Panáček v reality show

Nahá jsi krásná – 16. díl: Bylo – nebylo…

9. Červen 2009 | napsal(a): | reality show: Nahá jsi krásná


Mise Libora Šuly za objevováním ženské krásy v každé z nás a cesta do hlubin pošramocené ženské duše pomalu končí a před námi je rekapitulace první série pořadu Nahá jsi krásná. Jeho rukama prošlo patnáct účastnic. Absolvoval patnáct často nelehkých, až bolestných zpovědí před zrcadlem, musel bojovat se studem a rozpaky, aby na konci pořadu vypustil z šedé kukly zářivého motýla. Někdy v té kukle žena jenom uvízla a okolí ji hodnotilo jinak, jindy ji jako šedou a téměř neviditelnou vnímali i ostatní. Podle zadání si Libor zpočátku myslel, že ho čeká stereotypnější práce. Jenže každá žena měla jiný příběh, a ke každé musel proto hledat jinou cestu. Zda se na konci cítila krásná i nahá, ví samozřejmě nejlépe účastnice sama. Zda jí to slušelo, posoudili diváci. Závěrečný díl se zaměří zejména na pokračování příběhů Jany Šmídové, Adély Zuzánkové, Milany Kosmálové a Michaely Plasové, jimž pořad Nahá jsi krásná zamíchal se životem a vzhledem nejvíce. Pokud vás zaujaly osudy a proměny účastnic pořadu Nahá jsi krásná, určitě si nenechte ujít ani jeho poslední díl.


Libor Šula (32) kadeřník a moderátor, který jak tvrdí, problémy se sebevědomím nemá. Možná i díky tomu se rozhodl vybrat patnáct žen a dívek a změnit jim pohled na svět a hlavně naučit je mít se rády takové, jaké doopravdy jsou.

V posledním díle jsme si připomněli scénář pořadu, který někoho zaujal, někdo vzdal jeho sledování už po prvních dílech a někdo vydržel až do konce. Zrcadlový sál, řada žen, šatník, nákupy, paní Helena, zkrášlování a rozmazlování, kadeřníci, fotoateliéry, módní přehlídky. To byla linie pořadu, po pár dílech bohužel tento stereotyp začínal nudit.

Jak se dnes mají některé účastnice? Co jim natáčení dalo a co vzalo?

[singlepic id=120 w=415]

Adéla Zuzánková

Hlavní trauma měla z plavek, devět let už nebyla u vody. Reakce na její vystupování byly pozitivní. Od konce natáčení poctivě cvičí, chodí do posilovny a dokonce se vsadila, že v létě půjde k vodě v plavkách.
Libor do léta čekat nechce, rovnou míří za Helenou Konarovskou, která Adélce vybírá klasické dvoudílné plavky, černé s jemným geometrickým vzorem v bílé barvě (nebo stříbrná?!). Plavky máme, jde se na bazén.

[singlepic id=9 w=415]

Milana Kosmáková

Milana se po třech měsících od natáčení cítí dobře. Sama se dnes diví, co vše a jak moc na sobě řešila. Vidět se v televizi nebylo vůbec tak hrozné, jak se obávala. Jen vztah s manželem není zrovna růžový. Jemu se líbila jako puťka domácí, nyní je víc sebevědomá, samostatná a on v ní stejně vidí jen matku svých tří dětí a ne atraktivní ženu, jako ona bezpochyby je. Vadí mu, že se zúčastnila natáčení, on nesouhlasil. Ona je ale spokojená a to je hlavní.

[singlepic id=19 w=415]

Jana Šmídová

Chtěla všem a vždy vyhovět, hlavně manželovi. A nyní? Nějaká změna prý nastala, ale musí na sobě dál pracovat. Člověk se nezmění během jednoho pořadu, ale nakoplo ji to. Vztah s manželem je nyní lepší, je jí oporou. Ví už, že je potřeba se v manželství přizpůsobovat, ale vše má své hranice.

[singlepic id=81 w=415]

Michaela Plasová

Natáčení jí ukázalo jiný pohled na svět. Manžel potvrdil, že už se před ním Míša nestydí být nahá, což byl jeden z jejich problémů, se kterým do pořadu přišla. Přestala se „babrat“ v minulosti a neřeší, co si kdo o ní myslí. Ví, že se nesmí zabývat tím, co bylo v dětství a dospívání. Je to uzavřená kapitola, nyní má nový život, vlastní rodinu, děti, manžela a musí se snažit, aby jejich život byl pěkný, aby děti měly lepší dětství a vzpomínky na ně, než má ona. Konečně správný pohled na život :-))

To bylo ohlédnutí za několika ženami a nám nezbývá než čekat, zda se Prima pustí do druhé řady. Podle informací Libor Šula už o moderování nemá zájem, ale – nikdy neříkej nikdy.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nahá jsi krásná

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Ajda
Reagovat

Bublina se těšila na „bouřlivou“ diskusi po 16. díle. Naznačovala, že uvidíme něco, co ji zřejmě mělo rozpoutat. Co to bylo? Nevím, mě to přišlo jako klasické ohlédnutí.

Reagovat

Ajda, bylo by to snad poprvé, co by přeháněla? :))

3
Barča
Reagovat

Bublina splaskla :-)))

4
karina
Reagovat

dobry den chci se zeptat jak se da rihlasit do poradu Naha jsi krasna dekuji Karina

Reagovat

4 – toto nejsou of.stránky pořadu, ale co vím, tak zatím se neuvažuje o dalším pokračování.

6
koc
Reagovat

5 – treba ano kdyz z medialniho hrobu vykopala Prima Sulu ;-)

Přidat komentář