Panáček v reality show

Nahá jsi krásná – 11.díl: Tělo jménem ,,Karel“

5. Květen 2009 | napsal(a): | reality show: Nahá jsi krásná


Karolína Kocourková (24) měla jednou špatný den. Připadala si ošklivá, nepřitažlivá, měla mizernou náladu, prostě byla z jejího pohledu nemožná. Aby si náladu zlepšila, dostala spásný nápad, přihlásit se do pořadu Nahá jsi krásná.
Pokud se to netýká těla, má sebevědomí vysoké. Umí se namalovat, je výřečná, společenská. Jenže své tělo ráda nemá a říká mu „Karel“. To proto, že si připadá robustní a zavalitá, vůbec ne jako žena. Napadlo ji jít i na liposukci, ale ví, že ta ji nezachrání. O třicet let starší, movitý přítel, se kterým žije, ji ujišťuje, že je krásná a nechápe, proč se přihlásila do tohoto pořadu.

Pracuje jako manažerka restaurace. A v tom je právě háček – přítel podniká úspěšně v gastronomii a s Karolínou si dopřávají. Oba milují jídlo, někdy pořádají skutečné hody i kolem desáté večer, Karolína to nazývá gastronomickým orgasmem. Je to vůbec požitkářka, i když má ráda zdravé věci, neomezuje se, a života si ráda užívá včetně sexu. Je kreativní a hravá, inteligentní, má smysl pro humor, jejím velkým koníčkem je fotografování.

Karolína brzy ráno vstává, aby se mohla pěkně upravit. Prohlíží v zrcadle všechny své domnělé tělesné nedostatky, zkoumá celulitidu, v rukou potěžkává tukové záhyby v pase a na bocích, hodnotí nestejně veliká prsa. Po této každodenní konfrontaci si vezme menší zrcátko a věnuje se hlavě, která se jí jakžtakž líbí.
„Ulítává“ na botách, má jich doma 35 párů! Také miluje šperky – boty a šperky totiž nemají s konfekční velikostí nic společného. A ví, že kvalitně střižené sako udělá dobrou službu každé siluetě.

[singlepic id=69 w=415]

Aby od nenáviděné postavy odpoutala pozornost, jednu dobu používala optické triky v podobě extravagantních účesů, měla vlasy oranžové i pruhované, dokonce měla jednu dobu i hlavu zcela holou. Do školy chodila v sárí či šatech z listí, jen aby schovala nedostatky.

Libora Šulu čeká těžký úkol. Naučit Karolínu mít svého „Karla“ ráda, změnit pohled na sebe samu a začít se konečně cítit krásná.

Karolína vs. Karel

Karolína a Karel jsou jedna a tatáž osoba, jedno tělo, záleží jen na úhlu pohledu. Karolína je prý sebevědomá a krásná, Karel chudák nemožný, otřesný, nesnesitelný. Dokonce má celulitidu a dolíčky po ní.
Ať koukám, jak koukám, nic nevidím, proto nechápu, kde na to Karel přišel. Nebo že by mu to vnucovala Karolína? V každém případě je to chudák nemilovaný, bude na Liborovi, aby mu pomohl. Nebo má pomáhat raději Karolíně, aby Karla vzala na milost a konečně se s ním s láskou rozloučila a dále by šla životem jen ona samotinká, bez Karlíka?

Zrcadlový sál

Můžeme vidět ony dvě výše zmiňované osoby. Krásnou a sebevědomou Karolínu, to je totiž hlava a tělo je nemilovaný Karel. Libor to nevidí, Karolína musí do prádla. Je to horší, než čínské mučení. Libor to vidí jinak. Udělá z ní holku, za kterou se budou na ulici otáčet. ,,Z jakého důvodu?“, strachuje se Kája.

Nesmí chybět známá řada pěti žen. Dnešní míry budou přes bříško. Věřím, že Libor je měřil jen pro efekt na kameru, protože měřil pod břichem. To je ale nepodstatný detail, důležité jsou míry.
Ty dnes jsou 60 – 62 – 98 – 99 – 112 cm. Kam se asi postaví, odhadne to? Při rozdílu jednoho centimetru opravdu snadný úkol. Karolína se staví na 4. místo, patří klasika jako i jindy o pozici blíž. Má 97 cm. Ach jo, copak ty holky ten jeden obrovský cenťák váženě neodhadnou?!

