Panáček v reality show

Farmár hľadá ženu (15.12.): prichádza posledný farmár Dušan

15. Prosinec 2012 | napsal(a): | reality show: Farmár hľadá ženu SK

[singlepic id=5446 w=420]
Medzi Katkou a Natáliou dôjde k vážnej hádke. U Jany sa Jožko spamätáva po ťažkej noci a Jana zároveň posiela jedného farmára domov. Marián sa prizná, že bol na psychiatrii a príde posledný farmár Dušan. Sledujte osudy farmárov v štrnástej epizóde na Jojke. Vo vnútri článku nájdete upútavku.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Farmár hľadá ženu SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 27
1
Bobby Brown
Reagovat

Natálii někdo něco udělal, když byla malá, že je taková zlá sprostá špína, nebo se tak už narodila?

2
Mikes
Reagovat

Tak naprosto nejsympatičtější v dnešním díle byly:
a) koťata
b) přejetý Jano a jeho výslechová prokurátorka Lucie
c) Indoš, převlečený za Sancho Panzu … u toho jsem řval smíchy. Sice jsem posléze přišel na to, že ten přehoz, co měl na sobě, nebyl koberec, ale i tak byl úžasnej!
.
Příště se máme na co těšit, Jano se konečně vymáčkne, koho si jako vybere za choť. Doufám, že jako správný papučák si vybere tu jedinou, co z něj dokáže udělat jakž takž normálního chlapa, tj. Lucinku.

3
Petra
Reagovat

Bobby : Taky sem si říkala, Natálie je strašně zlá ženská , by mě zajímalo jak vychovává toho svého chlapečka a Katky mě včera zaujalo tetování na ruce – zajímavé , U rada je to celkově zajímavé , mu je nakonec jedno s kterou je, hlavně že si užije. Jo Sancho Panza alias indián neměl chybu a Jana už mě začíná tím svým smíchem štvát . Mně přijde fakt že si z nich dělá jenom prdel, vyjma indoša . Ján z Cihle si myslím vybere tu vývalou partnerku,ale kam se naráz poděl uřvaný Jan, Hudák měl dobrou průpovídku ,že na něj Lucia ví, že někoho zabil a kde ho zahrabal.

4
Wanna be your monster
Reagovat

Indián je vlastně dobrák :)
Alkoholik někdy netuší, jak hrozně se vážně chová a vypadá, když je ožral, tak teď se uvidí.

5
Wanna be your monster
Reagovat

Nataliine nervy, stejně jako její šaty, jsou napnuté na maximum :D A to její neustálé „pohodička“.

6
Bobby Brown
Reagovat

3 – jo, toho tetování jsem si všiml taky, ta leopardí packa je fakt kvalitní. Nejvíc mě na tom baví fakt, jak si hraje na cudnou, ctnostnou a bohabojnou, ale potetovaná je jak námořník a s lhaním také nemá problém; a s cígama a chlastem taky ne.
Ale pro mě zase nic tak šokujícího. V životě se mnou pár takových „ctnostných věřících“ pěkně vyjebalo, tak už je beru s rezervou.

7
Petra
Reagovat

Jo leopardí placka, ona Katka taky žádná výhra nebude,a le o Radovi si to taky nemyslím a Natália od té bych utíkala, co by mi nohy stačily, z té jde strach, já myslím, že je to skoro na léčbu … nejvíc se mě líbilo u koťátek, i když farmáři nešlo rozumět ani slovo, apoń mě to pobavilo, ty jeho sebevražedné sklony a zážitky z léčebny a vězení … no a příště to bude eště lepší, když Lucia půjde shánět pilulky … já nevím co o té Janě si mám myslet … mě se přestává jaksi líbit a tak mě na začátku přišla jako fajn ženská, te´dka s těma kalhotkama a celkově lepením na indoša … a u toho poseldního, ta blondýna, proč tam přišla s těma dětma, to byl asi tah produkce, že musela přijet a sama to vysvětlit …

8
Petra
Reagovat

placka-packa

9
Hanka
Reagovat

Jana si hraje na moralistku, sama byla opilá taky, vyznávala indiánovi lásku,ležela na zemi,a bude Jožku ( tak sice byl ztřískaný ) poučovat i toho Janka ?? řekl bys mi to za střízliva ? „, já si pamatuje všechno .. Natália fuj ,tu bych hnala svinským krokem.

10
Elko
Reagovat

Jano včera zase pobavil, najviac ma dostalo ako vysvetľoval, čo sa stalo v Liptovskom Jáne s Martinkou… a čerešničkou na torte bolo, že prečo utekal cez okno zo záchodu.

„Ja som nevedel, ktorou stranou sú dvere a keďže to okno mi pripadalo ako dvere, tak som sa rozhodol ísť tade, lebo tade mi to bolo prirodzenejšie“ :-))) to proste nevymyslíš, to je Jano.

11
Bobby Brown
Reagovat

10 – :-D
jj, ten výklad o odchodu oknem, bo mu to přišlo jako dveře a v tu chvíli přirozenější cesta, mne také dostal do kolen.

Pak se musím kouknout na Primu, jestli k Mariánovi dávají titulky, protože nevím jak mu rozumí Slováci, ale já tedy skoro nic.

12
Wanna be your monster
Reagovat

Ukázky na příště :D
Jak tam tu babu povalí cosik, a framár: pěkně ju to zranilo :D
No a jak ta Lenka od Mariána (nebo jakže se to jmenuje?) vyprávěla „rozprávali jsme sa, potom jsme sa začali bozkávata a potom to přišlo. Tu tabletku pujde koupit, bohužel.“ Tak jsem myslela, že snad půjdou zase další pro Liderin.

