Panáček v reality show

Nahá jsi krásná – 7. díl – Milana:,,Na chvíli jsem vystoupila z manželova stínu.“

6. Duben 2009 | napsal(a): | reality show: Nahá jsi krásná

V dalším díle Nahá jsi krásná se nám představí Milana Kosmálová. Hezká jedenatřicetiletá maminka tří dětí, která žije v Opavě. Dle mínění nejbližšího okolí atraktivní, sama se však vidí úplně jinak. Nelíbí se jí zejména spodní partie jejího hruškovitého těla, poporodní strie, celulitida. Podstoupila liposukci, tvrdí, že bez úspěchu. Své tělo hodnotí jako povolené, ke sportu se ale nedonutí.

Kde je problém?

Byla nechtěné dítě, narodila se jako třetí dítě do rodiny alkoholičky a dálkového šoféra. Na svět přišla předčasně, už v osmém měsíci a měla zdravotní problémy. Od toho se odvíjelo vše ostatní. Problémy ve škole i výchova, která byla opravdu hodně tvrdá. Ze svého původního domova se snažila co nejdříve zmizet, nebylo totiž opravdu o co stát. Milana má jen základní vzdělání, nedoučila se, pracovala jako kuchařka a barmanka, dnes je prodavačka.

 Od dětství má nízké sebevědomí, ale pocit méněcennosti má i vedle svého muže. Je to profesionální sportovec, fotbalista (FC Hlučín), a ona vedle něj vždycky bude jen mamina od tří dětí. Na natáčení dojížděla z Opavy, během natáčení všechny děti onemocněly nějakou infekční nemocí a ke konci to již psychicky nezvládala. Ale natáčení si užila a ani jí nevadilo, že na závěrečnou přehlídku nepřijel manžel, vychutnala si ji o to víc.

Bez kontaktu s rodinou

Mili se jeví jako bytost plná rozporů. Má spoustu kladných vlastností, je zábavná, přátelská, v některých věcech důsledná a rodina i přítelkyně se na ni mohou spolehnout. Rodinné zatížení se na ní v zásadních věcech neprojevilo, funguje jako vzorná máma a příkladná hospodyňka. Na svých bedrech toho hodně nese i unese, chybí jí ale pochvala a zpětná vazba k původní rodině. S matkou přerušila veškeré styky, nechce o ní slyšet. Deprese, které ji občas přepadnou, ji uvrhnou do letargie, nedůvěry a škarohlídství, podkopávají její přirozenou vitalitu a impulsivnost – tedy vlastnosti, které by ji mohly dovést někam dál.

Milana – nedůvěra k autoritám a víra jen ve vlastní zkušenosti

Některé problémy dusí v sobě, věří jen vlastní zkušenosti a nedůvěřuje autoritám. Přitom umí být tvrdohlavá jako mezek a mít vůli, sportu a fyzických aktivit se to ale netýká. Jedna z jejích nejlepších kamarádek je paradoxně cvičitelkou aerobiku. Ve svých lepších chvílích Mili vymýšlí stále něco nového, zvelebuje byt a vůbec má ráda změnu. Také proto se přihlásila do pořadu Nahá jsi krásná, dokáže být kurážná až do extrému.

[singlepic id=8 w=420]

Plavky? Ne.

Na druhou stranu jí její nízké sebehodnocení neumožňuje odhalit se do plavek a s kamarádkami a dětmi nebyla kvůli svým mindrákům z postavy nikdy na koupališti ani v tropických vedrech. Promenádu v plavkách by prý určitě nezvládla. To je určitě velká výzva pro Libora Šulu! Milana touží po dokonalé postavě Marilyn Monroe, jisté je, že s legendou stříbrného plátna mají společné zpackané dětství. Dokonalý, lepší svět hledá v barevném pozlátku módních časopisů, sama se umí hodit do gala, kdy si připadá aspoň na chvíli atraktivní. Ale to je jen její vlastní pocit, protože její okolí jí vnímá, jako nádhernou ženu. Ostatně – přesvědčte se sami.


