Panáček v reality show

Nahá jsi krásná – 8. díl: Jana před mužem uklízí v lodičkách a v mini!

14. Duben 2009 | napsal(a): | reality show: Nahá jsi krásná


Ačkoliv Janu přihlásil do pořadu Nahá jsi krásná manžel, on sám vlastně „zadělal“ na její problémy. Jak? Snažil se ji přeměnit k obrazu svému. Jenže tím své ženě akorát podlomil sebevědomí. Chtěl jí pomoci, neustále si stěžovala, že neví co se sebou. Neví, jak má vlastně vypadat.

Personalistka Jana Šmídová (28) z Příbrami je hodná, bezdětná holka, která se stále usmívá, protože nechce dělat potíže a myslí si, že „nemá cenu mračit se na svět“. Také si ale myslí, že ji lidé, na kterých jí záleží, nemají rádi. Nechce si rozházet svoje okolí a hlavně manžela, a tak přikyvuje, poslouchá stesky, nářky a problémy ostatních, zatím sama v nitru usychá. Snaží se ve všem přizpůsobovat manželovi, aby ji měl rád.
Dokonce se podle jeho vkusu obléká. Snažila se mu sice naznačit, že se necítí dobře v oblečení co jí vybírá, ale měl vždy jiný názor. Prostě se mu takový typ žen líbil a chtěl, aby tak vypadala i ona.

Chycena v pasti úsměvu Mona Lisy

Jana se jako tolik žen chytila do pasti věčného úsměvu Mony Lisy. Sklapla za ní past porozumění, past pomocnice, past oběti, past skromnosti a past soucitu. V tom je dokonale ženská, má ale také svou mužskou stránku, dokonce hovoří o mužském mozku – je praktická, ve škole jí šla matematika, zvládá počítačovou techniku a mužské práce…

[singlepic id=19 w=415]

Přišla příliš brzy o pocit dětské bezstarostnosti a zázemí. Rodiče se rozvedli, když byla miminko, s otcem se nestýká. Nevlastního otce, kterého měla ráda, našla mrtvého na zahradě, když jí bylo sedm let. Maminka se zhroutila a Jana musela převzít spousty povinností. Maminka s ní zůstala sama a občas to měly hodně těžké. Když přišla o práci, neměly ani co jíst. Z toho jí je do breku ještě dnes.

Na základní škole se jí posmívali kvůli předkusu, že je králík. A tak si přestala věřit. Asi i proto se snažila vypadat tak, jak chtěl její partner.

Před jedenácti lety se upnula na o rok staršího, nynějšího manžela. První láska. Jejich vztah prošel krizí, dnes jsou spíš kamarádi než milenci. Na to je v necelých třiceti, ale opravdu příliš brzy a Jana by si chtěla pro svého muže a hlavně konečně i pro sebe připadat sexy.

Je notorická dietářka, které se na její postavě nelíbí nic, tloustne a hubne se střídavým úspěchem po celou dekádu; už ve čtrnácti vážila osmdesát kilo. Nenávidí své boky. Kvůli svému muži téměř ztratila identitu. Měnila barvu vlasů, účesy, kalhoty za sukně, chodila na túry v podpatcích, dokonce se stylizovala do role super kočky, když doma uklízela v lodičkách a minisukni.

[singlepic id=13 w=420]

Uvědomuje si, že nastal čas na změnu a v rozpolcené bytosti, která pomalu neví, kdo vlastně je a komu všemu by se měla ještě zavděčit, najít ženu, která se bude umět podívat do zrcadla a pojmenovat věci, jež nechce vidět a naopak si uvědomit, co by mohla a dokázala na sobě a ve svém životě změnit. Pak bude její úsměv skutečným výrazem Janina sebevědomějšího a šťastnějšího nitra.

Co jste mohli dnes večer vidět?