[singlepic id=66 w=415]

Billboard

Žádná novinka, řítí se rovnou devět Karolín na Náměstí Republiky. To je hnus – 9 Karlů! Ty vidí Karolína, kolemjdoucí vidí normální hezkou holku. Mladíka zarazil její odevzdaný výraz, jiný problém nevidí.

Šatník

Skříně má nacpané, prostoru málo, jde se ven. Libor skáče, poskakuje, prádelní šňůra je konečně uvázaná mezi stromy na ulici a začíná módní show. To ano – to ne! Pánská košile, to tedy ne. Stejně tak košilky lízátkových barev, černá tunika. Rifle co nemají správnou barvu, ale „zvoní“. Zavržené kousky končí v pouličním výprodeji.

[singlepic id=67 w=415]

Helena Konarovská a spodní prádlo v Nahá jsi krásná

Karolína je jedna z mála žen v pořadu, která se nebojí barevného prádla. Z toho má Helena Konarovská ve svém luxusním obchodě Le Chaton v centru Prahy opravdu radost.


Košilka a souprava prádla v zelenkavě-fialkové barvě Libora moc nepotěší, chce něco víc sexy. Černá krajková souprava prádla, doplněná černými samodržícími punčochami a dlouhými rukavičkami je opravdu hodně sexy. Škoda, v tomto případě mohlo být vhodné ukázat opět nějaké stahovací prádélko, které by potlačilo „Karlovo“ bříško.

Shopping

Karolína se ráda a velmi moderně obléká. Přesto by Libor rád její šatník oživil. Na pomoc si pozval stylistu Petra.
1. model – Červený delší top, přestřižený pod prsy, splývavé sklady co prý zakryjí nedostatky. K tomu aktuální hit legíny. Ty Karolína nesnáší od školních let, kdy byly velmi moderní. Dnes má ale krásné nohy, může si je dovolit. Modré sáčko a oufit je hotový. Z těch tří bude asi ten nejpovedenější.
2. model – Šedá elegantní kabela, růžové tenisky a k tomu fialový kabát s fiží u krku, bílá halena.
3. model – Stříbrné sandálky na vysokém podpatku a modré „malé“ společenské šaty.
Nemůžu si pomoci, v jejím vlastním oblečení, které měla v průběhu pořadu na sobě jí to slušelo daleko více.

Každá osmá žena si hledá staršího partnera. Jak podle Libora nevypadat vedle něj jako jeho dcera? Vyhněte se sportovním a vyzývavým modelům, nenoste minisukni ani hlubší výstřihy, boty na platformě. Volte elegantní oufity, kalhoty a sukně ke kolenům. Vypadejte jako dáma a váš partner nebude za „taťku“.
Já bych se jen trochu obávala, aby se taťka potom neohlédl po nějaké nové dcerunce s výstřihem a minisukní.

BAILINE

Nic vám to neříká? Jednu dobu tuto metodu hodně propagovala Bára Basiková.
Tomuto způsobu hubnutí a formování postavy – BAILINE propadly i některé české modelky a herečky. 44 minut procedury se prý vyrovná 2, 5 hodinám cvičení.

Motokáry

Měla pět bratrů a sama žije s „Karlem“, nemá to jednoduché. Asi i proto je v ní pořád kus chlapa, je potřeba probudit ženskost, zatím je moc uzavřená, bojí se projevit. Motokáry si oba užili, Libor nakonec objevil kus chlapa i sám v sobě, no není to úžasné? Je! :-)
V Karolíně ale musíme ženskou dál hledat.

Kadeřnictví

Kde jinde ho hledat, než právě tady. Karolína své záporné pocity z vlastního těla občas potlačovala extravagancí. Proto ji nebude vadit, ponechat kadeřnici Míši Fenclové volnou ruku.
Výsledek? Nádherný, moderní účes. Kája je k nepoznání. Některé ženy odcházely z kadeřnictví o pár let starší, ona naopak omládla, rozzářila se, fantastická změna. Asymetrický, krátký sestřih s delší patkou. I líčení jí prospělo. Vynikly nádherné zelené oči. Karolína má také krásné bílé zuby, to se dnes tak často nevidí. Prostě sexy kočka, tleskám.

Už jen tuto krásu zvěčnit ve fotoateliéru Vládi Štrosse a můžeme nasednout do bílé limuzíny, která nás všechny odveze do nočního klubu. Karolínu skolila chřipka, ale nevzala jí odvahu předvést spodní prádlo. Když to dokázaly ženy před ní, proč ne i ona. Takto se vnitřně povzbuzovala a hrdě vykročila na molo.

