Panáček v reality show

Martinka Kleopatra z Turca – hvězda z Hollywoodu má vlastní pořad. Bohužel je to spíše k pláči

13. Prosinec 2010 | napsal(a): | reality show: Farmár hľadá ženu SK

SLEDOVANOSŤ: Na Martinku a jej rodinu z Turca sa pozeralo viac ako 50% divákov, ktorí mali momentálne zapnutý televízor. Jej včerajší špeciál dokonca porazil aj finálové kolá drahých ťažiskových projektov Jojkársky Česko Slovensko má talent 52,9% či markízacku Talentmániu 43,2%. Hranicu neuveriteľných 60 % prekročila v Žilinskom kraji (61,6 % v 12-54) a približovala sa jej i v Bratislavskom kraji (55,8 % v 12-54) a v užších cieľovkách (diváci 25-34 rokov – 61%). Martina, Kleopatra z Turca dokonca porazila aj rekordný prejav Nory Mojsejovej k výsledkom show Kapor na torte (Čápi s mákem), tá v septembri dosiahla 44,5%.

Možná víc než na celou show budeme jednou všichni vzpomínat na Martinu Kleopatru. Nevím, jak je to s její vlastní show, kde si má hledat nápadníka. Ale už v pondělí ve 22:15 pro nás TV JOJ připravila speciální pořad Martina Kleopatra z Turca. Martina si na mušku vezme život na farmě, ostatní farmářky. Dozvíme se, na koho chce podat žalobu a vyjádří se i k Honzíkovi Novotnému (napoví mi někdo, kdo to je?) V pořadu znovu vystoupí její rodina, takže bude o zábavu hodinu postaráno.

Omlouvám se, ale jelikož na joj.sk (totéž farmarhladazenu.sk) už druhý den „probiha udrzba HW portalu“ tak rozšíření článku bude nejdřív až budou portály v pořádku.
Nick Flye
r

Nick Flyer

Takový pisálek co občas něco napíše a někdy o něm lidi roky neví. Sleduje hlavně domácí RS, ze zahraničních jen ty netalentové. Na panáčkovi působí už několik let, a to hlavně proto, že je to jediný web s normálním vedením. Jinak povoláním grafik a srdcem filmař. Takže v případě zájmu pište flyer.nick[áčko]gmail.com

Farmár hľadá ženu SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 56
1
okkvp
Reagovat

Prý najznámejši slovenský ženích

3
Elko
Reagovat

Martinka, už má prvé kšefty: http://www.cas.sk/clanok/186975/martina-z-farmara-nova-hviezda-soubiznisu-ma-uz-prve-ksefty.html

Tá pivová fľaška na záver :-)))

4
radek
Reagovat

Ten chlap neni jeji otec ale stryc ne? Na Sk webech pisou, ze je to ujo a to je stryc a ne otec.

5
koc
Reagovat

no sak sem ho hnedka odhadl – pasuje naprosto dokonale do Adams Kleo Family jako Strycek/Ujo Fester ;-)

6
Andrea
Reagovat

No na nikom som sa tak dlho nezasmiala ako na Martine kleopatre z Turca je to fakt ze cool! Ten jej stryko ju musi chudak pretahovat ked je mokra;-D

7
anja
Reagovat

5 koc :DDD

8
radek
Reagovat

Kdo chce na veceri s martinkou muze za 100 euro http://www.uzisito.sk/VEČERA-S-FARMÁRKOU-MARTINKOU_g2006.html

9
dassa
Reagovat

martinka je super to u nas v čechách nemáme závidíme vam

10
Elko
Reagovat

Dovolil som si upraviť nadpis. Zajtra bude Martinka naživo vo FUN rádiu (mediálny partner Jojky pri Česko Slovensko má talent)

11
koc
Reagovat

jedeme :)

12
koc
Reagovat

jezis :) Martinky mama vypada s tou flasou jak kralovna se žezlem :D

13
okkvp
Reagovat

jsem prošvihla prvních pět minut, snad jsem o nic povabného nepřišla

14
koc
Reagovat

13 – to nej jeste prijde neboj :)

15
koc
Reagovat

mamka vazne vypada trosku jako Glum :D

16
wopice
Reagovat

Tak jsem se těšila a zatím je mi z toho spíš smutno :-(

17
Elko
Reagovat

U nás sa nenadáva :)

18
Anonymní
Reagovat

jaj boha, Kleo nám robí mediálnu sebevráždu – dievča drahé, anjelik chutný, takhle ťa do teho Holywúdu nedostaneme ani na verejné záchôdky !!!

19
Bazinga
Reagovat

:-(, z tohodle si srandu ani nejde dělat … věčná škoda.

Tak snad jen …Mammatrolovo obočí ? …. ne… ani tohle :-(

20
koc
Reagovat

trosku k placi ale co uz :(

21
anja
Reagovat

mamatrol má 49 roků, jaaj

22
okkvp
Reagovat

jj, kolegyně předsedkyně, budeme se muset vrhnúť na štáb jako na náhradní cíl. Tuším, že produkcia sa zľakla našich smelých podnikatelských plánov a možno je naprdol aj ten henten ktosi s tou večerou.

