Panáček v reality show

Farmár hľadá ženu (8.12.): na scénu prichádza Marián

9. Prosinec 2012 | napsal(a): | reality show: Farmár hľadá ženu SK

[singlepic id=5446 w=420]
Na scénu prichádza ďalší farmár Marián. O jeho srdce sa uchádzajú dve ženy. Po príchode na statok sú však šokované. Rado vystriedal v posteli Natáliu za Katku. O Janove srdce bojujú dve dámy v rokoch. Jarka a Stíví sa predháňajú, ktorá si uloví farmára. Janka sa zamilovala do Indiána. Sledujte osudy farmárov v trinástej epizóde na Jojke. Vo vnútri článku nájdete upútavku.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Farmár hľadá ženu SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 34
1
Elko
Reagovat

Sorry, včera som vám nestihol pridať článok, bol som maximálne vyťažený :-) …tak diskutujte teraz.

2
Misánka
Reagovat

Diskutovala bych ráda, ale nemám slov, kuck kuck… (křeče ze smíchu). I když je to vlastně smutné, taková divočina se jen tak nevidí. A Marián je taky řádná nálož, jaký bonus bude příště?

3
Amy
Reagovat

Rozumí někdo Mariánovy co vůbec říká? Já ani slovo :-D Jinak jako vždy….nejhorší elita slovenského národa. Jano a jeho bývalka to je opravdu pár o pohledání, ale k němu se docela hodí. On se jí viditelně fakt bojí a ona ví jak na něj. Jen jsem nepochopila jak může být tak odvážná a ještě překročit práh jeho domu když si udělá dítě s jiným a ještě za to může on, ne? I když on si to vlastně zaslouží :-D Natálie to je fakt něco. Ani se nedivím , že po ní jde sociálka. Chová se k lidem naprosto příšerně aopravdu je to jen laciná holka na zavolání , ale do života…..ani nápad. Leda by ten chlap byls tejnej rapl jako ona, ale to by se zas zabili navzájem. Jen doufám, že se ke svému synu takhle nechová…doufám. Příští díl bude ještě o další level nahoře tak jsem zvědavá.

4
Prochor
Reagovat

Tak jsem pustil kousek nějakého dílu a Hudák tam zrovna komentoval: Katka si užívá roli favoritky. Během noci se neopila, neházela noži ani kamením. Dost jsem zvedl obočí. Tak se nedivím, že s tímhle veledílem měl ministr kultury problém. Ale jako oddychovka dobrý.

5
Bobby Brown
Reagovat

Ani já Mariánovi nerozumím ani slovo, ale jakože vůbec. To ožratému Jožkovi jsem rozuměl co říká, ale jemu?!
Ty dvě baby nehulily snad jen v posteli, a to ještě nevím jistě.

Nevím Mikeši, jak se ti může Jánova „ex“ líbit, já bych před ní bral čáru okamžitě, jinak bych jí asi brzo uškrtil. Nicméně v RS se mi líbí, protože totálně otočila hru u Koprfílda a ten se absolutně nechytá, což mě škodolibě baví.

Indián je možná … no takový jaký je, ale tady mě baví, protože chtě nechtě, ty dva troubelíny totálně odrovnal a hlavně jejich vlastními zbraněmi. Pasáže u Jany mě dostávaly do přívalu smíchu – Jožko totálně zabil! :-D
Kolik tam vlastně vylil těch kafí, ví to někdo?

U Jána staršího už jenom dohra, ale přesto Jarka v té paruce vypadala taky k pobavení.

Nejvíc z celé RS zatím vytěžil Rado. Užil si a ani se nemusel nijak moc snažit. Akorát že Natália je agresivní trubka a to osobně vedle sebe ne-e-e!

