Panáček v reality show

Farmár hľadá ženu (1.12.): K Janovi prichádza expartnerka, Mirko bude vyraďovať!

1. Prosinec 2012 | napsal(a): | reality show: Farmár hľadá ženu SK

[singlepic id=5446 w=420]

Do predchádzajúcej diskusii sa zapojila Miška alias Dračica z Mirkovej farmy, uvidíme či sa aj tento týždeň sa podelí o zážitky.

U Mirka sa bude vyraďovať. Po odchode Mati, ktorú vlastne miluje, teraz túži po Miške, no Alenka túži po Mirkovi (je to komplikované :)). Mirko vyšije srdce pre jednu z nich. U Farmárky Janky skončí party viac ako nečakane. K Janovi do Sihly prichádza nečakaná návšteva, jeho expartnerka. U Rada možno bude horieť kostol a u Jana v Málinci uvidíme bitku v bahne. Sledujte osudy farmárov v dvanástej epizóde na Jojke. Vo vnútri článku nájdete upútavku.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Farmár hľadá ženu SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 49
1
Mikes
Reagovat

Dost se divím, že Dominika na rozloučenou Janovi jednu neubalila. Ale možná, že se bála, že on by jí to vrátil … teda on na to i vypadá. Filmy s Oldřichem Novým asi nikdy neviděl.

2
Bobby Brown
Reagovat

Miro = Ďuro-Truľo

3
Mikes
Reagovat

Tak se dívám na hodnou holku Mišku, jak to solí tý atrapě chlapa a ať dělá co dělá, není z něj schopna vykřesat ani stín mužnosti.
Věčná škoda, že tu nechodí bazinga a spol., ty by se zde vyřádily. Takže jediné zdejší povyražení, když už to vysírací Dominika vzdala, bude zřejmě osvědčený indoš. Žel, Jana je jednoduchá a příliš snadná kořist, k němu by se právě hodila Domča, ta by mu to jeho ego dokázala parádně rozhodit.

4
havanský psík
Reagovat

Vůbec nerozumím farmářce Janě. Že je Indián bezcharakterní hulvát, je zcela evidentní, ale že je Jana taková husa, to se mi ani nechce věřit.
Nehledě na to, že nemá k sobě ani úctu. Ztrapňuje se a snad si to ani neuvědomuje? Je to blbka, když dovede držet za jeden provaz s Indiánem. Kdyby měl Indián volit mezi více žanama, Jana by byla ta, z které by si dělal srandu. Třeba i proto, že se s kily navíc rozvaluje na zemi a k přitažlivé ženské má hodně daleko.

5
Bobby Brown
Reagovat

4 – Kdo chce kam, pomozme mu tam. Ještě uvidíme, jak ta slavná zamilovanost dopadne.

6
Wally
Reagovat

Jana je asexuální, bordelářka, chování ubohý, je na stejné úrovni jako osolárkovaný Apač. Oba dva naprostý ubožáci.

7
Mikes
Reagovat

4 psík: Ty nerozumíš Janě ?? Jémine, Indián je tam zjevně jediný, kdo vypadá na to, že ji prostě povalí bez cavyků na zem, odtáhne za vlasy do jeskyně a tam konečně splní to, na co se jenom třese. Zatímco ti ostatní se nejsou schopni vůbec vymáčknout nebo postupují podle příručky z Červené knihovny. A Jana nemá 18 let a 50 kilo, kdy by možná na ni romantika ČK platila. Ta na nějaké oddané psí oči už není zvědavá, ta chce jen jedno. A co myslíš, že to je?

8
Bobby Brown
Reagovat

7 – Kyjem po hlavě a ošukat?

9
Wally
Reagovat

8 – zatím tam vláčel pouze Joža za nohu

10
havanský psík
Reagovat

7 Mikeš – Právě proto, že jí je pouze 39. Mně je 55 a tyhle ženský prostě nechápu. Jana se chová podobně, jako ty dvě u staršího Jana, který jsou schopny tak ponižujícího soupeření nad prasečí močůvkou v doprovodu harmoniky a za přítomnosti postarších čumilů.
Nechce se mi věřit, že by byla v tak zoufalé situaci a čekala jen na to jedno a ještě k tomu s věčně umaštěným Indiánem. Jak jsem psala, nemá k sobě úctu. Mít hezký zuby nestačí. Být v 39 letech vděčná za něco takovýho, jako je Indián, je velice smutné.

