Panáček v reality show

Nahá jsi krásná – 15.díl: Být štíhlá už není problém!

2. Červen 2009 | napsal(a): | reality show: Nahá jsi krásná

[singlepic id=116 w=415]
Poslední aktérkou pořadu Nahá jsi krásná je Michaela Ballová (28). Podruhé vdaná, matka tří dětí, v současné době na mateřské dovolené. Před ní pracovala jako nezávislá finanční poradkyně a co ji trápí? Její hubenost. To mnoho žen asi nechápe, ale i toto může být pro někoho problém. Postavu halila do širokých kalhot a vytahaných triček. ,,Byl to hlavně můj pocit, svoje kila jsem prostě neviděla. Asi taková obrácená anorexie“, přiznává Michaela.
Ve dvanácti letech jí kluci řekli, že má ošklivé a křivé nohy a od té doby se tohoto pocitu nezbavila. Navíc ji trápí prsa povolené prsa po dětech, nepěkné břicho – strie po prvním dítěti, velké klouby.
V jídle se nijak neomezuje. S oblibou tvrdí, že může sníst krávu a nepřibere ani deko.

Míša zodpověděla otázku, která mi vrtala v hlavě u všech vysílaných dílů. Proč ženy vystupují před kamerou bez make-upu? Většina měla drobné vady pleti, byla to podmínka, aby později vyznělo profesionální nalíčení v lepším světle? Ne nebyla to podmínka, prostě se ty ženy, stejně jako Míša do té doby nebyly zvyklé líčit. Byly tam sice asi dvě-tři výjimky, ty potom nalíčili zcela jinak, než byly zvyklé.


Žije s rodinou v domku, v malé obci pár kilometrů od Boskovic. Pečuje o děti, zahradu a dům, tak nemá moc možností se „vyparádit“ a působit reprezentativně. S prvním manželem, který byl o devět let starší, má Míša dva školáky. S Radkem (30), druhým manželem, Davídka, který brzy oslaví rok. V domku s nimi žije maminka, nedá se ale říct, že by byl Radek její oblíbenec.
Poprvé se Míša vdávala hrozně mladá, bylo jí sedmnáct, brala si svého prvního kluka. Manželství vydrželo osm let. Míša měla pocit, že jí stále cosi uniká a chybí. Chtěla ještě něco zažít. Zamilovala se do Radka, kolegy z práce. Pracovala u pásu, pak povýšila a Radka si vydupala nejen jako spolupracovníka, ale i jako partnera. Zjistila totiž, že má kromě ní ještě přítelkyni na Slovensku a svedla o něj boj. Vyhrála, jsou spolu už tři roky, vloni se vzali, mají syna. Na krušné chvíle, kdy nevěděla, kam se bude jejich vztah ubírat dál nezapomněla. Navíc ji Radko nešetří, někdy si k jejím nedostatkům řekne své. Je to motorkář a Michaela by ráda jezdila s ním, aby spolu trávili víc času a měla ho pěkně na očích. Manžel se rád otáčí po jiných. To je hlavní důvod, proč si Michaela nepřipadá pro svého muže dostatečně atraktivní. Chtěla by to napravit a cítit se jako modelka, jako sexy krasavice, která dokáže okouzlit svého Radka tak silně, aby měl oči jen pro ni.

Milé dámy, ženy, slečny…

Dnes máme před sebou poslední díl a v něm ženu, která touží líbit se svému muži. Její muž se jako jeden z mála v pořadu také objevil. Hned na začátku a jeho komentáře byly otřesné. Striím na břichu říká krátery, porovnává Míšiny prsa po třech dětech s jinýma, pevnějšíma. Co věta, to shazování vlastní ženy. Rád se podívá po jiných, který mužský prý ne?! O vlastní ženě v podstatě nic hezkého neřekl.