6
Blonde
Reagovat

Lidi nevím teda, ale pořád je mi sympatičtější Natália, než ta druhá – Katka, nebo jak se ta trubka jmenuje. Ono hlavní problém bude asi v tom, že jsou tyhle dvě nápadnice od Rada stejné nátury (pijí, kouří a když můžou, tak roztáhnou nohy), akorád Katka si hraje před Radem a před národem na slušňačku, což vzhledem k předchozímu dílu, jí už stejně nikdo nezbaští :-D

7
jenkaa
Reagovat

Tak to je silne kafe :-)
Opily Jozko ,,to uz byla sila, ale v tomto kontextu vyznel Indian naprosto genialne a zkoulel to s nimi komplet na jednicku.

8
Prochor
Reagovat

Kde by byli vandráci jako Indián, kdyby nebyli troubové jako Jožko.

9
Wanna be your monster
Reagovat

Jojo, indián je stratég :D
Ve farmáři v medailonku myslím bylo, že je i bývalý alkoholik (snad jsem si to nevymyslela, i když se mi zdá divné, proč by to někdo říkal ve svém medailonku), takže asi moc dobře ví, jak na alkáče.

11
Prochor
Reagovat

Jestli to nebylo jinak než je v článku. Mám dojem, že indián vezl Jožka k dodávce. Asi to dostal příkazem od štábu – když jsi si ho ožral, tak se s ním nikdo za tebe tahat nebude.

12
Bobby Brown
Reagovat

10 – u téhle scénky, kdy mu trží ten žvanec s tlamy a rozhlíží se s ním kolem, jsem se opravdu dost nasmál. A ten zabijáckej pohled co u toho měl. Tenhle kluk mne dneska opravdu pobavil.

13
Phoenix
Reagovat

Já se pobavila. Nevěřícně jsem u snídaně otevírala ústa a z nich mi visel zhruba stejný kus žvance jako Jožkovi…. Tedy to je síla. Začnu tím nejnudnějším, pro mě tedy. Ján a jeho dvě kočky Stíví a Jarka. Fandila jsem Jarce, urvala ho Stíví. Za obě dámy ve věku, které tento seladon donutil k návleku příšerných paruk a ještě horších šatů, k boji v prasečích hovnech a k boji o něj, mi je líto. Obě šly pod svou úroveň a tenhle Banderas kvičel nadšením, ale budiž.
Rado a jeho Ráj psychopatek. A pakže Linda byla nejhorší. Linda totiž byla jen špičkou ledovce. Natálie se mi jeví jako špína. Katka to umí jen maskovat a Rado si skutečně myslí, že je terno. To jsem zvědavá, která z nich ho vyvede z jeho celoživotního omylu.
Jano, ex a možná ex. Hrozně se mi líbí, jak mu jeho ex dokázala zavřít hubu. Typický chlap doma pod pantoflem, a jakmile se zbaví své dirigentky je z něj Chlap. I když upřímně, její citové vyděračství se mi moc nelíbí. Ona s ním má dvě děti, pak si odskočí udělat třetí a pak přijde a chce ho zpět. Tak kdo v tom vztahu zradil čí důvěru? Docela bych jí přála, aby si jí Koprfíld nevybral, i když nevím, zda by byl pro Maťu výhrou…..
Marián a Lucka(Lenka, Jarka, Hanka…) a Katka. Tak tohle je tedy terno. Rozumět mu není. Dobře, stane se. Nepamatuje si jejich jména. Ok. Kdyby jich měl 15 na cimře, pochopím to. Že neví která je která, ok. Že je veze na nějakém ztlučeném vozíku, kter drží na čestné slovo, ok. Už mě nic jiného nenapadá, snad jen to – panebože, kam na ně jojka chodí?!
A to nej na konec. Indoš je Bůh!!!!!!!!!!!! Ten chlap je naprosto geniální! V prvních dílech péroval Milana. Jeho bezzubýho psa si budu dlouho pamatovat. Od Jožky jsem si slibovala, že mu trochu přistřihne perka. Omyl. Indoš je přistřihl jim. Jako sestřelit dva frajery, dostat je do takového šíleného stavu, nehorázně se bavit a klofnout buchtu, o kterou celou dobu jde a to s elegancí a nenuceností sobě vlastní…to fakt umí jen machr. Indoši, klobouk dolů. Mimochodem – hrozně by se mi líbilo spojení Indoše a Ornelly Štikové…..:)

