Panáček v reality show

Nahá jsi krásná 13. díl : Kam vymizeli všichni „dolňáci“?!

19. Květen 2009 | napsal(a): | reality show: Nahá jsi krásná

[singlepic id=93 w=415]
Lucie Staňková (32) z Karlových Varů je další z žen, která požádala o pomoc Libora Šulu a bude hlavní aktérkou tohoto dílu pořadu Nahá jsi krásná.
Je rozvedená, bezdětná, tvrdě pracující a samostatná žena. Typ, kterého se prý muži bojí. V poslední době jí začínají bít na poplach biologické hodiny, proto touží po skutečném partnerovi, s nímž by mohla mít dítě a prožít citově naplněný smysluplný život.

Donedávna pracovala jako hotelová manažerka, hovoří několika jazyky, musela konkurovat mužům v jejich prostředí a díky tomu v sobě potlačila ženskost a částečně se z ní stal „chlap“. I proto se vrátila k původní profesi zdravotní sestry.

[singlepic id=96 w=415]

Co ji přivedlo do pořadu?

Byla večer sama doma a bylo jí smutno. Byla zrovna čerstvě „rozešlá“, daleko od rodiny. Dost ji vyčerpávala náročná práce, mívala jen jediný den v měsíci volný. Zdálo se jí, že ztrácí sama sebe a tím i sebevědomí. Projížděla internet a narazila na dotazník Primy. Vyplnila jej a pustila z hlavy. Skoro po půl roce přišla pozvánka na konkurz.

Z čeho pramení její nízké sebevědomí?

Z pozadí a boků. Jak vypadá, ji velmi trápí. Exmanžel jí říkával, že se mu nikdy neutopí, že je jeho bójka.
Výrazná bruneta Lucka se ani nepotřebuje moc líčit, není to žádná šedá myška, přesto jí to, jak vypadá velmi trápí. Na jednu stranu působí sebevědomě, na druhou se ale soudí příliš kriticky. Kvůli donedávna tvrdému pracovnímu vytížení se zapomněla rozmazlovat, hezky se oblékat a líčit. O jejím zadku necitlivě žertovali spolužáci, tchyně i manžel, při pozdravu se našel vždycky někdo, kdo ji přes něj rázně plácl. Někdy si poplakala, poznámky tchyně jí vyloženě ublížily.


Jak vyřešila „ostatní“ problémy, které ji trápily?

Odešla z práce, koupila si byt, který nyní zařizuje a díky nové profesi už není tak pracovně vytížená. Bydlí se svými kočkami a rodinu má poblíž, proto se jí ani nestýská jako dřív.

Lucie není beznadějný případ, protože nejvíc škod nenastalo v původní rodině, tam byly vztahy dobré. Hlavní je, že kamarádi, kolegové i rodina si o Lucii myslí, že je to upřímná, chytrá a báječná mladá žena, která má na čem stavět. Snad to brzy ocení i nějaký muž. Lucka ale potřebuje někoho sebevědomého, koho by si mohla vážit a ke komu by mohla vzhlížet.

Milé dámy, ženy, slečny…

Věřit v nešťastnou třináctku, tak včera se mi to potvrdilo. Neslaný, nemastný díl, nemyslím tím zrovna aktérku Lucii, ale vše kolem. Povrchní, spousta věcí nakouslých a nedotažených do konce, jako by se už štábu nechtělo a střihač to chtěl mít rychle z krku.

Zrcadlový sál a řada pěti žen

Opět staré známé stesky nad špíčky, boky atd.
V řadě pěti žen s mírami 99-99-106-119-120 cm si měla Lucka vybrat své místo. Jak jinak, první volba byla nesprávná, ne čtvrtá, ale třetí pozice jí náleží. Lucie protestovala, nevěřila, poukazovala na fakt, že žádná z žen nemá „vyboulená stehna“ jako ona. Libor nesouhlasil, nejde prý o obvod přes stehna, ale míry přes boky.
Tady zase nesouhlasím já. Technicky vzato, pro konstrukci střihu se bere míra z nejširší části. Takže pokud si slečna půjde koupit například sukni a bude chtít velikost přes boky XX cm ( u Lucky obvod přes boky neuvedli), tedy míru, kterou jí naměřil Libor, tak nemá šanci sukni obléci. To je problém velké části žen. Útlejší pas, širší boky a proto, když oděv sedí přes boky, bývá v pase velký. Konfekce málokdy pamatuje na ženy s takovouto postavou a není jich zrovna málo. Není se jim co divit, že chodí nakupovat nerady a je velký problém sehnat hotovou konfekci. Chce to pevné nervy a najít značku, která při vývoji modelů myslí i na ženy s širšími boky či stehny.

