Panáček v reality show

Nahá jsi krásná – 12.díl: Nechci opakovat chyby rodičů

12. Květen 2009 | napsal(a): | reality show: Nahá jsi krásná

[singlepic id=80 w=415]
Michaela Plasová (31) je další v řadě žen, která s pomocí pořadu Nahá jsi krásná hledá ztracené sebevědomí. Veškeré její „trápení“ odstartovali kamarádi a jejich posměšky. Svěřila se mamince, ale místo pomoci se dočkala jen odmítání a mlčení. Kamarádi se jí posmívali kvůli vzhledu, nebyla módní ikona, nešla s dobou a tak se cítila jako úplný outsider. Kvůli nedostatku financí v rodině často neměla ani pořádné pomůcky do školy a to také sráželo její sebevědomí. Komunikace v rodině vázla, neměla si s kým promluvit, problémy rodiče nezajímaly, hlavně když byly děti oblečené a najezené. Teprve ve třetím ročníku okolí došlo, že je to srdečná, obětavá a hodná holka.

[singlepic id=81 w=415]

Přes svoji ostýchavost a pocit méněcennosti před osmi lety sebrala všechnu odvahu a oslovila ve vinárně muže, který ji velmi zaujal. Poprosila ho, aby se ještě zdržel a neodcházel a on rád její přání vyplnil. Dokonce tak, že se stal jejím manželem a otcem dvou dětí.
Je to mužský do nepohody. Je obětavý, postará se o rodinu, má je všechny rád. Michaela pracuje jako pokladní a dálkově studuje, ráda by měla maturitu. Jediné, co rodinu tíží, je nedostatek financí. Splácí hypotéku na třípokojový byt v paneláku a často si musí půjčovat. Tato situace ji přirozeně deprimuje. Někdy si kvůli tomu i popláče.

Sice její o tři roky mladší muž se snaží, aby se Míša cítila jako přitažlivá žena, ona si nevěří a každou lichotku bere spíš jako útěchu, i když on v ní opravdu tu krásnou bytost vidí.
Manžel Marek je rád, že se Míša přihlásila do soutěže, protože i když jemu nepřipadá ošklivá nebo tlustá, vadí mu, že se tak sama vidí a nemůže se zcela uvolnit a odhodit zábrany ani v intimních chvílích. Míša se vidí jako bytost s příliš silným krkem, vadí jí „hrozná“ prsa, velké břicho a silná a třaslavá stehna. Aby zakryla tyto nedostatky, nosí jen dlouhé kalhoty, tričko a tenisky – vše pokud možno v myších barvách. Protože nemá na rozhazování, ani materiály a střihy nebývají kvalitní. V tomto směru by velmi potřebovala poradit.

Milé dámy, ženy, paní…

Míša vidí vše až moc černě, Libor je hned na začátku zvědavý, zda je to opravdu pravda a má k tomu důvod. Podle mého pohledu nemá a opět to byl další díl, u kterého marně přemýšlím, co vlastně ta žena chce. Prostě nějak nemohu uvěřit, že je to vše tak, jak nám předkládají. Já vidím mladou ženu, s postavou po dvou dětech zcela v normě. Boky 98 cm opravdu nejsou tlusté boky, tím pádem se nedá mluvit ani o tlustých stehnech, povolené bříško by potřebovalo pravidelné cvičení. Prsa jsou po dvou dětech pěkná, tlustý krk ať se dívám, jak chci, nevidím.


V materiálech z Primy i v časopise Blesk pro ženy si Míša stěžuje na nezájem maminky. Na jejich nekomunikaci, odmítání. Maminka Jiřina se natáčení zúčastnila a nevypadala jako matka, co dceři šlape po sebevědomí. Michaela o sobě tvrdí, že je tlustá, maminka jí to vyvracela a měla pravdu. Míša viděla důvody svého nízkého sebevědomí v dětství, mě to přišel trošku uměle vytažený problém. Špatné vzpomínky na dětství ji jistě trápí, ale to jsou problémy, které se podle mě neřeší novými hadříky. Děti jsou zlé a dokáží ublížit pár slovy, které třeba vůbec tak zle nemyslí. Na školních fotkách se Míša nijak nelišila od spolužáků.
Naopak, mám pocit, že potřebuje neustále slyšet, že je „hezká“. Tam je asi zakopaný pes. Zbytečně přehání pohled na svoji postavu, chyby dělá jinde. Sice nemá peněz na rozhazování, ale bylo vidět, že co jí schází, je cit pro oblékání, málo o sebe jako žena dbala a tím si připadala neatraktivní. Pomohl jí Libor Šula?