14
Mikes
Reagovat

5 – Bobby, s takovou ženskou se to musí umět. Na rozdíl od těch praštěných chudinek tam je přímočará a nekomplikovaná. Mám pocit, že ta by do vztahu netahala takové ty klasické ženské fígle,kterými ženský ke svý škodě vztah spolehlivě rozbíjejí. Trochu víc temperamentní … nu, vždyť je to Slovenka. Všiml sis ale, že třeba neslope a tuším ani nekouří? Spolehlivý a kvalitní sex, stejně tak kuchyňka, co bys chtěl víc? Ukaž mi tam mezi účinkujícími jedinou, která by se jí jen vzdáleně vyrovnala.
Ukočírovat ji? No, asi nebýt líný v posteli a zařídit doma hodně práce.

15
Ajda
Reagovat

Kocoure, a co to její vyhrožování, že mu hodí děcka na krk a něco si udělá? Půjde prý přes mrtvoly, začne u své vlastní :-))
Tahle ženská vyžaduje, aby chlap držel hubu a krok, ta sebou orat nedá :-))

16
Od jistého věku, Mikeši, nepiš o sexu, fuuuj, ta představa
Reagovat

Věřím tomu, že indoš dokáže ženskou udělat šťastnou. Třeba jen na chvíli. A co? :) Já mu fandím.

17
Bobby Brown
Reagovat

14 – :-D
Tak s ní se to musí umět, jo? Beze studu zde prohlašuji, že s ní bych uměl pouze jedno: „škrticí hmat“.
Spolehlivý a kvalitní sex? S touhle? To ho raději ponořím do akvárka s piraňou. Výsledek stejný a navíc bez keců.
Nicméně, proti gustu…

18
Prochor
Reagovat

Jožka předvedl doknalou scénu. Nejdřív kulil oči bez jediného mrknutí. Pak vstal a vysvětloval něco Janě – načež začal couvat, upadl na záda a prakticky okamžitě usnul jako kláda.

19
Petra
Reagovat

13 : Naprostý souhlas ve všem, pro mě je nejhorší Natálie … takovou ženskou mít doma , néééé … fakt kam se hrabe Linda, indoš to dobře vymyslel, tak dobře se zbail konkuretnů, vlastně oni se odrovnali sami .. celkem mě bude zajímat, jak se pak indoš od Jany dostane , jestli Jana nějak prozře, nebo to svedou an dálku atd …

20
Jana
Reagovat

Boby : Přesně tak, mně se teda moc dobré ex Jánova nezdá, jako jedno dítě mu nechala uplně na krku, pak si udělá s dalším, a pak se vrátí a pokud on ji nebude chtít, vyhrožuje mu že si něco udělá a děcka mu zůstanou na krku , jinak moc příležitostí ukázat nám jak umí pracovat sem neviděla . A pít může klidně začít , zas tolik prostoru tam neměla. I když na druhou stranu kdo by Jána chtěl.

21
Bobby Brown
Reagovat

20 – u těch dětí nevím, jak to měli. Mohl takto rozhodnout soud, nevím. Tam mi přišlo dojemný, když se ten bráška hned objímal se svojí sestřičkou, kterou asi delší dobu neviděl.

22
jana
Reagovat

Taky sem to objetí registrovala, vlastně to poslední nemá s Jánem ,ale když otěhotněla, tak s Janem žila ,no dohoví proč odešla a zanechala mu tam toho prvního chlapečka . Já nevím já si myslím, že soud radši nechává dítě matkám, nebo vse střídavé péči,ale když už ho nechá jenom s otcem, tak dohoví jak ona se starala , nestarala,nemyslím si, že by si ho Jan nějak moc vybojoval, protože před ní je malý a že by tak drze došla na farmu, když by jí předtím připravili nějak sprostě o dítě, já myslím, že se dohodli,že ona ho do péče nechtěla, to´t můj názior, a tak dohoví, člověk do nich nevidí, jen odsleduje co je v tv .