Pocity Karolíny na závěr – To že ji oblékli jiné šaty problémy neřešilo, to je jen chvilkové nadšení a nový pocit. Byla to dlouhá jízda natáčením, hodně jí pomohlo povídání s Liborem. Vnímá se nyní jinak, ví co chce a co ne. Nenechá už se dál ovlivňovat názory jiných.

Ptáte se, kam se s postupujícím natáčením ztratil Karel? To zatím nikdo neví, zda je pryč navždy, nebo jen dočasně nezvěstný. Poslední zprávy od Karolíny o něm byly, že snad zůstal v převlékací kabině.

Nahá jsi krásná online video 11. díl

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nahá jsi krásná

Diskuze k článku

Počet komentářů: 23
Reagovat

Ajdo, napsala jsi to velmi pěkně :) Dle té fotky je její jediný menší problémek to bříško, ale to stačí maličko pocvičit, kvůli tomu netřeba chodit do TV. Takže možná nebudeš tak daleko od pravdy, že jde jen o pouhý rozmar. Někteří z vás uvidí večer, já dám jako pár posledních týdnů přednost Dnu D :)

2
Karin
Reagovat

tak tohle nejde takhle hromadně odsoudit. holky, co začínají třeba s anorexií nejsou v mnohých případech tlusté ani málo, přesto si myslí že jsou.
To, že se to nezdá diskutujícím přece neznamená, že ten problém ti lidé skutečně nemají.
Když budu vážit například 80 kg mohou se mi zdát problémy 70kg slečny nicotné:-)

3
ajda
Reagovat

Zrovna dneska ráno v mém oblíbeném „dámském fitku“ se v šatně začalo zcela náhodou mluvit o tomto pořadu.
Shodly jsme se v jednom – že mladé holky místo cvičení brečí nad špeky a to nejen v tv a my „staré“ baby se dřeme cvičením :-))) A to tam nebyly žádné obezitky co chtějí hubnout, jen jsme se shodly, že nechceme být chodící rosoly.

Jinak jsem žasla, jak pořad odsoudily jako povrchní, že čekaly více. Shodly jsme se v tom, že Libor je fešák a vždy mu to sluší. Když je tolik neošahává, dá se na něho dívat.
Závěr – uznaly jsme, že asi nějaký problém ty ženy mají, ale rozhodně nic tak vážného, s čím by se nedalo žít. A s čím vlastně některé žijí celý život. Hlavně žádná nemohla pochopit, proč se některé tak nechají deptat partnery.
Nejvíc se odsoudila Jana – křivá lýtka :-))

Tak jsem se aspoň ujistila, že ty mé, přiznávám, někdy dost kritické názory k tomuto pořadu nejsou nijak vyjímečné.

Karin, poruchy příjmu potravy jsou hodně diskutované téma. Kolem útočí kult štíhlosti a je jen krůček to přehnat a spadnout do toho. Taky myslím 1-2 účastnice HJK měly tento problém za sebou. Taky záleží na okolí, jak rychle ten problém odhalí, já třeba nechápu jak si matka nevšimne, že jí dcera zhubne na 40 kg a zjistí to až zkolabuje.
Je na každém, jak daleko svou váhu nechá zajít. Někdo je spokojený s pár kily navíc, někdo by je bral a nemůže přibrat a někdo tvrdí, že nic nejí a tloustne.
Dá se koupit nějaký ten cvičící stroj domů a když se chce, ta hodinka cvičení obden nikoho nezabije. Jenže to se musí chtít.

4
Sarka
Reagovat

Nastesti je uplne jedno, co si o tom mysli lidi a jestli je odsuzujou nebo podporujou. Jestli si mysli, ze zadny problem nemaji a ze se s tim da zit. Nikdo z nas nevime, jake traumata, depky a komplexy v sobe maji ti druzi a jak se jim s tim zije. Nemusi jit nutne jen o tlousku, ale o velikost prsou, barvu kuze, pihy, vlasy, zuby, velke boky, vyska, ruzne nedostatky atd…Jde i o to sebevedomi, ktere souvisi s tim, ze se ty zeny nemaji rady cele takove jako jsou, svuj zivot, svou povahu, neveri si, nemysli si, ze jsou krasne, v necem dobre, ze mohou byt milovane. Je to hodne o vychove, o detstvi, o spoluzacich o byvalych partnerech…..Nesudte neci problemy jestli to jsou podle vas velke problemy, nebo nepodstatne, nestojici za rec. Nic o tom nevite.

