Panáček v reality show

Farmár hľadá ženu už dva dni valcuje: Nájdu si Farmári svoje lásky?

26. Srpen 2015 | napsal(a): | reality show: Farmár hľadá ženu SK

[singlepic id=5446 w=615]
Farmár hľadá ženu odštartoval úspešne. Tentokrát sa rozhodla Jojka farmársku zoznamku vysielať denne, resp. štyrikrát do týždňa. Od nasledujúceho týždňa v pondelok, utorok, štvrtok a v piatok. Prvé dva diely sa zatiaľ uviedli úspešne porazili v oba dni konkurencii a Farmár sa stal lídrom na trhu. Zoznamku tento rok nakrúca česká spoločnosť VIANOSTRA, ktorá nakrúcala aj niekoľko ročníkov českej verzie. Slovenská verzia však má byť zábavnejšia, ale aj romantickejšia.

Tento rok si hľadá lásku 5 mužov a 1 žena: Janka, Marián z Nízkych Tatier, Anton, Marián z Lučenca, Peter z Poľany a Peter z Veľkej Fatry.

Všetky epizódy môžete sledovať v archíve TV JOJ.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Farmár hľadá ženu SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 195
1
Prochor
Reagovat

Díky Elko, že ses toho chytil, jak říkají Slováci.
Včera se mi nejvíc líbil nejstarší farmář Tomko, jak přenášel všechny ženy přes práh a tu první zkoumal tak, že Aneta Parišková byla v rozpacích:-)) Uvidíme, co bude dnes.

2
cathy
Reagovat

A zřejmě ani Katarína nezklame :-D

3
upc ž
Reagovat

Musím říct, že první díl – seznámení s farmáři byla docela nuda.
Ale už ten další je lepší, rozjíždí se to, nechybí známé figurky – Katarína, bloncka ze Sihly ..)
Uvidíme, koukám.

4
samya
Reagovat

Katarína je holt Katarína, pro ní je kamera jak droga, červené světýlko a nevidí , neslyší.

5
Prochor
Reagovat

4 / Vítám tě Samyo – ty už víš o téhle realityshow své – rozhodně víc, než my.
Katarína je zosobněná tragédie – její postup v soutěži je jedna velká tragédie.
Buď její blbosti využívá štáb, nebo svou blbost plánovitě prodává – nejsem si jistý. Jedno je mi jasné – Katarína nemá šanci u farmáře uspět. Leda by to byl masochista ale kostým dominy by Kataríně fakt neseděl.

6
samya
Reagovat

@Prochor: Ač znám Katarínu jen letmo a spíše z konverzace z FB, její jednání nechápu . Nu což národ se baví

7
Prochor
Reagovat

6 – Samyo – přece je jasné, že tahle realityshow existuje jen proto, že národ se baví (alespoň já ano). Jinak by bylo nemožné, abyste to zkusila i vy (nebudu rozebírat vaší skutečnou motivaci neboť by to mohlo vyznít netaktně). I když proti vaší presentaci jsem skutečně nikdy nic neměl a přeji vám opravdu hodně štěstí. Bez legrace. Doufám, že tu s námi zůstanete a přispějete svými postřehy. Někdo vás pokládá za hrdiny, někdo za blázny ale s tím my dva nic neuděláme – je to jako výsledky voleb. Nikdy se mi nelíbí ale vždycky s nimi musím souhlasit. Nakonec děláme to co musíme, abychom dostali to co chceme. Problém je jen v tom, že to co chceme se během toho, co děláme protože musíme se může rapidně měnit a tím i naše vlastní integrita. Ale i to je věcí osobní svobody a nebudu to soudit.

8
JanaH
Reagovat

Propánajána Sašo, koho zrovna ty chceš kritizovat?
Ta praštěná Katarína ztrapňuje jen sama sebe a ubližuje tím zase jen sama sobě. Na rozdíl od tebe, která s sebou napříč všemi možnými televizními kanály vláčíš svoje dvě děti… Kolik jsi s nimi toho vymetla za poslední dva-tři roky?
Katarína je mi z duše protivná, ale mnohem víc se mi ekluje tvoje urputná manipulátorská snaha o zviditelnění sebe (samo že je jedno kde), tvého trapnodivnovlnění nebo předražených patlanin v nevkusných puntíkato-kostkovaných čepičkách.
Pak se nediv, že musíš na všech těch fejsbůkách, tu i onde řešit psychické a zdravotní problémy svých potomků. Mohla bys i neveřejně, ale to by asi nebylo ono, co?
Já už se ti ani nesměju, mně je tě fakt líto. Ale hlavně lituju ty děti.

9
Prochor
Reagovat

Překvapila mně Mariánova farma- 230 ks dobytka, prasata a další zvířata. Dojírna s automaty pro 12 krav najednou. Když se ho ptaly, kolik má budov tak Marián ani nevěděl. Podle mně zprivatizoval bývalé JRD, které uživilo celou vesnici. Otázka je, jak Marián stíhá postarat se o tolik zvířat.

10
cathy
Reagovat

@JanaH: Jani mluvíš mi z duše… Ventilovat veřejně jak se mi už nepočurává dítě, protože jsme zase u jiného strejdy – nemám slov.
Samoživa? Nazvala bych ji hodně jiným slovem.

11
Ananas
Reagovat

@JanaH:
Jo.
Katarína, stejně jako mnoho jiných účastníků různých RS, je na hranici diagnózy. (Někteří i za.) Předhazovat ji davu chtivému zábavy je poněkud středověké.
Ovšem Saša, to je jiný level, tam jsem cítila jen a jen kalkul, útok na emoce. Za každou cenu.

12
okkvp
Reagovat

Nu což, národ se baví

13
Ananas
Reagovat

Prosím vás, je Renata stará známá od farmáře Petra nebo je to jen podobnost čistě náhodná?

14
samya
Reagovat

Děkuji za vaší kritiků mých činů, jsou veřejné a máte na to právo, vzhledem k vaší anonymiťě je mi jedno co si o tom myslíte. K předraženým a nevkusným marmeládám v puntíčkovaných a kostičkovaných čepičkách, však komu se nelíbí kupovat si je nemusí. Obchod si je takto objednal, zakázka byla splňena. A teď zpět k farmáři, já jsem minulost

15
Poppy
Reagovat

@samya: Díky za umravnění, lezu pod stůl, jak se stydím, že mám podobný náhled jako JanaH. Hrozně ráda si tu přečtu tvé připomínky k uchazečkám o nové farmáře. I když jsi farmářská minulost, jsi prostě celebrita. Jé, jak já ti závidím!