Zrcadlový sál

76% žen má strie. Co jsou strie?
Jsou to v podstatě malé jizvičky, které mají zpočátku modrou barvu, postupem času blednou a zůstávají po nich stříbřité stopy. Strie se dají přirovnat k malým prasklinkám na kůži. Jejich velikost se pohybuje přibližně okolo 0,5 mm hloubky. Nejčastěji se tvoří na prsou, břichu a bocích. To jsou místa, která během života prochází různými změnami, a proto jsou náchylnější právě na vznik strií. Někdy se můžete setkat i s označením pajizévky. Ty vznikají na pokožce, která se potýká s problémem nedostatku kolagenu. Pokožka je poté citlivější a může i prasknout.
Zbělají, ale nezmizí. Vzniklé strie vypadají velmi nehezky a některé z nás to dokonce může snížit sebevědomí. Dobrou zprávou je fakt, že pokud je začnete pravidelně mazat jakýmkoliv hydratačním krémem, v průběhu asi půl až jednoho roku zesvětlí.
Pozor musíme dávat i v létě. Strie se často nepodaří dobře opálit. U některých žen takto postižená místa mohou sice lehce zhnědnout, ale vše záleží na typu pokožky.

Tak přesně tohle trápí i Míšu. Navíc se jí od dvanácti let nelíbí její křivé nohy. K tomu přidává velké klouby, povolená prsa. Ze studu i spí v tričku.

Řada pěti žen

Obvod přes boky: 91 – 101 – 123 – 123 – 124 cm
Míša je snad první, kdo se zařadil správně. Na třetí místo, má přes boky 102 cm. Onen jeden centimetr, který hraje hlavní roli skoro ve všech dílech tohoto pořadu nemohl chybět ani dnes.

Do Boskovic se Libor vydal se dvěma papírovými figurínami. Míša v nadživotní velikosti se kolemjdoucím líbí. Dokonce i ona začne tvrdit, že je pyšná na svůj pas a kupodivu se jí líbí doposud zavrhované „křivé“ nohy.

Šatník

Béžové šaty s kytičkami se musí vyřadit, džínové dostávají podmínku – jen po vesnici ke kočárku. Topík prý jak pro pradlenu, mě se líbil, taky musí zmizet. Pochvalu získávají klasické pouzdrovky. Hadříky se podívají do světa. Nacpeme je do pytle, Radek uváže za motorku a už frčí do dáli…

[singlepic id=117 w=415]

Helena Konarovská

Opět jdeme pro rady do obchodu Le Chaton, který patří právě Heleně Konarovské, odbornici na spodní prádlo.
První model je v černém tónu. Samodržící punčochy s lemem, který má stejnou zlatě béžovou výšivku jako souprava prádla. Doplňuje to černá košile, zřejmě elastický vyšívaný tyl a ozdobný obojek, podobný podvazku na krku.
Druhý model jsou plavky – trikiny. Zvířecí vzor – zebra. Pod prsy zajímavý detail, stříbrná spona. Nesmí chybět velký šátek přes boky.

Shopping

Libor možná proto, že je Míša z vesnice, volí country styl.
První model – károvaná košile s předními díly uzpůsobenými na zavázání, zkrácená délka, pod ní bílý nátělník a tmavé, úzké džíny. Doplnil model větší plátěnou kabelou s velkými puntíky. Kostka a puntík?!
Druhý model opět kostka košile, jen víc barevná, světlé džíny roury s „dírovým“ zdobením, černá vesta a bílý nátělník.
Třetí model byl městský styl. Béžové široké kalhoty, hnědý nátělník, béžová šála. K tomu bílá vesta bez zadního dílu, pouze s páskem a za krk.

Petra Clinic

Návštěva estetického a laserového centra Petra Clinic byla minule novinkou, dnes tam opět míříme. Bezbolestná liposukce. Ošetření bříška si Míša pochvaluje. Po této liposukci je nutné zvýšit pitný režim a doporučuje se cvičení. „Rozbité“ tuky odchází částečně lymfou a částečně krví, kde se v játrech odbourávají. Nakonec ještě ošetřily strie surovým kolagenem.

