Panáček v reality show

StarDance 2015: Když se tančí waltz a jive. 3. taneční večer (rekap)

2. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: StarDance

SD7-3uvod
Sedmá řada StarDance pokračuje třetím večerem. Soutěžící páry nám tentokrát předvedou, jak se při waltzu vznáší po parketu a další snad zaválejí jive jive, až se svalim. Komu se to nepovede pude, ale jestli domů nebo do dalšího kola, to se teprv ukáže. Jeden z párů soutěž ale zcela jistě opustí a já mám k tomu předem radu: Vášně patří na parket anebo do postele, nikoliv na internet. Párům držím palce, ať se vede a vidíme velké pokroky.

Vzhledem k tomu, že jsem pro Vás v týdnu připravila článek s videi pro srovnání jak se tančí v Británii, tak mi vzpomínání na páry, které soutěž v téhle fázi opustily v minulosti, zbylo na dnešek. V třetích večerech se dřív tančilo tango a jive a loučili se Jan Čenský a Tereza Bufková (5.-6. v pořadí podle poroty), Lenka Filipová a Michael Petr (7.), Iva Frühlingová a Michal Kostovčík (7.), Alexander Hemala a Jitka Šorfová (6.), Petr Bende a Lucia Krnčanová (6.), Pavel Řezníček a Lucie Hunčárová (4.-5.)

Jak vidno, nejhůř tančící pár vypadl v minulých ročnících jen dvakrát. Všem párům bylo však společné, že diváctvo masověji nezaujaly nejen po taneční stránce a prohrály tudíž především na sympatie.
Je možné si z toho vzít ponaučení i pro letošek. Pokud vám nějaké to dřevo vadí anebo vás nebaví, využijte vysílání jeho tance k posílání sms všem ostatním. Já si na to vzala půjčku ;-)

P.S. Pokud Vám u minulých článků chybí obrázky, tak nám také – omlouváme se, na nápravě závady se pracuje

Foto: archiv okkvp ze zdrojů čt.

Rekapitulace

Dnešní večer s tanci byl průlomovým. Poprvé se tančilo na české, respektive česky zpívané písničky. Poprvé Tydýt zůstal v šatně a Doktorka Kateřina poprvé nebyla převlečena za skříň, ale taky poprvé zněl Moondance orchestra Milana Kumžáka s jeho sólisty skoro tak jako kdysi Pajky Pajk v Superstar.

Poprvé mě taky večer StarDance dost dlouho nijak extra nebavil. Přitom se zdálo, že je vše jako obvykle – Marek Eben byl příjemný, Tereze to dost slušelo (bez složené mašle by slušelo víc), tanečníci se snažili, ale nějak to v celku nebylo ono. K tomu se ale dostanu až na závěr.

waltz

SD 4 Rostislav Osička + Romana Motlová


Čestný taneční výkop večera připadl tentokrát na Rosťu s Romanou a jejich waltz. Romana s Rosťou srdnatě přiznali, že přes veškerou snahu a usilovnost je taneční výcvik v Rosťově případu běh na dlouhatánskou trať a předvedený výkon tyhle slova opět potvrdil. O jedno breberčí poposednutí se Rosťa sice zlepšil, ale titul Největší taneční pařez všech dob mu náleží plným právem. V tanci trefil jakž takž správně do rytmu maximálně 3 kroky celkem, naštěstí zněla pěkná píseň a Romana se kolem svého pařízku hezky vznášela a tak to sice na pohled dřelo, ale z očí netekla krev, tak jako minule.
Porota ocenila alespoň snahu.
Hodnocení poroty: R-3 D-3 B-3 CH-3 = 12

SD 10 Radek Banga + Tereza Bufková


Jako třetí se na parketu představili Radek s Terezou. Jejich waltz na písničku „Ne, maestro“ (Il maestro di Violino), kterou známe v podání Jiřího Korna, byl půvabný, i když choreograficky nijak objevný. Radek v tanci zúročil poctivý nácvik práce nártů a podle mého byl tentokrát i o dost víc ukázněný.
Porota pochválila Radkovu techniku, doporučila ještě víc zklidnění horní části těla a pozor na držení.
Hodnocení poroty: R-9 D-7 B-8 CH-8 = 32

