Panáček v reality show

Farmár hľadá ženu (3. týždeň): Peter vyhodil „tri grácie“ z farmy!

7. Září 2015 | napsal(a): | reality show: Farmár hľadá ženu SK

[singlepic id=5446 w=615]
Kým počas prvých dní mali problém uvariť na večeru obyčajné zemiaky, v ďalší deň si to odskákala krava. Zviera totiž nechali celý deň na prudkom slnku bez vody. Nehrnuli sa ani do natierania plastovej nádrže, z ktorej by o pár hodín mohli mať vytúženú sprchu. Dnes si Peter povie dosť! Čaká nás dramatické vyhodenie dievčat z jeho farmy? DISKUTUJTE, vy tvoríte rekapy. ;-)

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Farmár hľadá ženu SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
Poštovní holub
Reagovat

Vážně jsem se snažila, ale… celý tento „Farmár“ se mi slil do jedné homogenní koule, ze které čouhají silnější zážitky.:))) Nekonečné nošení slepic sem-tam, vyhodnocení klání o nejdelší čumění do blba a odpískání soutěže, opravování sekačky, opravování sekačky, opravování… dost! Trojice naprostých zoufalců u potoka, v potoce, a tak stále dokola, holý zadek Zuzany v plavkách a chlupatá záda stárnoucího farmáře, který nabral novou mízu, Tonko a jeho pohybující se kyčle. Břišní tance od jisté doby vážně nemusím, takže jsem to považovala „za znamení“. :) Dosť bolo! A vzhledem k tomu, že příchozí zde čekala na uvítanou nepochopitelná ledová sprcha, tím pádem je tu liduprázdno, je to další znamení, že tady sranda už nebude. Farmárom, čo hladajú ženu, mávám křídly!:)

2
JanaH
Reagovat

Něco pro Poppy : prej se Janka dala dohromady s hliněným Petrem. ;-)

3
JanaH
Reagovat

@Poštovní holub: k tomu opravdu není co dodat…

4
Lenka ☺
Reagovat

@Poštovní holub:
Holoubku, přesné, výstižné!
Přiznám se, že jsem byla statečná a zvládla jsem to dokoukat do posledního dílu minulého týdne. Závěr mám stejný jako ty.

5
Poppy
Reagovat

@JanaH: No tak to je zajímavé :-) Trochu ale pochybuju, že by Hliněný Petr prošel na výbornou před Jančiným ostřížím zrakem. On je oproti ní trochu pomalý a staromilec. No a sprchu zřetelně vůbec nepotřebuje.

No, ale kdyby Janka přimhouřila očko ;-)

6
Blabla
Reagovat

Taky se mi to slilo a tudíž netuším, která je Janka…ale faktem je, že hlíněný Petr je děs běs…prej vzdala holt gazdovi…za co?????

U Venci Konopníka, ta širší blondýna z Čech, co se bojí slepic, které koušou)…tak tu nedávám…ta holka, to je mazec…Nechápu, že si s těmi slepicemi nerozumí, když je jedna z nich…

Kateřina z Kromclu…tu asi pustili na vycházky i se spolupacienty…bože…tak jsem se těšila a velice nic…krom občas vtipných komentů moderátora…

7
Ananas
Reagovat

@Lenka ☺:
Já jsem tak dlouho čekala na nejméně tři díly slibované překvapení v podobě vyhnání těch tří důr z hliněného ráje, až jsem úplně ztratila chuť si to pustit.
@Blabla:
Farmářka Janka.

8
Lenka ☺
Reagovat

Tak jsem jim ještě dala šanci a dokoukala poslední díly z tohoto týdne.
Nedá sa… bohužial :-)
Jen velká NUDA.
Hlavou mi vrtá jediné = jak se tam mohla přihlásit nám všem známá pěkná a chytrá Renata… t.č. u Mariána z NT ?!?
To přece nebyla žádná zoufalka…
Čerti vědí, co tu rozumnou holku přimělo účastnit se takové šaškárny…

10
cathy
Reagovat

@Poštovní holub: Holoubku, krásně jsi to napsal a shrnul – víc není potřeba, jsi bystrý holoubek:-). Tak leť, ptáku, leť :-D

11
cathy
Reagovat

@Lenka ☺: To ví jen Borisové :-D

12
jenkaa
Reagovat

Teda vaří ze dvou záběrů už týdny……nicméně, pořád na to kouknu, jen že, nejdřív, viděli ste, poté uvidíte, nastříhané tak blbě…..že to je na jednu po čuni….ale jediné co musím tak nějak vytáhnout, že Katarínka se letos docela drží, až je mi ji líto…..a navíc, na svůj věk má celkem slušnou postavu. Kdo by to byl řekl….že bude v podstatě ok…….ale vaří ne že z vody, ale navíc ještě blbě, teda štáb kolem.

13
cathy
Reagovat

Tak tu katastrofu zřejmě Jojka odpísala úplně a běží místo toho 3 roky starej Pohlreich.

14
Slámka
Reagovat

No, Jojka je vytrvalá, FHŽ neodpísala, naopak slíbila vysílat po Novém roce a splnila.
A já to zkoukla všechno, jsem v dúchodu, a žádný zázrak to nebyl.
Farmáři Marianovi (ten s chlupatými zády) utekla mladičká Zuzana, údajně i s 800 eury.
V posledním dílu měla Zuzka dost zvětšené bříško (větry nebo mimi?)
Marian z NT udržuje vztah s Renatkou z Prahy, opilý Petr přiznal další lásku, ale jmenoval dvě, takže vlastně není jasné jak to má. Zbytek nic.
Celé to bylo nudné, stále se opakující záběry.
Kdo nekoukal, o nic nepřišel.

Přidat komentář