Panáček v reality show

ČSMT 7. semifinále: video, kdo se nám představí dnes večer

22. Listopad 2010 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

Do finále postoupil kouzelník Richard Nedvěd a saxofonista Patrik Žiga.

Poslední semifinálový večer v Česko slovensko má talent je tu, již dnes večer. Kdo se budou poslední 2 postupující do velkého finále této show? Další zpěv? Další taneční skupina? Zcela odlišný talent? Své favority mám a koho vy? Prohlédněte si videa posledních semifinalistů.

Jak hlasovat v ČSMT

Systém hlasování je jednoduchý. Každý ze semifinalistů má pro telefonické hlasování přiřazený svůj kód. Stačí tedy poslat kód podporovaného talentu na telefonní číslo 906 02 13! Kódy jednotlivých semifinalistů jsme vždy uvedli u jejich jména před videem s jejich výkonem.

Na konci článku, zcela pod videii vás čeká i tentokrát malá anketa. Děkujeme za váš hlas.




Duo Aratron Aspis 9974

Akademia SX 9971

Ve směsi tanečních skupin od 1:30

Anna Ščavnická, Jakub Bačinský a Jana Janičinová 9972

Ve směsi postupujících od 1:20.

Brasil Show 9973

Ve směsi postupujících hned na začátku.

Tereza Anna Mašková 9975

Richard Nedvěd 9976

Miroslav Zeidler a Dominik Nekolný 9977

Video těchto kluků na kolech jsem nenašel.

Patrik Žiga 9978

František Šimčík 9979

Kdo dnes večer vyhraje divácké hlasování?



SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 117
Reagovat

Můj jasný favorit ve vystoupení z Felixem Slováčkem http://www.youtube.com/watch?v=yFSgF1xZc-U

2
kapi
Reagovat

O tento format u me uz velky nezajem. Oproti nadsenemu zacatku. Ted uz jen jako kulisa.

3
Elko
Reagovat

Víťaz Patrik Žiga, o ďalšom postupujúcom sa bude rozhodovať medzi Richardom Nedvědom, Fandom alebo Terezou, šancu ešte majú BMX Miroslav a Dominik, prípade Academia SX, záleží ako to podajú divákom.

4
Maxx
Reagovat

Tak Žiga už vystupoval i v jiné show jo??? No, tak to jsem nevěděl. Taky mu fandím. Další postupující ať je klidně Fanda, když ho celá republika chtěla zpět, nebo i BMX, sám jsem jezdil a mám k tomu vztah. Hlavně ne taneční skupina, zpěvačka a podle mě spíš trapný Richard Nedvěd.

5
okkvp
Reagovat

Ač i podle mně děti do světa Show business nepatří, tak palce nejvíc držím Žigovi (on tam navíc už stejně je)

6
Radek aka SUNicko
Reagovat

Maxxi, nevím jak vystupoval nevystupoval. Je pravdou, že ta scéna ve videu mně přišlo jako Got Talent, ale proč by tam s ním hrál Slováček?

7
Kuba
Reagovat

Jo Patri Žiga už vystupoval v jedné show, jmenovala se to Mini Talent Show, něco podobnýho jako Talent, akorát toto bylo vyloženě jen pro děti, dávali to STV1.

8
DJ Vlado
Reagovat

Já taky dneska postup přeju nejvíc Patrikovi, zřejmě mu i nějaký ten hlas pošlu. Myslím, že je to jeden z největších talentů celé show. Ovšem obávám se, že pokud postoupí, tak pouze z druhého místa, protože o vítězi tohoto kola už je asi nejspíš rozhodnuto.

Na Facebooku neřeší nikoho jiného než Fandu. Jako já nic proti němu nemám, je určitě šikula a ve finále my vadit nebude (i když si myslím, že Jakub i malý Jarko byli lepší), ale trochu mě štve ta nespravedlnost, že po jeho vypadnutí se rozpoutal takový humbuk (díky čemuž ho do soutěže vrátili), zatímco kvůli Nikol se bouřím jenom já a Zack, což mi připomíná situaci z loňské SuperStar, kde v divadle zůstaly dva velké talenty – Petr Ševčík a Jaroslav Mojžiš – a kvůli Ševčíkovi se málem rozpoutala nová revoluce, zatímco po Mojžíšovi se nás ozývalo jen pár na Gorille, ale jinak ticho po pěšině. Přitom stejně jako byl Mojžíš zajímavější než Ševčík, tak Nikol je imho mnohem ojedinělejší než Fanda (i když jejich disiplíny se nedají tak úplně srovnávat).