16
samya
Reagovat

@Poppy: není začal se stydět tvůj shodný názor s JanouH není stydu hodný.A jak bylo řečeno neměla bych se k nikomu vyjadřovat.

17
samya
Reagovat

@samya: oprava není zač se stydět

18
Ananas
Reagovat

@samya:
Máte pravdu, je celkem jedno, co si MY myslíme.

19
okkvp
Reagovat

@samya: To jsi to ale poněkud nepochopila – vyjadřovat se samozřejmě můžeš, ale pokud se přitom sama na sebe nepodíváš stejně kriticky, tak tu tvé názory na kolegyně a kolegy nikdo nebude brát vážně a naopak budeš středem napalování ty sama.

20
samya
Reagovat

@okkvp: Pochopila, ale pokud správně tuším není tu nikdo zvědav na nějaké moje sebekritiky či uznávání chyb. O tom to tu asi není. Respektuji vaše názory na moje veřejné konání a i to že se JaněH nemusí patlaniny s čepičkami líbit.

21
okkvp
Reagovat

@samya: Řekla bych, že nepochopila -v tomto konkrétním případě stačilo odpustit si kritiku Katarininy záliby v pobytu před kamerami.

22
samya
Reagovat

@okkvp: to možná stačilo, nicméňe to k tomu svádělo. Co se týče mne vidím zásadní rozdíl v dokumentu a v reality show, kort když to nebyly bezduché dokumenty a měly upozornit na opomíjené problémy. Chápu, že to vypadá jako zviditelňování moje a né problému o kterém dokument byl. Ale s tím už nic nenadělám.

23
JanaH
Reagovat

aha, takže marmelády jsou tou achillovkou? :-)

24
JanaH
Reagovat

@Ananas: je to tamta Renata.
Zaregistrovala jsem čtyři recyklované kusy nápadnic. Krom naší milé a oblíbené Kataríny + Renaty ještě tu bezzubou tmavovlasou z karavanu (už byla loni ve FHŽ) a jednu nevybranou s miminem (ta byla u Bučkovců).

25
okkvp
Reagovat

@samya: „Už je to tak. Někteří lidé se zavírají do své věže z voloviny“ J.R. Pick, Ruce vzhůru boys

(to je fakt těžký, když nechápeš, že zaštiťování se tématem oněch dokumentů je mimo mísu)

26
Zdeněk
Reagovat

@JanaH: Jana je velká odbornice. Já vám dám patlanice to vaříte snad doma vy (jestli vůbec umíte uvařit kávu o čemž pochybuji)
Jinak se královsky bavím na těch vašich blábolech

27
JanaH
Reagovat

@Zdeněk: hele, Škubel, tys tu scházel. :-D
Taky jsi mne právě královsky pobavil. Šáša si postěžovala, jdeš hájit čest své vyvolené?

No, loni jsi tady hájil čest jiné… nebyla to ČIROU NÁHODOU Katarína? :-)))

28
JanaH
Reagovat

@okkvp: bacha, Šáša na nás poštvala svého rachitického ochránce! :-D

29
Zdeněk
Reagovat

@JanaH: Tak jsem mněl pravdu i tu vodu na kávu připálíte

30
JanaH
Reagovat

@Zdeněk: no a co jako?
Něco k FHŽ nemáš? Abys nebyl smazán jako OT, víš? :-)

31
samya
Reagovat

@okkvp: Dobře přiznávám nechápu, jsem letadlo a ještě mimo mísu a s rachitickým ochráncem:)

32
Zdeněk
Reagovat

A co má společného Jam mé ženy s Farmářem zapšklá dámo? Že mně máznete nemění nic na tom že ač se vydáváte za ženu jste hulvát

33
JanaH
Reagovat

@Zdeněk: klid Škubel, rupne ti cévka… Pak si toho „Jamu“ neužiješ…

34
Zdeněk
Reagovat

@JanaH: To se jako mám rozčilovat pro nějakého anonyma ha ha ha. Zapšklá dámo jste nějaká nervózní

35
samya
Reagovat

@JanaH: nevím jestli achylovka . Ale teď si ráda poslechnu názor, co vám vadí na mých marmeládách? ( pozor ,, marmeláda,, je podle EU sprosté slovo) Je to cena? design? chuť ale nevěřím tomu , že jste je ochutnala? Pokud ano co vám nechutnalo. Jamy jsou vyráběny ve schválená provozovně , čekají na schválení regionální produkt Haná. Budu ráda za zpětnou vazbu a poučení jak mají marmelády vypadat

36
okkvp
Reagovat

… no někteří „dobří“ holubi se nám sem vracet fakt nemuseli…

37
cathy
Reagovat

@okkvp: Nemuseli – ale asi rádi jamují:-D. Ještě by sem mohla něco připsat Šáši asi už bývalá kámoška. Katarína. Ale to by už nemusel Škubel vydejchat – bránit si 2 perspektivní farmářky :-D

38
samya
Reagovat

@cathy: to by mohla , ať je větší legrace .

39
JanaH
Reagovat

že se ale snaží, co? :-D Oba…

40
samya
Reagovat

@JanaH: nemáme co dělat, jamy jsou hotové tak se nudíme

41
cathy
Reagovat

@JanaH: hele a ty se laskavě nevydávej za ženu a prokaž se O.P. a certifikátem z kurzu vaření :-D

42
cathy
Reagovat

@JanaH: snaží, Šáša totiž jak si píše na profilu se nemá ve zvyku svěřovat a odhalovat soukromí:-D (tak bude aspoň fotit kalendář, samoživa jedna šikovná)

43
samya
Reagovat

@cathy: už je nafocen a autorkou projektu je LIDY GARRA CHYTILOVÁ a zvládla to skvěle

44
Zdeněk
Reagovat

@cathy: A hele další co ji nikdo nechce

45
okkvp
Reagovat

vzhledem k účasti Renaty třeba dorazí i BB

46
cathy
Reagovat

@okkvp: No to by bylo super, s ním se člověk opravdu pobaví. Kdo ví, kde se toulá, divočák jeden.