23
Bobby Brown
Reagovat

22 – můžeš českému Pepíkovi osvětlit „dohoví“? Sice tuším, ale jistý si nejsem. Děkuji.

24
jana
Reagovat

23 : To neumím

25
jana
Reagovat

Nebo dohoví – kdo ví ??? Řečnický obrat jenom . Příště budu psát spisovně.

26
Bobby Brown
Reagovat

24- no… tak nic

27
Prochor
Reagovat

Mně baví mamka kelňa jak v pravidelných intervalech chodí na farmu srazit synáčkovi hřebínek. V tu chvíli se suverém promění v poslušného reptala. Ale hned po odchodu matky se z Koprfílda stává brýlatý Caesar, který dokazuje všem nevěstám intelektuální převahu na stupidních ptákovinách.

28
Mikes
Reagovat

15 Ajdi, to jsou takové ženské žvásty, na který normální mužský nic nedá. Normální mužský současně nepotřebuje se ženskou orat, máme přece hen tú onú .. rovnoprávnost! A proč myslíš, že vyžaduje, aby chlap držel hubu a krok? Momentálně je tam vyhrocená situace, takže nějaké společné nivé snění nepřipadá v úvahu, teď hlavně jej potřebuje zlomit a odehnat tu vetřelkyni (čímž oběma prokáže velmi dobrou službu, vždyť Maťa by od toho magora stejně rychle zdrhla).

17 – Bobby, a s kým jiným tam, krinda pána? Vždyť hned za ní je akorát matka Kelňa a pak už nic. Tobě se Lucinka nelíbí?

29
Ivana33
Reagovat

Mně tam teda přijdou jako psychopati všichni. Dvě ženské v letech, které se v plavkách perou o strejce na prkně nad srajdama. Dvě psychopatky u Rada, z nichž ta psychopatičtější je bez debaty Natálie- odporná holka, kterou snad musí ignorovat i chlápek jako je Rado. Jana a „indián“- mimořádně odporná thymolinová dvojka s gustem ponižující ty dva mouly. Abych se na prahu čtyřicítky chovala jako Jana, nevím, co by se mi muselo stát s hlavou. Obrýlený psychopat s mamou kelňou- toho museli pustit z vypolstrované cely na těch pár dní, jinak si to neumím vysvětlit. Celkově je to běs, ale zas pro pobavení dobrý.

30
Prochor
Reagovat

Pravda je, že indián je sice pěknej darebák ale alespoň je s ním sranda a nemá v hlavě vzduchoprázdno. Jana se ukazuje jako pěkná pipka.

31
anja
Reagovat

nooo děckáááá, já jsem si včil sjela díl z 3.11. a teda řeknu vám, že mně takhle nakráčet Indián do mého koně tak letí jak špinavé prádlo zpátky do vlaku….. tvl..!!!!!!!!!……. ta Jana je buď zhýralá masochistka nebo regulérní zoufalka, nechat si naprskat do obličeje, hodit se do bazénu v šatech, potápět si hlavu – jedno z toho mi chlap provést, tak už mě do smrti neuvidí…. ten indián to je fakt k*k*t

jediný teda plusový bod za ty retro vypasované plavečky, to bylo od něj odvážně vtipný……….

32
anja
Reagovat

mno nic, jdu na další díl, snad vás doženu :DDD je to maaasssakrééé

33
havanský psík
Reagovat

8 – Prochor – výstižný, všeříkající komentář.

34
Gina
Reagovat

ivana33-naprostý souhlas já na to koukám a nevěřím vlastním očím o co se tam ty ženský perou ?? o ty chatrče co jim ty zoufalci nabízí a bordel který tam mají já bych tam nevydržela ani minutu fakt sííííla!!!!

Přidat komentář