23
Roman
Reagovat

Co se tam delo?

24
okkvp
Reagovat

Roman – genetická tragédia

25
koc
Reagovat

24 – :D .. ted sem poprskal monitor :(

26
anja
Reagovat

24 rofl, ty nezklameš :DD

27
Elko
Reagovat

O rok ste pozvaní všetci na oslavu, to bol nepriamy odkaz pre „smesvině“?

28
anja
Reagovat

aachjo, tak nic, bylo to smutné

29
okkvp
Reagovat

já to vypnula ještě než bylo padla. Tak je pravda, že i když „semsvině“ tak musím konstatovat, že se Jojka vlastně k Martince a její rodině zachovala hezky a tímto utnula hromadné víkendové poznávací zájezdy do Martina.

Reagovat

Elko (10) tu úpravu nadpisu jsem trošku nepochopil. Ale tak snad až se na pořad podívám, tak mi to dojde…

31
radek
Reagovat

Obrovsky potencial, ktery z martinky omhli mit uplne zabili tou trapnou snahou martinku shodit. Snazili se z ni udelat vetsiho „blba“, nez ve skutecnosti je. Cely porad byl neuveritelne trapnym pokusem ukazat neco zajimave, ale neukazali nic, jen ubohost radoby „autoru“, ukazat neco vic. Jedine co z toho vzeslo je obrazek o kameramanovi, reziserovi a kdovi kdo tam jeste byl. Jsou to chudacci, kteri se snazili martinku potopit, zahanbit a hlavne ponizit. Neustale svenkovani kamery na zed, kdyz s emluvilo o poradku nebo na zuby jeji matky nebo do podpazi martinky je ubohost a se zabavou uz to nema nic spolecnyho. Jojka si to pekne posrala a zabila tak svoje „zlaty“ dite. Pokud udelaj nejaky dalsi dil, tak se na to nikdo normalni uz divat nebude.

32
Prochor
Reagovat

Jak to tak čtu přestávám litovat že jsem to neviděl.

33
koc
Reagovat

32 – do urcite chvilky to slo :( potom uz to bylo jen smutne a smutnejsi :(

34
Elko
Reagovat

Nick Flyer: ja som iba doplnil – „Farmár hľadá ženu špeciál“ lebo tak to bolo prezentované v programe, ostatné som nič nemenil.

35
Lady XL
Reagovat

Taky jsem se těšila, jaká bude pr… a pak mi bylo postupně ze všeho víc a víc smutno, až jsem to pak přepla jinam. Bylo to zbytečně dlouhé ve snaze Martinku víc a víc ztrapnit. A ono se to chvílemi nedařilo a nedařilo, respektive to nebylo k smíchu ale k pláči a celé „úsilí“ se obracelo proti tvůrcům.

36
okkvp
Reagovat

radek upřímně a „nesomsvinsky“ – Martinka a její rodinka měla „obrovský“ mediální potenciál akorát velmi krátkodobě a ještě jen při skvělé práci štábu a střihače. Ona i její rodina jsou jen jednodušší lidé a delší dobu z toho vykřesávat není co. Ony ty smutné pocity člověku docházely i při jejím, ujkově a mamatrolím zazáření, jen je v prvních momentech převážil úžas nad tím jaké třeskyplesky kdo dokáže vypustit z pusy. I ten upovídaný strýček by se napotřetí už jen trapně opakoval. Že šlo jen o kouzlo překvapení se ukázalo i na té Žilinské akci s Kleo.
Samozřejmě, že problém včerejška byl i v tom, že to vzniklo strašně narychlo a nuceně, ale možná tam opravdu byl i úmysl utlumit davové šílení. Vždyť to by je už opravdu zabilo.

37
Amy
Reagovat

Fakt síla. Pochopila jsem dobře, že u toho rozhovoru byla celou dobu i ta její dcera??? A předtím ten její strýc. Prý před dětmi sprostě doma nemluvíme… A mamina je teda dílo. Ven by nešla nenamalovaná ale myslím, že u ní je to zrovna úplně jedno. Šílená rodina ale i takové jsou.

38
Lady XL
Reagovat

36 – dobře napsané!!

39
anja
Reagovat

36 okkvp přesně, Martinka a její famílie měli svou chvilku slávy načasovanou přesně na ty tři nebo čtyři týdny a včera jejich Star definitvně spadla na zem a zhasla, a to je dobře, ten pořad typu fiasko smysl měl a účel splnil

40
gabisollis
Reagovat

nevite nekdo jestli je to na netu?nejak to nemuzu najit.

