Panáček v reality show

Nahá jsi krásná – 9.díl:(NE)zdravá závislost a touha po dokonalosti

21. Duben 2009 | napsal(a): | reality show: Nahá jsi krásná


Další díl pořadu Nahá jsi krásná nám představí Janu Skřejpkovou (42), která je ztělesněním obětavosti. Pro druhé by se rozdala a sebe odsouvá na vedlejší kolej. Je už přes dvacet let vdaná a s manželem si na sobě vypěstovali určitý druh závislosti. Bez sebe neudělají ani krok, když jeden z nich musí odjet, píší si SMS zprávy a přání na dobrou noc. Žije s manželem v krásné vilce, dva téměř dospělí synové už nepotřebují žádnou vyjímečnou mateřskou péči, těší se ze dvou čtyřnohých přátel, které vodí na procházky do přírody. Baví ji zahrádka a o víkendech fandí místním fotbalistům.
Do pořadu se přihlásila sama, měla pocit, že by jí to mohlo pomoci začít si více věřit.

[singlepic id=31 w=415]

Její sebedůvěra klesla na bod mrazu už v dětství, kdy se jí posmívaly děti ve škole. Proč? Prý kvůli křivým nohám, které ji trápí celý život. Nohy se jí nelíbí, má pocit, že má ošklivou díru mezi lýtky. Janě se také nelíbí její prsa, chtěla by je pevnější, přivítala by hubenější boky, stehna a pas. Nepříliš vysoká Jana by chtěla mít postavu jako modelky Petra Němcová nebo Tereza Maxová. Neměla se komu svěřit, byla pozdním dítětem, sestry jsou o jedenáct a třináct let starší. S tímto problémem se svěřila až Liboru Šulovi. Pomůže jí?

Co si vlastně tento moderátor pořadu, stylista a kadeřník Libor Šula o Janě myslí?
,,U Janičky je hlavní problém její manžel, který je zvyklý na fullservis. Ona pro něj dělá prostě všechno. Je prototypem dokonalé manželky – vaří, uklízí, funguje v posteli. Neví ale, jak si má život užít, vše co dělá, dělá pro někoho. Musel jsem být na ni až drsný. Nebyla schopnávzít radu jako pomoc, musela ji dostat příkazem. Doufám, že si její partner uvědomí, koho má vedle sebe.“ (Blesk pro ženy č. 16 [04 – 20 – 2009])

Nedává si do pořádku duši tím, že s dočasným efektem uklízí, čistí a přerovnává věci kolem sebe, zatímco by potřebovala spíš vygruntovat duši?

Jana Skřejpková a její „proměna“ krok za krokem.

Janě se už od dětství nelíbí její nohy, hlavně má pocit, že má křivá lýtka.

55 % žen se stydí za své nohy.

Jako vždy, i dnes začneme v zrcadlovém sále, kde se Libor Šula bude snažit Janu přesvědčit, že problém není tak velký, jak ho vidí a že nahá je krásná. Tudíž je potřeba svléknout se do spodního prádla. Jana má postavu souměrnou, krásný dekolt, štíhlý pas, ploché břicho a úzké boky. Jak by taky ne, když pravidelně cvičí pilates. Lýtka mírně křivá jsou, ale od začátku mám pocit, že Jana nohu cíleně vybočuje, a když chce, tak moc dobře ví, jak problém maskovat, stojí s mírně pokrčenou nohou.

[singlepic id=35 w=415]

Řada pěti žen

Jejich míry dnes jsou 101 – 104 – 114 – 118 – 118 – 122 cm přes boky
Jana se staví na druhou pozici, ale je to špatně, patří na první místo. Přes má boky 96 cm.

Zde začínám mít velký problém pochopit Liborovo další jednání, jeho rady i názory. Každý dobře víme, že obrazovka přidává opticky na váze, ale Jana i přesto vypadá štíhlá, souměrná, po dvou dětech a v jejím věku jí můžeme jen a jen za postavu gratulovat. Sice není vysoká, ale i tak, míra 96 cm přes boky je skvělá, vypadá prostě štíhle, žádné boky! Ale Libor v dalších minutách právě na tuto partii bude poukazovat a tvrdit, že je potřeba od ní odvrátit pozornost, ale to předbíhám. Nejdříve musíme do Vyškova na náměstí.

Zde už netrpělivě očekává Janu Libor a papírová figurína Jany v prádle. Lidem se líbí, dokonce se „papírová“ Jana potkává se svou sestrou a švagrem, ani oni problém nevidí. Konečně přichází Jana a je to pro ni šok. Po Liborově přesvědčování najednou souhlasí, že taková hrůza to není.