Mili vchází na scénu

Vše podstatné o Milině soukromí je popsáno již výše, nic nového už večer neprozradila. Je to upravená, štíhlá maminka tří dětí, nebaví ji sport a trápí nízké sebevědomí. To je Mili v kostce a nyní už je řada na Liboru Šulovi, aby jí alespoň částečně od jejich problémů pomohl. Zvolil jako vždy a hlavně jak velí scénář pořadu, již známý postup, tentokrát byly dvě malé novinky, jinak nic čím by tento sedmý díl oživili.

Zrcadlový sál

,,Co vidíš“, ptá se Libor. Tělo zničené těhotenstvím, celulitida, strie, špeky, tohle vše vidí v zrcadle Mili. Hodně jí sebevědomí srazila v pubertě matka. Dokonce prohlásila, že by ji radši zabila než šatila.

46% problémů s tím jak vypadáme, si přinášíme z dětství a puberty.

Řada pěti žen

s mírami 102-104-112-118-122
Kam asi Mili patří? Ano, opět se ona vidí na třetí pozici, ale opět rozdíl 1 cm a Libor ji postaví na správné místo, to je na začátek řady. Žena s mírami 104 cm byla krásně opálená, na rozdíl od zbytku žen a vypadala proto i štíhlejší než Mili.

Horní náměstí v Opavě

První novinka dnešního dílu. Žádný billboard, žádná světelná reklama, ale papírová Mili v nadživotní velikosti. Šok, stud, fuj! Ví, že to nemá v hlavě v pořádku, ale nemůže jinak. Má uvést jedinou věc, která jí nejvíce vadí. Jedna ale nestačí, Mili vidí špeky, boky, strie.

Vítr v šatníku

Mili i Libor se těší, že vyčistí skříň od všeho nevhodného. Hromada na zemi pěkně roste, nacpeme ji do pytle a šup do popelnice. Pár kousků opravdu „pěkně“ umělých, jako správní ekologové házíme do popelnice na plasty.

Helena Konarovská

a její rady.
Prsa si ženy moc hrnou nahoru, zbytečně vysoko, správně mají svírat pravý úhel s trupem.
Opět model značně odvážný, korzet růžovo-černé hedvábí a vyšívaný tyl, punčochy s výrazným vzorem. Vlastně to byly punčocháče tvářící se jako punčochy. Župan, šaty, těžko určit co přesně model doplňovalo.

80% žen trápí celulitida. Vzniká podle Libora z nadváhy, což je podle mně nesmysl, protože trápí i modelky a štíhlé ženy. Další důvody je hormonální antikoncepce, cukry, bublinkové nápoje, špatný pitný režim…


Hurá pro nový outfit

Mili je první účastnice pořadu, o které se dá tvrdit, že jí všechno vybrané oblečení opravdu moc a moc slušelo. Skvěle vrstvené, pásek, úzké kalhoty, byla kočka!

Masáž a relax vana

Již tradiční návštěva, tentokrát v orientálním stylu. Odpočinula si, nic podobného dlouho nezažila.

Druhou novinkou dnešního dílu je trenér Lukáš, který ji naučí pár cviků na povolené bříško. Mili cvičení nebaví, ale Libor se baví skvěle. Usadil se na pohovku a s úsměvem na rtech zálibně pozoruje Lukáše při cvičení :-))

Kadeřnictví a kosmetika

Zvýraznili hnědý odstín a zkrátili účes sestříháním o 15 cm. Slušelo jí to.
Na řadu přišlo líčení a nová tvář pořadu, sestra Libora, Veronika Šulová. Styl líčení se mi nelíbil. Mili měla malé, nevýrázné oči, místo oživení a optického zvětšení jí nedoporučila kosmetička požadovanou linku, ale jen stíny a výsledek jsou „zapadlé“ oči a pár let navíc.

Fotoateliér

Učesaná a nalíčená Mili se ráda nechala přemluvit k nafocení uměleckých aktů Vladimírem Štrossem. Mohli jsme ji vidět opravdu v odvážných pózách, škoda, že výsledky focení ukázali velmi povrchně, musely to být krásné akty. Jeden z nich potom opět zářil nad vchodem do OD Kotva v Praze. Naprosto mega zážitek a ona je na sebe pyšná.