47
JanaH
Reagovat

@cathy: moc se omlouvám za svoje tak typicky mužské a navíc anonymní jméno, jak mi bylo dnes jakousi náplavou vytknuto. ;-)

48
cathy
Reagovat

@Zdeněk: Strašlivé odhalení – asi začnu vařit jamy :-D – na to se chytají ti NEJ chlapi :-D

49
cathy
Reagovat

@JanaH: no to víš, kde se nedá už nic říct a člověk se za sebe začíná stydět nastupují tyhle super argumenty ;-)

50
Zdeněk
Reagovat

@cathy: Raději nic nevařte. Spadne vám tam jedovatá slina a je malér hned

51
JanaH
Reagovat

@cathy: sebereflexe u nich nehrozí, ti si až moc libují v té své nabubřelé blbosti. Nula se (nejen) tady chlubí, že není nulou.

52
cathy
Reagovat

@JanaH: jj – to bývá dobrým zvykem všech „nedoceněných“

53
Zdeněk
Reagovat

@JanaH: Žena se vás na něco ptala ohledně Jamů. Co že neodpovídáte tak moudrá dáma a neodpoví????????

54
JanaH
Reagovat

@Zdeněk: Škubel nedolejzej, máš to marný. :-P
Nepřipaluje se ti ten regionální produkt?

55
Zdeněk
Reagovat

@JanaH: Neodpoví a neodpoví

56
cathy
Reagovat

@JanaH: :-D

57
cathy
Reagovat

@JanaH: Ty chlape jeden – odpověz! Teď hned! Nebo se začne pomočovat i Škubel!

58
Ananas
Reagovat

Ještě chvíli prosím jamujte, skvěle se bavím!

59
JanaH
Reagovat

@cathy: ten už se určitě dávno pomočuje. ;-)

60
JanaH
Reagovat

@Ananas: si taky míchni, ne? :-D

61
okkvp
Reagovat

@Zdeněk: odpovím ti já, po vzoru jednoho známého českého diskuzního fóra : PDP

62
Ananas
Reagovat

@JanaH:
Bodejť by ne. Hlízy jamu (Dioscorea alata) mají vědecky prokázané močopudné účinky.

63
samya
Reagovat

@JanaH: no jo povidla ……… zamíchat, ještě že Vás mám jinak bych to připálila

64
Zdeněk
Reagovat

S vámi je sranda jako v márnici

65
cathy
Reagovat

@Ananas: hele zrovna ty ananas jamuješ většinou super, tak jak říká ten chlap Jana – míchej, nebo se Škubel nejen pomočí, ale bude mít i noční poluce.Zřetelně je vidět, že je raději tady než u své „ženy“. (Píše on – já netušila, že již proběhl zásnub a svatba:-D )

66
cathy
Reagovat

@Zdeněk: Na pobavení tu máme vás.

67
cathy
Reagovat

@Ananas: No a je to tady :-D

68
Ananas
Reagovat

@cathy:
To víš, mám hodně pektinu:-))
@okkvp:
Ach ta písmenka!

69
JanaH
Reagovat

Prd proběhlo, napřed roční klatba, mezitím se Šáša poohlédne jinde, natočí dva-tři obsahově hodnotné televizní pořady (kde ovšem kamery NEMAJÍ červené světýlko) a příští rok nás tady bude oblažovat jiný strejda.

70
cathy
Reagovat

@JanaH: No já si taky myslím, že pokud by to neproběhlo ve stylu decentního dokumentu jako např. 4 svatby, tak by se to min. propralo na FB a v Blesku….

71
samya
Reagovat

@JanaH: kápla jste na to, přesně tak to mám v plánu, vědmo :-)

72
cathy
Reagovat

@Ananas: Jj – smích a pektin štěpí tuky, takže když to čtu, nemusím cvičit ;-)

73
dolores
Reagovat

sice netusim o com tu tocite, ale neva …
FHZ zvyknem pozerat, lebo je to fakt obcas sialena haluz :D, ale v tejto serii mi tam az fatalne chybaju komentare Misa Hudaka. scenaristka bude asi ta ista, a pan Vajda sa velmi snazi, ale proste to uz nie je ono! Michalov sarkasticko-figliarsky ton bol hlavnym pilierom tejto relacie. skoda ://

74
Ananas
Reagovat

@cathy:
To je fakt, už mne bolí břišní svaly!

75
Ananas
Reagovat

@dolores:
O Hudákovi jsem tu četla mnoho pochvalného, tak jsem na něj byla zvědavá. A on nikde. Škoda.

76
gabisollis
Reagovat

Jezis co to tu probehlo za „marmeladovou valku“.:-D
Ja sem spis zvedava,kterou novou bude Skubel obhajovat pristi rok.:-D
Nejvtipnejsi jsou lide bez kouska sebereflexe.:-)

77
gabisollis
Reagovat

To je tedy skoda,ze tam neni Hudak.:-/
Ja se k tomu jeste nedostala to zkouknout.Ale Renata je tedy velky prekvapeni.To bych necekala,ze z ni bude vymetacka RS.
Snad se tu ukaze BB.

78
Poppy
Reagovat

Víte někdo, jak často a kdy se bude FHŽ a Farma vysílat?

79
okkvp
Reagovat

@Poppy: Hledající farmáře jojka dává a bude dávat 4 dny v týdnu – podle ofika tv příští týden Po, St-pá, další týden Po, Ut, Čt, Pa 22.00

80
Ananas
Reagovat

@Poppy:
FHŽ bohužel 4x týdně, myslím po, st, čt,pá. To je až moc.
@gabisollis:
Á, přišla sis taky osladit život! :-))
Znovuobjevení Renaty mne taky hodně překvapilo. Asi jsem ji viděla (vlivem BB patrně) nějak zidealizovaně, byla to ta poslední, u které bych to očekávala.
Zajímalo by mne, jak to funguje. Jestli se jim tam účinkující, opojeni svými pěti minutami slávy, neodbytně vnucují znova a znova, nebo naopak televize loudí, protože nemá dostatek použitelného materiálu.

