuji, že se tu snažíte argumentovat a neházíte po sobě vajíčka :)

9
ajda
Reagovat

SUNíčko a Barčo,
předem kapituluji, uznávám marnost dalšího boje, skládám zbraně a i vajíčka nechávám v lednici :o))
( a to máme zrovna bílé – domácí, prý mají tenčí skořápku a na házení jsou nejlepší)

Mimochodem, včerejší vajíčková kanonáda na Paroubka, to podle mě nebyl žádný útok ODS, ale útok příznivců Libora Šuly, neboť Jirka měl příčně pruhovanou mikinu s nevhodnou délkou rukávů :o))

10
ajda
Reagovat

V pátek na ČT1 v 17.30 dávají pravidelně pořad Zkus mít vkus.
Viděla jsem sice jen tři díly (nevhodná vysílací doba), ale líbil se mi, na webu jsou díly k přehrání. (ivysílání)

http://www.ceskatelevize.cz/program/zkusmitvkus/

Reagovat

ajda, takže říkáš, že si sama od sebe rozšiřuješ své spektrum rekapitulací pro Panáčka v RS? :))

12
ajda
Reagovat

Pořad má jen cca 20 min, ale třeba krátké upoutávky by si možná zasloužil, je to taková inovace Vypadáš skvěle! Zpracování ostravského studia se mi líbí, má to spád, příjemná moderátorka, jen trošku nešikovný vysílací čas.

13
Bublina
Reagovat

Ajdo:: Ani se nedívím, že daný pořad je v pátek, v 17:30 a trvá jen 20 minut…vždyť je to nuda??? Vůbec se divím, že ČT na tohle dává prachy….

14
Barča
Reagovat

Bublino,to by byl zázrak,kdyby tys nebyla v opozici a dokázala uznat, že i jiný pořad může být zajímavý. Asi proto, že ten „tvůj kameraman“ tohle netočí a ty neznáš drby ze zákulisí,kterými žiješ a díky nim se tu předvadíš jako ta,co vše ví,jiný názor než máš ty sama nepřipustíš. Neustále vyvoláváš konflikty a hádáš se tu jak pavlačova bába. Baví tě to? S tebou musí být těžký život,to už jsi předvedla v RS,kde sis taky hrála na hvězdu! 
Přehrala jsem si dva díly – bezvadné kadeřnice,jsou tam rady, které té ženě prospěly,zajímavý pořad,kterému chybí víc reklamy. Čas je nevhodný,ale to je u ČT běžné. Nečekám,že se umlátím smichy,čekám rady. A nuda je dávno i NJK. Už i Šula je okoukaný,neustále stejné kecy,scénář,ani nepamatuji,kdy jsem se u něj zasmála. Když to vemu objektivně, tak v NJK je opravdových rad bez občas trapné omáčky srovnatělně jako v Zkus mit vkus. Prima NJK umí prodat,ale kvalitou si už hlavu neláme. Tak Bublino,můžeš začít“vyštěkávat“ jak jsem ubohá a nezapomeň na mé hrozné IQ :-)

15
Barča
Reagovat

Bublino,můžeš mi prozradit,v čem že je NJK tak zábavná? Celý pořad tam někdo pobekává, do toho vlezlé jingly a ten humor?

16
Bublina
Reagovat

Barčo… klídek joo:-) Jen se Tvému příspěvku směju nic víc, příjde mi to, jako výjev závisti.. nezlob se na mě, ale přesně tak jses zachovala..s takovým člověkem jako ty si nemám co říct…jsou věci, které prostě vidím jinak, to je vše, ať už jsem zaujatá nebo ne!!!!

17
Bublina
Reagovat

Ohledně toho humoru… ten je právě na tom pořadu nejlepší.. to ale, lidi jako ty nepochopí!!!!

18
Barča
Reagovat

Výjev závisti? Co kde a komu závidím? Nic jiného napsat neumíš? Opakuješ se. Místo argumentů jen útočíš,s tebou se bavit nedá, neumíš komunikotat bez hysterie…

19
Bublina
Reagovat

Mě to totiž za to nestojí… člověk, něco napíše i v dobrém a hned je ten špatný, ikdyž to třeba myslel dobře.. zamotaný kruh, který nikam nevede.

20
ajda
Reagovat

Nevhodný čas vysílání, nemusí znamenat nudný pořad. Jen to ukazuje neschopnost Čt. Ale co je vlastně „vhodný čas“, zavděčit se všem není v silách žádné tv.
Jinak nudný mi nepřijde, to bych na něj nedala odkaz. Naopak, dvacet minut zajímavých informací, žádné stesky jak už uvedla i Barča :o))

NJK je vše, jen ne dokonalý a zábavný pořad. Dobré téma a Prima to nezvládla. Můj pocit je, že musí šetřit a je to vidět na kvalitě.