Kadeřnice a vizážista

Míšu nebaví se starat o své vlasy. Ještě nepotkala kadeřnici, s jejíž prací by byla spokojená. Tak rezignovala. Nebaví ji ani líčení. Omlouvá to tím, že se manželovi líbí víc nenalíčená. A potom se diví, že se otáčí po jiných.
Kadeřnice zkracovat vlasy nebude, lehce prostříhá, lehce promelíruje. Vyfoukaný hladký účes s patkou a z Míši je rázem upravená, mladá dáma. Předtím to byla zanedbaná holka z vesnice, jen nevím, zda bude o vlasy i nadále pečovat. V závěru můžeme vidět Míšu před Kotvou, vlasy jako dříve, jen nová barva, opět nenalíčená.

[singlepic id=118 w=415]

Finále

Ateliér Vládi Štrosse a krásné akty. Už jen limuzína a závěrečná přehlídka v nočním klubu.

Pocity Míši po natáčení – změna přišla v průběhu, sebevědomí stoupalo pomalu, ale jistě. Naučila se chodit s hlavou nahoru. Všechno podstoupila jen kvůli manželovi, snad to jednou pochopí, hrozně ho miluje. Chce, aby měl už oči jen pro ni a neotáčel se po jiných.
Držím Míši palce, aby se jí toto přání splnilo.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nahá jsi krásná

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Ajda
Reagovat

Ten její manžel byl na pořádnou ránu!
Více žen v tomto pořadu mělo vadu chrupu. Škoda, že je nebrali také na zubní kliniku, rovnátka a bělení je dnes běžná záležitost. Ale to už z toho asi dělám Druhou šanci.

U tohoto druhu liposukce jedna aplikace nestačí. Ty další si platily samy, nebo jim je zaplatila Prima v rámci reklamy na centrum? Ceny nejsou zrovna nízké, stačí se podívat na stránky Petra Clinic

2
Leňula
Reagovat

Dobrý postřeh s těmi zuby. Viděla jsem kousek, protože potom koukám na Den D, ale ty zuby jsem taky nepřehlédla, protože sama je moc pěkné nemám, ale implantát je příliš drahý. Možná do budoucna. Ale Míše by pomohly možná ty rovnátka a bělení nebo i výplň zubů, když jsou nerovnoměrné.

3
jitka
Reagovat

Míše by pmohly na zuby tzv. fazety, asi to bude dražší. Určitě by mohlo pomoci i vybělení, ale u poškozených zoubků se to možná nedoporučuje dělat. Návštěva zubaře by ale byla přínosem.
Horší už to je s tou radou – plavání na povislá prsa. Větší blbost už vymyslet nemohli. Od 18 let, od prvního porodu mám povolená prsa, je mi 47 let, kromě jiného plavu 2x -3x týdně, dříve 5km, nyní 2- 3km. Plavání není na škodu, zpevní záda, paže, udrží štíhlý pas, ale na povolená prsa existují snad jen implantáty a na to kašlu. U toho plavání je rozhodující styl, technika, rozhodně nepomůže, spíše naopak, styl paní radová.
Radila bych nějak cvičit, dle možností v Boskovicích, pilates je možný i doma dle knihy a CD a být ráda, že jsem mladá a štíhlá. Občas se učesat taky neuškodí. Na toho chlapa bych se snažila moc neupínat, v TV to nebyl pan dokonalý.

4
ajda
Reagovat

Jitko, to plavání mě taky pobavilo, stejně jako rada, aby malé ženy zapomněly na obrovské kabelky. V jednom z dílů právě tuto mega tašku dal malé holce, taška vypadala větší než ona a Libor se radoval, jak jí to sluší :o))

Přidat komentář