Dnešní díl ničím nevybočil ze známého scénáře a přece jsem z něj měla zvláštní pocit. Celou dobu jsem si říkala, co ta holka musí mít doma za „blba“, když jí dokázal takto pošlapat sebevědomí. Snad poprvé jsem věřila, že máme před sebou holku se skutečným problémem. A tím je její manžel.
Vše o Janině soukromí je stručně popsáno výše a stejně se celou proměnou táhl neviditelný duch jejího manžela. Tohle jsem musela nosit, tohle dělat, brrr! Je zázrak, že po tolika letech neskončila v blázinci nebo kriminále. To v případě, že by ho něčím pořádně praštila.

Zrcadlový sál

Janička, sluníčko a Liborek, však to dobře známe. Libor řekl větu, která sedla:,, Do prádla by se tu měl svlíknout tvůj manžel.“

47% žen je nespokojeno se svojí postavou jen díky kritice partnera.

HOLKY, NEBLÁZNĚTE! LÍBIT SE MUSÍTE SAMY SOBĚ, CHLAP SE KVŮLI VÁM TAKÉ NEZMĚNÍ.

Řada pěti odvážných žen

Míry: 89-102-106-112-125 cm
Jana se vidí na čtvrtou pozici. Chyba, patří o místečko blíž, má 104 cm přes boky.

[singlepic id=21 w=415]

Billboard

Jako vždy na Kotvě, zděšení a povzbuzující řeči kolemjdoucích.

Šatník

Několik let na „rozkaz“ manžela nosila jen sukně. Některé se Liborovi líbí, ale spoustu věcí vyhazuje, nelíbí se mu umělý materiál a střihy.
Všechno pěkně vyhodit z balkónu a na závěr „zavraždit“ paintballovou pistolí s červenou barvou.

Helena Konarovská a obchod s prádlem

První prádýlko je cyklám, vyšívaný zlatou nití. Hezký dekolt. Jana má velikost 65E. Manžel je přesvědčený, že Jana není sexy. Proto mu dokážeme opak. Černá krajka a sexy model je na světě. K tomu korzet (pasový) a teď bych ho v jeho prádle chtěla vidět. Myslím, že jen zíral, jak to Janě slušelo. H
Helena Konarovská:,,Je sexy tím, že je!“

[singlepic id=23 w=415]

Rady a porady Libora s novým šatníkem

1. model – rifle, tunika na ramínka a slamák = těhotná zahradnice.

2. model – černá sukně pod kolena. Širší pásek, zřejmě gumový, růžová halena (minimálně o číslo menší) a pod ní černý top?! Trošku usedlé, ale do kanceláře by se to vzít dalo.

3. model – snad 7/8 béžové kalhoty a k ní delší tunika japonského stylu, zapínání ke krku, kopírující postavu, bez rukávů. Tento model měla na sobě i v kadeřnictví.


4. model – tyrkys jako základ plus celá škála barev, tak vypadaly šaty za krk, pod prsy zřejmě nabíraná a doplněné hnědým páskem, který jsem u tohoto modelu nechápala.

Tentokrát žádné doplňky, kabelky.

Masáž

Tentokrát je salón na lodi. Může se těšit na uvolňující havajskou masáž Lomi, Lomi.
Jde o techniku od pradávna praktikovanou na Havajských ostrovech. Tato masáž vychází z havajské filosofie Huna.
Rytmická masáž připomínající tanec okolo stolu, využívá v maximální míře těžiště masérova těla. Provádí se z 80 % předloktím, tudíž je i razantnější a intenzivnější. Je označována za perlu mezi masážemi.
Hluboce relaxuje a uvolňuje psychiku klienta, pomáhá odstranit blokády, maximálně ulevuje od spasmu, působí aromaterapeuticky (jsou využívány speciální za studena lisované oleje přímo z Havajských ostrovů, které se zahřívají na teplotu cca 45 °C).

Večeře

Libor cítí, že u Jany je hlavní problém ve vztahu. Není v něm rovnováha, dokud tam nebude, problémů se nezbaví. Poprvé Jana od muže odešla, když jí řekl, že ho nevzrušuje, že se mu nelíbí. Jenže její maminka má partnera Jany ráda, nechápe, co se jí nelíbí, s čím není pořád spokojená, stojí na jeho straně.