SD 8 Leona Machálková + Michal Necpál


Leona se na waltz konečně dočkala líčení, které jí na kameře prospívá a v stříbřitých šatech jí to moc slušelo. Michal postavil choreografii na šanson „Lásko prokletá“ a bylo to hezké. Leona tančí skutečně výborně, akorát s výrazem je to už horší, pořád jsou to ty stejné grimasy z Drákuly. Mé ucho si tedy zas trošku vytrpělo, protože přes všechnu snahu Naďi Weperové, mi moc nesedla taneční úprava, která z písně setřela velkou dávku dramatičnosti a romanticky ji zploštila.
Porota samozřejmě hýřila superlativy a Tatina Drexler označila Leonin waltz po technické stránce za vůbec nejlepší v této řadě.
Hodnocení poroty: R-9 D-8 B-9 CH-8 = 34

SD 2 Kateřina Cajthamlová + Petr Čadek


Už jsem ani nevěřila. Sláááva, Kateřina konečně nebyla za skříň, ale za ženskou a dokonce za ženskou pohlednou a šmrncovní. Kostýmní výtvarnice konečně trefila vybrat barvu a střih, který na těle zdůraznil a skryl to co měl a ne přesně obráceně jako minule. Doktorka nám dnes rozkvetla úsměvem už na nástupním potítku a dojmu z výkonu pomohl i úsměv při tanci na její oblíbenou a nyní i skvěle předvedenou písničku. Společně s Petrem Čadkem vystřihli milý romantický waltz a porota je ocenila za elegantní pohyb, dobrý rytmus, za viditelný pokrok v technice i v měkkosti pohybu.
Hodnocení poroty: R-7 D-6 B-8 CH-7 = 28

SD 6 Lukáš Pavlásek + Lucie Hunčárová


Dnes konečně vystoupil místo Tydýta Lukáš Pavlásek a s Luckou Hunčárovou na úplný závěr soutěžní části večera předvedli waltz. Co k tomu říct, davy nenávistníků překvapením zamáčkly slzu dojetí nad náhlou srdnatostí a snahou a nejméně na dvě kola to má hoch v suchu. Nemůžu se zbavit dojmu, že s tím přesně takhle dopředu počítal.
Hodnocení poroty: R-5 D-4 B-6 CH-5 = 20

jive

SD 7 Marie Doležalová + Marek Zelinka


Když páry na začátku nastoupily k úvodnímu defilé, tak při pohledu na Marušku a Zelindu v zelených fižátkách, jsem si řekla, že paní kostýmní výtvarnice asi nepila jen vodu a nedýchala čistý vzduch. Seplo mi to, až když v podkresu k tréninku zazněla písnička, na kterou budou své jive tančit, neboť mám kdesi v hlavě uloženo, že jsem to Jirku Schelingera viděla jednou zpívat v čemsi, na čem bylo cosi jako náznak fiží, krejzlíku. Jenže ono se to tedy dneska nějak nepovedlo celý. Jahody Mražený jsou sice jednou z ikonických schelingerovek, ale zpívaná část sama o sobě, je jedna z nejstrašnějších odrhovaček. Možná kdyby drnčel a chrčivě řval alespoň Alkehol, tak by to ještě šlo, ale hrůzností úpravy Kumžákovci trumfli snad i Maxim Turbulence. Tentokrát mě za srdce nechytla ani choreografie a spolu s chabým a pomale působícím Maruščiným jivem to bylo pro mě zklamání.
Porota sice ocenila choreografii, ale rádi by už viděli víc a lepší techniku
Hodnocení poroty: R-7 D-6 B-8 CH-5 = 26

SD 1 Marek Taclík + Martina Marková


Marek s Martinou jsou pro mnohé diváky letos velkým tahákem. Divačky jihnou při pohledu na Marka a diváci muži se zas mlsně olizují kdykoliv zahlédnou Martinu. Problém je, že to asi špatně nese kostymérka a tak Martinu jedním fikem zkrátila na tlustý pucek s břichem a krátkýma nohama. Pánové asi nespustili zrak z nadupaného dekoltu, já z těch opticky přidaných nejméně deseti kil jinde na těle a díky tomu se mi tenhle jive vlastně nelíbil. Martina se na můj vkus do pubertálního puchejře vcítila až přiliš a volila na tanečnici nečekaně hrubě působící pohyby. Marka jsem si musela pořádně prohlédnout až z opakovačky a toho naopak dost oceňuju, protože se rozkmital mnohem víc, než jsem čekala. Plusem choreografie bylo, že pár vypadal vyrovnaně –neohrabaně. Stejně neohrabaně mi zněl i hudební doprovod.
Radek Balaš je nazval hrajícími štěňaty, Zdeněk Chlopčík ocenil energii, ale trochu výtek měl k technice a nižšímu technickému obsahu tance.
Hodnocení poroty: R-7 D-6 B-7 CH-7 = 27