Průvan ve skříni

Když už jsme ve Vyškově, zajdeme se podívat na její šatník. A zde se můžeme opět setkat s Liborovým názorem, že je potřeba odvádět pozornost od jejích boků! Proto musí být vyhozeny i džíny se zipy na kapsách. Některé věci jsou vyházeny oprávněně, ale Libor zřejmě zapomíná, kolik je Janě let a vyhazuje i kousky, u kterých nevidím důvod likvidace, jako oblečení do práce, proč ne. Jana smlouvá u společenských kousků, je vidět, že se s nimi loučí opravdu nerada. Hodně překvapilo tvrzení Libora, že svetr-šaty, jí ponechá, pokud slíbí, že k nim bude nosit legíny či úzké rifle. Libore, s křivým lýtkem legíny?! To snad ne!
Nebo ten problém vůbec není takový, jak nám jej prezentujete.

Jak likviduje mafie své protivníky? Podle Libora vykopeme hrob a pohřbíme je. Oblečení končí pod hromadou hlíny. Na závěr dřevěný kříž a budiž jim země lehká. Tohle už bylo dost nevkusné.
Libore, mafie své nepřátele házela prasatům. Jenže oblečení, to by asi prasátka nesežrala.

Rady a porady nového oblečení

Začínáme u Heleny Konarovské. První model vypadá jako šatičky, je to ale rafinovaná noční košilka se zvířecím vzorem. Jana je opálená, může si tento vzor dovolit. I souprava prádla je se zvířecím vzorem a nakonec svůdný župan a krásné tyrkysové prádlo.

Nákupní centrum a je čas na změnu šatníku.
Libor Janu obléká do úzkých kalhot a pokud má vyšší podpatky, je vidět, že lýtko je mírně vybočené. Rovné, volnější kalhoty by tento malý detail přikryly.
První model je tunika a úzké džíny, sluší jí to. U druhého mám problém. Bolerko, pruhované tričko a sukně dlouhá nad kotníky. Sukně má členěné štepované sedlo a pak se rozšiřuje v godetovém stylu. A zde mám pocit, že délka není absolutně vhodná na drobnou, malou Janu. Kde jsou její nohy? Posuďte sami na následující fotografii. U této sukně Libor tvrdil, že opět zakryje její problém s boky. Jaký problém? Jaké boky? Akorát ji to srazilo na výšku a opticky rozšířilo. Velké kabelky jsou sice v módě, ale Libor asi zapomněl, že Jana je „prcek“ a s kabelka je skoro větší než ona :-)).

[singlepic id=36 w=415]

Poslední model je super. Černé kalhoty, sáčko s černou vázačkou, která vychází z předního princesového švu, s volánovou fazónou, doplněné cyklámovou košilí z lesklého materiálu, tohle jí opravdu sluší.

Zkrášlování Jany

Začínáme u paní doktorky, asi nějaká „estetická“ ordinace. Ledová gelová maska během deseti minut vypíná unavenou pleť. Libor neodolá a dopřeje si ji také.

Celá ájurvéda pohlíží na člověka jako celek, tak i ájurvédská masáž je komplexním prostředkem k relaxaci celého organismu, je to technika známá již několik tisíc let. Cílem masáže je harmonizace těla, duše a mysli.
Všechny ájurvédské procedury zbavují organismus fyzického a psychického stresu a napětí. Olejové masáže spouštějí samočisticí proces organismu, urychlují odplavení škodlivin z těla, tím posilují imunitní systém, posilují svaly, zlepšují stav pokožky, vyrovnávají krevní tlak, významně zpomalují stárnutí. Jana si ji patřičně vychutnala a vypadala velmi spokojená.


Kadeřník Péťa a Liborova sestra Veronika se postarají o změnu účesu a líčení. Nelíbí se jim Janin melír. Sestříhat boky, délku zachovat, barva ledová blond se světlým, teplým karamel odstínem, to je nový účes Jany. První dojem byl, že je to na ni moc světlé, ale po nalíčení jí to slušelo.

Vladimír Štross ve svém fotoateliéru přetvořil Janu na „anděla“, vznikly skutečně zajímavé, originální akty. Jeden jsme v závěru mohli vidět nad vstupem do OD Kotva. Jana byla nadšená, líbilo se jí, že vypadá krásně a sexy.

Nyní ji čekala ještě jízda limuzínou a přehlídka prádla v nočním klubu. Byla uvolněná, podpořit ji přišel i manžel. Obdivoval, co žena dokázala, ale on roky ví, že je sexy, jen ona to nechtěla uznat.

Vůbec by neškodilo, dát Liborovi v klubu mikrofon, snažil se překřičet diváky, ke konci jen pískal a sotva mluvil. Oba si to s Janou užívali, bylo obdivuhodné, jak se na závěr Jana odvázala.

Její pocity z natáčení? Báječné! Křivé nohy, ten problém se během pořadu rozplynul, pro život to není podstatné, důležité je být spokojená sama se sebou.

Nahá jsi krásná 9. díl video online z TV Prima

související články s dnešním dílem Nahá jsi krásná

Nahá jsi krásná: Naše diagnóza: (ne)zdravá závislost / Blesk.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nahá jsi krásná

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
jitka
Reagovat

No tak tohle byla Nanynka, která šla do pořadu z nedostatku jiné zábavy.

