Panáček v reality show

ČSMT 2. semifinále: koho ovlivní celotýdenní SMS hlasování tentokrát?

12. Říjen 2010 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

Tak jsem pro čtenáře Panáčka v reality show dohledal vystoupení soutěžících, které shlédnete v 2. semifinále Česko Slovensko má talent a musím říci, že zvláště u dvou mně to dalo opravdu zabrat. Budou soutěžící Beethoven DC Exe a Dominika Kormaňak postiženi celotýdenním SMS hlasováním, jako v 1. semifinále Pyrothea?

Z jejich vystoupení zná divák opravdu jen pár sekund. Mimochodem, jak TK potvrdil, celotýdenní hlasování není součástí licence a zdá se tedy, že máme co do činění s česko slovenskou specialitkou. Nebo se pletu, že Brejk Dence Bradrz získali tolik SMS hlasů jen díky svému povedenému prvnímu číslu z divadla, což jim stačilo na 3. místo v 1. semifinále a nebýt poroty, tak postup do finále?

Jak hlasovat v ČSMT

Systém hlasování je jednoduchý. Každý ze semifinalistů má pro telefonické hlasování přiřazený svůj kód. Stačí tedy poslat kód podporovaného talentu na telefonní číslo 906 02 13! Kódy jednotlivých semifinalistů jsme vždy uvedli u jejich jména před videem s jejich výkonem.

Na konci článku, zcela pod videii vás čeká malá anketa. Děkujeme za váš hlas.




Radek Bakalář 9981

Beethoven DC Exe 9982

Pouze prvních 20 sekund.

Chi Chi Tornado 9983

Dominika Kormaňak 9984

Dominika vystupuje až od 2:56 v rámci tohoto sestřihu postupujících.

Metal Kidz 9985

Out Of Bounds 9986

Lenka Piešová 9987

Marián Zázrivý 9988

Komu pošlete svůj hlas v 2. semifinále Česko Slovensko má talent?





SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 17
1
koc
Reagovat

na 100% bude nedostatek prezentace ovlivnovat pořadí .. pokud se tedy fanoušci nepoučili z minulého hlasovaní .. i když skalní fanoušci budou posílat hlasy bez čekání na vystoupení svého favorita :(

2
Pavleek
Reagovat

Upřímně-mě je už TM i ČSMT po nedělních přenosech u prdele. Obojí je amatérké a i když se to tak nezdálo, tak do úrovně TM se hrne i ČSMT. GAME OVER.

3
Anet
Reagovat

.teda v prvni rade ocenuju SUnicko tebe, jakou sis s tim dal praci. a souhlasim, ze slecnu od tyce a decka z beethoven skupiny si z castingovych kol skoro nevybavuju, zatimco ostatni znacne.
uvidime vykony v nedeli, ale tahle skupinka uz se mi libi o neco vic nez ta prvni.. tesim se vase rozbory vsceh ucinkujicch po jejich vystoupeni :-) a taky se tesim na to, jeslti pan bakalar potvrdi tvrzeni nekterych o smule prvnich vystupujich. ja osobne mu z tohodle vyberu nejvic fandim a pokud nekomu poslu hlas – tak jemu. ale AZ potom, co predvede (ikdyz si nemyslim, ze by se mu melo stat to, co Sekacovi:-D, ani se mi enchce ho s nim srovnavat)

4
Verry
Reagovat

Tady se můžete podívat na celou sestavu MJ Memory taneční skupiny Beethoven DC, kterou také předvedli v divadle: http://www.youtube.com/user/kve70#p/u/17/Ns_0UmGREgU
Nechápu, proč je v televizi tak málo prezentovali, když v divadle měli standing ovation i od celé poroty!!

Reagovat

Koci, to je článek úplně o ničem :) Nepřináší nic nového, vše už bylo řečeno zde na Panáčkovi :))

7
koc
Reagovat

7 – to bylo brané jako zábavné čtení .. osobně sem doufal, než sem to otevřel, v nějaké definitivní stanovisko autora k hlasování, jak je uvedeno v titulku .. bohužel sem ho nenašel a tak sem ho dal sem .. třeba ho najdete vy ;-)

Reagovat

koc, ten odkaz totiž klame tím, že v URL není vidět ten otazník, co je tam na konci. Takže velká očekávání a ono pak houby s octem.

9
viki
Reagovat

možná to už někde někdo řikal, ale není náhodou ten beatboxer z Makomako Ondra Havlík z pořadu na ČT1 Za školu? teď na to synek hledí a přijde mi, že je mu podobnej…jestli to dávno víte, tak pardon, to jen jak na to teď koukám a i podle hlasu…

10
koc
Reagovat

jj

11
DJ Vlado
Reagovat

Dýdžejovo předstartovní pořadí druhé desítky:

1.Radek Bakalář – Nejsem z něj nijak extra na větvi, ale z této desítky je pro mě jasně nejlepší. Navíc si myslím, že kouzelník by byl ve finále oživením, tak snad neselže jako Sekáč.

