Panáček v reality show

Výměna manželek 2017: Gábina vs. Veronika

1. Únor 2017 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

VM1

Jak si poradí aktivní milovnice ručních prací Gábina v chaotické rodině? A jak se podaří mladé Veronice na druhé straně rozvířit stojaté vody a stereotyp poklidného domácího života? Na to nám odpoví premiérový díl reality show Výměna manželek.

Česká Třebová

První rodinu tvoří Gabriela (41), Honza (36) a jejich dcera Julie (8).

Keblice

Na druhé straně se seznámíme s Veronikou (26), Pavlem (51), dcerami Dominikou (9) a Terezou (9) a synem Pavlem (3),

Rodině z Kbelice zkomplikovala život Pavlova nehoda, při které přišel kromě palce o všechny prsty na pravé ruce. Invalidní důchod nedostal, proto Pavel odešel na mateřskou dovolenou a jeho manželka Veronika, která má tři zaměstnání, živí celou rodinu. Na úklid tak nezbývá moc času.
A to bude jen těžko překousávat náhradní manželka Gabriela. Je totiž naprostá pedantka a puntičkářka. Hned při prvním prozkoumání jejího nového desetidenního působiště je v šoku a neudrží slzy. Uvědomí se Gabriela, že všechno se netočí jen kolem úklidu?

Premiérový díl sledujte ve středu 1. 2. od 20. 20 na TV Nova.

Zdroj: Nova.cz, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Monika
Reagovat

Tak prvni co me napadlo, ze by si manzelky meli panove vymenit :-)) Gabina vypadala jako Honzy matky, Veronika k nemu pasovala lepe. Julie mi prisla rozmazlena a neumet na kole v osmi letech, mozna by to chtelo odhodit rucni prace a vice se venovat dceri. Jinak jsem asi videla jinej porad, ci jsem uz zvykla z predchozich dilu. Neprislo mi, ze by doma meli nejakej extra bordel. Jasne barak bez omitky ze stran nevypadal vabne, ale uvnitr to bylo fajne, pekne podlahy, deti velikej pokojicek, kuchyn byla v pohode, obyvak, spis bych rekla, ze celkem i nadprumer ve vymene a bordelem bych to nenazvala. Vlaste za udajny bordel by se klidne dalo nazvat i obydli Gabiny, strasnejch kravin vsude, tech sarapaticek preplacanejch a nevkusnejch, v pokojicku se ani nedalo pres kramy chodit a kdyz se clovek zameril detailne, tak v polickach byl binec, plno rozhazenejch veci.

2
pimpa
Reagovat

Nejvíc mě dostala ta hadrová kytka! :D Ale proti gustu… :D
Jinak obě manželky byly svým způsobem divné, nějak jsem nechápala, co pořád má Veronika s tou mužností u vyměněného manžela, však ten její taky žádný macho nebyl. Gábina sekýrnice tvořilka, možná byla pořádnější, ale jinak taky nic moc. Na ty cizí děti byla zbytečně dost ras.

3
andy
Reagovat

No viděl jsem celý díl,ta mladá paní byla velice sympatická a nad věcí,i přes věkový rozdíl mezi ní a manželem v pohodě,i ten vypadal jako nějaký pětatřicátník.Ta druhá,no protivná,žárlivá,velící-partner sympatický pohodář,kam dal oči nevím?on pod pantoflem,poslušný,tohle udělá z muže žena-prostě nenechat se zmanipulovat a ovládnout.a ženy mají ty tendence poroučet a velet-tůdle.

Přidat komentář