5
ajda
Reagovat

Ano,každý máme něco, co ho trápí, nebo se mu nelíbí. Já popsala situaci, které jsem byla svědkem a vyslechla jsem si názory jiných, kterým se problémy v tv uváděné zdály malicherné a umělé.
Dívky a ženy, o kterých je zde řeč, a které v pořadu zatím ukázali, neuváděly zrovna nějak extra „vážné“ důvody a bylo vidět, že některé to uměly krásně „hrát“.
Jistě pár by se jich našlo, ale ty byly takového rázu, že se jen těžko věří, že by promenáda v prádle atd. jim od nich pomohla.

Pokud má holka kolem dvacítky bříško, co jí brání cvičit? A pokud ženu po čtyřicítce trápí křivé lýtko, když jinak má postavu co ji mohou ostatní závidět, to mi přijde rozmar. Pokud se žena trápí, že nemá dítě, to je problém.

Kdo se někdy někomu ve škole neposmíval, nebo se mu neposmívali ostatní. Ale trápit se s tím po víc jak dvaceti letech, když mám děti, rodinu, jiné starosti, mi přijde jen jako vytahování „nějakého důvodu“jak se dostat na obrazovku.

Od začátku se mi nelíbí podtext pořadu – zvedání sebevědomí. Kdyby to prezentovali jako např. poradnu jak být „krásná“ (a nemusí být u toho zrovna nahá), tak je to výstižnější.

6
Sima
Reagovat

Dovolte malou, naprosto nedůležitou poznámku: za větu o 35 párech bot není potřeba dávat vykřičník, podle mého skromného odhadu jich vlastním cca 50 (a to jsem teď na začátku roku udělala pořádnou čistku a obohatila charirativní projekt Protex takovými modely, že se určitě divili :-) ), takže 35 párů mi přijde jako něco naprosto normálního :-)

7
ajda
Reagovat

Odstavec s 35 páry bot a vykřičníkem k tomu je podle PR materiálů Primy a myslím si, že běžná žena tolik bot opravdu nemá. Proto mi ten vykřičník nevadil. ( Pokud roky neskladuje všechny boty i ty co se dávno nedají nosit)
Průměrem je to 9 párů na roční období.
Jsem taky „botařka“, nepřekvapí mě to, ale vím, že zcela běžné to není.

8
Maya
Reagovat

Dnešní soutěžící byla opravdu velmi pohledná a krásná, jen trochu zlepšit postavu a bude to opravdová kočka. A po proměně vypadala jako úplná modelka, opravdu překrásný obličej!

9
jitka
Reagovat

Karolína měla moc pěkný obličej, ale s postavou by měla trochu něco udělat. To teda zase až tak pěkné nebylo. Už pro svůj pocit by s tím měla něco dělat, než bude hůř. Ne napořád třeba bude s přítelem, kterému se to líbí. Ono se to oblečením zamaskovat dá, ale nahá NENÍ krásná!

10
JeanJean
Reagovat

Sima: Tvé charitativní jednání je vskutku hodno obdivu. Snad jen – nemyslela jsi náhodou POTEX? Protex je mi znám pouze jako antibakteriální mýdlo, tak snad víš, kam přispíváš. Ale nevadí, až uvidím někdy bezdomovce ve fialových jehlách s třásněmi nebo na mě z televize jukne ubohý Afričánek s nafouklým bříškem a s flitrovými žabkami, budu vědět, kdo byl jejich dobrodincem. Třeba to s Tvojí pomocí taky dokopou k vlastnění několika desítek párů bot, jakým oplývá běžný vzorek obyvatelstva…

11
812
Reagovat

JeanJean… jsi vtipná! :-)

12
Pimpa
Reagovat

Nemůžu si pomoct, ale mně se strašně nelíbil ten nový účes. Možná tomu nerozumím, ale kdyby mi tohle někdo vytvořil na hlavě, tak bych se rozbrečela v přímém přenosu…