SD 9 Leoš Mareš + Katarina Štumpfová


Jive na Jandovu „Jedeme dál“ vyšperkovala především Katarina. Její ohoz se mimořádně vyvedl a tančila jako vždy skvěle. Leoše oblékli trošku teplobratrsky a protože mi přišlo, že jive poněkud dupkal a ke konci mu viditelně ubývala síla i dech, tak jsem opět měla dojem lehce nenaplněného očekávání. Je to asi daň za překvapení prvního večera, ale i jeho pracovního vytížení. Nicméně ta překračovaná v závěru byla působivá a zápal odzbrojující. Krevnatost mi víc chyběla v hudebním doprovodu než u Leoše.
Porota byla nadšená z Leošova nasazení i citu pro rytmus a Zdeněk Chlopčík ocenil i solidní zvládnutí obtížností nacpané choreografie.
Hodnocení poroty: R-9 D-8 B-8 CH-8 = 33

SD 5 Jitka Schneiderová + Marek Dědík


Jitku má kostymérka zřejmě ráda a tak jí to zase slušelo. Jive na „krátký ptáky“ se kvůli rychlosti obávala, ale zvládla to se ctí. Kulečníkový stůl byl sice asi trochu zbytečný, ale tanec předvedli živý, radostný a choreograficky povedený. U mě naprosto jasně nejlepší tanec večera. Jak osobně nemusím Ledeckého, tak jsem dnes poprvé ocenila, že slyším jiný hlas a písničku pro tuto příležitost vzala na milost.
Porotě se Jitka s Markem také moc líbili, Paní Drexler ocenila jak choreografii, tak techniku, ještě větší uvolněnost prý časem sama přijde.
Hodnocení poroty: R-10 D-9 B-10 CH-10 = 39
Tabulka pořadí:

Po soutěžní části jsme se zase vrátili k minulému ročníku a pak už začala vyřazovačka. Tentokrát se mi to už nezdálo tak strašidelně dlouhé a podle obličejů to lépe snášeli i soutěžící. Strach měla po nedobrém hodnocení Maruška se Zelindou, ale kosa padla na jiný pár. Podle očekávání. Vypadl nejslabší článek řetězu –Rostislav Osička a Romana Motlová .

Rosťa jako osoba působil kolo od kola sympatičtěji, prima se zdála i partnerka. Určitě se oba hodně snažili, ale Rosťovi prostě nebylo dáno. Ve svém věku už bez tance přežije snadno a jako maskot se bude v publiku vyjímat lépe než na parketu.

První České kolo mě nenadchlo

Když se poprvé začalo mluvit o tom, že by ve StarDance mohly zaznít i písničky českých autorů nebo interpretů, tak jsem se divila, proč vlastně ještě nezněly. No dneska už to asi vím. V prezentaci cizozemské pop hudební produkce jsou Kumžákovci výrazně zběhlejší a lepší. Z české produkce nemají asi tolik natrénováno a na lecos z toho, co se dnes hrálo, nemají potřebné koule hlasy ani aranžmá. Lecos se povedlo, třeba zrovna hned úvodní „Už z hor zní zvon“ Dasha zvládla skutečně skvěle. Jenže pak přišel kiks Jahod Mražených, a i když další písničky už byly zase podstatně povedenější, tak to celkově nebylo ono. Povedené byly vlastně jen frekventované písně nepůvodní, kromě už zmíněné úvodní (amazing grace), ještě „To mám tak ráda“ (je suis malade) a závěrečná McCartneyovka „Málo mě znáš“ (mull of Kintyre) + Ledeckého Na ptáky jsme krátký, která oproti originálu ale asi ani zkazit nejde.