41
koc
Reagovat

40 – budes zklamana :( .. jinak mrkni na Jojku na jeji archiv ze vcerejska .. tam to bude 100%

42
gabisollis
Reagovat

no budu muset pockat ani se to nejak nechce nacist nejak to blbne.to se da cekat,jsou to jednoduzsi lidi,tak hodinka s nima musi byt trochu nuda!:-)

43
jara
Reagovat

OPravdu mate hvězdu v Martince.Tak mně dlouho nikdo nerozesmal .Sledujem Vaše programy a přejem hodně pěknych pořadu a všem Slovákum vše dobré v novém roce.Máte skvělou premierku.Zdravim ze šumavy. Jarmila

44
kapi
Reagovat

Tohle strihac a reziser tezce nezvladli – dalo by se to prostrihat tak aby to bylo zajimavejsi (ale o to vic zmanipulovane).. Bylo slyset jak je nuti do urcitych presnych vypovedi, ktree potrebovali, ale tim ze to bylo spatmne strihnute to na sebe jen prozradili.

Marinka byla urcite pred natacenim odhodlana, ze uz nic nerekne a velmi pomalu se do toho dostavala a stab se musel zapúotit.

Jeji dcery je mi lito, ze u toho vseho musela byt a slyset to. Bude stejna jako jeji mama a baba… Ten starsi syn bude ale spis po otci a bude takovy rozvaznejsi..

Na jeji matce bylo videt, jak uz to chtela skoncit, protoze uz mela slinu a jen se reklo neco na tema alkohol a uz polykala na prazdno…

S tou zalobou nevim nevim – prece jeji stryc rekl na kameru, ze ma kazde dite s jinym, tak se toho bulvar chytil – s tim Martinka u soudu neuspeje. Ale ona ani zalobu nesepise, takze to bylo jen bububu…

Martinky potencial vyprchal, jako lihovy fix…

45
cathy
Reagovat

Ze všeho nejvíc smurné….Dobře to napsal 36 :-(

46
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Večerná relácia sa stala najsledovanejším nespravodajským programom dňa s ratingom 12,6 % a podielom 50,3 %. Napriek neskoršej hodine si ho pozrelo 627 tisíc divákov starších ako 12 rokov. Najväčšiu pozornosť vzbudila Martina medzi ženami 25-34 s podielom až 61 %. Podiel nad 60 % dosiahla relácia v Žilinskom kraji 12-54 (61,6 %), v Bratislavskom kraji 12-54 bol podiel 55,8 %.

Televízie s logom JOJ získali včera spolu podiel 28,2 % celodenne a 29,7 % v prime time.

47
wendys
Reagovat

Jak říkáte u vás na Slovensku: „NO, SBOHOM!“ Už na farmě byla, mírně řečeno, za exota, ale tohle?! Jak se můžou vzájemně smát matka s dcerou tak primitivním výrokům? A jen tak mimochodem: pokud je Martina druhou nejvíc sexy ženou Slovenska (jak v pořadu zaznělo), jak vypadá ta první?

48
lucka
Reagovat

takto som ešte nikoho nvidela nadavat!

49
radek
Reagovat

Neni vubec pravda, ze jejich chvilky slavy byly na par tydnu. podelala si to sama Joj, kdyby to davali po kouskach v delsim casovym horizontu. Chteli moc a nemaji nic. Na martinku uz se nikdo divat nebude. POkud ji planuji na Silvestra, jak jsem nekde cetl, tak sledovanost taky nebude nic moc. Kdezto kdyby opravdu premysleli a nesnazili se je shazovat trapnyma otazkama apod., tak mohli vytezit mnohem vic. Kazdymu normalnimu cloveku je jasne, ze cloveku s omezenym IQ a EQ neni mozny dat hodinu prostoru pro vyjadrovani a navic jeste k blbe vybranym tematum, takze nesouhlasim s okkvp nebo jak si rikas. Je to jednoznacna chyba stabu, ktery prokaucoval a pokud nekdo rika, ze chteli utnout verejnost, tak je to blbost, protoze komernci televize si nebude brat sama sobe zisk. To, ze ho ocekavali svedci o tom, jaky humbuk kolem martinky ztropili oni, ale i tisk apod. Dnes byli kuprikladu v radiu atd. Meli na cem stavet a zborili si to svoji hlouposti.

50
Špek ulant
Reagovat

pls, jde vám JOJka – archiv po netu? Mně teď ne :(

51
Lenka
Reagovat

50 nejde, hlásí údržbu

Reagovat

Portály nejdou už dva dny. Nezbývá než čekat.

53
abby
Reagovat

Dá se to stáhnout i na ulozto.cz

54
marty.escape
Reagovat

Už je to ke zhlédnutí na youtube…..

Martinka-Kleopatra z Turca časť 1.

http://www.youtube.com/watch?v=NOq_w-YyBAs&feature=related

55
JUJU
Reagovat

na youtube jsou uz vsechny 4 dily Martinky, takze se muzete podivat, ale je to fakt pro otrle

http://www.youtube.com/watch?v=zajV_Hc0fQc&feature=related

56
JUJU
Reagovat

54 – asi bych si mela nejdrive precist diskuzi nez sem neco dam
sorry

Přidat komentář