2.Out Of Bounds – Tancujou bezesporu výborně a v (ne)konkurenci druhé desítky bych jim přál postup. Přesto mi však zbylé dvě party, které s nimi postoupily – The Pastels a Mighty Shake – připadaly přece jen osobitější. OOB jsou pro mě spíš výrazní vizuálně, i když právě ten exotický vzhled jim může u diváků pomoct.

3.Beethoven DC – Díky Verry za ten odkaz, aspoň je můžu zařadit. No děcka jsou to určitě šikovný. Zatím mě sice úplně neohromili, ale co není může být. Ta nulová předchozí prezentace však hraje dost proti nim. A navíc mám obavu, že je jako nejpočetnější soubor zase dají na začátek.

4.Metal Kidz – Průměrná rodinná kapela, nic víc nic míň. Ale v zásadě mi nijak zvlášť nevadí.

5.Marián Zázrivý – Tak za tak nízké umístění „velkého favorita“ budu nejspíš ukamenován, ale když já se na něj opravdu vůbec nechytám. Jako uznávám, že je dobrý, ale podobných pěvců jsou imho plná operní divadla. Patrícia z TM je mnohem zajímavější a ojedinělejší. Navíc mi vadí to neustálé protěžování jeho osoby a především pak neustálé opakování jeho „těžkého osudu“. Vsadím se o cokoliv, že ho zařadí jako „zlatý hřeb večera“ a on všechny dojme včetně sebe (tím, jak pořád brečí, ve mě dokonce vzbuzuje deprese). Až tak moc mi sice ve finále vadit nebude, ale jako celkového vítěze bych radši viděl někoho jiného.

6.Lenka Piešová – Veskrze průměrná a nezajímavá zpěvačka. Podle mě tam nemá co dělat a jen zabírá místo jiným.

7.ChiChi Tornádo – WTF? (ale už radši mlčím, nebo budu zase obviněn z homofobie:-)

nezařaditelná: Dominika Kormaňak – z té krátké ukázky vím akorát to, že je to žena od tyče, ale jinak jsem si nestačil na ni udělat názor.

A jaké pořadí máte vy?

12
koc
Reagovat

11 – já bych Zázrivého nejradeji videl v hledišti .. ta by si mohl poplakat co by chtěl a neobtězoval by moji malickost na obrazovce

13
Honzad
Reagovat

Tak já si teda se svým názorem začínám připadat úplně hloupě, silně ovlivněn TV stylem prezentace, silně ovlivněn emocemi a vším možným, pravděpodobně, ale pro mě bylo vystoupení M. Zázrivého ze všeho z castingů naprosto nejsilnější, nejpůsobivější, kdy jsem měl opravdu onen pocit šoku, mrazení, úsměvu a pocitu nutného potlesku a mohu bez problémů říct, že na mě zapůsobil nejvíc. Asi jsem divný, opeře nerozumím, ale čistě a jednoduše to pro mě byla ta pravá PECKA. Neříkám, že musí vyhrát, ale ve finále se objevit prostě musí a asi i objeví… jsem očividně OUT of society :D

14
Bacon
Reagovat

Zázrivý je dle mě uměle vyprodukovaná obdoba Susan Boyle na českých obrazovkách.

15
kapi
Reagovat

Honzad – presne souhlasim. Videla jsem ho nazivo v tom castingu v Brne a dostalo me to- opravdu nejsilnejsi zazitek ze vsech castingovych vystoupeni co jsem za ty dva dny videla. Blo to neco co mi vzdycky vytanulo jako prvni vec a vystoupeni.
A to mu nechci nejak nadrzovat! Nemam k tomu vubec zadny duvod. Ale proste si myslim, ze si ten „humbu“ kolem trochu zaslouzi. Nebylo to dokonale, ale opravdu jedno z nejzapamatovatelnejsich.
Potlesk ve stoje byl proste automaticky na zaklade ohromeni… Jsem zvedava jak to dopadne :) zadne hlasy nikomu neposilam, ani Zazrivemu.

16
°_m-M-m_°
Reagovat

Tentokrát skoro stoprocentně souhlasím s dýdžejem. Snad jenom u té Lenky bych nějaký potenciál viděl – ale bude hrozně moc záležet na výběru písně (zaplaťpánbůh, že si odbyla tu srágoru už na castingu, tak ji snad už nebude opakovat), a hlavně už by neměla zpívat česky. :-)

A ChiChi bych taky neviděl tak radikálně – ale je to číslo tak na jedno pobavení, co dál s tím… Trochu je mi ho (jí?) i líto, je to tak trochu oběť. Sice zabírá místo jiným, potenciálně zajímavějším, ale takových, a i mnohem horších případů, je tam mnohem víc, kvůli porotě, která to masivně podělala v Třesku. Ostatně i místo Beethovenů bych tam radši viděl ty taneční skupiny, kterých se předminule zbavili.

17
Gusta
Reagovat

Moje předstartovní pořadí:

1. Radek Bakalář
2. Marián Zázrivý
3. Out Of Bounds
4. Beethoven DC
5. Dominika Kormaňak
6. Metal Kidz
7. ChiChi Tornádo
8. Lenka Piešová

Přidat komentář