11
okkvp
Reagovat

ne, že bych měla moc žaludek na to, abych ještě jednou v životě, popatřila na něco takového jako je Indián, ale vzhledem k tomu, že mě už od začátku nemístně vrtá hlavou, co může ženskou, sice oplácanou a už přece jenom poněkud v letech, ale pořád babu šťabajznu, přimět k tomu, aby se nechala oblažovat Indiánovou přítomností a jeho slovním projevem, tak se snad na tohle podívám. Sice tuším -vím, ale potřebuju se utvrdit.
(pro mě kdyby byl poslední chlap na světě – tak ani tyčí na věšení drátků na chmelnici, tisíckrát raději nadosmrti násadu od ručního košťátka)

12
iR.
Reagovat

Tato řada farmářů měla asi za úkol najít pokud možno co nejvíc bizarních postaviček. Takže Martinka z Turca vlastně v této společnosti působila jako nudný průměrák. Já na to každý díl hledím s otevřenou pusou a když si myslím, že už nepředvedou větší úlet, tak vždy ještě někteří aktéři postoupí o vyšší level – jako třeba boj postarších krasavic v močůvce před vybraných publikem, nebo návrat bývalé ženy – přítelkyně – k Janovi (teď nevím jstli nepletu jména – to pro mě v této podívané není nijak důležitý) se třemi dětmi, přičemž jedno to nejmenší není ani jeho a jedno z nich ,jak jsem pochopila, má Jano ve své péči. Nebo Natáliino tažení na podpálení kostela za doprovodu cudné Katky – která sice nechlastá a nekouří, ale asi taky ne tak úplně:-) Nebo Alenčina neskonalá láska i přes mnohokrát opakované ne, jsi mi vlastně lhostejná. Musím říct, že Míša, která se tady minule tak nějak podivně mihla, působíla ještě vcelku nejnormálněji. Na druhé straně to na mě tak působí, že to musí být povětšinou zrežírované a zahrané těmito neherci, něco jako Hoří, má panenko. A řekla bych že Indoš s Janou jsou na tom, co tam předvádí, dopředu domluveni. Jestli tento pořad měl být bizarním panoptikem, tak se to přesně povedlo …

13
Bobby Brown
Reagovat

12 – Cudná Katka… s tělem napůl potetovaným. Ta je cudná tak leda ve své fantazii.

14
Petra
Reagovat

12 : Přesně tak, včera sem hleděla taky s údivem co se to tam děj a příště dle ukázek to bude taky zajímavé … no z Natálie jde až strach, jako podpalovat kostel …. ta mně z tama opravdu přijde nejhorší …. ty ženské u Jána nad hnojištěm, bože že se jim chtělo tak se ponížit před národem …

15
Bobby Brown
Reagovat

14 – Co máte „všichni“ s těmi národy? Koukají na to diváci, ne národy. Ať už ti dědulové přímo namístě, nebo my u TV/Internetu.

17
Elko
Reagovat

16 Ajda:

Ten tretí nadpis je fakt silné kafe! …ale čo čakať od slovenského bulváru.

18
Petra
Reagovat

15 : A to máš jedno né ? Národ nebo diváci …

19
Bobby Brown
Reagovat

18 – No jasně. Jsme takový „národ diváků“. ;-)

20
Petra
Reagovat

Ježiš a ty ukázky na příště vypadají lákavě, zvláš´t u Jany … ona se nám snad holka do indoša zamilovala, mu vyzná v opilosti lááásku ….

21
Wanna be your monster
Reagovat

To fakt není možné ty ženské od starého jana, jak se dokážou ponížit kvůli takovému ožungerovi. Fakt smutný obrázek.