Koho postup si ale opravdu nepřeju, to je Tereza Mašková. Nic osobního proti ní nemám, je sympatická a když nemá ty hrozné infantilní culíčky, tak hned vypadá líp, ale jako zpěvačka mi přijde veskrze průměrná. Nechápu, co na ní porota vidí famózního (to je stejný scénář jako u „černé perly“). Jediné, co je na ní imho zajímavého, je to, že jí umřel tatínek. Obávám se, že pokud se bude porota rozhodovat o druhém postupujícím mezí ní a Patrikem, tak dají přednost dojemnému příběhu před skutečným talentem. Kéž bych se mýlil. :-(

A ještě k těm BMXařům: určitě počkám, co předvedou, ale to, že postoupili na úkor Nikol jim asi budu podvědomně vyčítat (i když vím, že za to nemůžou). Jednak si myslím, že krasojízda je něco úplně jiného a hlavně vzácnějšího než BMX, a také pořád nechápu, proč v semifinále nemohla být dvě cyklistická čísla (navíc když je každé jiné a na jiném kole), přičemž nevadila dvojí travesty show, několik tanečních skupin a plno zbytečných zpěvaček. Já vim, že s tím prosazováním Nikol jsem už asi otravnej, ale když mě to, že nebyla v semifinále štve čím dál víc (zvlášť když tam mohli být všichni ti Sekáčové, Toráčové, Morovičové…).

9
DJ Vlado
Reagovat

Ježis taková hrubka: mi vadit nebude

10
koc
Reagovat

ja si pamatuju jak byla krasojizda soucasti turnaju v sálové cyklistice – kolové .. vždy když byla pauza .. dneska se to moc nevidi :( ale ona i kolová ustoupila do pozadí :(

11
DJ Vlado
Reagovat

koc: Právě proto, že se to dnesko moc nevidí, by to pro lidi mohlo být zajímavé. Bohužel v ČSMT je všechno, co se vymyká mainstreamu a moderně imho cíleně potlačováno. Tolerovány jsou ještě romské soubory, aby tvůrci nebyli za rasisty, a taky opera, která je díky Pottsovi standardem těchto soutěží. Stačí se ale podívat do Talentmanie, kde okrajové žánry absolutně dominují. Například folklórní soubor Čarovné ostrohy už vyřadil dvě moderní hiphopové formace, scénicko-taneční soubor Rytmus rovněž jednu vyřadil, irský tanec Rinceoiri poslal do háje potenciálního pubinního zlvčovače Mr. Poppa atd. I ta opera má v TM silnější pozici než v ČSMT – 5 operních zpěváků v semifinále, z toho 3 ve finále a 2 v superfinále, přičemž andělská Patrícia má velké šance celou soutěž vyhrát, zatímco šance amatéra Zázrivého po SF dost klesly. Vyrovnané je to jen v té romské kultuře – jedno pěvecké a jedno taneční číslo, přičemž si myslím, že Vanesa Kokyová dojde dál než Sabrosa. Jen tím chci říct, že lidi nechtějí jen modernu a středoproud, ale i po okrajových žánrech je v těchto soutěžích poptávka.

12
DJ Vlado
Reagovat

2 opravy: dneska, zvlhčovače

13
koc
Reagovat

11 – ted uz muzeme jen doufat ze se Prima s JoJ pouci a v pripadnem dalsim rocniku nabidnou opravdu talenty bez velkych zasahu

14
DJ Vlado
Reagovat

12- Hlavně doufám, že už v příštím ročníku v porotě nebude Slávik, začínám být na něj slušně akergický. Obávám se, že seho ale hned tak nezbavíme. Už s ním údajně počítají i do X-Factoru…

15
koc
Reagovat

13 – myslis jeho hospodske povalovani po stole jak to zde nekdo vtipne nazval ? :)

16
Gusta
Reagovat

Moje předstartovní pořadí:

1. František Šimčík
2. Patrik Žiga
3. Richard Nedvěd
4. Brasil Show
5. Miroslav Zeidler a Dominik Nekolný
6. Duo Aratron Aspis
7. Akademia SX
8. Tereza Anna Mašková
9. Anna Ščavnická, Jakub Bačinský a Jana Janičinová

17
DJ Vlado
Reagovat

14 – taky, ale nejen to. Celkově je mi tak nesympatický, jak mi snad ještě žádný porotce v dosavadních soutěžích nebyl. Myslím, že by to vydalo na samostatný článek.