2
Ajda
Reagovat

Taky jsem měla podobný pocit. Doma uklizeno, navařeno, tak vytáhneme na světlo křivé nohy, protože jiný problém asi nenašla a šup za zábavou do Prahy.

Navíc mě tentokrát vytáčel Libor a jeho řeči o širších bocích u Jany. Má naučené věty, ale občas by mohl kouknout, jak ty boky v reálu vypadají! Být Janou, tak se akurát po jeho kecech naštvu :-)

3
ilča
Reagovat

probohla..96 přes boky..to maj modelky ne??? Co tam jako ta pani chtěla??? :))

4
Barča
Reagovat

Řeči,co vedou “odborníci“ Šulova typu o správných mírách akorát dohání holky k anorexii!

Nechápu na co si Jana naříkala. Chvílemi se s chutí předváděla. Nevěřila jsem,že ji něco trápí,nohy už vůbec ne. Chtěla nebo potřebovala slyšet,že je krásná. Manžel jen v závěru hleděl,jak se jeho žena předvádí,byla jak sjetá. Jo, v tý sukni měla perdu, to Šula překombinoval.

5
zuzka
Reagovat

Možná by to taky chtělo ty modely usměrnit pro potřebu té ženy. nikdy není vzato v potaz to, že žena bydlí na vesnici. Ten nedaleko vzdálený Vyškov také není město. Nákupní centra tam jsou asi jen vietnamská tržnice a Lídl. Nejsem z Vyškova, ale parkrát jsem tam byla. To liduprázdné náměstí je tam pořád. To je bez urážky jen konstatování. V jednom díle např. maminka na MD vyšňořená na dětské hřiště také do neuvěřitelných modelů.
Takže tam se nikde moc podpatků a parádních sukní moc neužije. Také ty velké tašky elegantně po francouzsku přehozené přes předloktí by si měl LŠ vyzkoušet nosit s náplní obyčelných věcí do kabelky, nelze to vydržet ani 5 minut.
Jinak paní nám šla předvést to, jaká je úžasná, jiná chybka než nohy už vymyslet nešla. Myslím, že když to s těma nohama zvládla do 40, tak teď už to taky dá.

6
kiki
Reagovat

Moc nechápu vaše lízlivé poznámky… já si prožila něco podobného. Moje máma mi v dětství říkala, jaké mám tlusté nohy- resp. stehna. No jako mám. Modelka nebudu. Mám nohy dost svalnatý. strašně jsem se kvůli tomu vždycky trápila, sukně nenosím a v plavkách se stydím. ted jsem přibrala asi 15 kg a ty stehna mám strašný. na druhou stranu, když se teď podívám na své starší fotky, kde jsem měla ještě 65 kg na 180 cm, dochází mi, že to zdaleka nebylo tak příšerný, jak já to viděla.. ale to je v hlavě. jako když anorektička sebe vidí jako velmi tlustou.

takže chci říct, že paní na sobě maká, vypadá dobře a když jí pomůžou i od toho mindráku, bude se jí žít líp.

ale že mindrák má a trápí se, jí teda já věřím! měla jsem to taky..

7
Bublina
Reagovat

Paní Jana byla a je výborná herečka….

8
liska
Reagovat

takovýhle typ ženských mě vysloveně irituje a v jejich přítomnosti odcházím
to je přesně ta slepička, která bude někde v práci u oběda sténat u talíře, jak už vůbec nemůže a že to stejně nesní, protože by hned přibrala a to jen z toho důvodu, aby jí každý dokazoval, jak to není pravda, jak ona má dokonalou postavičku apod.

včerejší díl jsem fakt nepochopila, kdejaká pubertakča má víc rozumu jak takhle pani a v jejím případě je úplně jedno, jestli má tlustý stehna nebo lejtka, sukni nebo tepláky, z ní ta blbost prostě číší na sto honů, předvést se za každou cenu

a nechápu, proč bychom nemohli napsat svůj názor kiki, něco na tom bude,k dyž se tu shodne tolik lidí
pokud to takhle půjde dál, tak ten pořád má odzvoněno-
šula a jeho kámoši se brzy okoukají a na takové hérečky , jako byla v pořadu ta včera, není nikdo zvědavej

9
Barča
Reagovat

Kiki, mindrak ma kazdy nejaky,ale knucet kvuli krivym noham v jejim veku je ubohe. At je rada,ze ji slouzi! Asi ma houby starosti,kdyz ma cas vytahovat takove kraviny z minulosti. Trapit se tim,ze se mi pred 30lety decka posmivaly je sila. Komu se nikdy ve skole neposmivali? Kdo se nikdy nikomu sam nesmal? V dospelosti bych cekala jine starosti a vic zdraveho rozumu.

10
vančurka
Reagovat

Jako kus masa…. na konci. :(

Přidat komentář