22
Mikes
Reagovat

10 – jejda, psík je ženská, hm, tak to musím napsat nějak slušnejc. Takže mé mužské postřehy (neplatí o ženách obecně, ale jinak platí dost).
Ženská kol 40. Právě konečně zjistila, že už není princezna, co se kolem ní motaj nějací prosebníci a že jaxi princeznou už nebude. Současně si uvědomí, co všechno svým hraním si na upejpavou prošvihla a rozhodne se rázně přehodnotit své priroty a urvat ze života (tedy z toho zbytku, kdy si ji ještě vůbec někdo všimne), co se dá. Takže teď se řídí zásadou, vyspat se, s kým se dá, co ještě jakž takž vypadá k světu a co je ochotno se nechat svést (také v tom věku se mnohé z nich teprve jaksi žensky probudí). Nehrají si na dobývanou, ale často to berou útokem samy. Pravda, být dobývaná je pořád baví, v čemž jim pomáhá, že instikt lovce muže neopouští, ale nedělají z toho kovbojku a jdou rychle na věc. Vědí, že když něco dlouho trvá, mužský nezaváhá a obrátí se jinam. Lovců je sice dost, ale sedláků k ničemu nepoužitelných ještě víc (viz ti chlapi na FHŽ), tak se nesmí váhat, nep konkurence je početná. Je jim jasné, že zde nejde o vztah, ale jen o to jedno a jsou s tím zcela srozuměny. Včetně toho, že počítají s postupnou obměnou, prostě žije se teď, ne zítra.
Janu omlouvá to, že je sama, a to, že je jaksi prostorovější, ji neubírá ani chuť ani právo si ještě zašukat co nejvíc. V tomhle ji chápu, to právo má (osobně se však domnívám, že Indoš této příležitosti nevyužije, on se tam hlavně vyžívá v roli děsného machýrka a baví ho, jak Janu tahá na vařený nudli. O šťabajzně má totiž zcela jinou představu a snad není jako smrt, takže nebere všechno). Horší je, že takto se chovají i mnohé vdané ženy. Ty si sice obvykle z počátku namlouvají cosi o nové a konečně skutečné lásce (romantika je holt sfiňa), ale pak to vezmou jak to je. Vždycky je za tím jen jedno, syndrom ujíždějícího vlaku.
Tak, a teď právě písmenkovou omejvají! Ale jak říkám, neplatí to o všech ženských .

23
Misánka
Reagovat

22 Mikes – tak, tak. Když svrbí, přichází na řadu nesoudnost. Ať si Jana chytá druhou (třetí, čtvrtou, pátou a až donekonečna) mízu, jak chce, je to sice nechutné, ale to je její věc (bohužel), ale co mě docela štve je to, že taky sem tam ponižuje ostatní chlapy podobně jako Intoš (od něho bych nic jiného ani nečekala, stačí si vzpomenout na Olí). Asi se bojí, že by ze ehm… „vztahu“ s pseudoindiánem mohlo sejít, kdyby se k jeho oblíbené hře nepřipojila a k tomu je prostě a jednoduše, jak bylo mimochodem řečeno, blbá. A taky že jo.

24
kanarek
Reagovat

Stejně je sranda,jak snadno se dají chlapi vyhecovat k pití.

25
kanarek
Reagovat

Já pořád doufám, že to Jana jen hraje. Tak nesoudná přece být nemůže. I kdyby to mezi nimi jiskřilo jak na Silvestra. Howgh.
Ty staré oplavkované ženské v močůvce jsem se snažila nevidět, ale jejich následné oplachování bylo snad ještě horší. Vidět je příště navlečené v kostýmech nevěst…no začínám si připadat pomalu zvrhlá,že se na tohle dívám..
…kdyby se mi tolik nelíbily Hudákovy komentáře….:-)

Magor cholerik Jano… takovým jedincům by se měl instalovat kroužek do nosu a uvázat ve stáji (a rozhodně nerozmnožovat).

Mirův důkaz mužské lásky byl notně zmuchlán. Asi s ním i spal(mohl tu osobní hodnotu znásobit a zabalit do něj něco ze sebe…třebas kadeř vlasů :-)). Já původně myslela, že to bude jen srdce, ale on tam byl i nápis! Doufám, že mu ho Miška vrátila, stačí vypárat jméno a může ho použít znova. Tak zjistí, zda se k němu nový objekt lásky hodí. Která mu ubrousek nehodí na hlavu, to bude ta pravá.

26
Petra
Reagovat

23 : Přesně tak, já furt co mi na ní vadí, a to ej ono, že se přidává k indošovi a ponižuje ostatní …

27
ludmila
Reagovat

22-Mikes- No ač ženská, s tímhle komentářem na Janu souhlasím, jen bych k tomu dodala není to o tom že by Jana byla pitomá, ale o výchově, pak má ženská představu, že když ji nějaký nechce, tak není plnohodnotná a proto obvykle naskočí na prvního blbce co nevypadá nejblběji z těch ostatních, tak asi tak

28
Elko
Reagovat

Indián:“Čo znamená slovensky k***t“?
Jožko: „po česky Indián“

:-)))

29
Wally
Reagovat

info z fb Apače: od 4.12 je ve vztahu

30
Elko
Reagovat

Wally: s kým s Janou?

31
Wally
Reagovat

Elko ty šprýmaři !!!!
on tam má 4. ona 3. asi špatná komunikace :))
http://www.facebook.com/michaela.grabisova

32
Bobby Brown
Reagovat

Mě by spíš zajímalo, jak se po slovensky řeknou ty tři hvězdičky.