81
gabisollis
Reagovat

@okkvp: to je dobrej chaos.:-/

82
gabisollis
Reagovat

@Ananas: treba Ti odpovi Samya.:-D

83
okkvp
Reagovat

@gabisollis: jo, Renata mě taky překvapila. Troška přibrala, ale drží lajnu – farmář majetný, přimeřeně pohledný i věkově přiměřený. Zase ale asi bude mít smůlu, vyvolený se zatím tváří, že jiná je jeho srdci bližší.
(ona tedy drží lajnu i Katarína – farmář vypadá na bližší zkušenosti s alkoholem a vlastní malú krčmu)

84
gabisollis
Reagovat

@okkvp: :-D
Cim to je,ze se musim pri kazdem prispevku prihlasit?

85
okkvp
Reagovat

@Ananas: osobně bych řekla, že varianta B je správně, nicméně určitě nestojí o každého a loudí u osvědčených (manipulovatelných) koní.

86
okkvp
Reagovat

@gabisollis: nastavení prohlížeče

87
okkvp
Reagovat

@gabisollis: jo a ten chaos je zřejmě dám spouštěním ČSMT

88
gabisollis
Reagovat

@okkvp: mate tu nejake novinky?Ja totiz jedu furt ve stejne lajne a nikdy me to nedelalo,tak nevim.

89
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Taky se mi to zdá pravděpodobnější, i když obě varianty se asi vzájemně nevylučují.
U Kataríny je to jasné, to je pro štáb hotový poklad. Ale jinak mi přijde divné, dát tam slečnu, která tam byla před rokem skoro celý pořad, a tvářit se, že nic. I když jde vlastně o úplně jiný pořad v úplně jiné televizi a státě, že. ;-) Jen kostyméra měly Anetka a Laďka patrně totožného. A stejný vkus na boty.

90
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Jsem na tom stejně.
Nesouvisí to s novým kabátem Panáčka? Asi se musíme někde zaregistrovat?

91
okkvp
Reagovat

@gabisollis: Tady se nic zásadního nezměnilo, ale prohlížeče a wokna v mezidobí prošly několika aktualizacemi. Já se sem nedávno např kvůli chybě po jedné aktualizaci měsíc a půl vůbec nedostala.

92
gabisollis
Reagovat

@okkvp: diky.No nic no,jeste,ze staci napsat jen prvni pismeno a odkliknout.:-D

93
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
To není fér! Já to musím pokaždé ťukat celé!
@okkvp:
Jsem na iPadu, určitě jsem v mezičase nějakou aktualizaci iOs natáhla, ale že by to mělo vliv zrovna a jedině na Panáčka?
Zkusím to ještě odjinud, co to udělá.

94
Poppy
Reagovat

@Ananas: Mám to podobně, je to otrava se pořád přihlašovat. Cookies nemám blokované.

To jsem teda zvědavá, jestli to FHŽ bude jen bleskovka na 3 týdny nebo co tam chtějí natahovat při 4x týdně :-(

95
okkvp
Reagovat

Pro jistotu to sem zkouším z jiného prohlížeče.

96
JanaH
Reagovat

a já jen dvakrát kliknu do rámečku a jsem tam celá. :-D

Bleskovka by mi i vyhovovala, stejně si dělám supr bleskovku využitím archivu.

97
JanaH
Reagovat

co říkáte na letošního otlapkávače Tonka? :-)

98
Ananas
Reagovat

@JanaH:
Určitě má vynikající rating.
@okkvp:
Tak na prastarém notebooku se ke mně P. taky nezná. Kam se podělo okýnko přihlásit natrvalo?

99
okkvp
Reagovat

@okkvp: tož já si tedy dámy nejsem jistá, jestli je teď přístup jiný než dřív, mám dojem, že jsem odklikávala první písmena už na jaře. Nicméně zeptám se vyšších míst

100
Poppy
Reagovat

Ted zkouším, co mi s přihlašování udělá win.

101
Poppy
Reagovat

Tak na počítači mi přihlašování funguje jako dřív, ale na iPadu ne :-(

102
Ananas
Reagovat

@okkvp:
To bys byla hodná. Já jsem sem dlouho nic nepsala, vizuální podoba P.se mezitím změnila, pochopila bych, kdyby i podmínky. Ale žádnou registraci nikde nevidím.

103
Poštovní holub
Reagovat

Všechny zdravím. Jen taková malá technická poznámka, kde se tady u vchodu odevzdávají samostatně vyrobené marmelády, prosím? A porota bude Škubel?
I když, Škubel to rozhodně nemůže být, to byl seriozně zamilovaný ženich Kataríny, jenomže jeho zrada by zase vysvětlovala, proč ubohá Katarína hledá štěstí u dalšího alkoholika, a vlastně to nebude ani Saša, protože ta by sňatkového podvodníka určitě nechtěla, má vysoké nároky. A nemohla by napsat, že skoro nezná Katarínu, když si předávají Škubela. Nezdá se vám, že tento Farmář začal nepochopitelným zašmordrchancem? Zjevné je jen jediné, že si tajemný Škubel vybírá podobné typy žen, doma prostě musí poslouchat na slovo. Katarína je neuvěřitelně… no, jednoduchá…a Saša zase neuvěřitelně… no, chytrá. Ve výsledku to vyjde nastejno.Howgh.
Teď už se budu vyjadřovat jenom k současným aktérům „Farmára“. Teda, až si je pořádně prohlédnu. A těším se na ně, i na vás.:)

104
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: mamrdládi se posílají na Slovač – posuzuje samozřejmě kolega Elko

105
Ajda
Reagovat

Skoro to vypadá, že bojovnice proti kočičímu moru se samy infikovaly. Jak jinak chápat samé OT?! Proč vytahovat dokola staré dokumenty, osobní prezentaci na fb, břišní tance? S touto RS nemá ona nic společného, je divák jako my. Vše se důkladně propralo v jiné diskusi, proč pořád kopat do mrtvol? A když už nevím, mrsknu po ní zavařeninou? Ať si je kýč, vám s ní u dveří nezvoní,a když je na nabídku poptávka, přej, a bude ti přáno! Viděla jsem dva díly,čekala info a tady se jen uboze uráží. A zbytečně.

106
JanaH
Reagovat

chudák zapatlaný Elko. Skrz ty marmelády. :-)
I když díky nim se mu tady FHŽ pěkně rozjíždí, snad vysoko nasazenou laťku udržíme. Což mne vede ke srovnání naší a slovenské Laťky a kupodivu mi ta naše vychází líp, má upřímnější úsměv. :-D

A už teď můžu zodpovědně prohlásit, že v letošním ročníku heslo „Jam“ nic nepřekoná!