Bílou limuzínou jako správnou celebritu ji zavezli do nočního klubu, kde ji čeká přehlídka spodního prádla.
Na mole si přišla krásná a sexy. Její změnu ocenily i její kamarádky, jen mažel zde chyběl.

Co vše si Mili z natáčení odnáší? Stejné jméno, ale v hlavě to má srovnané už trochu jinak. Strie neřeší, natáčení se jí líbilo, pomohlo jí zvednout sebevědomí.

Nahá jsi krásná 7. díl online video z TV Prima

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nahá jsi krásná

Diskuze k článku

Počet komentářů: 22
1
Pavel
Reagovat

Ta paní si naprosto spletla pořad ne? Myslím si, že tam neměla absolutně co dělat, protože je kočka:)). Akorát se teď trochu bojím, aby jí to nestouplo až moc do hlavy, ta změna….:(

2
ajda
Reagovat

Je pravda, ze nejvíc chyb na sobě vidíme my samy, okolí a hlavně muži je vůbecn neregistrují, pokud si jim neustále nestěžujeme.

Mili byla krásná, chápu trauma z dětství, ale má přece vlastní rodinu, vlastní děti, má žít pro ně a ne se utápět v minulosti. Spíš než pro kadeřníka jsou mnohé ženy v tomto pořadu případy pro psychologa.

Včera mi hodně vadilo, že Mili celou dobu představovali nenalíčenou, myslím, že ona by takto nevyšla z domu. Ano, nebyla první koho tak prezentovali, ale k ní a Ivetě v minulém díle mi to nesedlo. Mají nám je představit takové, jaké jsou v běžném životě.

Stesky nad povoleným tělem a nechuť cvičit, to pak nevím, jak si to kdo představuje :-)) Liposukce bohužel většinou celulitidu ještě zvýrazní. Však jí taky trpí i štíhlé a velmi mladé holky.

Ale byla první, koho opravdu skvěle oblékli.
Líčení jí podle mě přidalo roky, ale celkově Mili byla krásná, příjemná a snad jí to pomohlo.

3
Dáša
Reagovat

Pavle, tak to bych se fakt nebála, že jí sláva nebo krása stoupne do hlavy.
Na to má dost příšerný základ z domova z dětství.
Formát pořadu to nedovoluje, ale měl by spolupracovat i psycholog. Vždyť to proč tam ty ženy jsou, je v jejich dušičce, s tím šaty a nalíčení nic neudělá.

4
Maya
Reagovat

Souhlas, včera poprvé jsem byla nadšená z oblečení, co vybrali. Líbil se mi moc i účes co Mili udělali, je to moc hezká paní a ten kadeřník, mimochodem další z Liborovy party :D, ještě tím účesem krásně podtrhl její krásu. Konečně trochu odvážný účes a ne ty strojené účesy, co dělali skoro u všech.

5
Bublina
Reagovat

Nějak se nám TV Prima zasekla na internetových stránkách Nahá jsi krásná…. zajímalo by mě, kdo to má na starosti..musí to být pěkný d…l!!! Nechápu proč to neaktualizujou…

6
Maya
Reagovat

Prima a internet, to nejde moc dohromady, no…

7
Barča
Reagovat

Dil od dilu stejna nuda! Uz se ani tady nechce nikomu diskutovat,asi vetsina tento porad odepsala,neni divu.

8
BROB
Reagovat

je to paskvil , uz diky tomu priteplenymu moderatorovi

9
Bublina
Reagovat

Paskvil to možná je, ale snaží se pomoct a to mnoho lidí oceňuje. A posledních dvou dílech byla vidět změna,ale to asi neoceníte…

Reagovat

Já bych pouze podotkl, že v Nahá jsi krásná se snaží problémy řešit přirozenou cestou. Ne jak v Druhé šanci, kde se vše ve výsledku řeší plastickou operací :)