33
Jana
Reagovat

Jéééžišmarja, kam dala oči a rozum ? Snad prozře potom co uvidí v tv …

34
Bobby Brown
Reagovat

33 – :-) naivko

35
Mikes
Reagovat

33 – to už bude dávno prozřená. Ostatně, já ji za hloupou nepovažuji, myslím, že naopak jedná přísně racionálně. Na vztah asi nevěří a možná jí o něj ani nejde. Tak doufejme, že se indoš přemůže a splní jí aspoň to základní přání, a to více než jednou. Za tu snahu by si to snad zasloužila.

36
havanský psík
Reagovat

22 Mikeš – úplně s Tebou ve všem souhlasím, napsal jsi to samé co já, jen jinými slovy.
Ale nevěřím, že chce-li si „zašukat“ – používám Tvoje slova – že nemá jinou příležitost. Jde opravdu jen a jen o to, že se chová jak blbka, a to zcela veřejně, na kameru. Určitě to podtrhuje fakt, že tak „přilnula“ právě k Indiánovi, který se stal již figurkou z RS.
To je to, co mě na Janě zaráží. Jestli chce prožívat romantiku, proč né? Ale s Indiánem, dávno propraným a zesměšněným? A myslím, že na něj má většina ženského osazenstva diskuze stejný názor. Ona se snad ani nepozastaví nad tím, jak idiotsky se chová? Jana je do Idiána patrně skutečně zamilovaná. Bože, v tom případě se nechová jako blbka, ale blbkou je. Indián je, alespoň podle mne – sebestředný, neuctivý, zlostný,zlomyslný, mastný, s odulými rty a hodně povadlými rysy – stárnoucí
hochštapler. Brrr!

37
rennnie
Reagovat

To sledujete díly dopředu na netu, nebo v TV? Já se dívám na FHŽ na Prima Love a ještě jsem tam Indiána neviděla, byl teprv v upoutávce. A i když mi kamarádka posílala odkaz, tak myslím že mi jeden díl týdně i stačí :-)

Jinak ty komentáře, to je skvělé, já se na to dívám jen kvůli nim. Včera jsem se opravdu zasmála s chutí u „Majster pedagogického minimalismu“ – ten brýlatý mladý farmář, co se pořád hádá, to je psychopat.

38
Bobby Brown
Reagovat

37 – Ano, sledujeme to přímo na Jojce, popř. jejího archivu. Prima má nějaké týdny zpoždění za Jojkou.

39
havanský psík
Reagovat

37 – rennie – Milá rennie, to, na co se díváš na Primě, je už 2 roky starý. Je to druhá série FHŽ. Tato diskuze je k 3. sérii, která právě běží na slovenské televizi JOJ. Ale někde na inrternetu je ke stažení.

Reagovat

39 – na Prima Love se v těchto dnech vysílá i zde komentovaná řada, jen to má oproti Jojce pár dílů zpoždění.

41
jana
Reagovat

Na jojce běží tato řada, ale začala později …

42
Wanna be your monster
Reagovat

Poslouchat toho nového farmáře mluvit je fakt na zabití

43
Mikes
Reagovat

Oj, ta bejvalka Jána zo Sihly je asi nejnormálnější z nich … a také nejpěknější. Je to holka jako lusk, pálí jí to a umí bojovat. To je aspoň baba!

44
Wanna be your monster
Reagovat

Mikes
Takhle se bojuje o chlapa, že za ním přijede a hned mu dělá peklo, vyhrožuje, vyčítá? :D
No který by ji nebral.

45
Ajda
Reagovat

Kocoure, to doufám myslíš jako vtip.

46
Wally
Reagovat

Ale je pravda, že před ní i Jano zmlkl a došly mu slova.

47
Mikes
Reagovat

Ba ne, mně se fakt líbí, tedy hlavně exteriérově, ale i jinak, celkově. Je sice držkatá (a která z nich tam není?), ale má proti sobě magora, který ničemu jinému nerozumí. Dobrým vlídným slovem by tam těžko pochodila. Na rozdíl od ostatních neplácá hlouposti, ale mluví k věci. Uvádění faktů není vyčítání ani vydírání. Navíc se ze všech těch fiflen tam umí jediná postavit k práci. Jano by měl děkovat každý den Bohu, že takového hňupa, jako je on, chce zrovna taková ženská.
Ta jeho Maťa sice zrovna trpí tím, že už nikoho dlouho nemá, takže by byla vděčná i za něj, ale po 14 dnech s ním by utíkala, až by se za ní jen prášilo. Jen co by se jí trochu rozsvítilo v hlavě.

48
havanský psík
Reagovat

37 – Rennie, omlouvám se mylné informace.

49
Wanna be your monster
Reagovat

Já zapomněla, že když se na začátku věty řekne „já ti teď nechci vyhrožovat“, že to vyhrožování není :D

Přidat komentář