Celkově se to pak slilo v dojem „pan ředitel si přál český večer,…“. Takže za mě příště buď promyšlenější výběr i směrem k možnostem hudebníků, anebo se na český večer vykašlat a nechat české písničky do programu vstupovat jednotlivě a organicky.

Příště nás čeká čača a quickstep v muzikálovém kole.

Foto: snímky z osobního videozáznamu čt

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 74
1
JanaH
Reagovat

Nijak zvlášť… já umím i číst, heč! :-))
Jen doufám, že se pracuje i na tom, aby člověk nemusel být Rosťou, aby se sem proboxoval, TO je opruz.

Jinak dneska moje dva nejoblíbenější tanečky!

2
okkvp
Reagovat

@JanaH: kromě toho, že máme závadu s obrázky, jsme se též nějak velmi zalíbili nějakému pilnému spamrobotu

3
JanaH
Reagovat

@okkvp: ďas aby ho spral!

4
Poštovní holub
Reagovat

Taky jsem se nemohla k Panáčkovi protlačit, uf, podařilo se. Večer to asi bude ještě horší, ale nevadí, i zítra je den.:)
Už jsem se smířila s faktem, že nám to letos vyhraje Pavlásek, takže vášně mě naprosto opustily a zůstala vykulená rezignace. Vlastně, ještě trochu bojovnosti jsem vyštrachala, a zcela proti svým zásadám, pošlu i nějakou tu SMS.:) Mám strach o „Tácka“, protože na krále jive ho netipuji. Tak prosím i touto cestou všechny jeho příznivce o spolupráci. Tácka si vzít nedáme!

5
pirueta
Reagovat

Nesouhlasím, vášně na parket patří. Dnešní večer bude zajímací, waltz i jive, ale kdo jak překvapí si netroufnu tipovat.

6
pirueta
Reagovat

Jo, a taky mě sem panáček pustil až teď. :((

7
okkvp
Reagovat

@pirueta: však píšu, že patří na parket anebo do postele

8
Poštovní holub
Reagovat

@pirueta: Já pevně doufám, že mě překvapí hlasující diváci. A to příjemně. :)

9
Jana
Reagovat

@Poštovní holub: já věřím v alespoň částečnou soudnost lidí, že Pavlásek nevyhraje… ono je to fakt přestane bavit, když to bude pořád stejné…
Jinak dneska to bude nápor na panáčka, Superstar a Stardance…

10
Ananas
Reagovat

@Poštovní holub:
Zaleť k němu s nějakým hlasem i ode mne, prosím. Mám to trochu z ruky.

11
Ananas
Reagovat

Nevím, jaký zázrak se udál, ale konečně se nemusím ke každému příspěvku extra přihlašovat, jupí!

12
Poštovní holub
Reagovat

@Ananas: Utrousím tedy pírko i za tebe! A když tak o tom přemýšlím, klidně se trochu oškubu, Tácek za to stojí.:)

13
okkvp
Reagovat

Mě by překvapil Tydýt, kdyby v dnešním kole zahodil všecku svou stylizaci blba a střihl si tentokrát pro změnu roli Jay McGuiness.

14
Anta
Reagovat

Taky jsem se sem dostala :-) a těším se na jive,…

15
Anta
Reagovat

Uf, taky jsem se sem dostala :-) a těším se na jive,…

16
Anta
Reagovat

Co to bylo za kreaci jak na Marušku skočil ? :-)

17
Slavěna
Reagovat

Musím souhlasit s jedním dřívějším komentářem, a to že je Leona Machálková opravdu velmi afektovaná.

18
Slavěna
Reagovat

@Anta: No, taky dostali málo bodů. Jinak dnešní muzika mě moc baví…

19
Anta
Reagovat

Bangovi se trefili účesem, chvílemi byl opticky opravdu větší a jejich výběr hudby se mi moc líbil.

20
Anta
Reagovat

Marka Taclíka mám ráda, ale jak naznačil Chlopčík, byla to hlavně taneční scénka, jive moc ne.

21
Theresa feat Vladko
Reagovat

Banga je muj fanousek :-)

22
Mara
Reagovat

Marek Zelinka a Martina Marková… Moji favoriti zase zabodovali… Oni dva by mohli udělat svuj vlastní pořad… Na ně bych se mohl dívat celý den! Jestli vypadnou teď v přímém přenosu tak sním tkaničky od bot!