11
Bublina
Reagovat

Druhá šance je naprostý propadák…koukala jsem si jedinou otázku.. PROČ jsou vybráni zrovna oni, zkrachovalci, kteří jsi obvykle můžou za své problémy pouze a jen sami svou hloupostí.. nevidím jediný důvod. V Nahá jsi krásná, je alespoň vtipný moderátor, který mě opravdu baví, protože Libor je sluníčko (má toho opravdu hodně a někteří lidé se mu snaží házet klacky pod nohy) Liborku drž se, to zvládneš, přece se nedáš :-)))))

12
Scalex
Reagovat

Mám přesně opačný pocit, Druhá šance mi přijde podstatně lepší než Nahá jsi krásná. Hlavně proto, že NJK je spíš o tom „mám malé sebevědomí, poškádlete mi trochu egíčko“, zatímco Druhá šance občas pomáhá lidem, kteří jsou doopravdy na dně. Samozřejmě, i tam se najdou díly, které až tak silný příběh nenesou, třeba poslední díl s Bárou, kde šlo v podstatě jen o lehký syndrom vyhoření. Ale třeba to, jak udělali šmrncovní ženskou z obtloustlé báby, která se utápěla v smutku z úmrtí syna, pro mně osobně vydalo za víc, než všechny NJK.

Netvrdím, že NJK je pořad špatný. Libor se mi jako moderátor takovéhoto pořadu zamlouvá a celkově ten pořad je docela povedený. Ale koukám se na to spíš odpočinkově, zatímco Druhá šance je pořad, kde místy fakt nemám daleko k tomu, abych žmoulal mokrý kapesník.

A že si ti lidé mohou za své problémy vlastní hloupostí? To snad nemyslíš vážně, Bublino. Vlastní hloupostí si můžou za to, že je terorizoval manžel, u kterého psychická porucha nastala až pár let po svatbě? Vlastní hloupostí si můžou za problém s páteří, za smrt syna nebo za onemocnění rakovinou?

Druhá šance prostě vytipovala lidi, kteří na tom nejsou dobře. U některých to byla vážná a hluboká věc, u jiných trochu povrchovější záležitost, ale všichni to byli lidé, kteří neměli odvahu nebo už sílu se osudu postavit.

Fandím holkám z NJK za to, že najdou odvahu odhodit nevábný štucel a dát na sebe průsvitnou halenku s velkým výstřihem. Ale když vidím obtloustlou kyselou fetku, ze které se během několika měsíců stane vitální kočka s obrovskou chutí do života, to na mě prostě zapůsobí víc.

Jsem hodně zvědavej na závěrečnou rekapitulaci, kde se ukáže, kdo s druhou šancí naložil dobře a kdo naopak do svých problémů spadl znovu.

13
ajda
Reagovat

Já bych trochu plemizovala s tím, že NJK řeší problémy přirozenou cestou.
Pro každou ženu je přece přirozené o sebe dbát, chodit ke kadeřnici, oblékat se podle svého vkusu či podle módních trendů.
Např. poslední dvě, Iveta i Mili jsou toho příkladem a nebyly jediné. Dokonce snad polovina z žen, jejichž příběh odvysílali, prodělala plastickou operaci, většinou liposukci sama ze své vůle, takže si řešila svůj komlex či problém sama.

Proto mi od prvního dílu nesedí podtext pořadu – zvedání sebevědomí, protože to jsou spíše psychické problémy dlouhodobého rázu co tyto ženy trápilo. Případy pro psychologa či psychoterapeuta.

NJK je požad o změně vzhledu, naučit ženy správně se líčit, oblékat, ale to, že to někomu vyzmizíkuje trauma roky usídlené v dušičce, tomu nevěřím…

Reagovat

Ajda, Bublina. Nechcete napsat „deathmatch“ článek Nahá jsi krásná vs. Druhá šance? Myslím, že by vaše pohledy rozhodně řadu lidí zajímaly.

15
ajda
Reagovat

Druhou šanci jsem viděla jen zkratkovitě, spíš mě zajímaly reakce na jednotlivé díly. Přijde mi to moc umělé, sladkobolné, prostě toto mě nezaujalo.

Takže můj pohled by byl hodně negativní. U některých příběhů mi to přijdou zbytečně vyhozené finance, které by mohla Nova použít jinde, myslím třeba charitu.