18
koc
Reagovat

15- nu jen do nej :) pismenek neni nikdy dost

19
Jusuf
Reagovat

Dovolim si odhadnout, ze primo dneska pujde Nedved, ma skutecny dar a pusobi velmi sympaticky, i kdyz jako kouzelnik je to spis druha liga. Tedy pokud neco totalne neprojede, uz jsme to tady parkrat videli. Do rozstrelu tipuji Maskovou a Simcika, porota vybere Maskovou.
Ale osobne bych tam moc rad videl BMX panacky, ti me bavi hodne.

20
okkvp
Reagovat

pánové já na rozdíl od vás doufám, že další kolo hned tak nebude. Už začínám mít pocit, že to bude jako v tom v jednom předrevolučním vtipu – tedy cosi jako : „halo, halo, kdo ještě nevystupoval v žádné talentsoutěži, nechť se dostaví na náves, autobus odjíždí za hodinu“
(no, ale když půjdu do sebe, tak za rok ještě jednou Talent bych přežila)

21
DJ Vlado
Reagovat

Jusuf 17: S tím Nedvědem můžeš mít klidně pravdu. V této anketě je s náskokem první. Mně by ve finále nevadil, aspoň je s ním sranda. Nemile mě však překvapuje, jak nízko je v té anketě Patrik (zatímco tady vede). Budu ho muset nějakým tím hlasem podpořit. :-(

22
DJ Vlado
Reagovat

Ale když tak koukám na anketu z minulého týdne, tak Sabrosa v ní byla předposlední a nakonec se dostala do Top 3, takže ta anketa nemusí nic znamenat.

23
koc
Reagovat

standing poprve ;-)

24
Anet
Reagovat

Tak tohle bych mohla poslouchat celý večer -)) Pro mě nádhera…

25
Jusuf
Reagovat

Vlado: Ziga dostane hodne hlasu, protoze lide tomu rozumet nemuzou a tudiz nevi, ze je na 14 let jenom prumerny saxofonista. Je to ale male mile cikance. Uvidme za dve hodiny.
Tu hubici nemel vytahnout, byl trochu pod tonem, ale je zas jasnejsi, ze tam odposlech fakt nestoji za nic, uz na to spousta ucinkujicich doplatila. Ostuda.

26
koc
Reagovat

pizza je nejak bez chuti .. sice je barevna ale to je tak vse :(

27
jary
Reagovat

Fandim Richardu Nedvedovi,pro me favorit od zacatku…a bylo by ok mit aspon jednoho komika ve fi….

28
Roman
Reagovat

Jusuf, to snáď nemyslíš vážne… Patrik Žiga podal dokonalý výkon!!!

29
Jusuf
Reagovat

Brazilie me vyslovene bavila, ono je to trosku pitomy, ale presne to sedi do intenci Eine Kessel Buntes, Takze doufam ze zadny postup, ale na spestreni vecera naprosto paradni vec.

30
Jusuf
Reagovat

Romane, promin, ale nevis o hre na saxofon nic, pokud tohle tvrdis. Nezlob se, ja nejsem zadny lumen, ale sago me zivilo 15 let a proto si dovolim tvrdit ze mam trosku navrch.

31
Elko
Reagovat

Patrik, fakt parádny výkon… Brazil show v pohode.

32
Roman
Reagovat

OK, tak 99% ľudí či už na FB alebo tu na Panáčkovi sme úplne hluchí a nemáme vkus.

33
anja
Reagovat

Patrik mě skutečně zaujal narozdíl od Brazil show, a to jsem ten žebříček měla postavený opačně..

34
Míša
Reagovat

Tak Patrik je i mým favoritem už od slovenských talentů … je úžasný a určitě to někam dotáhne.

Brazil show mě zklamalo, řekla bych, že na obyčejné zumbě to jsou české ženské schopné rozjet lépe a živelněji aj bez péří :o) … tedy nic proti, jen má představa byla trochu jiná … jinak mi byli fakt sympatičtí a maj hrozně krásného chlapečka :o)

35
okkvp
Reagovat

Posledně se mi Žiga zdál o dost lepší, moc mě to dnes nechytlo

36
Jusuf
Reagovat

Romane na tvuj bezzuby argument sedi jeden stary primer: Nejlepsi jidlo na svete je kravske lejno. Ty miliardy much se prece nemuzou mylit..