23
Theresa feat Vladko
Reagovat

Leos taky dobry 👍

24
tissuep
Reagovat

Leoš moc pěkný,pak samo Taclík i když méně tancoval,dále Banga dobrý….

25
Anta
Reagovat

Jitka začíná být můj fanoušek :-)

26
Theresa feat Vladko
Reagovat

Ten Pavlasek zase :-D

27
Anta
Reagovat

Pavlásek tančil ! :-) i když začal až v třetím kole

28
Theresa feat Vladko
Reagovat

Cekam ve finale Jitku a Leosa.

29
Katy
Reagovat

tak pro mě favoriti Jitka a Leoš..oba perfekt a budou ještě lepší :)

30
Theresa feat Vladko
Reagovat

Snad jim to neprekazi Leona :-D

31
tissuep
Reagovat

@Theresa feat Vladko: to bych také brala a Taclíka na třetím místě

32
Khajka
Reagovat

Jestli se nepletu, zmínili, že finále bude ve třech ;-)

33
Katy
Reagovat

teda ta Žilková se tam celou dobou tráví jak kyselej citron..otrávená jak svítiplyn..proč tam teda lezla? ježíš..ta ženská mi je fakt tak nesympatická…

34
Katy
Reagovat

tak dobrý, oba moji jsou v klidu v dalším kole..paráda :)

35
Theresa feat Vladko
Reagovat

@tissuep:

Tak,tak…

36
Theresa feat Vladko
Reagovat

@Khajka:

Tak Tácek s nima :-)

37
Slavěna
Reagovat

@Katy: Měla děsně upravený vlasy…. Bych jí takhle nikam nepustila…😀

38
Přemek
Reagovat

Asi takto:
Pane Ebene, jak můžete říct, že máte problém s tím, koho Vám připomíná pan Lukáš Pavlásek? Obdivuji Váš ostrovtip, ale tady si dovolím Vám trochu pomoci. Vždyť je to celý strýček Fester z Adams family (možná trochu křížený s tučňákem z Batmana). Každopádně dnes potvrdil, že umí tančit a možná, když mu dají diváci dost času, tak se to bude umět stejně jako Fester a ostatní členové Adamsových.
Nesouhlasím dnes s hodnocením paní Taťány ohledně jeho výkonu.
Hezký večer

39
irena
Reagovat

Obávám se, že po dnešním večeru už nikdy nebudu moci vnímat Erbenovu Polednici jako tragickou baladu…..

40
Jana
Reagovat

Pavlásek je jasný Sobota :-)
Jinak zase hezký večer, i když je mi Rosťa velmi sympatický, říkala jsem si, že by měl vypadnout, protože mu to opravdu nešlo a trpěla jsem také… Ale přišlo mi, že i Leoš byl párkrát mimo hudbu (a široká kolena, ale což) – ale jeho partnerku fakt nějak nemusím – a přijde mi, že jako jediná je na tréninku namalovaná, nebo ne? minimálně jediná takhle výrazně.
Marek s Maruškou hezké číslo, konečně se Maruška smála, ale trochu mi tam chyběl tanec, brala bych ho tam o něco víc. Leona afektovaná, moc tu diblíkovitost a překvapení nějak nevěřím ani Jitce. Ale tanec to byl moc hezký, o tom žádná :-)
No a Lukáš se snad trochu poučil, ale o tanci se moc mluvit nedalo :-) A moc se mi líbil Radek s Terezou… Taclici dneska slabsi…

41
Jana
Reagovat

@irena: napodobne, to byla hlaska vecera :-) jen jsem si na konci nevsimla, jak Marek Eben zase neco rikal Tereze a vsichni se smali – zase komentoval vystrih?

42
pirueta
Reagovat

To nakyslo od ministra, proč tam chodí, když ji to nudí? Jinak večer super, Táceček moc fajn, Radek B. nádherně plul, :) Leoš, ač měl usnadněnej tanec keckama moc poskakoval s nohama daleko od sebe, Leona pohledná, ale nějak moc studená, Mařa hérečka už třetí večer furt na jedno brdo, ale možná spíš vinou choreografie…. a měla by se naučit stát, vypadala při tom závěrečném hodnocení jako když stojí někde v chlívě, jen jí navlíknout holiny…. A Pavlásek měl památný den, kdy začal tančit :D, co víc mu přát? Jen boxéra mi bylo trochu líto, ale takový je život.
A mmch, celé odpoledne mi panáček padal, vůbec nešlo se sem probojovat.:((

Reagovat

Jsem jediný, komu přišlo, že Pavlásek s tím dnešním společenským účesem byl více k světu? Na rozdíl od toho jeho tradičního.

