Panáček v reality show

VyVolení – Zúčtování 25. 10. 2005

26. Říjen 2005 | napsal(a): | reality show: VyVolení

logo VyVolení

Do Duelu jde Michal

Na úvod se Tereza nechala přepojit do Vily, kde na ni už čekali VyVolení nahastrošení v šílených punk a disco kostýmech. Po úvodním živém vstupu na téma, proč mě možná pošlou do Duelu – Monika zmínila, že Katce vadí její smích – následoval sestřih z předchozího dne, v němž se střídal jeden úkol za druhým.

VyVolení byli rozděleni do dvou družstev (Emil, Vladko, Wendy a Kačenka kontra Regina, Michal, Jindra a Monika). První byla obměna již známé hry na samohlásky, tentokrát v soutěžní úpravě. Se členy druhého družstva mohli komunikovat jen při použití vybrané samohlásky (Kda ja ta?), s vlastními pak normálně. Vlado se s Wendy pokoušeli nachytat Michala při chybě a vrátit mu tím jeho puntičkářství. Skončilo to tak, že se Emil sápal na Reginu s tím, že má zase hučák.

Potom přišel zásadní úkol : Zabijte ryby. Po chvíli váhání a filosofických diskusí na téma „Proč je lepší ryby zabít, aby netrpěly“ se toho Jindra za asistence Michala a Emila zkušeně chopil. Wendy si neodpustila pár hlášek typu: „Už bude jídlo, Vladko?“ a zejména bizarní věta „Kdyby tys byla ta ryba, tak my tě taky zabijeme“, kterou řekla rozrušené Kačence.

Regina prohlásila, že chce domů, ať jí pošlou kufr a toto odhodlání ji nepustilo ani později, odmítala plnit další úkoly a místo toho se pustila do malování dalšího obrazu. Mezitím kluci venku za staženými žaluziemi ryby vytahali z bazénku klepli paličkou a Jindra se pak pustil do jejich očištění a vykuchání. Když výsledek té řezničiny přinesli dovnitř, snažil se Vlado holkám namluvit, že jsou to jiné ryby než ty, které měli předtím v bazénku, protože na prkýnku není žádná krev.

Další úkol byl hravý: VyVolení měli v ložnici potmě předvádět nějakou zajímavou činnost, přičemž je druhé družstvo pozorovalo díky noční kameře v televizi. Vladko, Wendy, Kačka a Emil předváděli „plavání po zemi“ a vzájemné „očurávání“ jako pejsci se zdviženou nohou. Potom jakési divoké hemžení, při němž Emil schytal ránu do rozkroku. Michal a Jindra předvedli vyvolávání jakéhosi sumó ducha ztvárněného Monikou. Všichni tři byli vycpáni polštáři do obřích rozměrů. Následoval zápas a pak už jen po sobě rajtovali na posteli. Nechyběl další Emilův hučák – tentokrát lezl na Katku.

Protože je týden tělesné kondice, cvičili VyVolení na rotopedech. Nejvíc to bavilo asi Jindru a Moniku. Další střih nás přenesl za Katkou, která se právě utápěla v depresi, plakala před zrcadlem a prohlašovala: „Chci domů. Chci do Duelu.“ Emil měl taky špatnou náladu, protože ho prý nenechají vyspat. Naštvaně chodil dokola a opakoval naštvaně věty typu: „Všechno je tu hnus.“ Potom jsme ale mohli vidět, jak Emil už uklidněn přišel za ostatními navlečen od hlavy až k patě v teplákách Adidas. Dozvěděl se od nich, jak mu to ve značkovém oblečení sluší a Vlado jeho vizáž okomentoval: „Ty seš takovej pěknej. Včera jsem měl chuť…“

Grilované ryby nikdo ve vile nechtěl jíst, a tak je Jindra nabídli lidem v produkci a zanesl jim je do zásobovací místnosti.

Po sestřihu se program vrátil k živému vstupu Zúčtování, který byl celý poznamenán prudkou roztžkou mezi Vladem a Reginou. Navzájem se obviňovali z neupřímnosti, z toho, že ten druhý všechno jen hraje. Věta „Nevěřím ti.“ létala vzduchem oběma směry. Regina dokonce začala tvrdit, že Vladkovi nevěřila už od začátku a taky připoměla kauzu „Michal a balónek s vodou“. Tereza byla bezmocná, protože ani přes její napomínání si nedali říci a neustále se obviňovali, skákali si do řeči a štěkali na sebe. Když toho končně sami nechali, zeptala se Tereza Moniky jestli tolik cvičí na rotopedu jen kvůli hubnutí, nebo zda tím taky odbourává stres. Mona odvětila: „Cvičení stres odbourá, ale někdo ho vždycky zase přibourá.“

