Panáček v reality show

Farmár hľadá ženu (31.12.): veľké finále na Silvestra

31. Prosinec 2012 | napsal(a): | reality show: Farmár hľadá ženu SK

[singlepic id=5446 w=420]
Šestnásť týždňov si sedem mužov a jedna žena hľadali životného partnera, ich príbehy sa pomaly uzatvárajú. Na niektorých farmách to skončilo katastrofou, na iných sa iskrilo, v niektorých prípadoch to dokonca vyzeralo na veľkú lásku a nechýbala ani zábava. Ako dopadlo hľadanie lásky v tretej sérii farmárskej šou? Sledujte finále Farmár hľadá ženu dnes o 21:30 na Jojke a dozviete sa viac. Vo vnútri článku nájdete upútavku.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Farmár hľadá ženu SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 24
1
Wanna be your monster
Reagovat

Nuda, to už nebude ještě jedno setkání?

2
Bacon
Reagovat

Ja som chcel take baby, ako si ty, rozumies… take srandovne… take divne, ako si ty, take som chcel! Co by o ne ani bicykel nikto neoprel… :DDD

3
Petra
Reagovat

Nechápu Alenku, ona musí být fakt hodně zoufalá. „Její“ farmář ji x krát řekne, že je mu lhostejná a ona pořád bude kolem něho poletovat. Přitom, kdyby si nechala spravit zuby, byla by to holka jako lusk. Spíš nechápu proč se v tomto díle ty holky do něho nepustily a Alenky se pořádně nezastaly, zřejmě se to nehodilo režii.
Indián a Jana děs. Jana je podle mě krásná ženská, krev a mlíko a spouta fajn chlapů by se kolem ní otáčel a ona si vybere takového blbečka, to svědčí o tom, co má ona sama v hlavě.
Rado, Natálie a Jana tohle je fakt jedna cháska, holky by si mohly ruce podat a mmch Rado zase není taková výhra a taktéž vyhnilé zuby fuj.
Další farmář jehož jméno si nepatauji, ale nejde mu moc rozumět, když mluví si vybral černovlasou bezzubku. I když oni se tak nějak inteligenčně vyrovnají a hlavně s chlastem si taky dost nezadají.
Jano starší tam skoro no commet, co ty baby na tom bezzubákovi viděly, fakt nechápu a ještě se takhle ponížit v bahně.
Farmář udržovaný padesátník si taky s etiketou moc nezadá a vůbec ty holky nechápu proč o něho tak jakože bojovaly, když už od začátku to vypadá, že nemá zájem o žádnou z nich, bych řekla, že tak akorát miluje sám sebe.
Jano v brýlých taktéž děs, na něho platí tak akorát ta jeho bývalá stará, protože ta ho umí srazit do latě a chlapec funguje, jak digi. Martinka by od něho utíkala raz dva a co se týče té mladé černovlásky, co se teď objevila v tomhle díle, jak mu napraná sděluje, kam ji šahal a ona z toho teď blbě spí, tomu se mim nechce vůbec věřit, že by se tohle stalo.
Já nechápu, kde se to v těch lidech vzalo, nicméně si myslím, že prostě polovina toho je sehraná, protože za to dostali velice dobře zaplacené. A hned na začátku se mi zhnusila Natálie, která si přivezla syna a následně ho vypakovala k prarodičům. Já mám děti a nevzdala bych se jich ani za nic. Jsou to moje děti a když už by se mnou jeli, tak by jeli, patří ke mě a nebudu je brát jako břemeno. O tom v podstatě vypovídá celý její charakter. Nezlobte se, že je to tak dlouhé, já jsem se potřebovala trochu vypsat z téhle rality show. Můžeme mi prosím někdo napsat, kde ještě ten indián vystupoval?

4
Petra
Reagovat

Ještě jsem se chtěla vyjádřit k té s těmi brýlkami, bývalá finanční poradkyně, původně jela za brýlatým Janem. Tak ta je fest divná, její zapírání a lhaní už je fakt k smíchu, nechápu proč to dělá…

5
XY
Reagovat

Ale tam lžou všichni a předhání se, kdo víc…

Pro mě je nepochopitelná farmářka, která se zakoukla do Indiána, asi má stárnoucí kluk svůj šarm, ale pokud kapku zapne rozum, tedy farmářka, tak jí dojde, že tohle jako ne….a tady je vidět, jak fungují hormony:-)

Ostatní jsou mimo mísu, tedy moje myšlení, absence zubů je to poslední, ale absence myšlení vede…:-) ten farmář, co neumí mluvit, tedy jako on mluví, ale nejde mu rozumět, to je takové dílko přírody, že aspoň kapku normální ženská by nabrala zpátečku po prvním seznámení…

Janko je zlatíčko, jak přišla jeho první s dětima, tak sklapl, zasalutoval a jede jinak a nanovo:-)

Škoda, že není pokračování, možná by Alenka i podlehla:-)

Mi se to líbí, já s nima nemám společnou postel:-D

Jinak jako dobrý výběr vypatlanců….

