Panáček v reality show

ANKETA: Královský pár StarDance a Let’s Dance (výsledky)

7. Leden 2024 | napsal(a): | reality show: Let's Dance, StarDance

StarDance a Let's Dance

Celý týden jste měli možnost v tradiční silvestrovské anketě vybírat nejlepší vítězný pár jak z české StarDance, tak ze slovenské Let’s Dance. Hlasování skončilo s úderem půlnoci a nyní vám již přinášíme výsledky. Které vítězné páry jsou tedy podle vás nejlepší za celou historii StarDance a Let’s Dance?

Královský pár StarDance:

1. Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

2. Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička

3. Jan Cina a Adriana Mašková

Královský pár StarDance (výsledky)

Mezi českými páry se z vítězství s více než třetinou hlasů může těšit nejčerstvější vítězný pár, tedy mladá herečka Darija Pavlovičová a její partner Dominik Vodička, který českou kategorii suverénně ovládl, neboť se umístil zároveň i na druhém místě v páru s herečkou Veronikou Khek Kubařovou, s níž zvítězil v jubilejní desáté řadě StarDance v roce 2019. Stupně vítězů doplnil pár, který vyhrál před dvěma lety, tedy herec Jan Cina a jeho partnerka Adriana Mašková. A vzhledem k tomu, že těsně pod stupni vítězů skončili herec Jiří Dvořák s Lenkou Norou Návorkovou, kteří kralovali devátému ročníku z roku 2018, tak se dá říci, že anketu ovládly vítězné páry posledních let, zatímco ty ze starších ročníků vesměs propadly.

Nejlepší tance Dariji a Dominika:

Královský pár Let’s Dance:

1. Ján Koleník a Vanda Poláková

2. Nela Pocisková a Peter Modrovský

3. Jana Kovalčíková a Vilém Šír

Královský pár Let's Dance (výsledky)

Slovenskou kategorii suverénně ovládl předposlední vítězný pár z roku 2022, tedy herec Ján Koleník, kterého čeští diváci mohou znát především ze seriálu První republika, a jeho partnerka Vanda Poláková. Stříbrná medaile připadla vítěznému páru ze čtvrtého ročníku (2010) herečce a zpěvačce Nele Pociskové a Petrovi Modrovskému (ten, podobně jako Vodička, zvítězil hned dvakrát, poprvé s herečkou Zuzanou Fialovou, s níž zvítězil ve vůbec prvním ročníku v roce 2006). Bronz získal vítězný pár zatím posledního ročníku herečka Jana Kovalčíková a účastník reality show Love Island Vilém Šír. Zajímavostí je, že oproti české kategorii zde s výjimkou vítězů druhé řady (2008) herečky Michaely Čobejové a Tomáše Surovce zde žádný vítězný pár neskončil bez bodu.

Nejlepší tance Jána a Vandy:

Oběma vítězným párům z celého srdce gratuluji a čtenářům Panáčka v reality show i mého blogu DJ Vlado’s World přeji jen to nejlepší do roku 2024.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Let's Dance, StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Bezík
Reagovat

Jeh, tak to jsem prošvihl, nicméně dopadlo to přesně tak, jak bych i hlasoval takže super ;-)

Přidat komentář