VyVolení hlasovali takto:

Jindra dal Wendy

Wendy dala Michala

Monika dala Emila

Emil dal Moniku

Vlado dal Reginu

Michal dal Reginu

Regina dala Michala

Katka dala Michala

Černého Petra tedy dostal Michal. Jak ale ukázaly záběry z LNS, nijak ho to nepřekvapilo a ani mu to nesebralo úsměv na tváři.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 19
1
jp
Reagovat

citam od michala strelbu do reginy nebo wendy

kdyby sel do wendy tak se pristi tyden navzajem vezmou gina s vladem a mame o dve kravky ve vile mene :))

wendy bude skoda, bo se holka krapanek zmenila a z holek mi je nejvice sympaticka (to ale netvrdim ze mi je sympaticka :)) ) jinak receno z holek mi nejmene vadi

kdyby sel michal do giny tak to bude ficak, tywole

2
Black
Reagovat

No v NS říkal, že je na 100% rozhodnutej koho vezme do Duelu. Takže podle mě to bude na 90% Regina-nemyslím si že by byl takhle pevně rozhodnutej u Wendy. Navíc Regina mu dala palec a on jí.

3
Black
Reagovat

Jo a kdyby Gina v sobotu vyhrála, tak bude mít imunitu a s Vladkem do duelu určitě nepůjde

4
Fery
Reagovat

Pokud dal palec Regine, mel by vyzvat ji. Jestlize si vybere nekoho jineho tak je akorat „velka huba“.

5
Dana
Reagovat

Myslím, že Michal si na 99% vybere Reginu a podle mého názoru by to mohl v sobotu nad ní vyhrát.

6
Kocour
Reagovat

Mé sympatie k jednotlivým hráčům bych přirovnala k písku v přesýpacích hodinách.
Momentálně si to u mě Gina podělala natolik, že bych ji v duelu s Michalem viděla raději než Wendy.
Akorát,že daleko efektivnější souboj by byl Vladko x Regina.
A pokud je Michal opravdu tak falešný a takový stratég, jak se o něm tvrdí, vybere si 100% Wendy nebo Jindru ( ale na tom by si snad mohl vylomit zuby, protože Jindříšek je perla vily ).

7
cyberhound
Reagovat

co máte všichni s tou falešností a strategií? vždyť je to hra a jde o to zůstat ve vile jako poslední a né tam navazovat doživotní kamarádství a užívat si dovolené

8
Ged
Reagovat

Presne tak! Vubec nejde o to, jestli je nebo neni nekdo „velka huba“. Je to hra o velky prachy, do duelu by si meli vybirat takove soupere se kterymi si mysli ze uspejou. Rozhodne bych byl velice rad kdyby v souboji s Michalem vypadla Regina, protoze ji posledni dobou nemuzu ani citit. Ale pokud si vybere Wendy, asi bude mit vetsi sanci uspet…

9
Spider
Reagovat

No tak ještě nedávno bych pravděpodobný duel Michal-Regina označil jako předem jasný (Reginino vítězství). Nicméně jak jsem si pročítal diskuse, většina lidí je teď proti ní, takže dost možná by to mohlo dopadnout vítězstvím Michala. Je docela zajímavé jakou proměnou Regina prošla od začátku soutěže, od té jedovatě upřímné holky, která vytáčela všechny lidi ve vile (kromě Vladka) a dostala se tak do pozice jakési oběti, navíc na její oblíbenosti jí přidávalo její spojenectví s Vladkem proti JPZ a jeho klanu, se dostala vlastně do podobné role jakou měl pan JPZ, obklopila se slabšími hráči a hlavně se dost nepochopitelně postavila proti Vladkovi. Včera mi přišlo dost nechutný, když řekla Vladkovi, že s ním nikdy nekamarádila, že on jí akorát využíval, chtělo by to trochu vděčnosti, neboť by si měla uvědomit, že to byl právě Vladko, kdo se jí jako jediný dokázal zastat na začátku soutěže, její paměť je docela krátká…

10
Runer
Reagovat

Spider – podepisuju zejména to, že Regina dělá nyní Vladkovi a Michalovi přesně to, co dělal JPZ Vladkovi a jí. Asi chce, aby si ji Michal vzal do duelu, protože je si jistá svým vítězstvím a Vladka by připravila o jediného upřímného parťáka. Ovšem – jen aby jí to vyšlo! už jsem četl mnoho názorů a já se s nimi ztotožňuji, že v případě duelu Regina-Michal, by hlas posílali raději Michalovi.