Jinak nejlepší Jitka a chudák Maruška, ta už měla při závěrečné dvojce řádně na krajíčku.

44
pirueta
Reagovat

Uniklo mi, co se bude tančit příště? Víte někdo?

45
pirueta
Reagovat

@SUNíčko: Byl, a dokonce se ani tak moc nehrbil! :)

46
cedarin
Reagovat

Tak máme za sebou další večer. Rosťa Osička nás opustil, ale je to sympaťák.Je pravda, že má extrémní nenadání na pohyb.
Dneska se mi líbil waltz v podání Radka Bangi. Pro mě jeho zatím nejlepší vystoupení.
Musím přiznat, že i waltz Machálkové byl velmi pěkný. Leona má obrovské štěstí na tanečního partnera, Michal je prostě výborný. Bohužel Michal má smůlu na „celebritu“, protože Machálková je (pro mě) extrémně nesympatická. Ale waltz byl opravdu moc pěkný.
Paní doktorka byla celá rozněžnělá. S ní mám problém v její postavě. Ne to, že má nějaké kilo navíc, ale absence krku u ženy je prostě v tanci průser.
Pavlásek se nám dost posnažil. Je vidět, že pracovali na technice a byť zdvihy na druhou dobu byly dost násilné, tak ale byly. Nicméně nevím, jestli toto nebyl vrchol.
Překvapilo mě poměrně nízké hodnocení Marušky. Byť tam toho tance až tak moc nebylo, jive jen občas probublal na povrch, tak v tom probublání to nebylo vůbec špatné. Maruška má výborné držení těla a skvělou osu.
Tácek je sympaťák jako hrom, ale jive byl slabší, než u jiných. Přesto pořád na třetí večer slušné. Navíc je to fakt sympaťák.
Moji dva favorité Leoš a Jitka výborné vystoupení, Jitka ještě o dost víc než Leoš. Proč mám tyhle dva rád! Oba jsou na tom pohybově velmi dobře, je vidět, že to berou opravdu poctivě, ta snaha je tam velmi znát. Navíc oba dobře pracují s výrazem, což je velké plus zejména v latinských tancích.

47
Theresa feat Vladko
Reagovat

@SUNíčko:

Taky jsem uces ocenila.

48
orchis
Reagovat

Včerejší večer se mi nejvíc líbil waltz Leony a Radka. Také kvůli nádherné hudbě. Jive Jitky a Leoše byl taky výborný. Jitka se mi ale zdála v těch ukázkách z tréninku lepší než pak na parketu :-) Leoš je fakt dříč a perfekcionista. U Marušky (ač je to můj největší oblíbenec, z těch co tam jsou) jsem nějak nezaznamenala od předchozích kol nějaký výrazný posun. A to mě moc mrzí. Nevím, jestli je to tím, že tomu nedává tolik nebo jestli má nějaké limity … Marek už trému z tance zvládá líp a je to znát. Ale u obou dvou (Marka i Marušky) jsem litovala, že tam tance bylo méně než hraní. I když mi Lukáš nevadí tolik, co ostatním zde, ocenila jsem, že se posnažil a „tančil“. Příště by ho ale mělo čekat vypadnutí, aby to bylo trošku spravedlivé.
Podle tance to vypadá, že v poslední trojici by mohli být Jitka, Leoš a Leona, ale moje přání je, aby se Maruška s Markem zlepšili, zabojovali, a po předvedení fantastických výkonu je diváci (včetně mě) posunuli do finále místo Leony. Ani Řádek by mně ve finále nevadil.

49
orchis
Reagovat

Samozřejmě Radek, ne Řádek :-)

50
okkvp
Reagovat

dala bych sem rekap, ale díky té havárii původní galerie a náporu čuprsupr nemám šanci. Tak vydržte, zatim to tedy vidim tak na půlnoc

51
okkvp
Reagovat

@okkvp: zadařilo se dostat sem text a dokonce i foto.