Zrcadlový sál

Líbí se jí její oči. Nelíbí tlustá stehna, boky, břicho, prsa nejsou pevná, odstávají ji uši. Viděl někdo něco takového? Já vidím ženu s postavou, kterou jí můžou jiné maminky po dvou dětech závidět! To tvrdí i Libor.
Michaela ale nechápe, jak na ni při takovéto postavě může manžel vůbec sáhnout. Co je prý na ní hezkého, že se na ni ještě kouká. Tak tohle zase nebere moje hlava!

Řada pěti žen

Tentokrát se zaměříme na boky, ty jsou podle Míši ty nejhorší, nejtlustější.
Ženy mají míry 91 – 99 – 106 – 119 – 120 cm.
Michaela jak, jsem již výše uvedla, má 98 cm přes boky. Má chlapecký typ postavy, tudíž nemá zvýrazněný pas. Ale zase má prsa, takže ty odvádějí pohled a pozornost od tohoto malého nedostatku. Kam se tedy řadí? Samozřejmě špatně, na čtvrtou pozici, patří správně na druhou.

[singlepic id=82 w=415]

Billboard

Kralupy a v nich tři billboardy s Michaelou. 3 x 3 Míši a ta se z toho hroutí. Je to šílené, hrozné, stydí se. Nic nového. Zajímavé je, že se jí líbí její prsa.

Šatník

Tentokrát to pojal Libor velkoryse. Michaela dostala šatník zcela nový. Tedy vlastně dostala novou skříň, protože ta její byla nevyhovující. Jen nevím, zda ta nová bude vyhovovat typově k zařízení bytu. Ale věřím, že Libor vyladil i tento detail. Oblečení, které neprošlo jeho cenzurou bylo odneseno do second handu. Že by četli naši diskuzi pod minulým dílem? Vím, je to dávno natočené, asi jim to předpověděl jasnovidec a kartář, který dnes překvapivě chyběl :-)

Helena Konarovská a spodní prádlo v Nahá jsi krásná


Její luxusní obchod Le Chaton již nemusím představovat. Opět svými radami nezklamala. Míša přišla v černém krajkovém prádle, ale střihově jí nesedělo. Prsa na boku „přetékala“, vzadu jí zapínání táhlo nad lopatky. Od toho je zde paní Helena, aby poradila.

První model – banánový župan z transparentního materiálu a pod ním zelenofialkové prádlo z krajkovými lemy a aplikacemi. Kalhotky – střih panty.

Blíží se léto a tak je čas vybírat plavky. I tuto sezónu je pořád aktuální zvířecí vzor. Co poradila paní Helena?
Pareo s žirafím vzorem a kopretinami. Pod ním plavky stejného vzoru bez kytiček. Míša má větší prsa, proto místo pohyblivých trojúhelníků u horního dílu volíme všité trojúhelníky se sámky.

Třetí model je barevně zajímavý, i když nevím, proč kalhotky a podprsenka nejsou barevně shodné. Župan vínověčervený a pod ním tmavě modrá v kombinaci s tyrkysovou barvou podprsenka, vyšívaný elastický tyl. Kalhotky byly laděny podobně jako župan, do vínova.

Shopping

Míša si stěžuje na bříško a neustále nosí trička, ze kterých pupík vykukuje, i když tato móda je dávno, ale dávno neaktuální.

1. model – háčkovaná tunika bílé barvy. Ve stejném tónu kalhoty a k tomu vesta v černé barvě. Ta už je podle mě zbytečná, tvrdý kontrast a materiálově mi k modelu neladila.
2. model – Klasika bílý nátělník, oranžová kaskádová sukně se vzorem a lurexovou stříbrnou nitkou, nevím, zda jsem dobře postřehla – materiál v optice crash. Vše doplněné bundičkou z džínoviny, se stojáčkem, zapínání na zip.
3. model – Krajkovo – volánový top a bílé kalhoty.

Tentokrát mi to přišlo nějaké fádní, usedlé, Míša přece jen působila víc sportovním dojmem.

Zkrášlování

Manikúra a pedikúra.

Libor se dnes vyptával na ulici žen, jak pečují o pleť, zda dodržují pitný režim a v rohu jsme mohli vidět reklamu na jednoho výrobce stolní vody. Reklama je vždy a všude!

Kadeřnice a vizážista

Vlasy měly hodně rozdílné délky, proto je sestříhala kadeřnice na kratší mikádo. Tvrdila, že účes bude jednoduchý na údržbu. Ano, ale pro toho, kdo je zvyklý, že krátké vlasy přece jen potřebují víc péče. Dobrý styling a hlavně si dát záležet na foukání a závěrečnou fixaci. Bylo vidět v závěru, když ukazovali pohled na billboard na Kotvě, že z účesu už nebylo nic.
Jemné líčení a hlavně make-up a byla k nepoznání. Zde se opět ukázalo, jak dokáže prospět vzhledu pleti správně zvolený make-up. Míša měla pleť problematickou a vizážista skvěle, nenásilně, všechny nedostatky zamaskoval.