13
Sima
Reagovat

Jasně, že jsem neobohatila antibakteriální mýdlo, i mistr tesař se někdy překlepne :-)
Čistku v šatníku ostatně můžu vřele doporučit, netýkala se jen bot – odstranila jsem všechno, co jsem na sobě neměla déle než rok. A kupodivu mi to vůbec nechybí :-) Ostatně ty vyhozené hadříky by mohl dávat na charitu i LŠ a ne je teatrálně házet s balkónu či je zakopávat na zahradě…

14
Bublina
Reagovat

Simo: Na charitu?? A jakou prosim tě?? Vždyť ty hadry nikdo nechce….podlě me je charita trochu v něčem jíném..darovat obnošené věci a vychozené boty mi příjde ubohé!!!!

jinak Ajdo, když jsem si přečetla Tvé příspěvky… přesně kvůli takovým jako jsi ty, mají ty ženský nizký sebevědomí… nemůžu si pomoct

Reagovat

Bublina, tak taková charita skutečně není ubohá. Pokud lze v daném oblečení chodit, což dle záběrů z TV lze, pak je určitě v patřičných zařízeních pro bezdomovce a sociálně slabší spoluobčany atd. uvítají. To mně věř.

16
Bublina
Reagovat

Tak mi potom řekni, proč to nikdo nechce??

Reagovat

Bublina, můžeš poslat fotky toho, co jsi nabízela za oblečení? Dodám, že dané oblečení musí být čisté, tedy ideálně vyprané.

18
ajda
Reagovat

SUNíčko, vzal jsi mi to z „úst“.
Je spousta azylových domů, soc.ústavů, domů pro pomoc matkám v nouzi a tam všude rádi pomoc vítají. Chce to jen chtít, zeptat se, přivézt to tam a ne to pohodlně hodit do popelnice.

Bublino, nevím proč by kvůli mě měli mít ženy problémy se sebevědomím :o))
Moje profese, no ta je vedlejší, ale díky ní vídám ženy v „prádle“ častěji než Libor. A věř, že tělesné problémy neřeší tak „dramaticky“ jako v tv, spíš s humorem a nadhledem a přitom kolikrát jde i o tělesné vady a to nemluvím o šrámech v duši. Umí s nimi žít a ví, že život je o něčem jiném než třeba o kusu špeku na břichu. (a které vadí, začne cvičit)
Za ty roky s nima, jsem vyslechla mnoho životních příběhů, často se časem otevřou, svěří s hodně citlivími věcmi a vždy to zůstává mezi námi, jde o důvěru. Jednou se mě kamarádka zeptala, jak dokážu tolik svěřování a problému jiných unést. Nevím, jsem ráda, že mi důvěřují, že je zajímá můj názor a hlavně, že odchází spokojené a vrací se. A věř, že kolikrát člověk jen žasne, co vše někoho v životě potká a ten člověk na okolí působí vyrovnaně, nikdo by to nehádal.

Ty jsi vystoupila v RS, znáš reakce, jen ty víš co je pravda, ostatní ví to, co jim Prima, se kterou jsi podepsala smlouvu ukázala. Žiješ s člověkem, co je spjatý s NJK, tak máš možná jiný pohled, já mám pohled podložený zase běžným životem a ne televizním pozlátkem.

19
ajda
Reagovat

Ještě k charitě – někteří si myslí, že tam odloží všechny hadry a diví se, když to nepřijmou. Ale pokud je oblečení zachovalé, vyprané, vůbec nemusí být moderní. Velký zájem je i o hračky,

20
Barča
Reagovat

Bublino, ty jsi tak přemoudřelá a myslíš si, že jsi sežrala všechnu moudrost světa. Tobě sebevědomí a arogance naopak přebývá,trochu pokory by ti neškodilo. Bacha abys pýchou nepraskla,to je osud bublin.

21
Bublina
Reagovat

Barčo pobavilas… hihi… jenže já tak trochu vím, jak to je a není víš:-)

22
Leňula
Reagovat

No Bublino, já taky nechápu, proč by nemohly jít ještě zachovalé šaty a i obuv na charitu. Většinou boty, které nosí dospělí člověk, zrovna moc ochozené nejsou (dle mého názoru). Člověk, který nemá peníze, tak je rád, že je rád. Asi jsi to ještě nezažila nemít peníze.

23
Barča
Reagovat

Bublino podle tvých názorů já zase vím,že víš houby! Možná víš o zákuĺisí pořadu víc než my,ale to je tak vše. 

Tvoje názory na charitu to dokazují! Žiješ v bublině naivní Bublino.

Přidat komentář