Panáček v reality show

Onder končí ve StarDance. Kdo ho nahradí?

29. Červenec 2020 | napsal(a): | reality show: StarDance

zelinka_onder
V připravované řadě StarDance 2021 se v roli odborného poradce a choreografa nepředstaví Jan Onder, který soutěž mimo jiné také dvakrát vyhrál. Důvody jsou podivné, zřejmě v tom ale sehrálo roli více faktorů. Jeho náhradník ale řadě diskutujících udělá radost.

Co tedy stojí za odchodem Ondera? Po dohodě se s Českou televizí rozloučil šéf zábavy a dramaturg Jan Potměšil, který měl mimo jiné pod palcem právě StarDance. A protože pánové měli k sobě hodně blízko, nemá už nyní Onder takovou podporu. Údajně si totiž na něj stěžovalo několik tanečníků, on sám si je jistý ale jen Jakubem Vágnerem. Tomu prý vadily vulgarity, kterými měl Onder „obšťastňovat“ jeho taneční partnerku Michaelu Novákovou. „To se ke mně také dostalo. Ale na place se slovo „prdel“ řekne poměrně často. Myslím si, že jsem slušný a elegantní člověk,“ hájí se Onder. Přesto má dojem, že by si měl nasypat trochu popela na hlavu. „Vím o jednom takovém incidentu, drobné výměně názoru, kdy máte na nácvik společné choreografie třicet minut a očekáváte, že ti profíci, které jsem vzal do StarDance, nebudou neustále vyrušovat. Ono když je to osmý díl a máte za sebou patnáct tisíc hodin, musíte zakročit. Když pohár trpělivosti přeteče a někdo není schopný respektovat pokyny nadřízeného, člověk může vybouchnout. To se stalo asi i mně,“ přiznává kajícně Onder s tím, že jinak nikdy na nikoho nebyl hrubý nebo snad agresivní. Dalším důvodem měl být poslední díl minulé série, kdy se Onder v zákulisí opil s kolegy, na ostatní pořvával a při vyhlašování výsledků sotva stál na nohou.

Ale zpátky k tomu náhradníkovi.  Novým šéfem choreografie se stal Marek Zelinka. Sympatického tanečníka a choreografa si diváci oblíbili v roce 2015, kdy ročník ovládl s Marií Doležalovou. Po Petru Odstrčilovi, Petru Čadkovi a Janu Onderovi bude teprve čtvrtým odborným poradcem soutěže.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Bezík
Reagovat

Tak to opravdu potěšilo. Onder mi nikdy nebyl moc sympatický, na rozdíl od Marka.

2
Violete
Reagovat

Marek Zelinka má super nápady, tak to se těším, co bude tanečníkům vymýšlet.

3
Sára
Reagovat

Tahle zpráva mi udělala velkou radost. Onder mi nebyl nikdy moc sympatický a jeho choreografie byly dost jednotvárné. Na Zelinkovi jsem oceňovala hlavně jeho nápaditost a odlišnost. Myslím, že to byla výborná volba a Star dance se díky tomu může jen posunout. Zelinka nevypadá, že by mu sláva stoupla do hlavy, tak jako se to stalo Onderovi. Už se těším na další ročník.

Přidat komentář