107
Poppy
Reagovat

Já jsem si pustila díl, kde si farmáři vybírají své favority. Všimli jste si taky, že u té mladé farmářky (ještě nemám zažitá jména) se mihl ten sympatický vlasatý zájemce, který si šel namlouvat tu naši farmářku minule?

108
Poštovní holub
Reagovat

@JanaH: JanaH, „jam“ se potáhne, jako červená nitka, pěkně navázala Renata, která domácím jamem hodlá odstřelit své soupeřky, a jam odkapává od pusy i zmíněnému otlapkávači Tonkovi. Už jsem kus zhlédla.:) Tonko je velice distingovaný, galantní, ale v tom obalu se myslím skrývá jen silná touha si zašpásovat. Myslím, že jeho nápadnice ho v této aktivitě snaživě podpoří.:) Keď volá príroda….

109
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: Poppy, možná se u ní ještě objeví.Nevěřím, že by se mihnul jen tak, scénář bývá předvídatelný a nevěřím, že by u této „reality“ nastoupila nějaká nová tvůrčí sestava, s novými nápady. Takže ho brzy očekávám na scéně.:)

110
JanaH
Reagovat

tak zájemce o farmářku jsem si nevšimla, nevadí, ale zvyšuje se nám tím počet recyklovaných. ;-)
Zato jsem si všimla, že blonďatá Helena u otlapkávače rozhodně není proti špásování co nejdřív, Růža mi připadá zdrženlivější a taky je mi sympatičtější. Otlapkávač zatím nerozhodnut, navíc mu dorazila třetí a tím způsobila už úplný hokej.

111
Wally
Reagovat

Jak jsem četla tak se bude vysílat proti Farmě. Konkurenční boj. Taky nechápu co chtějí vysílat 4x týdně, když Farma je až do prosince.

Jak jsem Sašenu nemusela, tak s marmeládama a další „výrobou “ jí fandím. Myslím, že to má celkem slušně rozjetý. :D

112
Ananas
Reagovat

@Ajda:
Že včerejší slovní jam rozmíchala Saša sama, je asi zbytečné opakovat.
Překvapuje mne tolik pohoršení zrovna od Tebe, která sem někdy letos v únoru dávala jednu citaci z jejího fb za druhou.

Tedy zpět k Farmáři současnému:
@Poppy:
Moc toho nakoukáno nemám, ale taky se mi nechce věřit, že by se spokojili jen s jedním nápadníkem. Jistě mu brzy dovedou nějakého konkurenta.

113
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Nevím, jestli jsi zaregistrovala, že Tonko byl představen jako „bývalý politik“. Ten bude mít s mazáním jamu i jiných pochutin bohaté zkušenosti.

114
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Až jsem se trochu zachvěla… Jak „dávno“ bývalý politik? Už hodně dávno? :)

115
JanaH
Reagovat

@Ananas: jsem ti vděčná, žes to napsala, páč ty ještě nejsi u této pani adminové v takové neoblibě, jako jiné, tudíž ti ta nebetyčná drzost možná i projde. ;-)

116
JanaH
Reagovat

@Poštovní holub: drahá přítelkyně, já se chvěji také (stále ještě) z těch dávných politiků. Ti současní jsou dílem k smíchu, větším dílem k pláči.
Tonka tipuju na porevoluční regionální produkt.

117
Poštovní holub
Reagovat

@Ajda: Nedá mi to, alespoň Škubel pro mě není žádná minulost, ale žhavá současnost. Účinkuje mu tam přece bývalá nevěsta! A co my víme, třeba se v něm vzedme bývalá vlna lásky a pojede Katarínu vysvobodit z drápů podnapilého „teďsinevzpomenujaksejmenuje“, s výkřikem: „Chlapečku, tahle Sekera je moje!“

118
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Jako zatetelila? I ty jedna!
Netuším. Tipla bych ho na politika lokálního, ale třeba ho podceňuju.
Určitě má slovenský FHŽ nějaké své stránky, asi bys ho tam snadno dohledala. I fotečku nad postel. ;-)

119
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: Kdyby byla Vianostra co k čemu, tak tohle hodila do scénáře a natočila.

120
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: Holoubku, zdá se mi, že jsi o jednoho Farmáře pozadu. On už není ochránce Kataríny, ale Šasi!

121
JanaH
Reagovat

a Šáše zbydou jen ty Jamy…

122
okkvp
Reagovat

:-))) se mi chce něco napsat, ale raději to nenapíšu

123
Ajda
Reagovat

@Ananas: Vsak to pisu, ze proprana uz byla dost ze vsech stran, tak nechapu proc to znova pitvat, kdyz ona s timto Farmarem nema nic spolecneho. Nezastavam se ji, ale ty utoky uz byly ubohe.

124
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
:-)))
Včera tu někdo psal, že někteří holubi by se vracet raději neměli. Tvůj případ to rozhodně není!

125
JanaH
Reagovat

@okkvp: proč? :-DDD

126
Ajda
Reagovat

@JanaH: Ja vim a ty taky vis. Pomlouvani za bukem ti jde stejne dobre jako lezeni jistym osobam nekam a urazenim jinych si zvadas sebevedomi? Tahle diskuse je pro me vic opet zbytecna, nekdo nepochopi nikdy.

127
JanaH
Reagovat

@Ajda: hele, ty nobleso, ty mi dej pokoj. Těmi jinými osobami myslíš např. okkvp? To napiš rovnou a zase nekličkuj. A nežárli a nezáviď, to nejsou hezké vlastnosti. :-P

128
Ajda
Reagovat

@JanaH: Noblesu ty milujes, to ja vim z jiste diskuse, kterou mam archivovanou a zavidet fakt neni co. Spise mi to otevrelo oci o nekterych charakterech. Tak a myslim, ze vic nemam potrebu s tebou diskutovat a ostatnim se omlouvam za OT.