16
Bublina
Reagovat

Ať se vyjádřím k příspěvku od Scalexe, viděla jsem pouze první dva díly DŠ na Nově..a k srdci mi to nepřiroslo ani trochu. Přijde mi to umělé, strohé, nejvíce mi vadí komentáře, které čte Lenka Hornová..ton hlasu atd..monotolita. Ano beru na vědomí a vím, že lidě za nemoci a ztráty svých blízkých nemohou a těžko se stím smiřují, ale díly které jsem já viděla byly opravdu otom, že člověk se sám svou naivitou a hloupostí dostal tzv.do sra..k. A nevidím jediný důvod proč TV Nova pomáhá zrovna takovým lidem, myslím, že jsou mnohem důležitější a podstatnější případy a věci, kterým se dá pomoci…Na tom to pořadu mi hlavně strašně vadí zpracování, je to prostě nuda ( ale to je tím, že žiju s kameramanem, který když to vidí připíná, protože mu je špatně s toho obrazu) Bohužel jsme se shodli, že čechům tohle stačí…raději koupí špekáček za 40kč kg, protože je levný, ale odporný než za 80,- kč který je supr a na ohni výborný, ale to odbočuji.

Ohledně pořadu NJK… hlásí se ženy a dámy, které to někdy opravdu nepotřebují, jsou od přírody krásné, ale i přesto jsou nespokojené..já tvrdím, že za jejich problémy může jen a pouze okolí… nejbližší rodina, přátele, manželé, milenci… ti jediní jim do hlavy vtloukají, že jsou nedokonalé, nesebevědomé a škaredé… Trochu bych polemizovala s Ajdou, která tvrdí, že každá žena o sebe dbá.. kadeřník atd..bohužel znám plno žen, které kadeřníka viděly z dálky, manikura a pedikura jsou cizí slova :-( A pak se hlásí do pořadu aby se znovu našly, otázkou ale zůstává jak jim to dlouho vydží a hlavně pomůže… teď to, ale záleží na jejich okolí a hlavně na nich samotným, jak se stím poperou a vše zvládnou… přeji hodně štestí :-)

17
ajda
Reagovat

:-)) já samo myslím ty „normální „ženské, ne žádné asociálky :-))

Jasně, jsou i ženy, co mají nedostatky a hodí se jim rady. O tom je tento pořad, jen nevěřím, že léčí duši, to by bylo strašně jednoduché.

18
Bublina
Reagovat

Ajdo myslím, že otom ten pořad už není, kdyby zapojili i psychologa přejde už do úplně jiné sféry:-)

19
ajda
Reagovat

No právě, kdyby zapojili psychologa, je to jiný pořad než je Nahá jsi krásná.
A právě proto si myslím, že pořad NJK není o zvedání sebevědomí a zbavování se problému, které si nesou často od dětství, ale jen a jen o změně jejich vzhledu a některé snad i trochu zbaví ostýchavosti.

20
Daniel
Reagovat

Mili není žádná chudinka, jak v televizi vypadá, teď když po čase čtu tady ty komentáře vše, tak vidím že nemáte vůbec co dočinění s touto osobou. Když by se měla zachovat tak jak píšete a čili být se svou rodinou, manželem, tak co ona udělala? Šla a rozvedla se, o své vlastní děti přestala mít zájem a dala je do péče svému exmanželovi, který se o ně nyní stará a děti mohou být rády že je aspoň jejich otec který je má rád! Opustit vlastní děti a hledět si jen sebe, to je podle mého názoru neohleduplnost a nezájem o druhé, navíc k ní velmi blízké. Že měla špatné dětství? Tak proč to samé dětství dává svým dětem!!!!

21
Karel
Reagovat

pan Daniel ma pravdu měl jsem možnost tuto ženu poznat osobně a je uplně jina než co o ni piši atd a nema 3 děti ale 4 a ani jedno ve sve peči to už něco maleho napovida a nejen ta skutečnost pokud jsi sni někdo piše je jina než když jste sni osobně jsem za jedno s Danielem

22
Karel
Reagovat

@Daniel: maš uplně pravdu ve všem podle mně je to jedna s těch žen co děla chudinku atd ale skutečnost je jina

Přidat komentář