Panáček v reality show

Top 10 videoklipů slovenských zpěvaček za poslední dekádu

29. Říjen 2023 | napsal(a): | reality show: DJ Vlado's World, Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS, SuperStar 2020, X Factor

Top 10 videoklipů slovenských zpěvaček za poslední dekádu

Měsíc a čtyři dny po výběru nejlepších videoklipů českých zpěvaček za poslední dekádu přichází řada na jejich slovenské protějšky. Tentokrát mají zpěvačky, které vzešly z talent shows drtivou převahu. Máme tu čtyři exfinalistky (a z toho jednu vítězku) SuperStar, dvě bývalé finalistky Hlasu ČeskoSlovenska, z nichž má jedna duplicitu, a dvě vítězky autorské soutěže Coca-Cola Popstar. Jediná zpěvačka, která nebyla účastnicí talent show, se pro změnu objevila na druhé straně barikády jako porotkyně. Tuto roli si ostatně vyzkoušela i jedna z ostatních osmi zpěvaček a jiná se zase ujala role moderátorky. Tato desítka tak nabourává předsudky, které mnozí vůči talentovým soutěžím chovají. Kterých deset singlů slovenských zpěvaček za poslední dekádu se tedy dočkalo nejlepšího vizuálního ztvárnění?

Celý článek si přečtěte zde. Za říjen na blogu najdete i výběr deseti nejkrásnějších slovenských hereček všech dob, sedmý díl seriálu Dirty 2000’s o roku 2006, jehož hlavním tématem je hudební styl emo (na titulce s Tokio Hotel), a retro recenzi alba Větší než malé množství lásky od Lucie, které v uplynulém týdnu oslavilo čtvrtstoletí od vydání.

Foto: Sukuba, Not On Label, Warner Music, Ruka Hore

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

DJ Vlado's World, Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS, SuperStar 2020, X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!