37
koc
Reagovat

bmx .. nerozumim tomu a nelibi se mi to .. naposledy sem jel po prednim kole tesne pred padem na pusinku .. nee :(

38
Jusuf
Reagovat

BMX dobre, ale zadna choreografie, zadny napad a zadne grady. Ve finale uz ne, i kdyz jsem se na ne tesil.

39
Michal V.
Reagovat

taky vas tak desne sere to zvaneni Slavika?

40
Anet
Reagovat

tak mě tahle jízda na kole nevzala ale vůbec…nechápu,asi tomu nerozumím… Nikol byla pro mě jiný kafe

41
koc
Reagovat

37 – mrkni na 13 :) nejsi sam :)

42
Michal V.
Reagovat

koc: no on me rozciluje uz delsi dobu, ale dneska je to snad pokazdy co ho byt jen zaberou v zaberu a jeste tu hubu ani neotevre… zacinam byt na nej uz alergickej

43
koc
Reagovat

docela me stvou ty kydy plne smutnych pribehu :(

44
koc
Reagovat

jeste jeden smutnej pribeh a skacu z okna .. taky to bude smutnej pribeh a nikoho mimo mych blizkych nebude zajimat

45
Michal V.
Reagovat

smutnym faktem je, ze ta Maskova z tech vsech sub18 zpevacek co jsme videli je asi fakt nejtalentovanejsi, ovsem postup dalsi zpevacky si nepreju…tak co ted?

46
okkvp
Reagovat

Proboha vizážisti se pomátli ? Proč z té holky udělali zasloužilou čtyřicítku ?

47
koc
Reagovat

nevim co lidi s opravdu dobrym hudebnim sluchem ale podle me zpivala do mikrofonu kterej je umistnenej nekde u prýglu :( ze stim zvukem neco neudelaj :(

48
DJ Vlado
Reagovat

Anet: Přesně tak. Nikol byla o deset tříd lepší než to potetovaný monstrum a ten druhej šašek (sorry za expresivitu, ale já to prostě tak cítím). To byl prostě několikrát zopakovaný jeden rif, zatímco Nikol v tom měla mnohem víc prvků. Kraus i Slávik by se měli chytit za nos, jediná Bílá věděla, že Nikol je proastě hvězda.

49
Jusuf
Reagovat

Maskova strasne spatne zvolena pisnicka, hrozna skoda :( A jeste navic ty bolestinske kecy o mrtvem tatovi, to tam nemelo byt. Tipoval jsem ji ze to cele vyhraje, ale bohuzel asi ne.

50
RAINMAN
Reagovat

V ČSMT se po mně opičí s tou inteligentní plastelínou. Je to fajn udávat směr… Můj odkaz žije!!!

S pozdravem
pan Plastelína

51
Michal V.
Reagovat

ha! tak pana Slavika se Jennifer Rush ptala co je s jeji karierou…wow!

52
koc
Reagovat

49 – Slavikuv znamy z američky poprve :)

53
Anet
Reagovat

DJ Vlado: No jo, asi bohužel máme nějaký jiný vkus než většina hlasujících…Já když viděla Nikol poprvý,tak mě skoro spadla brada a s tím,že tahle holka bude určo ve finále…a jak dopadla:-(( Skoda no…naprosto nechápu postup těhle týpků (bez urážky)

54
anja
Reagovat

slavika to tam evidentně nebaví, už ani válet po stole se mu nechce, jen blbje kecá :/

55
DJ Vlado
Reagovat

Anet: Jenže o nepostupu Nikol nerozhodla „většina hlasujících“, ale Slávik s Krausem. Vsadím se o cokoliv, že ti dva dneska nebudou ani v Top 3. Zatímco Nikol by imho měla velké šance nejen na finále, ale i na celkové vítězství.

56
anja
Reagovat

BMX show bylo úděsný, ti kluci se na to úplně vykašlali

Tereza Anna je jediná ze zpěvaček, kterou jsem si poslechla až do konce

57
koc
Reagovat

TRON už tady byl minule ne ?

58
Anet
Reagovat

DJ Vlado: Jj jasně, já už v tom mám chaos, jasně,že ji zařízla porota:-(( Co se týče Slavíka,tak ten už snad bez komentáře, co slovo to perla,zírám,co z něho padá a jak si protiřečí…

59
koc
Reagovat

LUCIE – ja mel stejny pocit jako ty u poloviny ucinkujicich :(

60
Jusuf
Reagovat

Kdo zpiva original toho co delaji ted ty cacorky AJBand?

