Panáček v reality show

Farmár hľadá ženu 3 (15.9.): zoznámenie II. pokračuje!

15. Září 2012 | napsal(a): | reality show: Farmár hľadá ženu SK


Dnes o 20:20 na Jojke pokračuje úspešná farmárska zoznamka. V dnešnej epizóde uvidíme pokračovanie zoznamovacieho večera a následne o týždeň budeme sledovať príbehy farmárov na jednotlivých farmách. Dnes sa môžete tešiť na vyznanie lásky, slzy, erotiku za (ne)zatvorenými dverami, šialené výstupy „dobitej“ Lindy, kamarátku Martinky – Danku, záverečnú zábavu, vyraďovanie farmárok a opité hlavy :). Vo vnútri článku nájdete prvú epizódu online.




Farmár hľadá ženu 3 – prvá epizóda

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Farmár hľadá ženu SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 33
1
Miky
Reagovat

Takže v CZ prohibícia,
na SK pokračujúce chlastanie do mrtva.

To fakt sme mali kedysi spoločný štát ??? :)))

2
YXO
Reagovat

Najväčšia hviezda Martinka z Turca sa tam správala najkultivovanejšie, kto by to od nej čakal… :-)

Reagovat

Pekny teda :) Kde ty lidi berou by me fakt hodne zajimalo :) Ovsem vymluvy farmaru, kdyz jsou pristizeni s babou pri delani buh vi ceho … to sem nezral :D :D :D

EDIT: Jo a pobavil me uplnej zacatek poradu, kde bylo receno, ze porad neni urcenej pro deti do 15ti let a pro lidi, co se na TV nekoukaji :D

4
Amy
Reagovat

Podle upoutávky na příště to nebyl poslední alkoholový dýchánek.

5
Amálie
Reagovat

Oni nám Martinku dočista zkazili……ovšem ta bílá psychouška jí předčí.

6
Amálie
Reagovat

A kdo opravdu nechlastá, tak nechlastal ani na seznamovačce, což se tam ukázalo, byť v minimálním čase. Co taky točit na střízlivém houpání.
A takových typů jako je Janko, by tam mělo být víc a nestačily by jim kamery. Někdy mi z těch záběrů bylo na nic.

7
CarculkaC
Reagovat

Slavomír zklamal, Janko četl asi Plzáka, Bloncka zapomněla, že na antidepresiva se nesmí pít…druhý díl si s prvním nezadal.

8
Mikes
Reagovat

Koukám, že diskuze veškerá žádná, kde jsou panáčkovci? Že by dávali přednost markízácké farmě?
Co jinak říkáte Hudákovým komentářům, ty jsou ale husté! A což teprve rozhořčené komenty člováků na stránkách Jojky, ti pěkně soptí, jaký Jojka vytváří obraz Slováků ve světě. Zatímco Jojka si dělá prču ze svého ministra hned na počátku své netové verze 2. dílu.

9
Miky
Reagovat

8) Ahoj Mikes,

doterajšia bieda tunajšej diskusie má viac príčin,
víkend, výlety, ľudia mimo kompov,

ale hlavnou príčinou podľa mňa je to, že hrdinovia RS v naprostej väčšine zatiaľ predviedli iba opileckú mizériu v liptovskom prijímači,
keď viac svojich skutkov a výplodov si skôr nepamätajú ako naopak.

Hlavná propagovaná hrdinka, očakávaná čoby gladiátorská fúria, môže zatiaľ v skromnosti a striedmosti súťažiť s Matkou Terezou.

Svoje zohráva aj fakt, že FHŽ ide iba raz do týždňa – na rozdiel napr. od HP, ktorý išiel 6 x týždenne.

Takže tu nie je ešte veľmi o čom diskutovať, iba zbožne dúfať, že na jednotlivých farmách sa to rozhýbe a tí bezzubí nešťastníci predvedú aj niečo, čo by sa podobalo na to, čo hovorí názov tejto RS.

10
CarculkaC
Reagovat

8 Mikes) Zdravím, sousede. Hudák je skvělý, úvodní upozornění vtipné. Taky se divím, že je tu tak málo příspěvků, čekala jsem, že se první budou objevovat už v průběhu dílu. Ale byla pěkná slunná neděle, tak jsou asi všichni venku. Už by ale tady měli začít objevovat….

11
Ludmila
Reagovat

8-Mikes- diskuse jede zatím spíš u farmy a je pravda, já poslední díl FHŽ propásla, nějak nestíhám, ale věřím, že se diskuse rozjede, až budou mít farmáři žínky doma, věřím že sledování bude opět výživné, Slováci to umí

Reagovat

Zacatky jsou vzdycky slabsi, obzvlast pokud neni rekap.

13
Elko
Reagovat

8 Mikes: aj ja mám ešte resty, tiež som nevidel ešte farmára. Čo sa týka sledovanosti tesne vyhral Farmár hľadá ženu.

14
J.
Reagovat

Komentář je jedinečný, nejlepší na celém vysílání.
„Svěží seniorka “ apod.

15
viki
Reagovat

Mazec relace-nejdelší reklama na alkohol:-) Hudák nezklamal a i uchazeči jsou letos zase peckoví. Martinka mě z nich všech přišla aspoň trochu střízlivá a v pohodě. Bloncka by si zasloužila ještě facku z druhé strany. Každopádně sledovat budu…

16
Petra
Reagovat

Teda to bylo … se divím, že to všichni ve zdraví přežili … i když zachránáři byli neustále v pohotovosti … teda kde ty lidi berou … farmářům je evidentně jedno, ketré ženy si je vybrali … tam každý s každým, kdo se jak namane , nakonec blncka by to dala i holkou … nejlepší je kaďa, tam jim všem zaimponovala .,..