11
aljosa
Reagovat

Aj mna prekvapila premena Reginy a vyvoj jej vztahu voci Vladkovi. V poslednom case ale zacala pouzivat taktiku vycitania taktiky inym hracom. Tim, ktori zjavne nehraju ako napr. Katka, Monika, Wendy ?!/ mozeme ich nazvat aj slabsimi hracmi/ nevycita takmer nic/na rozdiel od prvych tyzdnov. To by ma fakt zaujimalo, ci si mysli, ze jej to dvaci zozeru. Netvrdim, ze som 100 % zastancom Vladka, ale zatial sa mi spolu s Jidrichom zadaju ako vhodni finalisti. Reginu som mala radsej ako tanecnicu s nozmi, teraz sa hra iba na bezbrannu, ubohu stvoru, ktora si prisla do show hladat kamaratov.

Reagovat

Tak tedy teď opravdu nevím, vyřadit michala, který je silně introvertní a o zábavu pro lidi se vůbec nestará, je sice svůj, ale kdyby tam byli všichni jako on, neměli bychom se na co divat.
Čistě teoreticky, když si vezme…
… Emila – nemá šanci, Emil je mnohem více vidět
… Jindru – taky si myslím, že je bez šance, hlášky Jindry nemají chybu
… Kačku – tu si evezme
… Moniku – tak se určitě vrátí
… Wendy – tak se určitě vrátí
… Reginu – tady fakt nevím, on není vůbec vedle ní vidět, Regi je zase poslední dobou dost protivná…ale osobně bych přeci jen raději ji. On nic nepředvede, donedávna jsem neznal ani jeho jméno, vůbec se neprojevuje a pokud pobaví, potřebuje k tomu nějaký úkol…pořád jen taktizuje, to mě jako diváka vůbec nezajíma. Chci vidět akci, Regi se taky ted příliš neprojevuje (narozdíl od druhého týdne ve Vile), ale přeci jen je více vidět…

13
Neználek
Reagovat

Možná jsem to přehlédl, ale nikde nevidím informaci/příspěvek o vaší/naší „favoritce“ Regině ve zpovědnici.
Začátek – již klasický jezevčí výraz (jezevčíci jistě prominou) při oznamování „Své“ pravdy o hře „kterou stejně nehraje“ a ukončení hry (sláva).
Konec – zbabělý úprk při oznámení hrozící pokuty za svévolné ukončení hry.
Možná mě donAntonio opraví, ale podle mě je to zásadní informace, která měla být uvedená v článku. Pokud jsem ji přehlédl, tak se omlouvám.

14
Sandokan
Reagovat

Pokud si Michal vybere Reginu, tak budu hlasovat pro něj. Regi si to poslední dobou dost podělala, tím že podle mně příliš brzo začala taktizovat, plus ještě udělala pár chyb které se jí asi vymstí (porušování pravidel, ryby+“odchodz vily“). Ona ví že jejími hlavními soupeři o 11 miliónů jsou Vladko a Emil, ale ten druhý je tak labilní že se dá později nějak zdiskreditovat. Vladko má pozici silnou, a tak se ho snaží oslabit o Michala – v sobotu v noci dost nápadně přesvědčovala Katku, Wendy a Moniku jaký je to padouch, aby mu daly palec, což se jí ovšem i Monči nepodařilo, ta má averzi na Emila. Vladko je sice náladový, ale neintrikaří, ještě nikoho nijak nepřemlouval ani náznaky, A už vůbec ne Michala, jehož názory známe dobře ze Zpovědnice.

15
Petr
Reagovat

Vladko neovlivnuje? Hlavne jeho priznivci pomahali v duelech, ve kterych sam ani nebyl. Stacilo jenom ukazat prstem, ze tohohle cloveka uz nechce zpet a „vladkovci“ se o to postarali. Asi to vidim trochu jinak. :-)
Muj favorit je Jindra!!!

16
Jade
Reagovat

JINDRA NA HRAD!!!

17
Sandokan
Reagovat

Petr: jenže to byli jeho příznivci, a ne Vladko. Ten pokud vím nikdy nikoho z ostatních ve vile o ničem nepřesvědčoval. Jistě, svůj názor říká a to velmi hlasitě, ale sám nechodí za ostatními. A tohle právě minulý týden začala Regina dělat.

18
Hughhh
Reagovat

jak rikala Terezka, Regine zase ruplo v bedne, udelala by lip, kdyby odesla, ale na to je moc velkej srab :)) Samy kecy a skutek utekl :)) Jinak Michal si snad konecne veme Wendy, a nemysllim, ze by byl velka huba, kdyby si ji vzal. S Reginou myslim, nema moc sanci, psychopati ji budou posilat hoodne smsek :DDD

19
david
Reagovat

ahojte vyvoleni posilam vam hlas nejvic Tonimu a Pitimu

Přidat komentář