Panáček v reality show

Ano, šéfe 3. řada: casting začal, přihlašte svůj podnik

27. Únor 2011 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

Tahle zpráva bude krátká, ale jistě potěší mnohé. Koc si všiml a v diskuzi upozornil, že TV Prima začala shánět podniky do 3. řady Ano, šéfe. Ano. Zdeněk Pohlreich se vrací již za pár měsíců na obrazovku TV Prima. Pokud provozujete podnik, který má zájem se zúčastnit, tak neváhejte a přihlašte se na oficiálním webu Ano, šéfe.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
Reagovat

Dobří holubi se vracejí … Prima hold válí ;-)

2
koc
Reagovat

jj .. to bude prijemny podzim se Zdendou .. nejradeji bych tam prihlasil zdejsi restauraci/pizzerii ..
posledni navsteva – hladovej sem si objednal polevku a testoviny – polevka vlazna asi abych ji mohl rychle zhltnout (ale snedl sem ji ..mel sem opravdu hlad) .. po 30 minutach donesla servirka testoviny (asi zapomeli) .. kuchar se asi snazil dohnat cas a tak je radeji nedovaril .. nejspis si myslel ze mi potom dele vydrzi v zaludku a ja nebudu mit nekolik tydnu hlad :( .. tak sem je vratil aby mi je udelal pan kuchar lepsi a pokud mozno uvarene .. pan kuchar vysel z kuchyne aby si prohledl nespokojeneho zakaznika a ja uvidel v jeho ocich pomstu .. nez bych si uzil plivanec v jidlu zaplatil sem polevku a zmizel .. navzdy :(

3
Maxx
Reagovat

To je jen dobře, že se Šéf vrací.

4
fb
Reagovat

Super super super! Vedel jsme ze tohle prijde a tesim se :)

5
honza
Reagovat

Všimli jste si ,že všechny podniky,který se potácely v problémech točily Gambrihnus ne bo Plzeň?To je tim,že si majitelé nechaj zadotovat výbavu a myslej si,že hospoda vydělává sama.Když maj někde pivo z malýho pivovaru,tak proto,že majitel ho tam chce mít a na dotace z velkochemiček kašle no a potom si ohlídá i kuchyň.Výjimka byl Štěpán ten se jen bál říct si normální ceny za super baštu.

6
koc
Reagovat

zitra 7.3 od 22:00 zacina na Jojce slovenske Ano sefe

Přidat komentář