17
haha bimbi
Reagovat

Tedy na mě jako skoroabstinenta to bylo už trochu silný kafe, fakt že jo. Hitparáda ožralů a ožralkyň podruhý tak zábavná nebyla. Martinka se tedy projevila opravdu snad nejkultivovaněji a ta bílá „depresivní“ madam, to je teda dílo. Teda Přetrhdílo spíš asi.

18
Jidusha
Reagovat

Mám podobný názor, i když skoroabstinenta připomínám jen vzdáleně:-))) Druhý opilecký díl už tolik nebavil..

19
Slámka
Reagovat

No tak to mám mezery v pohledu na Slováky – žila jsem na vých. Slovensku několik let a ani v krčmě to tak nevyzeralo. Katastrofa. Ale nejvíc mě nemile překvapila farmářka Jana – ona opravdu letí na toho Indiána ? Chce si s ním začít? Copak neviděla naši verzi FHŽ? Takového bych se ani klackem nedotkla, fuj -odporný typ.

20
Prochor
Reagovat

8 – Dokud účastníci nevystřízliví tak není na co se koukat a na co reagovat. První dva díly jsou pro mně veliké ale opravdu veliké zklamání. Místo rozvíjejících se vztahů nám nabízí pohled do putyky.

21
Jája
Reagovat

Podle ukázek na příště se snad prochlastávají celou RS?

22
Anedz
Reagovat

Prvni dil byl celkem mazec, ale druhy jsem nevidela, najdu ho nekde??

24
Mikes
Reagovat

19 slámka: když na druhé straně tam farmářka nemá z čeho vybírat, vždyť jediný jakž takž chlap je tam indián. Motorkář na mě působí jako smutný Sancho Panza, který se neumí ani pořádně ohodit, esbéeskár je zřejmě složitá povaha a ten poslední je na Janu nejen notně přestárlý, ale navíc nějak moc tintítkovatý, co by si s ním počala, proboha? Ta by potřebovala Jana pitbula z Farmy SK, je to sice omezenec par excellence, ale to, co ona chce a potřebuje, by si splnil vzorně.

20 – Prochore, jaképak zklamání? Jaképak vztahy, tady to nerežíruje Danielle Steel, ale realita. A zatím nám všichni účinkující předvedli, jací jsou oni sami, takže nezbývá, než se těšit, jak se nyní budou předvádět doma na svých farmách.
Mně se na Jojce líbí, jak dovedla z té divočiny a chaosu vytvořit jakési cosi, v čem se ještě dalo jakž takž vyznat.

25
Slámka
Reagovat

24 Mikeši – vidím, že nemá z čeho vybírat, ale dostala snad víc nabídek, ne? a vybrala takovou partiu?
Než toto, tak raději nic. Ten Indián je odporný slizoun.

26
Bacon
Reagovat

On se na to ještě doopravdy dívá někdo, koho zajímá, jak „Farmár hľadá ženu“? Uvědomte si, jak jsou naše zemičky malinkaté, toto už je třetí SK sezóna, k tomu připočtěte ještě ty CZ.

Tolik farmářů, kteří hledají ženu a kteří to dělají prostřednictvím reality show, tu prostě není. Už i ta Joj to pochopila a dělá to pro zábavu diváků, kteří milují Hudákův trefný voiceover a sledování bandy ožralých hovad. :D

27
Kapi
Reagovat

Ono opravdu neni moc o cem diskutovat. I kdyz to sleduju rada, pobavim se sem tam, tak toho je uz tak nejak prilis a je to porad dokola. navic cim dal vic je tam videt manipulace strihem (diky pomalym opakujicim se zaberum a komentare jde vytvorit temer cokoliv)a taky stabem na miste- nepusobi to „prirozene“ od tech ucastniku – jsou k tomu vzdy popostrceni…

To bylo vzdy, ale tady uz se sazi jakoby jen na to. Takze zajimavejsi bude asi az „realita“ na farme. Budou kyticky, rosa na neposecene trave, zaprasene sklenice, západ slunce… a nejake padajici komety. To muze byt trochu k diskusi.

myslim, ze uz tim zaciname byt trochu presyceni a uz se to tu probralo horem dolem vsechno. Ta diskuze je tady ted takova vynucena… I kdyz je fakt, ze lidi se po lete jeste „neusadili“ a nehltaji to naplno a v TV je tech RS ted opravdu hodne!

29
Jája
Reagovat

excelentní úvod a komentář. To se při tom člověk dobře baví. :-))

30
aknadar
Reagovat

ahoj, tak farmáře si rozhodně nenechám ujít :-) škoda jen, že je to pouze naoko, že někoho hledají…Posledně tady bylo, že dva z nich mají spokojenou rodinu. Tak asi za účast dostali slušně zaplaceno, když jim ta ostuda stojí za to. Jak jsem říkala posledně, jediní slušní chlapi jsou Dušan a ten, co vypadá jak veverka, myslím ten abstinent. Akorát, že ty dva skoro vůbec neukazují. Jinak je to faaakt hustý, hrozná ostuda pro některé účastníky…Ale těm je to nejspíš jedno, když takhle vyvádějí před kamerama. Janu rovněž nechápu, indián je slizoun, mnohokrát rozvedený. Bože, ty jeho kecy :-(

31
Mikes
Reagovat

30 – jenže, bohužel, je to ověřený, že právě z těchto řečí se ženským podlamují kolena a vlhnou kalhotky. A funguje to naprosto spolehlivě.

32
CarculkaC
Reagovat

31) na mě ne. Nesnáším žvanily.

33
okkvp
Reagovat

31 – Mikeš nekoukej tolik na ten sex ve městě – beruvšechno- a husobaby se vyskytují jen menšinově

Přidat komentář