Reagovat

souhlasím s ajdou, čas vysílání mnoho nevypovídá o kvalitách vysílaného pořadu. Všechny pořady přeci nemohou být v prime timu a o jejich umístění do časového schématu rozhoduje mnoho faktorů. A 17:50 v pátek není rozhodně špatný čas. Špatný čas je ve 4 ráno a i to nemusí být pravda.

Každý pořad se povětšinou liší svojí cílovou skupinou diváků. Tedy diváků, pro které je vytvářen. Řekněme, že výše uvedený pořad na ČT je určen pro ženy nad 35 let věku. Jak víme, že čas v 17:50 není jejich páteční prime time. Víme prd Bublino.

Jinak bych se dámy snažil držet krásného citátu: Nesouhlasím s tím co říkáte, ale do konce života budu hájit vaše právo to říkat

Bublino, ohledně NJK mě zajímá jediná věc. Bude druhá řada?

22
Bublina
Reagovat

Nevím uvažuje se… možná ano, ale vypadá to, že s jiným moderátor, protože Libor to už dělat nechce…Ohledně pořadu na ČT, jediné co je tam fajn, jsou rady, kterých je opravdu více než v NJK, ale zpracování se pokusili napodobit…a to je risk. Když se snažím něco napodovat, měla bych to udělat lépe a to se jim nepovedlo

Reagovat

jediné co je tam fajn, jsou rady, kterých je opravdu více než v NJK

Docela zajímavý postřeh, vzhledem k tomu, že pořad na ČT má stopáž 20 minut, NJK cca trojnásobnou.

24
ajda
Reagovat

Bublino, s tím napodobováním nesouhlasím. To by se mohlo klidně napsat, že NJK napodobuje Vypadáš skvěle! nebo Zmenáreň (ta se už x let vysílá na slov. Jednotke).
Jsou to pořady podobného žánru, občas mají podobné nápady :o)), jsem ráda, že uznáš, že obsahově dokáže dvacet minut ukázat víc, než jinde hodinová stopáž.

A dokonce radili i pánovi :o))

25
Bublina
Reagovat

Suníčko, ale NJK má příběh, má popsat danou ženu, její problém a řešit a né pořád jen obecně radit…

26
Bublina
Reagovat

Ajdo, ale to zabíháš úplně někde jinde… kdybych měla přesně a doslova citovat mého muže““ to mrdá.í kamerou jim teda vůbec nejde“:-) Problém je, že vy jako nezávislí diváci s na to koukáte obsahově, ale my, kteří jsem zaujatí, koukáme spíše na zpracování, střih..neříkám, že to mu rozumím, ale když člověk nějakou dobu žije s člověkem, pro kterého je jeho práce život, je hodně ovlivněny a začne věci vidět jinak než klasický divák a jsem za to ráda. Bohužel u českého dívaka jde o kvantitu a né kvalitu a to je škoda, bude ještě dlouho trvat než se to otočí, a začne se točit, dobře, zajímevě, živě a s dostatečnými finančními prostředky:-))

Reagovat

Bublina a proto máme Britain’s Got Talent a podobné. To je oku lahodící televizní práce, alespoň z mého pohledu. Od moderátorů přes hudbu po střih. Ale to jsem krapánek od NJK odběhl :)

28
Bublina
Reagovat

Já včera koukala a bylo to supr, jen ty reklamy byly děs a hrůza :-)) Škoda, že to Susan nevyhrála, ale Diversity byli skvělí. Ohledně Tvého příspěvku jak se Susan zachovala k novinářům a policistům, víš že se ani nedivím… ten tlak musí být neunosný a člověk bouchne jako bomba, když o sobě čte negativa.. viz. jeji zjev:-)

29
ajda
Reagovat

Bublino, kam zabíhám? :o)) Jen nesouhlasím s tvým názorem, že se kopíruje NJK.
Zaměření pořadu je dané a občas se prostě pořady zdají podobné. Pak se už jen poměřuje, který je zvládnutý lépe. Zkus mít vkus pokud jsem si stihla všimnout má také vždy „příběh“ – konkrétní žena či muž potřebují poradit v nějaké konkrétní situaci (svatba, Puškinův památník, pracovní schůzky…).

