Panáček v reality show

Ano, šéfe 2018 (27. 8.) bike bistro U Všech Andělů / Nové Město pod Smrkem

2. Září 2018 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

ano-sefe-2018-bike-bistro-u-vsech-andelu-nove-mesto-pod-smrkem

Zdenek Pohlreich se v prvním díle Ano, šéfe ze svých posledních šesti vydal na obhlídku Bike Bistra U Všech Andělů v Novém Městě pod Smrkem. Od pohledu jde o sympatický podnik, kde válčí majitel s majitelkou, jak zajistit přísun peněz i v rámci mimosezóny.

Ekonomika provozu na prvním místě

U Všech Andělů v Novém Městě pod Smrkem je sympaticky působící bistro s penzionem, které těží ze své polohy u cyklistické stezky Singltrack pod Smrkem. Přes sezonu se tedy drží podnik jakž takž na nule, ale v okamžiku, kdy skončí sezona je tu problém. Ten musí finančně ze své truhlářské živnosti řešit samotný pan majitel.

Zdeněk Pohlreich tak v rámci své Ano, šéfe edukační mise naučí pana majitele i jeho paní, vášnivou řezbářku andělů, ekonomicky počítat, aby to začalo vycházet i v mimo sezoně. Včetně omezení otevíračky v zimním období a vytvoření finančního polštáře během letní sezóny.

ano-sefe-2018-bike-bistro-u-vsech-andelu-nove-mesto-pod-smrkem-katka

Velmi sympatickou číšnici Katku ještě trochu doučil pravidla českého jazyka, tedy konkrétně, že u písmene P se háček nikdy nepíše. Kontrola s odstupem času dopadla dobře a bike bistro si vysloužilo samolepku s jednou hvězdičkou.

Po pravdě, kdybych měl cestu do těchto končin České republiky, asi bych se na oběd či jiné jídlo zastavil. Burgery jsem tedy už viděl vizuálně lákavější, ale ty jiné gastro kousky bych s radostí ochutnal. Mimochodem, podnik má velmi dobrá hodnocení jak v rámci Tripadvisoru, Google či Facebooku. Asi by to chtělo ještě návštěvu nějakého gastro influencera typu Lukáše Hejlíka :-)

A co vy? Zastavili byste se U všech andělů?

Související odkazy

Facebook stránka U všech andělů
webová stránka U všech andělů
celý díl na webu TV Prima

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Lukša
Reagovat

Moc pěkný díl, velmi dobře vypadající podnik. Celá epizoda mě bavila, Zdeněk z toho nedělal žádné strašné drama, dával logické rady, personál poučil a naučil i něco navíc. Obrovská škoda, že se blížíme ke konci.

2
Luke
Reagovat

Jo souhlasím, že to byl moc pěkný díl, příjemné prostředí a lidé. Opavdu je škoda, že to končí.

3
Radek aka SUNíčko
Reagovat

@Luke: když jsem se dozvěděl, že to má mít pokračování v ženské verzi, tak jsem se dost zděsil. Zdenek se nedá nahradit, ale chápu, že po 10 letech už toho měl dost. Asi bych pravda radši v TV viděl 15 – 20 min medailonky s podniky, co stojí za navštívení ala ten Lukáš Hejlík :-)

Přidat komentář