Už jen všechnu tuto krásu zvěčnit ve fotoateliéru, tentokrát u Jakuba Ludvíka.
Bílá limuzína, módní přehlídka, závěr se blíží.

Na přehlídku přijel i manžel a maminka. Manželovi vyrazila dech svojí odvahou převést spodní prádlo.

Dojmy Michaely – Sebevědomí se zvedlo. Je spokojená. Víc si věří. Vše co ji naučili, chce předat své dceři. Pomohli jí v tom, že se viděla jaká je. Ze zakřiknuté holky udělali sexy kočku, raduje se na závěr Míša.

Milé dámy, ženy, slečny, poznáváte Libora v této podobě?

[singlepic id=83 w=415]

Online video Nahá jsi krásná 12. díl

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nahá jsi krásná

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Barča
Reagovat

:-) „vyžehlený“ Libor je fešák! 
Nevíme z jakých žen vybírali,ale jsou jak klony. Každá pobekává,že je tlustá,každý je odsuzuje,vytahují sto let staré blbosti. Ve svém věku by měly mít jiné priority a starosti. Tahle se jen neuměla oblíknout a namalovat. Vadí
Jí břicho? Radší brečí než cvičí,jedna vedle druhé. Pokažde říkám,že už se dívat nebudu a stejně to poruším :-)

2
vetinari
Reagovat

Ale Barčo, trochu nadhledu. Je fajn, že ty jsi se sebou srovnaná, ale je spousta lidí, kteří to tak nemají a pokud jim pomůže tento pořad (a pokud se na to lidi budou koukat), tak proč ne, hlavně když to těm ženám pomůže – a co si budeme povídat, někteří chlapi by to taky potřebovali :-)

Já si myslím, že sebehodnocení je částečně vrozené (stejně jako např. míra výbušnosti – flegmatik, cholerik, etc.) a částečně utvářené už v průběhu těhotenství. Když je dítě nechtěné, tak se to prostě na něm odrazí. Co připadá jednomu jako prkotina, může jinému přijít jako velký průšvih. Ale nemůžeme toho druhého za to soudit, nechodíme v jeho botách. Prostě jak říkám: Je člověk, který bude táhnout do posledních sil, ikdyž mu vymře celá rodina a druhý se sesype, když mu umře křeček.

Ale s tím cvičením s tebou souhlasím, to bez debaty. Většina z těch žen by to potřebovala, ikdyž je otázka nakolik by jim to zvedlo sebevědomí – viz. anorektičky.

3
Petra
Reagovat

Vcerejsi dil me docela mile prekvapil, hlavne ucesem a licenim. Pani byla opravdu moc pekna, zvolena barva i strih, proste parada. Jen by to chtelo trosku zmeny, divak uz od zacatku vi, co bude nasledovat. Zrcadla, pláč, billboardy, pláč, satnik, neuveritelne vtipna a trefna pani Konarovska, kterou bych si klidne dokazala predstavit na miste moderatora, masaz, hadry, kadernik, slzy stesti, foceni, prehlidka, SLÁVA, jsem vylecena!

4
Barča
Reagovat

Vetinari,ale já mám taky své neoblíbené,nemilované partie. Ale co mi pomůže se tím trápit a veřejně si stěžovat? Moc dobře vím,jaké to je po hormonech nabrat a pak se stavě třeba na hlavu a kila se drží. Diety i hladovění mám za sebou.Tak cvičím,začala jsem na tom být až závislá,kila mám dál,netřepou se mi špeky a musela jsem se smířit s tím,že nemám 65 v pase,ale 75 a důvod změnit šatník. Hlavní je zdraví a fungující rodina. Mám kolegyni,roky nespokojená s postavou. Na škole tlustá,nyní paní dokonalá. Liposukce,kosmetika,značkové kostýmky – manžela neustálé řeči o její fiktivní tlouštce asi prestaly bavit, odstěhoval se k opravdové baculce! Je těžko uvěřitelné,že nový účes,oblečení a hlavně veřejný striptýz někomu zvedne sebevědomí. Už k přihlášení se do pořadu musí mít ta žena kus odvahy. V Americe je módní mít svého psychoterapeuta, vykecat se z problémů. Věřím,že tohle někomu pomůže, ale nová image ty problémy jen chvilku odsune do pozadí.

5
ajda
Reagovat

Od prvního dílu tvrdím, že je chyba propagovat NJK jako pořad o zvedání sebevědomí, ale je to pořad o změně. Jakékoli co vede k lepšímu pocitu ze sebe sama.

S pohybem taky souhlasím s pisatelkami výše. Je lehké brečet a nic nedělat.

Jak se říká – proč dělat radost jiným svými problémy :-))

Přidat komentář