61
koc
Reagovat

děvčata evidentně sledují Farmáre :( zpev poprumerny a obleceni hodne vystredni – asi děvčata před vystoupením proběhla butikem z 80 let :(

62
Elko
Reagovat

Dnes si dá každý blbec na hlavu hovězí – brutálne dobrá hláška :D

63
anja
Reagovat

AJ Band – jejich kostýmérka by měla postoupit do finále :DD

64
Elko
Reagovat

59: Martinka z Farmára by mala radosť, myslím si, že po dnešku by sa určite inšpirovala, ale treba povedať, že kulisy a šaty k pesničky mali veľmi dobre zvolené.

65
Jonatána
Reagovat

44 okkvp – jsem moc ráda, že to někdo cítil úplně stejně! Jinak Terezka zpívá nádherně, jenže zpěvaček už je tam opravdu moc. A co ten arogantní blb Slávik (taky mi už strašně leze na nervy) myslel tím, že talent nestačí, má pracovat?! Ta holka chodí na zpěv a maká. Kam se poděla jeho kritika u falešné Haškové? A mi se líbili ještě Aratroni. Fakt je, že první, co jsem viděla, byli kolisti a ti mě tedy vůbec neuchvátili. Pro mě to byla nuda. Tak uvidíme, jak to dopadne,

66
Michal V.
Reagovat

elko to bude narazka na marese…zrovna ted s velkou slavou oznamoval, ze po prestavce bude v tom kostymu a’la lady gaga z masa… je to hlavni tahat talentmanie dnes vecer

67
Honzad
Reagovat

Dj Vlado: Uznávám Vás, ale to, že jste si Nikol očividně neskutečně oblíbil ještě neznamená, že by tu show vyhrála. Mě se taky líbila (vizuálně asi ještě víc než samotné vystoupení), být v semifinále by si zasloužila, ale tvrdit, že by to byla aspirantka na vítězství je podle mě dost krok vedle ;) To vystoupení bylo zajímavé, vkusné, to určitě jo, ale nedokážu si představit, jak moc by ho musela vylepšit a přidat nových prvků, aby diváky zaujala. Podívejte se složení finále a je jasné, že lidi jsou proti většině novinek (kolová sice novinka není, myslím to obecně v rámci této show). A i objektivně tvrdím, že to, co předvedla v divadle bylo fajn, ale na finále spíše ne.

68
anja
Reagovat

Elko, nemělo to mít souvislost s marešem? bo jsem hned v zápětí přepla na novu zda se tam skutečně producíruje leoš v hovězím před medvědem jak bylo slibováno :))

69
Elko
Reagovat

64: Michal V. ja viem, preto vravím, že je to brutálne dobrá hláška :D – trafil kliniec po hlavičky, vystihol to :D a ešte to dramaturgicky aj zapadlo, Kraus zaperlil a Mareš bude mať o pár minút hovezí na hlave :D

70
Elko
Reagovat

66 anja: áno, áno… viď môj príspevok 67

71
Jonatána
Reagovat

Akadémia SX mě nadchla. dobrý :-)

72
koc
Reagovat

ježišmarjá :( proč do toho furt kecá .. nelíbilo se mi to ani v castingu a ted mi to vadilo taky moc ..

73
koc
Reagovat

standig podruhé ;-)

74
Michal V.
Reagovat

no kouzleni to nebylo buhvijaky, ale aspon to byla hodne velka sranda…
zabavil a pobavil

75
Ice
Reagovat

Takhle jsem se dlouho nezasmál:-DD

76
remaxik
Reagovat

Sel jsem do kolen, pockejte prisla mi sms :D

77
Jonatána
Reagovat

U Richarda mi tekly slzy a chechtala jsem se jako blázen. Doufám, že postoupí hned z diváckého hlasování!!!

78
Alena
Reagovat

Tak nakonec jsem neposlala minule pro Dea Men svou první a poslední SMSku v ČSMT, jak jsem si myslela, protože R. Nedvědovi jsem hlas dát fakt musela, skoro jsem brečela smíchy u televize :-).

79
Atka
Reagovat

Ja zas doufám, že nepostoupí. přišlo mi to neskutečně trapné. Jednou je to vtip, podruhé už ne.

