Panáček v reality show

Farmár hľadá ženu – nová reality show na TV Joj

6. Květen 2010 | napsal(a): | reality show: Farmár hľadá ženu SK

TV Joj přichází po ohlášení projektu Česko Slovensko má talent s další novinkou z oblasti reality show. Farmár hľadá ženu je úspešný televizní formát, pomoci nějž našli farmáři svoji ženu již v 18 zemích světa. Výsledkem je už několik svateb a také dětí, které by bez této reality show na svět jisto jistě nepřišly. Nyní se o něco podobného bude pokoušet i na Slovensku skrze TV Joj.

TV Joj právě odstartovala první fázi castingů do Farmár hľadá ženu, do které hledá farmaře (statkáře), kteří přes těžkou práci nemají čas a šanci najít si svoji přítulku.

Nevím, zda se mohou hlásit pouze zemědělci ze Slovenska, či mohou i z České republiky, ale přihlásit se můžete prostřednictvím formuláře na www.farmarhladazenu.sk. Zemědělci, kteří projdou výběrovým sítem produkce této reality show, si budou následně vybírat svoji přítulku, kterou přivítají, kde jinde, než na své farmě.

Je mezi čtenáři Panáčka v reality show nějaký zemědělec, který zkusí své štěstí?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Farmár hľadá ženu SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 16
1
BigRob
Reagovat

LOL! ale kdyby radši dali další řadu VyVolených nebo BigBrothera , achjooo :-//

2
Maxx
Reagovat

Jak už jsem napsal v jiné diskuzi – kravina! Ale proč to nezkusit, u nás zase běží Hledá se táta a máma. A na jednu stranu lituju, že to nesleduju, protože se tam sešlo několik bláznů a podle ukázek to je docela síla. Vždycky záleží na lidech, ale Farmář sám o sobě není ničím extra, čím JOJ může zabodovat.

3
farinelli
Reagovat

přesně!!! myslím, že lepší reality show než VV, BB nebo SS už těžko někdo vymyslí. to už je všechno jen samá vata, aby vyplnili volný prostor mezi reklamami…

4
Elko
Reagovat

JOJka s Primou pripravujú česko-slovenskú verziu Ano, šéfe! Juchú!

Reagovat

Elko, z čeho čerpáš tuhle informaci? :))

6
Elko
Reagovat

Z medialne.sk – založená diskusia :), byla by to bomba, ne?

7
Maxx
Reagovat

Píšou to na Blesku. No nevím, Pekelnou kuchyni bych rád jen v české verzi, nevím proč se teď všecho musí dělat česko slovenské. U Talentu to beru, ale takhle za chvíli bude CS všechno.

8
BigRob
Reagovat

JSEM PRO ABY BYLO ZPET CESKOSLOVENSKO :-D

9
michal
Reagovat

farmář hledá ženu bude i na primě v česku, už mají na svých stránkách formulář na cating

10
Soňa
Reagovat

Náhodou zrovna mně ten pořad bude zajímat velmi a moc se na něj těším.. Hledám totiž podobnýho mužskýho :-) – už x let dělám s koňmi a jednoho i vlastním, mám doma fenku a kočičku a vhodného partnera je velmi těžké najít..
Jsem zvědavá, jakým stylem bude ten pořad probíhat..

11
Hela
Reagovat

Vyvolení a BigBrother byly zábavné programy. toto je něco jako seznamka. Lidé pracující na farmě mají velmi málo času a skutečně je problém najít partnera, který je ochoten den co den ,svátky nesvátky být v práci.
Držím palce a doufám, že i v Česku bude tento pořad realizován.

13
Elko
Reagovat

Farmár zahájil promo, tak ak chcete, tak sa kuknite na upútavku :D http://www.youtube.com/watch?v=MhHHGVFcNdw&feature=player_embedded

14
anja
Reagovat

v pátek 29. 10. se na jojce začíná :)

15
Lada
Reagovat

a proč není farmářka hledá farmáře? Proč mám pocit, že chlap by se u mě na statku zhroutil z množství práce. Vždyť jde jenom o 600 ha polí a 13 koní. Mám 3 pomocníky, ale stejně mám pocit, že peníze by nějaký vztah lásky zabily.

16
Dezider Bongilaj
Reagovat

no je to bomba ukázka vyspělého slovenského národa
a kovboj ten homoklada jak to říká Janko z farmy ten tam dělá co jemu voní každa baba ale on smrdí jak neobadané hovado a ženské ho chtějí?

Přidat komentář