52
zuza
Reagovat

@cedarin:
s doktorkou mám problém od začátku . její postava je tragédie ,na to se fakt nedá dívat .Zajímalo by mne, kdo z českých tlusťouchů jí dává hlasy . Živí se něčím, co evidentně nefuguje , pravdu chodící
reklama své profese . Není soudná, jinak by tam ani nešla . Jitka výborná, orchestr , Dasha a všichni
zpěváci super, super, super. Není lepší zpěvačky na české scéně než Dasha !!!! KAM SE HRABE Bílá
Lucka . Taclík mne nic neříká , tuctovka .

53
okkvp
Reagovat

@zuza: já už to příště za tebe napíšu rovnou do článku, abyses s tou informovaností totik nesedřela

54
Jana
Reagovat

@okkvp: Díky za něj, ale už by možná bylo vhodné vědět, že Naďa je Wepperová :-)))

55
okkvp
Reagovat

@Jana: dík, pokusím se to co nejdřív opravit – včera jsem byla z toho jak se nám panáček vymkl z kontroly poněkud na nerv

56
Poštovní holub
Reagovat

Taclík! Je tam! Jsem ráda, že pokračuje, i když příští týden ho čeká taky záhul, quickstep není ideální tanec pro sexy chlapa.:) Tak doufám, že všechno to hopsání překryje svým osobním kouzlem. Tím nechci říct, že nemám ráda quickstep, ale udržet horní část těla lehounce plout parketem a přidat k tomu dole ty rychle kmitající nožky, to asi příští sobotu zvládne málokdo. Na to jsem hodně zvědavá.:) Moc se mi líbila Jitka a líbila se mi Maruška. Pěkné, šikovné holky. Leoš do toho dal všechno, dře a výsledky jsou vidět. Já osobně mám nějaký problém s jeho partnerkou, je to taková, já se omlouvám, „pipina“.:) Radek Banga mě pořád hodně baví a na jeho cha-chu se těším. K Leoně, já vím, že zatančila dobře, ale mně se zkrátka nelíbí, kdyby chudák dělala i nemožné. Ale tančila na mou asi nejoblíbenější píseň, tak jsem si to taky užila. I když ji nezpívala paní Hegerová, což je nej. Pak se mi moc líbil Čadek, jako vždy. Paní doktorka je takový přívěsek, který vlastně mnohdy nevnímám. A líbí se mi, jak se její partner snaží, aby ji nijak nezastínil, což musí být to nejtěžší. Pan Osička je sympaťák, myslím, že si to vrchovatě užil a že mu to stačilo. Bylo to spravedlivé, protože on už tančil třetí kolo a Pavlásek se pokusil teprve o první.:) Jo, a ten nový účes byl mnohem lepší, ale viditelně mu přidával na IQ, takže pro jeho běžná vystoupení je zcela nevhodný. Ale pro SD super.:)
Chtěla jsem sem už včera, ale vrátka nepovolila.:) A jdu si přečíst rekap…:)

57
Poštovní holub
Reagovat

Šíšmarjá! Proč můj komentář čeká na schválení? :)

58
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: jo, to kdybychm veděli .. ;-) panáček o víkendu chytl nějakou záhadnou nemoc

59
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: Díky za rekap, v něčem mám stejný názor, zaregistrovala jsem dost uvedených problémů, v něčem se trošku rozcházíme, ale „vo tom to je“.:) Příjemně jsem si večer užila a moc se těším na ten další. Se SD to mám totožné, jako s Taclíkem, už předem všechno odpouštím.:)

60
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: Zavolejte lékaře! :)
Panáček se určitě brzy uzdraví, myslím, že ho sklátila upadající úroveň některých reality show. FHŽ, Farma, určitě i kostymérka SD…:) Kdo to pak má vydržet.:) Nebo ho napadli ti trpajzlíci, co nosí obraz a zvuk mně nepochopitelnými cestičkami. :) Tak ať se brzy uzdraví.

61
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: náš tým doktora House už se činí, probíhá to dost podobně jako v nemocnici u House, jen máme nevýhodu, že to zatím není sestříháno do úhledného a časově přiměřeného formátu jedné epizody tv seriálu.
Ale nakonec jsme stránkami pro nadšence reality show, tak jedna holt jede zrovna live

62
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: jj, kdybychom měli všichni úplně stejný pohled, tak by tu byla nuda

63
orchis
Reagovat

okkvp: dík za rekap a hezkou úvodní fotku!