80
koc
Reagovat

Slavik rekne neco husteho :D

81
okkvp
Reagovat

hm, tak já se u kouzelníka smála moc, ani vyhozené prachy za antiage krém mi nebránily

82
mik
Reagovat

Humor je vzacna vec a tohle byla extra trida coz jasne dokazovaly i reakce v okoli (samozrejme vsem se to nelibi ale nekdo rad holky a nekdo jinej smrduty fusekle). Jen fakt uz nevim co by zvladl priste. Ale ted klobouk dolu :)

83
Elko
Reagovat

Kubo s Pycom každým týždňom gradujú a gradujú :)

84
Míša
Reagovat

Tak jsem se dnes zamilovala do kouzelníka … mi normálně tekly slzy … a pak Žiga nebo Aratron

85
Jonatána
Reagovat

Faktem je, že Kuba s Pycem jsou naprosto výborní a myslím, že jejich nápady jsou čím dál lepší. To hélium se povedlo.

86
Elko
Reagovat

Ako dokážu zaujať moderátori, tento komentár z FB je trefný :)

Mareš potřebuje 30kg masa..
a klukům stačí dva balónky s héliem :-))

87
Honzad
Reagovat

No, jestli nepostoupí kouzelník, tak… raději nechci domýšlet :D samozřejmě že je blbost to srovnávat s vyjímečnými čísly, ale emočně tohle zaujalo z celého ČSMT nejvíce :) IMHO

88
Chen
Reagovat

Druhé semifinále, ze které jsem byl nadšený. Moderátoři vysoce nad Leošem (nezdá se vám, že je naprosto vyšťavený, vypadá neuvěřitelně unaveně a na 10 nepovedených vtipů řekne jeden povedený?) a některá vystoupení skvělá. Takhle měl talent vypadat od začátku, ale alespoň rozehnal tu vlnu rozčarování, která zavládla.

89
mirec
Reagovat

kopa videii s kurelnikom Nedvedom na youtube. Staci napisat Na stojaka a jeho meno :)

90
Kimnie
Reagovat

Tak původně jsem nechtěla, aby Richard postoupil, ale když jsem to dneska viděla… :D Super, chci vidět víc :D

A další bomba dnešního večera – Patrik. Krásný, uvolněný, suverénní, skvělý. Do finále!

Takže doufám, že poslední postupující budou oni… Ale mám pocit, že diváci pošlou Fandu :/ Nic proti němu, je to sympatickej kluk, ale zafungoval u něj spíš příběh. Talent bezesporu má, ale takových kluků je plno. Jakub Ressler nebo ten prcek z minula ( myslím, že Jarko ) jsou na tom tanečně o dost líp.

91
Rexistens
Reagovat

Richard! Best:) poprve jsem poslal nekomu smsku :) Proste musi postoupit kouzelnik a pak je mi to jedno :)

92
okkvp
Reagovat

U Fandy dnes spíš nezafungoval choreograf s rejžou či kdo se na vymýšlení čísla podílel. Fanda byl regulérně utopen. (ale pro něj možná opravdu dobře)

93
anja
Reagovat

okkvp, mně se Fanda právě moc líbil, bylo to milé vystoupení – nemám připomínek

ovšem komik kouzelník Nedvěd bezkokurenčně dneska nejlepší :) dostalo mě to :)

94
koc
Reagovat

tak si tady pripadam jako nekdo kdo nerozumi humoru :( bez reci by to bylo u kouzelnika lepsejsi :(

95
Michal V.
Reagovat

mirec: dobrej tip

tady je videt, ze s provazem dela fakt rad a neco s nim i umi… napr. zde http://www.youtube.com/watch?v=jlqeQHuOFkg

96
Michal V.
Reagovat

90: tak presne to jsem si myslel taky! taky jsem si rikal, ze proboha koho napadlo utopit solovyho tanecnika do skupiny bez sola…

97
Ondra L.
Reagovat

Takm měl jsem šanci kouknout už na rýšu ze záznamu. Opravdu válí! Je spravedlivé, že postoupil! Možná by bylo fajn i kdyby to vyhrál celé :-)

98
Michal V.
Reagovat

vyborne…tak to dopadlo jak bych si pral :-)

Reagovat

Finále 14 čísel? Tak to vidím na přenos od 20 do 24 hodiny, uf.