Dnes žádné billboardy, ale papírové figuríny

Na kolonádě tři papírové figuríny Lucky v prádle. Jí se zdají hrozné, kolemjdoucí to nijak katastroficky nevidí, pokud tedy vůbec chápou, na co se jich Libor ptá, jsou to cizinci.

Vítr v šatníku

se dnes také konal opravdu letem světem. Oblečení visí na prádelních šňůrách před domem, co ano a co ne ani nestíhám postřehnout a už se jde s plnou náručí zavrhnutých kousků někam, neznámo kam. Libor tvrdí, že hadry „poletí“. Ano, nasedá se do letadýlka a oblečení vyhazují z okna ven.

[singlepic id=95 w=415]

Helena Konarovská a její spodní prádlo v Nahá jsi krásná

Libor pokaždé očekává svůdné, sexy kočky v prádélku a ony dámy vychází pěkně zahalené.
První model byl župan z transparentního materiálu, barva neurčitá – fialkově růžová, já ji říkám „masová“. Pod župánkem puntíkovaná souprava prádla černo-růžová kombinace a černé punčochové legíny s aplikací nad kotníkem.

Druhý model, mám pocit, že už jsme viděli v některém z minulých dílů, tehdy neseděla barva podprsenky s kalhotkami. Nyní je to souprava fialově-tyrkysová, krajkové aplikace.


Třetí model jsou plavky v celku. Černá část sahá až po prsa, pak se mění na bílou, s černými puntíčky. Přechod barev nápaditě maskuje bordura červených růžiček. Plavky byly originální, jen té černé bylo trochu moc. Velká černá plocha by se mi líbila „rozbít“ bílou vsadkou kolem stehen, nohy by prodloužila a opticky ještě zúžila boky. Plavky měly hluboce vykrojená záda a pod lopatkami zavázka.

Shopping

První model – krátké květované šaty a přes ně vesta s fazónou (tmavý denim). Libor si ve vestách libuje, ale ne vždy je to na místě.

Druhý model jsme mohli sotva postřehnout, taková to byla rychlost. Šedé šaty, měla korále, tak nedokážu přesně popsat, zda byly s „uzlem“ přes prsa, nebo zda bylo použité bolerko.
Třetí model byl vrstvený – bílý nátělník, košile s krajkovými aplikacemi a vesta. K tomu bílé kalhoty.

Další průběh měl rychlý spád. Lucka jako způsob rozmazlování dostala kosmetické ošetření. Klasická základní péče a poté bělící maska na pigmentové skvrny a pihy. Škoda, tohle se mohlo probrat víc do hloubky.
Kadeřnice Klára Kopejtková vlasy jemně promelírovala, odstín oříšek a světlý karamel. Liborovi dalo práci, kadeřnici vůbec sehnat, aby něco málo okomentovala. Účes hezký, ale vypadala starší.
Líčil dnes Kája Pavlíček, nějaký trik jak maskovat asymetrii v obličeji neprozradil. Takže ještě rychle za Jakubem Ludvíkem nafotit umělecké akty.

Už nás čeká jen jízda bílou limuzínou a módní přehlídka v nočním klubu. Libor tentokrát opět bez mikrofonu. Chodí velice hezky oblékaný, na jeho kombinace je radost koukat. V závěru to trochu překombinoval. Zelený úpletový svetr si přehodil přes ramena a ležérně zavázal na hrudi. To by s košilí nemělo chybu. Jenže on svetr přehodil přes klasické sako a to byl módní úlet. Docela mě to u něj překvapilo.

Pocity Lucie po natáčení

Cítí, že je někde v půli cesty. Naučili ji koukat do zrcadla. Naučila se nevnímat svou samotu jako handicap. Věnuje se víc sama sobě, uvědomila si, že samota není na škodu, když není dlouhodobá. Je nyní vyrovnanější.

Nahá jsi krásná 13. díl online video z TV Prima

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nahá jsi krásná

Diskuze k článku

Počet komentářů: 27
1
Petra
Reagovat

Snad nejhorsi dil. Kdyz jsem uslysela od te krasne slecny ze je male ustrasene ptacatko, prepinalo se na jiny kanal. Jak to vubec dopadlo, byla jeste krasnejsi se sebevedomim na rozdavani?