Kadeřnice + líčení

Skvělý melír tón v tónu, sestřiháno kolem obličeje, jemné líčení. Výsledek je tentokrát SUPER KOČKA.

Fotoateliér

Je potřeba proměnu zvěčnit na papír, tentokrát u Idy Saudkové. Nevím, nevím, výsledek spíš Janě kila přidával, hlavně na billboardu na Kotvě.

Přehlídkové molo v nočním klubu

Blíží se finále a tím je přehlídka spodního prádla v nočním klubu. Manžela nám neukázali, škoda. Janě Liborovo osahávání nevadilo, ale manžel prý trochu žárlil. Přehlídku si užila.

Závěrečné pocity

Jana je přesvědčená, že je hezká a že za něco stojí. Změnila pohled na sebe. Váží si sebe nyní víc, natáčení pohlo jejím sebevědomím.

Popřejme jí, ať to manžel ocení, změní se a konečně v ní vidí tu krásnou holku co je. Pokud ne, určitě sama nezůstane.

Nahá jsi krásná – 8. díl online ke shlédnutí

související články s dnešním dílem Nahá jsi krásná

Nahá jsi krásná: Zpověď ženy, která se 11 let podřizovala vkusu manžela / Blesk.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nahá jsi krásná

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
Icecube
Reagovat

Nevíte jak se jmenuje ta písnička co je v tý upoutávce na dnešní díl?

2
hrobař
Reagovat

ta je od skupiny Army of Lovers

3
ajda
Reagovat

Tak toho „dokonalého“ blba, co má Jana doma bych ráda viděla. Odvahu ukázat se na kameru asi neměl, ale deptat ji uměl roky dokonale. Potřeboval by pořádně nakopat!

4
Bublina
Reagovat

Ajdo to máš pravdu, byl srab se ukázat na kameru… ale buzerovat mu jde. Jana je hloupá, že si to celé roky nechala a nechává líbit. Mě chlap zakázat nosit kalhoty a to hlavně v zimě tak letí jak špinavé prádlo… Zajímalo by mě, jak to vypadalo u nich doma včera večer, když se vysílal pořad… snad ji nezmlátil, když o sobě slyšel, že je blb…

5
Baruš
Reagovat

Chlapi typu Janina muže jsou na pěst. Úplně to ve mně vřelo. Taky jsem čekala, jestli se alespoň na závěr neobjeví. Ráda bych viděla, co je to zač. Ale podle poznámky před obchodem, že oblek by si na sebe nevzal, si myslím, že to bude úplně obyčejný chlap ve vytahaném triku…nebo že by nějaký nagelovaný manekýn???

6
ajda
Reagovat

Já bych toho jejího „estéta“ tipla na chlapa, co má sám pořádný mindrák a léčí si ho na Janě. měl štěstí, že kápl na holku, co se plácala ve svém životě a proto podlehla jeho „výchově“.

Ty řeči, že ho nevzrušuje, jestli to jen není zástěrka na jeho problém se sexem, nechce si své selhávání připustit a deptá Janu.

V módě to taky žádný borec nebude. Vkus podle šatníku nic moc, laciné, lesklé, vůbec ne sexy.

Janě hodně pomohl nový účes, ten byl úžasný. Jednoduchý a přece byla úplně jiná, moderní, rozzářená.
Ještě by měla investovat do rovnátek. Stáhnout zuby dnes není problém, několik měsíců se to dá vydržet a výsledky jsou skvělé.