100
koc
Reagovat

99 – v programu to maj planovane do 23:40 takze to ta pulnoc klidne muze byt

101
Jonatána
Reagovat

Teď koukám na přehled těch, kteří budou ve finále. Mám jasno v těch, kteří jsou dle mého názoru nejslabší: Marian Zázrivý, Dominika Hašková a NH 6. Pak už to jde. Po dnešku jsem nejnadšenější z Richarda, ale třeba mě to do příštího týdne přejde. Kdo mě ale určitě nepřejde, je dvojka Hašková – Zázrivý. Doufám, že ani jeden z nich to nevyhraje.

Reagovat

koc, bude, nyní to taky mělo končit 15 a pořád Kurýr 2 ještě nezačal. Jinak se přiznám, že jsem dnes ČSMT vynechal a radši si pustil Batmana na Prima COOL :)

103
°_m-M-m_°
Reagovat

101: Vidím to úplně stejně.

104
koc
Reagovat

102 – o nic si z neprisel .. me teda nezaujalo nic :( ale to bude asi ma chyba .. je pravda ze u nekterých vystoupení sem měl pres monitor vyhozenej prohlizec a surfoval po netu

105
Elko
Reagovat

Vôbec si netrúfam tipnúť, kto to môže celé vyhrať, takým 10 by to som to víťazstvo doprial.

106
Honzad
Reagovat

Kromě Zázrivého, Haškové a Křečkových mužů je to výborná sestava, ale… kdo vyhraje? Nejde o to, koho bych rád, ale největší šance má podle mě stále Zázrivý (své SF vyhrál navzdory hroznému zpěvu, pokud zazpívá aspon trošku líp, má to v kapse)- druhá reálná možnost je podle mě Richard Nedvěd (má to těžké, jen týden, je otázka, nakolik bude znovu vtipný, ale i dnes se mu to povedlo, ačkoliv typ vystoupení zůstal stejný jako v divadle). Podle mě je u nich ta pravděpodobnost největší, s ohledem na sedm vítězů SF (ty druhé nepočítám, protože by museli zazářit, aby dostali ještě mnohem více hlasů, než ve svém SF- ale zase finalista druhý ze svého SF mohl dostat klidně 3x více smssek, než vítěz jiného SF :-)). Teoretická možnost je ještě u The Pastels, Mighty Shake a Mako!Mako. Ale, kdo ví…
(dnešek potěšil :))

107
Honzad
Reagovat

Na vítězství zřejmě bohužel Zázrivý nebo bohudík Richard Nedvěd. Nikomu jinému moc šance nedávám, ale kdo ví… Všechno může být jinak, u nich dvou se mi to ale reálně zdá nejpravděpobnější (snad ještě u The Pastels, Mighty Shake nebo Mako!Mako).
101: souhlas, v tuto chvíli bych nejraději Ríšu, ale možná se to změní. Každopádně to má těžké, týden je málo, je otázka, nakolik to příště bude zase vtipné. Ale dnes se mu u stejného typu vystoupení povedlo to samé jako v divadle a ještě lépe, takže ta možnost tady je a já bych se teda nezlobil… :)

108
Michal
Reagovat

Dnesni dil byl bombovy, svuj rekap napisi az zitra. Jsem trosku znaven.

109
Jusuf
Reagovat

Dneska jsem se nahodou strefil, ve finale bych na prvnim miste videl The Pastels. Profesne jsou o tridu vys nez vsichni ostatni, ale neni to tak divacky vdecne, takze spis nebudu mit pravdu a vyhraje to Muz s kapesnikem Zazrivy.
Kazdopadne z dnesniho Nedvedova vitezstvi mam radost, je opravdu zabavny.

110
Roman
Reagovat

S postupujúcimi som spokojný, finále je nabité, som zvedavý na československý verdikt :) Teraz pozerám na fotku… Mareš pekne klesol, keď už dokáže zaujať len takto, smutné.

111
Víťa
Reagovat

Mareš v hovězím ale přitáhl skoro čtvrt milionu dalších diváků

112
Jackolo
Reagovat

To jenom dokazuje jaký máme jako národ vkus.

113
Maxx
Reagovat

Já jsem rád hlavně za Patrika Žigu, který finále zpestří – není to ani kouzelník, ani taneční skupina, ani zpěvačka, takže už proto ho tam rád vidím. A navíc je to skutečně talent! Doufejme, že to v neděli o trochu víc rozjede než včera. Jinak včera byla nejlepší hláška od Krause na lidi, co si oblékají šaty z masa. Když jsem pak viděl Mareše, jak si myslí že bude za novou národní hvězdu s tím kostýmem z hovězího, přitom ho pár vteřin předtím ztrapnil Kraus, tak jsem si jen povzdychl nad tím, jak se ta Nova sama pořád znemožňuje. Doufám jen, že se tu nezobrazí ten pán s těma eMkama, který tu zas bude tu trapárnu hájit!