129
Prochor
Reagovat

Samio – vykvákni se na to.
Prostě jsi šla do soutěže a ukázala jsi nutně i svoje horší stránky ( s tím musí každý počítat a jak říká Ajda – nikdo se nesmí divit, že pak bude terčem kritiky).
Takže kritici se museli logicky najít.
Co s tím naděláš. Nemá cenu se obhajovat.
Ne všichni tě odsuzují. Nakonec po bitvě je každý generál a taky platí, že nikdo není dokonalý – ani ti tví slavní kritici (kteří si o sobě možná myslí, že jsou lepší, než ty).
V podstatě – je to show a diváci se chtějí bavit a proto svoje soudy vždy spíš přeženou – aby byla sranda (ale spíš jen pro ně, ne už tak pro účastníky).

130
JanaH
Reagovat

@Ajda: ještě dodám, že možná hlavně díky tobě se to tady stalo zaprděným nudným místem, odkud spousta lidí zmizela, protože jsi je cíleně potírala. Někteří se naštěstí vrátili, protože aspoň u některých témat mají jistou svobodu… někteří se bohužel nevrátí nikdy. Ale zase se ukázali noví, a ti jsou taky fajn.
Takže asi tak.

131
JanaH
Reagovat

@Ajda: jistě, Nastěnku ty nevydýcháš nikdy. A archivuj si co chceš, to zase něco vypovídá o tvém charakteru. :-D

132
Prochor
Reagovat

Ajdo – doufám, že ty se ukážeš ty jako ta rozumnější a tuhle trapnou tahanici ukončíš:-)))

133
Ajda
Reagovat

@Prochor: Uz se stalo., co jsem chtela jsem napsala a nemam potrebu dal zbytecne plevelit cizi diskusi.

134
Prochor
Reagovat

Ajdo – v pohodě.
Jde jen o to, že tě mám zafixovanou jako jednu z nejobjektivnějších rekapistů. Takže očekávám, že se nenecháš vyprovokovat a zachováš si nadhled a klid i když jde o tebe. To je všechno.

135
okkvp
Reagovat

@Ajda: Chtěla jsem rozvinout vizi zápletky poté, co by Škubel dorazil se sekerkou a nenapsala jsem to kvůli tomu, že jsem mířila za zábavou jinam a chtěla být jakože vtipná.
No nic, taky mizim

136
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Se sekerkou pro Sekerku? Já se bojím, že Sekerka by ho vzala sekerkou, aby jí nešlapal po televizním štěstí.

137
Ajda
Reagovat

@okkvp: 135 – me to ale vubec nezajimalo. Ptal se te nekdo jiny.

138
Poštovní holub
Reagovat

@Prochor: Jen bych dodala, jak to mám já. Někdo nabízí svůj produkt, ten někomu chutná a někomu nechutná. Někomu se líbí a jinému se nelíbí. Mně osobně vůbec nevadí, že tobě chutná něco jiného, než mám ráda já. To je přece naprosto v pořádku. Nejsi pro mě touto okolností zaškatulkován, jako „slavný obdivovatel, který si myslí, že je lepší, než já“. Provokuje mě ta parodie na realitu, provokují mě mizerné herecké výkony. Někdy mají snad půvab naivního divadla, jindy jen působí falešně. A divák má právo se vyjádřit. To je celé. A všem nám přeji veselou, vtipnou diskuzi, nad hloupým scénářem něčeho, co se snaží namluvit divákům, že je „realitou“. A chápu, že máš rád břišní tance. :)

139
Elko
Reagovat

Vážení, to je tu takáto diskusia??? :D
Takže asi každý týždeň hodím nejaký ten článok. Ale na rekap, bohužiaľ, nemám čas. :(

140
samya
Reagovat

@Prochor: 129 Díky

141
samya
Reagovat

Peter z Poľany se svojí hliněnou farmou vypadá spíše než bio-eko na alternativce .

142
okkvp
Reagovat

@Ajda: tak to mi asi blbě skáčou odkazy reakcí

143
Ludmila
Reagovat

@Ajda: souhlas, nemám možnost sledovat farmáře, tak jsem se těšila aspoň na nějaké info tady a debatu k pořadu a ne řešení Samy a marmelád

144
Poštovní holub
Reagovat

@Ludmila: Pokud bys sledovala, tak víš, že je to aktuální téma – marmelády. Farmář Marian z Nízkých Tatier je dostal darem od naší nové harcovnice po TV seznamkách, Renaty. Jako mnohé, i mě její opakovaná přítomnost velmi překvapila. Působí naprosto stejně, mluví skoro stejně, jen objekt zájmu je jiný. Má větší farmu. Tahle linka mě nezaujala a myslím, že ani ty marmelády nepomohou.:) Ale, kdo ví, jsme na začátku.:)
Jinak, zatím mám na úplném chvostu Petra… a Petra. Pořadí lze libovolně prohodit Farmářka Janka je rázná ženská a toho mladíčka mi začalo být až líto. Tam určitě ještě někdo zamíchá kartami. A Elko! Škoda, že nemáš čas na rekapy. Na startu máš nadupané, dychtivé koně.:)

145
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Já bych ten Renatin marmeládový počin úplně nezavrhovala. Jedna byla s chilli, to je afrodisiakum.

146
JanaH
Reagovat

ano, Jamy jsou nosné a silné téma.
Škoda, že Ludmila nemá možnost sledovat aspoň archiv JOJky.
U farmářky Janky se bojím, kdy vlepí tomu svému truhlíkovi pohlavek, až zas nebude něco dělat hned podle jejích představ. I když za kosení ho už i opatrně pochválila. ;-)

147
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: No ten Petr, co zamrzl v dědečkovských dobách je fakt tragéd. Ale ty jeho nápadnice si s ním můžou podat ruce. Jedna levější než druhá.

148
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Bojím se, že marmelády snědla maminka.

149
Poppy
Reagovat

@JanaH: Pro mně je Janka favoritka. Držím jí palce, aby jí to vyšlo. Ten mladý vypadá, že dost vydrží.

150
JanaH
Reagovat

@Poppy: a taky kapku nerváček. :-))

151
Poppy
Reagovat

@JanaH: Kdo – ona nebo on? :-)

152
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: Myslím, že nápadnice byly zcela paralyzované prostředím.:) Nějaká schopnější ženská by asi okamžitě zmizela, se slovy…ale okolí je tady pěkné. Je legrační, jak do každé řady vybírají farmáře podle stejného klíče. :)

153
JanaH
Reagovat

@Poppy: ano, vypadá odhodlaně a Janka je schopná si ho domodelovat. Zatím se mi to děvče taky zamlouvá.