6
Petra
Reagovat

5 XY-tak Alenka by i podlehla, ale ten farmář ji jaksi nechce. A jo vypatlanci to jsou skoro všichni, nicméně si o tom myslím své. Prostě spousta věcí podle mě dostali „nařízeno“, protože taky za to dostali pěkně zaplaceno.

7
Bobby Brown
Reagovat

6 – já bych ty vypatlance nepodceňoval. Oni jsou ochotni to dělat i zadarmo, a to s hrdostí a láskou!

8
Petra
Reagovat

Bobby to může být taky pravda, protože do takové soutěže by se normal člověk nepřihlásil a navíc už to, že tam ty ženské, jako třeba u Janka st., prostě po něm jedou, nechaji se oplácávat a omuckávat s pocitem, že to dělá i dalším dvěma, dyt to už je na palici. Tohle nepochopím.

9
Marie
Reagovat

Ajdi, Ajdi, kde jsi???
Tvoje rekapy v české řadě byly opravdu super, častokrát lepší než děj sám. Já to teď sleduju na Prima Love, takže konec ještě tak úplně netuším. Ale tady by bylo opravdu o čem psát :-)

10
Bobby Brown
Reagovat

Natália dnes účinkuje v Súdne sieni.

11
Jana
Reagovat

10 : V kolik hodin ?
Škoda že nebyly rekapy ….
No jinak mohli by udělat setkání třeba po třech měsících, jak se to u koho vyvíjelo, teda tady vlastně není u koho, ale třeba indoš jak se s Janou odcizili, co jí řekl, či udělal …
Já myslím, že by Mirko tu Alenku i bral, kdyby si spravila zuby a teda asi tak nekouřila, ale o těch zubech se jí to asi bál říct … i když těžko říct … Dianak byla uplně mimo, Natálie, Katka , Rado + ta hysterka ( nevím jak se jmenovala( to byla snad nejhorší parta co tam byla – děs …

12
Wanna be your monster
Reagovat

10 – Ještě to není v archívu. Ale tahle show je jako hraná, nebo to je opravdu? :D

13
Bobby Brown
Reagovat

11 – v tu dobu, co jsem to psal

14
Bobby Brown
Reagovat

13 – je to samozřejmě hrané, ale podle skutečných líčení
už dříve se tam objevovali lidé z různých RS, jako epizodky – svědci atp.

15
Ajda
Reagovat

9 Marie,
jsem tady :-)) Ale nestíham. Slováci jsou parketa Bazi, ale ta měla technické problémy a já pak časové. Občas jsem to viděla s pořádným zpožděním, někdy rovnou dva díly za sebou. Jeden pokus o rekap byl, ale další jsem nestihla v rozumném čase, navíc jak jsem nepsala od začátku, drhlo to. Takže se těším na naši řadu.

Jinak co mám zprávy tak Bušák by měl snad být zadaný, Jeníčkovi to klape s Martinou, Michal je taky zadaný, a Jirka pořád hledá a hledá. Indián byl u Jany jen jako herec, show je jeho život.

16
Hanka
Reagovat

10: Boby kolikáté měla Natálie účinkovat v Sůdnej sieni ? V archivu Jojky to vůbec není, neznáš odkaz, kde by se to dalo zhlédnout ?

18
Jana
Reagovat

Díky moc … hned jdu na to …

19
Hanka
Reagovat

Bobby : A kde si ju tam viděl ? Já a´t čumím jka čumím, Natálii nevidím …

20
Bobby Brown
Reagovat

nevím proč, ale prve to video bylo 1.1.2013, teď ze dne 4.1.2013
http://www.joj.sk/sudna-sien/sudna-sien-archiv/2013-01-04-premiera-sudna-sien.html

21
Jana
Reagovat

Bylo to to správně ze 4.1.2012 a dlouho tam jojka video nezveřejnila a jé v té 42 minutě

22
Bobby Brown
Reagovat

Jednou jsem tam viděl i Jána Poláka z Talentu, coby svědka samozřejmě.

23
Elko
Reagovat

Bobby: áno, chodia si tam zahrať aj rôzne menšie celebrity z rôznych reality show :-)

Přidat komentář