Panáček v reality show

Výměna manželek (22.1.): Petra vs. Lenka

22. Leden 2020 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

výmena

V dnešním díle Výměny manželek se bude uklízet, hádat a veřejně prát špinavé prádlo. Lenka doma i ve firmě dělá skoro vše, z rozmaru se rozhodla odskočit si do jiné rodiny. Petra miluje lenocha a chce se přesvědčit, zda jí bude chybět.

Vyměněné rodiny

Loket

loket

První rodinu tvoří Lenka (37), Míra (53), Tereza (14) a Maty (9).
Rodina má pohostinské zařízení a firmu na rozvoz jídla. Vše včetně domácnosti řídí Lenka, která toužila do Výměny manželek jít. Jak sama říká, chtěla to zkusit spíše z rozmaru. S Mírou totiž nemají žádný velký problém.

Kladno

kladno

Na druhé straně se seznámíme s Petrou (30), Dominikem (21), Vanesou (7) a Patricií (1,5).
Partneři se seznámili před čtyřmi lety. Petře vadí Dominikova lenost a chce si dokázat, že ho má ráda a že jí po dobu deseti dnů bude chybět.

Tato výměna by měla být poklidná, partneři si budou ze začátku jako vždy rozumět. Pohoda skončí na zahradní párty, kdy Petře rupnou nervy a před celou společností začne mluvit o Mírově špinavém prádle. To si dovolil pohazovat po bytě a navíc se před ní producíruje v županu.

Sledujte, diskutujte!

Zdroj: extra.cz, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Valamin
Reagovat

Obě dámy afektované, hledající a vyvolávající zbytečné problémy za každou cenu, neustále něco kritizovaly, a to bez hlubšího důvodu, i scéna při venkovním posezení s přáteli působila jako špatně zahraná komedie, druhá nána zase chtěla, aby chlap nic nedělal a když se pak staral, jak bylo řečeno při změně režimu, tak to bylo taky špatně. Co čekat, jedna i druhá jako vejce vejci. Prostě hotovo.

Reagovat

@Valamin: Vidím to podobně. Jedna se šla ukázat jako super žena, přitom to vypadalo, že si neumí zorganizovat práci a lidi kolem. Kasala se, jak ONI žijou, a její dcera řekně, že škoda, že nikam nejezdí. Druhá chtěla být za chytrou a opak pravda. Obě jednoduché, nějak špatně sehrané, vše podstatní bylo v ukázkách.

Přidat komentář