154
JanaH
Reagovat

@Poppy: no Peťan z hliněné chatrče přece. :-DDD

155
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: No, podle toho, jak umě (?) se stavěly ke škrábání brambor, si nedovedu představit, jak by si poradily s čímkoliv jiným v hospodářství.

156
JanaH
Reagovat

@Poštovní holub: obydlí kozího dědka pro mne stejně hned tak někdo netrumfne.

157
Poštovní holub
Reagovat

Janka by možná potřebovala pevnější mužskou ruku. Ale je pravda, že ten klouček bude zase tvárný a učenlivý. Ale na této farmě pořád čekám další účastníky.
A moc mi chybí Hudák!

158
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
:-))
Rozpálená maminka by taky nemusela být špatná dějová linka.
Vyhazování nápadnic potenciální tchýní už tu někdy bylo?

159
Poppy
Reagovat

@JanaH: Musím ještě doprohlídnout jeden díl, ale jeho pohled na konci toho předposledního už byl dost znechucený. Pozve si tam baby, aby si vybral pomocnici do svého středověkého hospodářství a ještě aby jim oškrábal a uvařil brambory na oběd :-D

160
JanaH
Reagovat

@Poppy: aha, on právě nervačil z toho, jak se stavěly k jeho středověké plotně. :-))

161
Ananas
Reagovat

@JanaH:
Chceš říct, že bylo i něco horšího než hliněná chýše?
Jsem ale dost přesvědčená, že Hliněný Petr nebude stran svého ne-obydlí trousit po internetech stížnosti, jak mu štáb nedodal rekvizity.

162
Poštovní holub
Reagovat

@JanaH: Jé, Kozí dědek. Ten byl! Obydlí Petra ovšem nijak nepokulhává. Vzhledem k tomu, že žádná nápadnice nepřijela ze vzdálené rozvojové země, musel to být tvrdý náraz. I když má Poppy pravdu, že jsou neuvěřitelně nešikovné a líné, takže teď přemýšlím, odkud vlastně přijely.Ale mám snahu je omlouvat převelikým šokem.:)Byla jsem tak konsternovaná tím obydlím, že jsem je ještě pořádně nezaregistrovala.:)

163
JanaH
Reagovat

@Ananas: něco mezi kozím chlívkem a zemljankou… :-)
V hliněné chýši aspoň z trubky teče voda (snad pitná, když z ní vaří) a viděla jsem i něco podobného vypínači. Pravda, to bylo maskováno igelitem…

164
Wally
Reagovat

Je pravda, že Vianostra drží daný scénář. Neudržované obydlí, celkem hezkej a mladej, relativně bohatý, strarý obšourník, emancipovaná farmářka, která o chlapa snad ani nestojí. Několik putovních farmářek a farmářů. Původní slovenské verze byly výživnější. I těch bezzubých je letos nějak málo. Alkoholici se nám snad ještě vyvrbí.

165
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Já si skoro říkám, jestli neznalost vaření nebyla letos mezi podmínkami k přihlašování. Přiznává se k ní nezvykle mnoho uchazeček.
Chápu, že hliněná chýše byl šok. Brambory se ale dají oloupat i na louce před stanem.

166
JanaH
Reagovat

@Poštovní holub: tak jedna z nich už je protřelá FHŽ harcovnice, druhá paneláková květina odněkud z Čech, třetí vypadá nejoodolněji.

167
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Výraznou dějovou linku, věnovanou sólu pro tchýně, myslím štáb úplně nevyužil, ale bylo tu něco onačejšího, když urputnou Katarínu od divného Standy vyhazovala jeho stávající partnerka, pevně rozhodnutá své pozice ubránit. Jsem zvědavá, kdo ji vyhodí tentokrát. Ta hubeňoučká Henrietka na mě spíš působí, že má dost problémů sama se sebou. Tam je to taky úžasná trojka: Katarína, Henrietka a brunátný chlapeček Peter.:)

168
JanaH
Reagovat

@Poštovní holub: a jo vlastně, nasratá Alenka a její pravý hák. :-D

169
Poštovní holub
Reagovat

@Wally: Letos je těch putovních víc, než dost a to mě fakt mrzí. Nemůžu ani z legrace předstírat, že jim to věřím.:) Ale chápu, že zakoupená licence, je zakoupená licence. :)

170
Poppy
Reagovat

@Wally: No tak první kandidát na pijana tu snad je, Katarinin farmář s hospodou. Ten vypadá na to, že si tu náladu rád přihřívá něčím ostřejším.

171
Poštovní holub
Reagovat

@JanaH: No vždyť. :) Ale Katarína je splachovací, řekla bych, že tato skutečnost do její části těla, normálně vyhrazené mozku, ještě nedoputovala. Proto se může o lásku veřejně ucházet znovu a znovu. Jen opráší staré repliky a jede. Spíš mě zaráží, komu ze štábu tohle ještě přijde zajímavé a vtipné, že ji tam opakovaně pouští.

172
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Henrieta je hoooodně zvláštní, ale umím si představit, že by mohla v afektu dělat dost ošklivé věci. Nikdy bych si netipla, že zrovna ona bude podle farmářova (Peter?) vkusu.

173
JanaH
Reagovat

@Poštovní holub: Katarínu spíš přemlouvají (a určitě jim to moc práce nedá), ona je aktivní na všech frontách, na fb, sem taky zavítala a i negativní reklama se počítá. I letos už trousí ta svá moudra… :-D

174
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Pro diváky je taková Katarína zábavnější než deset jiných, zaměnitelných nápadnic. Mezi námi děvčaty: Já jsem si to pustila potom, co jsem se tu dočetla, že je tam zase Katarína. Jen jedním očkem jsem na ni chtěla mrknout. Pak jsem chtěla mít jistotu, že Renata je opravdu Renata a už jsem pouštěla díl za dílem. :-)))
Řekla bych, že Katarína vypadá lépe loni. Až na ty blýskavé legíny samozřejmě!

175
Poštovní holub
Reagovat

A ten, co si tam vzal tu mladou, to je taky Marián, že? Jak mu vadilo mimino. Spíš mu ale vadila ta maminka, což chápu.
Bývalý politik Anton je takový slizounek, tam nic dramatického nečekám.Holky se budou o něj lehce přetahovat, on bude dmout vole, a nakonec možná, slzíc, zůstane sám.