Kolik lidí má štáb v poměru k sledovanosti? Snad dělají práci, která má výsledně zaujmout diváky. Sestříhání HJK je tristní, podstatné věci se dají sotva postřehnout, omáčka nudí x minut.
Ty tvrdíš, že divákovi jde o kvantitu ne kvalitu! A také uznáváš, že do dvaceti minut se kvalitních rad vešlo víc než jinde do hodiny. Tak jak to je?
Já tvrdím, že divák není tupé stádo, chce kvalitu, ne kvantitu, to jasně vyznívá i v ohlasech diváků na NJK. Je to škoda!

30
ajda
Reagovat

Ještě poznámka – řešení údajných problémů žen v NJK je díl od dílu jako přes kopírák. (dané licencí)
Zrcadlový sál – řada pěti žen – billboard – šatník – HK – shopping – masáže atd. – kadeřník a vizážista – fotoateliér – přehlídka! KONEC! Uf!

31
Bublina
Reagovat

Ajdo.. já o koze a ty o voze, přehraj si poslední díl Zkus mít vkus znova a uvidíš tu kopírku… obhajuješ pořad, který je o ničem..pár dobrých rad, no a co..ale to je všechno!! Vždyť i ta hudba byla hrozná, která mě uspávala…a hlavně..střih děs.. v několika záběrech byl vidět i druhý kameraman a tágo.. co to je jako??!!?? To by se teda stávat nemělo, ještě k tomu, když jedou na 2 kamery… a taky, moderátorka má šílené do uší bijící sykavky…NJK není dokonalé, ale TV Prima si za to muže sama.. pořad se lidem přejedl, jak děj běží dokola to víme všichni i tvůrci, ale bohužel v ČR je zvykem, že se lidem předhodí tuna dílu a pak se diví , že sledovanost klesá… bohatě stačí 8 jako v cizině a úspěch to má, nevím, ale mám pocit, že v Anglii běží 4. nebo 5.řada.. a to je zpracování v ČR o 100% lepší…

32
Bublina
Reagovat

Ajdo a vlastně, proč vlastně na NJK koukáš, když se ti táááááááák strašně nelibí… nechápu…. tak přepni na Den D a buď vpohodě!!

Reagovat

Bublina, to je prosté. Někdo o tom musí psát, abychom nepublikovali jen tiskovky TV Prima :) Ajda se holt obětovala :) O Dnu D píši já :)

34
Bublina
Reagovat

Ještě maličkost.. Ajdo koukní na youtube a zadej How to Look Good Naked a mrkni na pár sestřihů…zrovna jsme koukla na modní přehlídku paní, která měla postavu jako modelka a taky byla v pořadu kvůli svého sebevědomí…nechápu, proč tady se tak odsuzuje to , že tam chodí i štíhle ženy..nepochopitelné, mě by se přejedlo jen koukat na vyžrané s tlusté ženy..

35
ajda
Reagovat

Bublino, občas člověk píše i o věcech, které ho zrovna nemusí bavit, ale je o ně zájem, tak proč ne?
Pořad NJK mě zajímá svým zaměřením, to že mám k němu i výhrady je snad normální. Proč chválit falešně něco, co vidím kriticky? A vidím to kriticky proto, že o tom tématu něco vím. Rekapy píšu co nejobjektivněji, občas se ani zde nevyhnu vlastnímu úhlu pohledu, ale v diskuzi si můžu doufám vyjádřit vlastní názor naplno. Stejně jako ty.
Já zde nevychvaluji jiný pořad na úkor NJK, konstatuji rozdíly a sem jsem dala jen upoutávku, protože si myslím, že by mohl někoho zajímat. A rozjela se diskuze.

A opět nesouhlasím, že je to kopírka, vysílá se od 5.1. a NJK od 24.2.

K tvým výhradám k moderátorce, stejné jsem měla k Liborovi hned v prvním díle – polykal koncovky, špatná artikulace…
Práce kamery – je zajímavé, že nekritizuješ kameru a zvukaře v Ano šéfe! Tam si vzájemně nebo snad záměrně lezou do záběrů? :o))
O jinglech NJK – jednou jsem je počítala skončila před druhou reklamou u čísla 16 a vzdala to. Mimochodem, ty zde kritizovali někteří diskutující hned u prvních dílů a rozhodli se kvůli vlezlé znělce pořad radši nesledovat.

Bublino, vždyť ty tady jednou Primu hájíš, jednou haníš, jak se ti to hodí a navíc si ve vlastních názorech sama odporuješ.
Ukončeme to, myslím, že dál to rozebírat nemá smysl…

Reagovat

ajda, to nemá. Nechte si střelivo na další díl :))

37
Barča
Reagovat

Já,já,jen já Bublina jediná pravdu mám!!!Měla by sis několikrát přečíst názor jiných,až ho pochopíš, reaguj,ale ještě před tím se koukni, cos už psala, odpovídáš v afektu,mimo mísu a souhlas s Ajdou, sama si ve vl.názorech odporuješ. S těmy bláboly o kameře jsi trapná,ale jasně, koho chleba jíš,toho píseň papouškuješ. Jak kolovrátek,bez vlastního rozumu.