Tereza má už potřetí na sobě šaty, které jí hodně sluší. Když si člověk vzpomene na některé ty hrozné modely z minulého ročníku, tak je to fajn.

64
okkvp
Reagovat

@orchis: jo, …. neříkám, že nesluší, ale mě ma všech vždycky něci dost iritovalo – první – délka a dojem poněkud k brichu rozpláclého poprsí, druhé – zcela blbá nepadnoucí podprdpa způsobující jen třaslavý a propadlý dekolt, který bylo „třeba“ vyšperkovat tím pro mé oko podivným šperkem, v sobotu – ta mašle, která nerespektovala, že Tereza většinu času drží ruce na břiše anebo v nich drží mikrofon, desky s textem, někdy obojí a tudíž že pak ta mašle vypadá jak kabelka pod ploutví.

P.S. ta fotka se povedla čistě náhodou chytnutím snímku přesně v prolínání dvou obrazů na obrazovce, ručně bych se s tím nebyla mořila ;-)

65
Poštovní holub
Reagovat

@okkvp: Mašle mi taky vadila. Pokud by Tereza jen sošně stála, bylo by to fajn, ale v kombinaci s tím nutným pohybem rukou, v podstatě zavazela. Já jsem byla navíc zcela fascinovaná tím „bobkem“, co měla na hlavě. Tento zvláštní drdůlek nijak nemusím, možná jen na úplně mladinkých holkách, Podle mého názoru, který je zcela subjektivní :), Tereze moc sluší uzel na šíji. A když jsme u těch kostýmů, souhlasím s rekapem, i mně se zdá, že tentokrát má „oblíbená“ kostýmní teroristka nejvíce zmasakrovala Táckovu Martinu. :)

66
Káťa
Reagovat

facebook.com/Leona-Mach%C3%A1lkov%C3%A1-ofici%C3%A1ln%C3%AD-str%C3%A1nky-168711819806999/?fref=ts

67
okkvp
Reagovat

@Poštovní holub: Martina si toho byla vědoma, na focení a nástupy všech párů byla alespoň přezuta do normálních tanečních bot a pár cm +/pár kilo – tím naháněla. S tím opticky vyhřezlým břichem toho ale moc udělat nemohla i když i tam se chvilkami snažila zčásti překrýt rukama.
U té Jitky si myslím, že se ze všech nejvíc umí nejvíc, nejvíc ty případné kiksy vidí hned od začátku. Tedy kromě toho, že je jak niť a přitom dobře tvarovaná, takže velké střihové starosti s ní nejsou.

68
Věra Jodasová
Reagovat

Moje krevní skupina od samého začátku je Jitka. Je božská!!! Je krásná,štíhlá,milá,umí hezky mluvit,mám ji moc ráda jako herečku a obliba se díky tanci zdvojnásobila. Když tančí Jitka-tak tančím s ní. Její nezkrotný rytmus při jivu je i můj rytmus/ i když mi už bude za 14 dni 70 let./

69
Poštovní holub
Reagovat

@Věra Jodasová: Však stárne jen ten, kdo se příliš ztotožnil se svým tělem. :) Kašlat na bolavá kolena a trsat, trsat, trsat.:)
A souhlasím, Jitka je moc pěkná a moc šikovná. Já tedy nejvíc ožívám, když se tam objeví Čadek.:))) Ale ten to určitě letos nevyhraje.

70
pirueta
Reagovat

Asi už to do zítra večer nevydr-! :))
Jinak drobná připomínka k rekapu: váchně na parket určitě patří, samo, že jen do jisté míry. Co by bylo takové passo nebo cha-cha a jiná latina bez (ovládaných) váchní? :D

71
pirueta
Reagovat

@pirueta: Připomínka ani ne tak k rekapu, jako k jeho perexu.

72
okkvp
Reagovat

@pirueta: zatím jsem tu připomínku ale bohužel nepochopila

73
pirueta
Reagovat

@okkvp: A čemu přesně nerozumíte? Ráda beze všeho objasním.

74
Jana
Reagovat

podle mě tam okkvp píše, že váchně na parket ano, ale ne na internet :-)

Přidat komentář