114
anja
Reagovat

Maxxi, když tam oni dva – Patrik s Fandou – stáli před tou porotou a mělo se z nich vybírat kdo půjde do finále, úplně mi Fandy zabylo líto, že do finále nedošel……. v ten moment mě napadlo jediné, jakou ten kluk má smůlu, jakože ho odevšad vyhazujou :)…. a čekala jsem jen na to, že porota tam vezme nakonec oba dva! jakože takový bonus nebo tak něco :)) přála jsem si to, docela vážně, bo jsem taková cíťa, no :)

jinak teda Patrik mi na těch 14 roků co mu je připadá takový jakože fyzicky nedovyvinutý oproti 11 letému Fandovi – Patrikovi bych v porovnání s Fandou hádala tak možná maximálně 12

s finalisty jsem spokojená a vyjímkou Zázrivého je překousnu všechny, no co už…

dneska jsem trochu pošmírovala na youtube Richarda Nedvěda a takřka jsem se do něho zamilovala :-) Richard má úžasnou image, mimiku, projev, je příjemný na pohled, takový bezva mončičák to je :) dostává mě jak vždycky příjde na podium, rozbalí si ten svůj stoleček a kufříček a jak u toho všeho vypadá takový jakože trochu retardovaný :)

115
DJ Vlado
Reagovat

Maxxi, tvé návážení se do trojitého M je trapné a zbytečné. Já i když s ním občas taky v něčem nesouhlasím (ale v rámci obou letošních talent shows s ním většinou souhlasím), tak si jeho názorů vážím, protože on své názory dokáže vždy podepřít pádnými argumenty. Myslím, že by i neuškodila tolerance opačných názorů než máš ty, tím spíše pak od člověka, který má ve všech diskusích (a nejen v diskusích, vloni na Gorille psal o SuperStar i články) vysoký kredit.

116
flower
Reagovat

Tak z šoumena Ríši jsem byla fakt včera nadšená, takhle jsem se už dlouho u tv nezasmála, znám ho už z pořadu Na Stojáka na HBO, kde byl taky super, jsem zvědavá, co vymyslí na finále.

117
Maxx
Reagovat

DJ Vlado: Uznávám, že nejsem extra tolerantní člověk a že vyjadřuju svoje názory hrubě, ale asi jsem už příliš starý na to, abych tu komentoval talentové show s někým, kdo dá přednost pořadu, který vědomě vznikl jen jako ničivá zbraň na konkurenci a kde v porotě sedí lůza, která celou show znehodnocuje. Já mám rád emotivní Lucku, perfektně sarkastického Krause a jízlivého Jara :))) Ačkoliv v TM talenty jsou a není jich málo, to je jasné a každý to vidí, mám trochu úroveň a bohužel tak jako nepřekousnu fanoušky Ordinace v růžové zahradě, tak asi ani fanoušky té šaškárny s hovězím Marešem. Jinak to, že ten člověk psal články na Gorillu u SuperStar pro mě bohužel není dost velký kredit, abych zjihnul. Já tvořím sám už čtvrtým rokem web s poměrně vysokou návštěvností a denní aktualizací, takže s tímto na mě nechoď. Jinak si myslím, že já tu svými sáhodlouhými a pro většinu čtenářů asi hodně nudnými komenty taky dokážu svoje názory podepřít pádnými argumenty, nebo snad nikoli? Ale nechci tu tohle rozebírat, to opravdu ne.

Anja: Mě Fandy bylo taky líto, na druhou stranu ale moc extra nezatančil a znovu jsem se utvrdil v tom, že jednoznačně nejlepším tanečníkem talentových show u nás je Jakub Ressler. Jinak jsem osobně taky odhadoval, že do finále nakonec jako bonus pustí oba kluky ;D Patrik Žiga, hm, jemu je 14? Nějak jsem to nesledoval ale měl jsem dojem, že mu je taky tak 11, 12. Poslední věc – Richard Nedvěd mě včera pobavil, na castingu ale ne a celkově asi jeho megafanouškem nikdy nebudu. Ale asi to je tím, že jsem muž. Mimochodem říká se, že moc hezký =D

Přidat komentář