Ale hlavně, by si měla doma pořádně dupnout a provětrat jejich vztah. Buď se on vzpamatuje, nebo s ním dál bude jen ztrácet roky, které jí nikdo nevrátí…

7
Bublina
Reagovat

Ajdo ty jses do něj teda pustila.. bylo by zajímavé, kdyby se zapojil tady do diskuze a řekl nám svůj názor a životní postoj… bys teho tady rozcupovali :-))))

8
ajda
Reagovat

Bublino,
tenhle pořad beru s rezervou od začátku a včerejší díl byl první, kdy jsem opravdu uvěřila, že ta holka má vážné problémy. Před tím mi to přišlo docela povrchní. Možná je to i tím, že mám kamarádku, které manžel roky srážel sebevědomí a pak odešel s jinou. Po 6 letech od rozvodu je to totálně jiný člověk. Veselá, obléká se do barev, nebojí se říci vlatní názor, prostě jakoby se uvolnila z otroctví. A po všech těch letech zjistila, že on se celou dobu bál, že se ukáže, že je „chytřejší“ než on, i když neměla VŠ, na které si on tak zakládal.

9
liska
Reagovat

janu znám ze střední školy. a možná by bylo zajímavé, kdybych se rozepsala. ale neudělám to, bylo by to vůči ní nefér.

přeju jí fajn život….

10
phoebe
Reagovat

to liska: já paní Janu neznám, ale z jistý dojem na mě udělala: povrchní, nerozhodná a promiňte velmi, ale velmi pitomá mladá dáma. Do podobného typu pořadu se člověk hlásí buď dobrovolně (a to je potom dost sebevědomý a vědomě na kameru lže) a nebo se nechá vmanipulovat okolím (manželem, který se neukázal….). Myslím, že důvod k rozvodu se dá najít bez medializace a důstojněji.

11
Dáša
Reagovat

Musím tedy souhlasit s Phoebe v tom, že Jana je poněkud povrchní, nerozhodná, a sebevědomá rozhodně není. Nechala si vnutit nejdřív manželem, že nestojí za nic, pak pořadem NJK, že je krásná a sebevědomá. Říkala to, co chtěli slyšet. Možná si ani sama neuvědomila, že to není pravda. Nemůže se změnit během pár dnů, co bylo tolik let pošlapáváno.
Za chvíli to vyprchá a bude tam kde byla.

Jinak po tom, co tam zaznělo o tom manželovi, bych se nedivila, kdyby podal návrh o rozvod on sám. Pro Janu jedině dobře.

12
Barča
Reagovat

Ja taky uverila,ze ji manzel depta svymi predstavami. Sem si rikala,jak to mohla snaset,ja bych ho poslala nekam,a ne ze bych ze sebe delala cvicenou opici.

Skoda,ze se Janina spoluzacka vic nerozepsala. Stacil by naznak,zda je vse co jsme slysely realita ci pohadka.

13
Iveta
Reagovat

Celý pořad je trapný,říkat někomu že je krásný za každou cenu,nepovažuji za správné.At ženy upozorní na jejich slabé stránky a pomužou jim překonat jejich nespokojennost s vlastním tělem jiným zpusobem než tak že jim celý pořad vnucuje to že jsou krásné………nejsou!Sama mam své chyby a vady na kráse žiju s nima a ráda,spíš by měli školit partnery,jak se chovat ke svým vyvoleným a brát je s jejich ,,nedostatky!Oni jsou jistě dokonalost sama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14
Jitta
Reagovat

Barča:Janina spolužačka Janu neviděla x let. Spolužačky bývají „hrozně chytré“ a jejich názory mívají „skutečnou váhu“.
Janě přeji jen to nejlepší, ale nemůžu nic radit, sama vím jak je těžké odejít od někoho kdo vám sice ubližuje, ale zároveň ho velmi milujete.

15
liska
Reagovat

jitto, nějak ti nerozumím, nenapsala jsem ani n o Janě, právě proto, že jsem ji 7 let neviděla
nicméně mylsím, že charakter člověka se příliš nemění, maximálně se více či méně člověk přetvařuje, ale kdoj ednou byl vyčůraný, zůstane vyčůraným napořád, tot můj dosavadní postřeh vživotě, tím neříkám, že je Jana vyčůraná! byl to jen příklad
ale tvůj příspěvěk fakt nechápu, záměrně jsem se o Janě nerozepsala a přeju jí jen to dobré

Přidat komentář