Reagovat

Petra, to už se nějak doklepe, kdoví zda bude druhá řada jako u Ano, šéfe. Nahá jsi krásná asi zrovna nikoho neohromilo a ty jsi dobrý příklad :)

3
Petra
Reagovat

Ja prave myslim, ze by ohromilo, staci si vzpomenout na podobny porad na CT1. Tusim, ze ho moderoval p.Lesak. Ten me bavil, nikdo tam nebrecel nad trosku vetsim zadkem, jen proste chteli vypadat lip. Pamatuju si na jednu slecnu, ktera byla silnejsi a rikala, ze sice vi, ze ma velkej zadek a chce ho jen naucit maskovat oblecenim. Byla moc hezka, vtipna a sebevedomi z ni jen cakalo.

4
ajda
Reagovat

Včerejší díl byl snad nejpovrchnější ze všech.
Vše v rychlém střihu, sotva se dalo postřehnout co má na sobě, žádné vysvětlení třeba změny účesu, způsobu líčení (menší oko) přišlo mi to pořádně odfláknuté! Jediný kdo měl stejný prostor byla Helena Konarovská.

Probíhá prý konkurz na druhou řadu, pochybuji, že se poučí z chyb v první řadě :-((

Pořad Vypadáš skvěle byl v souhrnu v kratším čase obsahově daleko zajímavější.

5
Jitta
Reagovat

To vybělení obličeje jí hodně pomohlo. Stejně tak ty vlasy – krásná práce kosmetičky a kadeřnice.

6
Sima
Reagovat

Díl jsem neviděla. To opravdu vyhazovali hadry z letadla? To bych chtěla jít někde dole, kdyby mi zničehonic přistála na hlavě sukně. Myslím, že bych byla zralá na odvoz do… kamkoliv :-)

7
Barča
Reagovat

Nuda,nuda,nuda! 
 To oblečení házeli asi nad lesy a letištěm?! Moc to neukázali. Když to házeli z lodi do Vltavy tak tady tuším Bublina tvrdila,že to pak lovili,tak asi pak měli bojovku v hledání hader :-D

8
Bublina
Reagovat

Barčo ty jsi viděla nějaké oblečení letět z letadla?? Co ??? Hm… tak nic… uvažuj…

9
Bublina
Reagovat

Ještě maličkost, miluju lidi co reagujou na daný pořad, a ani jen nevidí… ach joo!!!

10
Sima
Reagovat

Bublino, a to ho fakt musím vidět, abych se vyjádřila? Co to je za dogma? Nemůžu mít prostě názor jen tak? Jestli opravdu házeli ty hadry z letadla, pokládám to za pitomost, ale rozhodně netvrdím, že ho házeli – pouze jsem si dovolila vyjádřit, že kdyby ho opravdu vyhazovali, bylo by to dost zvláštní. Tak proč se čertíš?

11
Bublina
Reagovat

Já se nečertím… jen trochu nechápu lidi, když napíšou.. to a ono jsem neviděla, ale… to mi příjde na hlavu

12
Leňula
Reagovat

Bublino, ty se mi zdáš přehnaně sebevědomá. Absolvovala jsi reality show, tak se vyznáš, co? Sorry, ale nešlo to si nerýpnout.

13
ajda
Reagovat

Bublino,
prosím tě mohla bys už nechat toho obviňování diváků, pokud si dovolí logicky uvažovat nad tím, co vidí, nebo si přečetli ???

Tak si laskavě přehrej záznam od 15:21 -15:31 minuty, tam jasně Libor říká, hadry poletí a hadry z okna letí!
Pokud je to trik, podfuk, studio – nevím, ale realita je, že v pořadu tvrdí, že hadry letí a oni jdou na přistání.

Že ty víš něco jiného je tvoje věc, ale určitě by se dalo reagovat „vhodnější-mírnější“ formou.

Podle tvé logiky se nesmí věřit ničemu co nám předloží, nabádáš pochybovat o každém záběru. Ty vlastně veřejně hlásáš, že Prima a jejich pořad je jeden velký podvod na diváka.
Doufám, že tě za to patřičně chválí :o))

14
Karin
Reagovat

Myslím si, že Bublina se jenom pozastavovala nad tím, že někdo hodnotí pořad aniž by ho viděl a protože je tahle diskuse o 13. díle pořadu NJK vcelku by se dalo předpokládat, že sem budou psát lidi, co pořad viděli…
To je jako kdyby někdo hodnotil obraz stylem: ježiš to je patlanina, neviděl jsem to, ale četl jsem o tom, tak to musí tak být!: -))

15
Bublina
Reagovat

No vidíte, člověk trochu rýpne a už diskuze pěkně běží :-)) Ježiši lidi, klídeček…nebuďte tak upjatí… vždyť je to jen televize. Jinak Karin, děkuji, asi jako jediná jsi pochopila o co mi jde díky :-))

16
Bublina
Reagovat

Ajdo, nezlob se na mě, ale nemám pocit, že bych napsala něco špatně… ale hodnotit něco , o čem člověk nemá ani šajnu, mi příjde ujetý, sorry…. ohledně té Primy jsi to vystila docela přesně a nestydím se za svůj názor.