38
Bublina
Reagovat

Barčo nebuď zaujatá… Tvé příspěvky jsou směšné

39
Bublina
Reagovat

Já se nejvíce těším na diskuzi k dílu číslo 16.. to bude teprve paráda..už aby to bylo :-))

40
Leňula
Reagovat

Bublino, dej pokoj, že je někdo směšný nebo něčí příspěvky. Pořád se tu na někoho vytahuješ. Myslíš si, že když něco víš ze zákulisí, tak víš všechno a jsi strašně zajímavá.

41
Bublina
Reagovat

Leňulo: Taky názor, škoda, že se na to neumíš podívat s jiného úhlu. Diskutuje tady svámi člověk, který o dáném pořadu něco ví, mohl by přispět s vlastními názory, jak a co chodí a vy jen plivete. Nechci být zajímavá, nemám to zapotřebí a je mi to úplně jedno..místo toho, aby jste se zeptali jak co chodí a zeptali jste se na postřehy ze zákulisí jste hnusní…hm.. škoda, tady nic nového… a vlastně, je vám to jedno.. pořad nepořad, hlavně když na někoho plivne te co?? Co mám možnost mluvit s lidma, mají pravdu, tady je to jedna s nejodpornějších diskuzí na netu. Je mi to líto… Klidně mě zase ukamenujte..jde mi to jedním uchem tam a druhým ven pouze se směju… nedávno jsem četla Reflex a na titulní straně je krásné modlidba, přesněji řečeno:: „Modlidba českého burana: Pane bože, dej, ať sousedovi chcípne koza a ať mému šéfovi stát zvýši daňe. Dej, ať všichni bohatší jsou chudší a ať nikdo jiný nemá nic moc. A ochraňuj Evu a Vaška““ jak trefné….nemá to tady fakt cenu!!!!

Reagovat

Diskutuje tady svámi člověk, který o dáném pořadu něco ví, mohl by přispět s vlastními názory, jak a co chodí a vy jen plivete

Tak tohle Bublino nechápu. Já si dosud myslel, že prezentuješ své názory, nebo to co sem píšeš jsou názory někoho cizího?

místo toho, aby jste se zeptali jak co chodí a zeptali jste se na postřehy ze zákulisí

Řekl bych, že Ajda i jiné ženy zde v diskuzi dělají velmi často, viz. kauza s házením šatů do vody, z letadla atd.

Co mám možnost mluvit s lidma, mají pravdu, tady je to jedna s nejodpornějších diskuzí na netu.

Uf :) Ale jak se říká, i špatná reklama je reklamou. Já oceňuji, že v reálu někdo o Panáčkovi v RS mluví, ať už jakkoliv. Osobně si myslím, že tady na tom nejsme vůbec špatně. Nikdo sem neplete mimo téma politické příslušnosti, rasovou nenávist, ani sprostá slova. Takže já jsem jako jeden z autorů Panáčka v RS v klidu :)

nedávno jsem četla Reflex

Doporučuji Respekt :)

nemá to tady fakt cenu!!!!

Nechci být škarohlíd, ale jsem názoru, že jsem stejně budeš psát i nadále. I když to tu dle tebe nemá cenu.

43
Leňula
Reagovat

Bublino, pleteš se. To je mírumilovná diskuse. Jsou daleko horší na netu.

44
Barča
Reagovat

Souhlasím,tady se diskutuje slušně,k věci. Zajímavé články,některé cizí RS ani neznám,ale ráda si je čtu a videa-super!

45
Martina
Reagovat

Proc by nemohla byt Marta (nebo jakakoli zena) krasna i kdyz ma nadvahu? To musime porad lidi cpat do nejakych meritek a tvrdit zejmena mladym holkam, ze dokud nebudou temer anorekticky, nebudou pekne? Zena je krasna kdyz ma smrnc a sex appeal – a to muze mit i s 15 kily navic.

46
Jolana Pečonková
Reagovat

Ahoj Marti,mohla by ses mi prosím tě ozvat.Myslím,že máme stejný problém se svým otcem.Jsem na tom s ním podobně a chtěla bych si stebou alespon psát.Vím asi jak ti je a chápu tě a taky jsem z toho smutná.Jestli bys se mnou chtěla popovídat byla bych ráda.Měj se hezky,budu čekat na odpověd.J.

Přidat komentář