Panáček v reality show

StarDance 2015 : Marek a Tereza se budou opět vlnit a Leoš bude u toho!

22. Srpen 2015 | napsal(a): | reality show: StarDance

StarDance2015uvodPo roční pauze se na naše obrazovky vrátí oblíbený pořad StarDance, proslavený kulturní zábavou a laskavou atmosférou. Letošní, už VII. řada slibuje významné novinky. 10 párů, 10 večerů, nové tváře, nové tance. Na oficiální představení je ještě brzy, ale informace o kompletní sestavě soutěžících je na rozdíl od stránek ČT už i na wiki. Jaké jméno bude letos na vašem fanouškovském triku?

Na tiskové konferenci k podzimnímu programu ČT 1 se o nové řadě StarDance mnoho neřeklo. Jen to, že taneční večery VII. řady uvidíme v tradičním sobotním čase a nejméně o dva týdny dřív, než bylo dříve obvyklé. Tanečních párů je totiž pro letošní ročník deset a série bude mít tudíž o dva díly víc. Máme se prý těšit i na nové tématické večery, na nové soutěžní tance i novinky v společných choreografiích. Lákadlem je potvrzení účasti osvědčených stálic – moderátorská dvojice se nemění.

A kdo bude tančit?

Informace v tisku, že letos soutěží 4 herci, 2 hudebníci, dva moderátoři a po jednom sportovci a DJ ale není tak úplně přesná. Herců je totiž mezi letošními tanečníky celkem 6.
Tak se v náhodném pořadí podívejme, kdo v tréninkových prostorách již trápí svá těla:

Leoš Mareš a Katarina Štumpfová

leos zdroje pro fotokoláž: style.iprima.cz, aktuality.sk

Lukáš Pavlásek a Lucie Hunčárová

pavlasek zdroje pro fotokoláž: lukaspavlasek.cz, ceskatelevize.cz

Kateřina Cajthamlová a Petr Čadek

cajthamlova zdroje pro fotokoláž: i.idnes.cz, kultura.idnes.cz

Leona Machálková a Michal Necpál

leona zdroje pro fotokoláž: musical.cz, divadlodisk.cz

Jitka Schneiderová a Marek Dědík

schneiderova zdroje pro fotokoláž: static.celebritynet.cz, ceskatelevize.cz

Lucie Dvořáková alias DJ Lucca a Michal Kurtiš

DJlucca zdroje pro fotokoláž: poslouchej.net, extra.cz

Rostislav Osička a Renata Motlová

osicka zdroje pro fotokoláž: instinkt.tyden.cz, Taneční pár Martin Macoun a Romana Motlová – fcb

Marek Taclík a Martina Marková

taclík zdroje pro fotokoláž: tyden.cz, martinamarkova.co

Radek Banga a Tereza Bufková

banga zdroje pro fotokoláž: style.iprima.cz, ceskatelevize.cz

Marie Doležalová a Marek Zelinka

maruska zdroje pro fotokoláž : showbiz.cz, tanecniaktuality.cz – Foto: Michal Hančovský

Tak tohle nás letos prý čeká. Spokojenost? Nadšení? Voči jak baterky?

Jednotlivé účastníky a novinky nového ročníku si představíme později, komu jména nic neříkají a chce mít náskok, googluje. Sestava je zcela jistě výživná a svého fanouše má šanci najít široké spektrum diváků. Já už mám vyhlídnuto hned několik koní a doufám, že mi dlouho vydrží, protože s koněm jsem na koni a hned se mi rekapy píší líp.

Jo, budu tu u toho zase po delší době strašit, berte to jako nutné zlo. Terezu Kostkovou taky nevyměnili a kdyby vyměnili, tak by se nám po strefování do ní stýskalo. Tak si přejme aby i na panáčkovi platilo, že Dobří holubi se vracejí.

Zdroj obrázků pro úvodní fotokoláž materiálů z Fotoservis čt –foto Dagmar Vyhlídalová a bombaassets.s3.amazonaws.com

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 26
1
Lucas
Reagovat

Mě nikdy naše verze nebavila, ale poslední dva roky koukám na americkou a ta se mi líbí čím dál víc, mají tam výbornýho moderátora a porotu. Tentokrát se mi líbí složení celebrit, tak tomu možná dám šanci.

2
Prochor
Reagovat

Vážený Makru Ebene – proti Superstar nemá žádná realityshow šanci. To přeci při své inteligenci víte:-)))

3
Michal V.
Reagovat

hmm tak, ze bych po nekolika letech znovu shledl?

4
Katynka
Reagovat

Moc se těším, tentokrát jsou tam moc dobří lidi, co mám ráda, tak budu určitě koukat. Letos je toho opravdu hodně, ale u mě vede Stardance, Masterchef a pak uvidím.