17
ajda
Reagovat

Srovnávání s obrazem je neadekvátní. Tady se nehodnotí umělecké dílo – obraz, ale rozebírá konkrétní odvysílaná akce a to – vyhazování oblečení z okna letadla.

Nechápu, proč by někdo nemohl mít na to svůj názor jen na základě čtené informace? Co na tom musí vidět? Sima navíc nekomentovala pořad, jen projevila údiv nad touto scénou.
Dá se přece logicky předpokládat, že článek nepíše jasnovidec, ale někdo, kdo pořad osobně vidí a necucá si info s prstu.

18
Bublina
Reagovat

Pěkně jsi to rozebrala, ale mě jde přece o princip..

19
Karin
Reagovat

V knížce žil jsem na Čukotce učitel také marně vysvětloval eskymákům slovo příklad. Tady to bude zjevně podobné.
Vynechám i zamyšlení nad tím, že lidé přijímají všechno co čtou stylem to sem četl, to tak musí být (a v kapse Blesk:-).
Ale nechme toho, to jsou zbytečné řeči o ničem.Mne se narozdíl od přítomných dam pořad vcelku líbí, nemám nic proti konceptu ani proti účinkujícím. Jenom mi mrzí, že se „nedá“ a nenechá nějak vylepšit i chlap (Nahý jsi krásný:-)), třeba by pak promenáda v prádle byla záživnější než doteď:-)

20
Bublina
Reagovat

Karin, tak jsi počkej na poslední 16.díl… možná i uvidíš..:-))))

21
dessin
Reagovat

Jak ja uz se tesim az bude tehle show konec… Libor je fajn, ale cely porad letmy, bez vysvetleni, vsechno proste jen povrchne, a to mi vadi. Take by me zajimalo vic veci „do hloubky“ – napr. nemusim koukat 5 min na to jak se slecna foti, staci par zaberu – ale naopak treba vice rozebrat proc ktere veci nejsou vhodne na ten a ten typ postavy… no, videla jsem dva dily a od te doby jen zde ctu rekap – diky za nej, usetrila jsem hodinu casu :)

A s dovolenim, porad jsem (opakuji) nevidela, ale z vety „veci poleti a letely z okna letadla“ jsem se pri cteni rekapu take neradovala a mela jsem predstavu velmi podobnou viz vyse… ze jdu po ulici a na hlavu mi pristane halenka. Tedy tento napad (hazet veci z letadla) mi neprijde jako uplne stastny, ale jestli skutecne leteyl nebo je dole nekdo sbiral nevim.

22
Barča
Reagovat

O jaký princip Bublino? Ty si tu vyskakuješ na každého,kdo m jiný názor nebo směr uvažování než ty!!!

23
Barča
Reagovat

Souhlas s názorem dessin. Taky ne vždy díl vidím. Zvykla jsem si,že je tady vždy podrobný obsah dílu,to mi vyhovuje. Některé věci tam jsou podrobněji rozvedené než v pořadu.Rozhodně to není bulvár,kterému se nedá věřit,jak to překrucuje Karin. Když nevidím díl v tv,tak čtu a na streamu hledám jen HK, oblečení a účes. To je tak 5 min.

24
RadstaR
Reagovat

Sakra a ja si zacal myslet, ze konecne v poradu bylo neco noveho, co pritahlo lidi a ted o tom diskutuji :) Hmmm spletl jsem se. Nicmene reakce Bubliny me prisla taky docela neadekvatni.

25
Sima
Reagovat

Taky bych si dovolila podotknout, a speciálně pro Bublinu a Karin, že jsem díl nehodnotila, právě proto, že jsem ho neviděla – ale přišla mi docela komická představa, že jdu po lese a trefí mě kus oblečení. Zamyslete se dřív, než začnete někoho kritizovat, chtělo by to trochu racionality a nadhledu.

26
Anron
Reagovat

pro pana krale. Oni vybiraji jenom hezke holky ktere si hraji na nespokojene chteji se proste v TV ukazat !! takovej svindl. zensky blbnou na entou. maji v hlave krasu a zase krasu.slepice blbe.

27
RAINMAN
Reagovat

Sabina Laurinová by se taky měla nechat „předělat“ ve svém pořadu Mladší o pár let.

Přidat komentář