176
Ananas
Reagovat

@JanaH:
Kde? Kde? Kde?

177
Wally
Reagovat

Katarína už komentovala na FB :D. Takže jestli nám tam nedoputuje další putovní asi máme o zajímavou linku méně.

Ale ta zemlajanka mi přijde až moc zemljanková. Peter vypadá dost kultivovaně. To i Jirka Čočka nebo Kozí dědek se tam víc hodili. Měli vybrat většího zoufalce.

178
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Je to zkrátka stálice. Jen by se mohli pokusit, naučit ji nějaký nový text. Je jako stará obehraná deska, která se zasekla. Pořád to samé, dokolečka dokola.:) Já si ji většinou „zrychlím“ a přeskočím.

179
JanaH
Reagovat

@Ananas: na fb FHŽ. Ale je stručná, jednovětá (zato opakovaně :-D). Jsem se těšila na její modely. :-/

180
Ananas
Reagovat

Mně se ti chlapi zatím dost motají, pouštěla jsem si to moc rychle.
Tonko – slizoun politik.
Hliněný Peter.
Ten se sekyrou, hospodou, Henrietou? Taky Peter?
Mladý, co může oči nechat na té kočce s brýlemi?
Pátý farmář se mi vůbec nevybavuje.
Janka.

181
Poppy
Reagovat

@Ananas: Pátý je myslím ten, co bydlí v jednom baráku se svou bývalou.

182
Wally
Reagovat

Nebyla ta Lenka, co přijde k politikovi už u Indiana, je mi povědomá.

183
okkvp
Reagovat

@Ananas: mladý co je paf z brýlaté Adriany je Marián s marmeládou od Renaty a boxerkou Martinou

184
JanaH
Reagovat

Letos máme dva Mariany a dva Petry, doporučuju stránky pořadu na JOJce. Tam jsou všichni jako živí i s nápadnicemi/nápadníkem.

185
Poštovní holub
Reagovat

Pustila jsem si jejich medailónky a tam se mi Peter z Poľany normálně zamlouval. Nebyl ovšem jediný záběr na vnitřní stav jeho obydlí, kterému asi zatím nepřikládá žádnou důležitost. Pracovitý kluk, který potřebuje k sobě stejně pracovitou ženu. Tak to si z těch nápadnic asi nevybere. A Janka je bezvadná.

186
samya
Reagovat

příbytek kozího dědka si moc nepamatuju. Petrovo hliněné obydlí připomíná středověk. Slečny to zaskočilo a Lucie doufala, že je to jen zkouška.Pak si ještě promočila plátěnky v močůvce.

187
Poppy
Reagovat

@Poštovní holub: Janka je mi taky sympatická. Ale bojím se, že Petr to bude mít s vybíráním nevěsty těžké. Podle jeho sveřepého pohledu a řečí o dědečkovi bych si tipla, že se nevěsta buď bude muset přizpůsobit nebo jít za svým štěstím jinam.

188
Poštovní holub
Reagovat

@Poppy: Požadavek naprostého přizpůsobení se je zjevný. A sveřepého pohledu jsem si taky všimla. Skoro stejně sveřepým pohledem sledovala Janka svého nápadníka, když mu nešlo dojení a kravičku to bolelo. Právem.

189
Poppy
Reagovat

Tak frajer Tonko měl u stávajících nápadnic špatnou ruku. Helena je taková nějaká kluzká, asi takového ‚pána‘ ještě nepotkala. A Růžena je vládkyně. Hlásí se k farmářovi a pak zjistí, že by mimo město vydržela měsíc.

190
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Můj (třeba mylný) dojem je, že Tonko na zásnubu trvat nebude. Ten chce spíš zviditelnit sebe a svůj podnikatelský záměr. A pokud přitom stihne otlapkat pár nápadnic, tím lépe.

191
jenkaa
Reagovat

Tak podmínky v tom hliněném příbytku mě nepřekvapily tolik jako jejich nerváček majitel. Očekávám, že mu později putovní uklízečka z BA dá nějakou tou hadicí po tlamě. A nejdřív jsem se styděla za Tonka, ale zpětně u jeho otázek ohledně vzestupu či poklesu ratingu jeho osoby už jsem se křenila:-)). Naštěstí se zdá, že mu Růženka vezme brzy kramle a pod záminkou turistického výletu odejde s úlevou na srdci andělíček ochraňuj jí. Janka se s tím nepáře, buď krhla anebo brzy domů (teda až po práci:-)) těším se na další díly:-)

192
Lenka
Reagovat

Ahoj po dlouhé době, farmářští diváci :-) Pečlivě jsem vás pročetla, info o Kataríně jsem neměla, to mi uniklo. Marmelády neřeším (taky domácí dělám :-), Samya se neměla co strefovat do Kataríny, když jsou jedna za 18 a druhá bez dvou za 20, obě se rády předvádějí před tím „kouzelným“ červeným světýlkem a Škubel opět úsměvnej (jen vyměnil jednu milku za druhou a teď brání tu druhou :-), klasika).
Tak se zase těším na vaše vtipné komentáře a vůbec na vás :-)

193
Lenka :-)
Reagovat

Tak zatím mě Katarína baví.
Ona má opravdu pořád stejný „scénář“ :-)
Sama (sebekriticky) už na začátku povídala, že neví, jak dlouho v klidu vydrží. Pravdu děla, nikdy to v předchozích RS opravdu dlouho nevydržela…
Tak opět čekám na její barvité výkřiky v rozčilení (probírala kdysi i sex. život ještěrek, pokud si dobře vzpomínám).
A ještě pozn.: Katarína nikdy neměla daleko k dobrému truňku, objekty své mediální touhy si vybírá podle stejného vzorce aneb „alkoholik je ten pravej, toho mám nejraděj“ :-)
(Standa s rudým nosem, opilce minulého si nemůžu vybavit co do jména, tenhle razantní Slovák bude třetí)

194
Lenka ☺
Reagovat

Technická poznámka – přidávám se k těm, kteří mají problémy s přihlašováním…
Je chyba na mém vysílači, byly tu nějaké změny?
P.S. nick jsem doplnila tím svým sluníčkem, spec. pro jednu kamarádku, které to chybělo :-)

Přidat komentář