5
Poštovní holub
Reagovat

Těším se a budu se určitě dívat.:)

6
denis howard
Reagovat

Až na toho „blba“ Mareše, je to vcelku dobrá skladba osobností.

7
jana
Reagovat

Je to jeden z nejkrásnějším pořadů, které televize vyprodukovala. Opravdu pohlazení po duší. Mám jen malou připomínku, Terezko, jste krásná žena, ale co nějaké to kilo přibrat. Psali o Jitce Schneiderové, že je hubená, což je mimo jiné pravda, ale vy jste na tom stejně. Děvčata, trochu papejte a ne jen nějaké salátky, taková zabíjačka by nebyla od věci.

8
Iva
Reagovat

@Prochor: To si děláte ale legraci, že?

9
Goril Milan
Reagovat

Soutěž výborná až na moderátora pana Eben a díval jsem se reprízu v pátek 23.10 2015 překvapil mne jak se vyjádřil soutěži pana Gangu slovy o jeseníkách romských občanů myslím že tak vyjadřovat se nemá takoví moderátor jako je pán Eben za přítomnosti pana ředitele Dvořáka. Děkuji za vyjádření.

10
Hanka
Reagovat

@Prochor: Věc názoru, mě připadá Superstar jako uhozený program a ztrátu času.

11
Hana
Reagovat

Vážený Marku a Terezko, ať si píše každý co chce, váš pořad je bezkonkurenční. Je to oddychové a zároveň vzrušující. Každý rok se těším na nové soutěžící a všichni si zaslouží poděkování za tu dřinu, kterou musí podstoupit. Moc všem fandím a samozřejmě vyhraje ten nebo ta nejlepší. Doufám, že tady je to hodnocení poctivé. jinak by to pro mě bylo velké zklamání. Držím palce.

12
Hana
Reagovat

@denis howard: Asi na to moc nekoukáte, možná že byl Mareš blb, ale tady je velice příjemný a tančí jak o život. Je pokorný a slušný. Taky jsem ho nemusela, když dělal blba, ale teď je perfektní, doufám, že mu to zůstane.

13
zuza
Reagovat

@Hanka:
Nádherný pořad, kulturní ,plný krásné hudby, šatů,tance …..jen tak dál !!!!
Jen kulturní barbar toto odsuzuje !

P.S. Všimla jsem si, že zde není demokracie ? Některé příspěvky mažete ? nebo ani neuveřejníte???

14
Alena
Reagovat

Ráda se dívám na tuto soutěž, ale letos mám pocit že je to soutěž v chůzi a ne v tanci. Diváci nehodnotí tanec, ale zábavnou show.

15
Lenka Mazurová
Reagovat

Tak nevím,jestli je tento národ plný blbečků,ale Pavláska bylo dost už po prvním „tanci“,nesnaží se,dělá jen blbečka a ostatní,kteří dřou a záleží jim na TANCI,tak musejí odcházet pro VAŠÍ prapodivnou hloupost a snahu z tohoto krásného a elegantního pořadu udělat zas něco pitomého,jako ostatní tuctové soutěže

16
Jana
Reagovat

Jsem velmi zklamaná po včerejším (5.12.2015) vyřazení Leoše…Vždy na mě působil jako velký frajer,kterému snad patří svět…ale v této pěkné soutěži (je to jediná soutěž která stojí za sledování)bylo vidět,že pořádně maká,jedná s pokorou…začla jsem se na něho dívat jinak…ale abych se lépe vyjádřila…je mi líto každých soutěžících,kteří vypadnou….jde o to,že tvrdě dřou a pak musí odejít…a Lukáš Pavlásek který snad neumí ani jeden taneční krok,dělá jen pořádnou ostudu tak pořád postupuje dál (Lukáš je dobrý komik to ano,ale jako tanečník to je jedna velká katastrofa)Soutěžící,kteří tvrdě makají,snaží se tak vypadávají…to není spravedlivé…si nemůžu pomoct,přece není možné,když od porotců dostává Pavlásek tak málo bodů,že by český národ se snažil SMS-kami ho tam udržet..Řekněte mi někdo,co je na něm tak komického při tanci,vždyť na jeho tanec se nedá ani dívat…Je mi také líto jeho taneční partnerky,že zrovna ho dostala za tanečního partnera…určitě z něho není také nadšená,snaží se choreografii tanci přizpůsobit „originálnímu“Pavláskovi ale nedá se to zachránit…Kolik ještě tanečních párů musí vypadnout,než vypadne Pavlásek?Jestli vůbec vypadne?Nedej Bože aby se on stal vítězem…Zkazil by pohled(hm,už zkazil)na tanec,jako ladné a estetické vyjádření citu a krásy pohybu…No myslím že mi lidičky rozumíte,i když to neumím tak dobře popsat…