13
ahoj
Reagovat

nevíte kolik těch dílů ještě bude? docela by mě zajímalo, jak to dopadne….a propos jsem si říkala, co že tam dělá Natálie z Prahy, která vypadá, že o muže nouzi nemá….i když ten Dušan jako jediný vypadá zatím normálně, to je fakt…
A Marián kdyby vůbec nemluvil, tak by na první pohled vypadal jako hezký chlap….ale když promluví, tak katastrofa…
A Janu z Brna absolutně nechápu…už od pohledu jí musí být jasný, že indián je kurevník a jen se natřásá před kamerou….navíc i kdyby to nepoznala od pohledu, tak stačí když si o něm něco přečte….ale chápu, jediný je k světu
Já bych brala vdovce Janka…kdyby mu zaplatila zubaře, umyla ho a oblíkla, tak myslím, že by byl dobrá varianta…
Jinak doteď jsem myslela, že bezzubí jsou muži od 40 let výše…po téhle reality show jsem v šoku, že i chlapi okolo 30 mají v puse pár zubů a i ty jsou zkažený….třeba Rado – no fuj…..to je na Slovensku tak drahý zubař? nechápu

14
Elko
Reagovat

13 Ahoj: Finále Farmár hľadá ženu je naplánované na Silvestra 31. prosinca :) (ešte dve epizódy zostávajú do finišu)

Áno, máme drahých zubárov :D

15
Mikes
Reagovat

To my taky, ale nemít zuby ve třiceti není přece o zubařích ale o péči o chrup. A zubní pasta a kartáčky zase tak drahé nemohou být. U chlapů bych tak ještě chápal, že se perou v hospodě a tam si je navzájem vyrážejí, ale co proboha ty ženské???? Ty se snad jen tahají za vlasy.

16
Amy
Reagovat

Ta zrzavá od Dušana…nepřipadá vám v obličeji jako chlap? Když jsem ji poprvé viděla v 1. díle tak jsem si myslela, že to je chlap převlečenej za ženskou, ale nijak to nekomentovaly tak asi ne. Prostě ten obličej je čistě mužskej nemůžu si pomoct. Každopádně se těším jak tohle vše celé dopadne protože je to fakt maso :-D

17
Deanka
Reagovat

Myslím, že nepřítomnost žubů není ještě to nejhorší, ale nepřítomnost mozku v hlavě je tam znatelnější….:-)

18
Deanka
Reagovat

Takový Marián neumí ani mluvit, tomu nepomůže ani všech 32 v hubě…:-)

19
Deanka
Reagovat

2 – Mikes, ano koťátka byla krásná, myšlenkově mi přijdou na stejné úrovni jako jejich páníček….:-)

Indián je úžasný, jeho průpovídky nemají chybu…

20
Misánka
Reagovat

Líbilo se mi, jak indián přiznal, že dostat Milana bylo pro něho vzhledem k jeho splachovací povaze těžké, ale Jožku s Janem -doufám, že je to Jan :) – ožral raz dva.
Taky by už měl konečně dostat celý natáčecí tým nějakou cenu za dokumentaristiku, protože tahle show míří hodně vysoko až ke hvězdným příčkám o.O

21
Elko
Reagovat

15 Mikes: áno, je to hanba… ja sa na tom smejem, že v každej reality show sú bezzubí ľudia, nechápem to ani ja :)

22
ahoj
Reagovat

U chlapů bych tak ještě chápal, že se perou v hospodě a tam si je navzájem vyrážejí, ale co proboha ty ženské???? Ty se snad jen tahají za vlasy.

– no, u nás se ženský asi jen tahají za vlasy, ale na Slovensku si rovnou dají do držky a ještě po sobě hážou nože – viz. Natálie u Rada

23
Bobby Brown
Reagovat

Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že v běžném kontaktu se Slováky na Slovensku to je na stejné úrovni jako u nás. Nepozoroval jsem tam víc bezzubých.
Ale… do RS se hlásí poměrně dost významné procento účastníku, kterým ty (především přední) zuby chybí.
A zatímco „ahoj“ si všímá bezzubých mužů, já jsem znechucen tím množstvím bezzubých žen.

24
Wanna be your monster
Reagovat

Jojo, i ženské jsou bezzubé. A co teprv ty děti.

25
Ludmila
Reagovat

No k zubům, vzhledem k tomu, že mám půl rodiny na Slovensku, tak si pamatuju, že jako dítě mě zaráželo, že to naše slovenské příbuzenstvo mělo v puse spoustu zlata, zatímco česká půlka se snažila mít v puse bílo. Změnila se doba, zubař je dražší a do kapsy je hlouběji, česká půlka má pořád bílo v puse a slovenská půlka má místo zlata v puse prázdno. Myslím, že Slováci (aspoň ta co má hloubš do kapsy) zuby asi neřeší, řekla bych že je tam nárok na vzhled, či poměr k alkoholu nižší než v Čechách. Nevím proč to tak je, ale prostě to tak je. Vemte si jen minulou řadu a bratra od Jána ze Sihly nebo odkud. Docela hezký kluk, ne sice chytrý, ale na místní poměry asi ne chudý a nakonec si vybral místní holku podměrečnou a rozhodně ne hezkou. Tohle asi mi těžko pochopíme.

26
Wanna be your monster
Reagovat

Tak to si asi špatně pamatuju, ale tu trpaslinku si nevybral. Vybral si tu holku, co odjela z farmy jako první.

27
Ludmila
Reagovat

26- jo asi jsem to popletla, ale myslím, že se potom všude psalo a možná i ukazovalo že je s trpaslicí

Přidat komentář