17
okkvp
Reagovat

@Jana: Já vám rozumím, ale doma mám zrcadlo. Jako mladá jsem léta vymetala kdejakej vesnickej bál, taneční zábavu i městský ples. … minimálně 15% tamních přítomných pánů tam tančí stejně, ba i hůř než Lukáš Pavlásek. Mnohé k tomu strašidelnému křepčení tahají manželky skoro za límec a pak přeměřují pohledem královny všecky sousedky, prtože ty jejich pařezy se ani zvednout nepodařilo.
Je spravedlivé, že se na to jak vypadají teď mohou podívat. Akorát je smutné, že mnohé z takových teď určitě sepisují ty nejostřejší odsudky na adresu kdekoho, protože je do krve uražen jejich taneční jemnocit.
Je spravedlivé, že páry vypadávají tak, jak to určují pravidla.

a taky je spravedlivé, že váš koment si většina lidí nepřečte, protože ani neumíte najít aktuální článek…. nevadí, hlavně, že je plac, kde se dá brečet

18
zuza
Reagovat

@Hanka:

Tak u Tebe by mne fakt zajímalo, na co koukáš, co Tebe zajímá ….tipuji, že vaření Babici nebo zpěv
Anny K. nebo Dana Bárty …ach jo.
Zase jeden kulturní Barbar …ale dělej jak myslíš ….

19
polka-valčík
Reagovat

Hezký den, tento pořad sleduji od prvního dílu, ale takové poleno jako pan Pavlásek tam nikdy nebyl a věřím, že už nebude! Nikdo mu nebere jeho humor, ale já jsem si myslela, že pořad je “ Když hvězdy tančí“!!!!
Porota by měla mít možnost “ divoké karty“, pak by se asi děly věci.
Přesto se těším na další díl a hlavně na moderátory.

20
okkvp
Reagovat

@polka-valčík: trošku o vašem tvrzení pochybuji, protože v prvních třech dílech jsme se mohli dívat i na pokusy o tanec pana Rosti Osičky. Dovolím si jej srovnat s Lukášem – podle mého jsou na tom velmi podobně, v Lukášův prospěch hovoří to, že je méně ztuhlý věkem. Takže za mne – plně srovnatelných polínek je a bylo víc.
A také i Lukáš Pavlásek zcela jistě na parketu tančí, jen se mu nedaří se pohybově zaškatulkovat do všech předepsaných prvků pro ten který konkrétní tanec

Když už jsme u toho, asi málokdo u televize by se odvážil nazvat taneční figurou ty přemetíky, co na začátku svého tance předváděl Marek Zelinka, kdyby je byl nepředváděl v rámci své povedené choreografie. Lukáš Pavlásek vlastně provozuje totéž, jen častěji ;-)

21
bezik
Reagovat

@okkvp: No to zase prrr, ty přemetíky byly v rytmu, na rozdíl od jakýchkoliv „tanečních“ pokusů Pavláska :D A do tance (obecně) jistě patří, v různých lidových tancích se obdobné prvky vyskytují, o moderním tanci ani nemluvě ;-) Pravda, figury ze sportovního tance to zrovna nejsou, ale na to se tu zase tolik nehraje :D

22
okkvp
Reagovat

@bezik: však jsem psala v rekapu, že ty Lukášovy figury jsou extrémne náročné, protože se právě musí trefit mimo běžnými lidmi vnímaný rytmus ;-) Pavlásek to taky říká :) To je jako když jdeš na koncertní dílo některého z moderních (současných či nedávných) hudebních skladatelů vážné hudby (ne všech) – to člověk zvyklý na Mozarta taky občas nepobírá a o přestávce utíká

23
Ananas
Reagovat

@okkvp:
No, mnozí velcí duchové a průkopníci byli doceněni až in memoriam.

24
okkvp
Reagovat

@Ananas: Přesně. Kdyby se už teď vědělo, že za 60 let bude Lukáš uznán za geniálního tanečníka a všichni se budou snažit tančit jako on, tak půlka dnešních antipavlásků si s ním dělá selfíčka

25
bezik
Reagovat

@okkvp: Jojo, třeba takovej Krzysztof Penderecki, lahůdka. Taky nechápu, proč to doma nikdo kromě mě nechce poslouchat ;-) :D

26
bezik
Reagovat

@okkvp: No jo, safra, možná jsem Lukáše opravdu zatím nepochopil. Tak nakonec Cimrmana jeho současníci také nebyli schopni docenit ! Třeba tu za 50 let budeme mít divadlo Lukáše Pavláska ;-)

Přidat komentář