Panáček v reality show

StarDance XII: Představujeme taneční páry

30. Červen 2023 | napsal(a): | reality show: StarDance

SD 12 logo

Deset večerů, deset hvězdných tanečních párů. Už 12. řada StarDance se blíží a my si můžeme představit soutěžní páry, které v sobotu 14. října vtrhnou na taneční parket.

Taneční páry

Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková

Vítězka 9. řady a pátá nejlepší z řady poslední bude o nejvyšší příčky usilovat s hercem Markem Adamczykem.
SD12 par7

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch

Manželka předcházející celebrity, snowboardistka Eva Adamczyková, naopak získala soutěžního nováčka, kterým je Jakub Mazůch.
SD12 par6

Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková

Dalším novým profesionálem je Kateřina Bartuněk Hrstková, která vytvoří pár s kajakářem Vavřincem Hradilkem.
SD12 par4

Ivana Chýlková a Jan Tománek

Herečka Ivana Chýlková bude tančit s Janem Tománkem. Ten zatím získal ve StarDance 5., 8. a 6. místo, načež se do StarDance vrátil v roli porotce. Tentokrát ale zkusí opět štěstí jako tanečník.
SD12 par10

Richard Krajčo a Dominika Rošková

Dominika Rošková, opět nová tvář ve světě StarDance, se soutěží protančí po boku zpěváka Richarda Krajča.
SD12 par5

Iva Kubelková a Martin Prágr

Moderátorka Iva Kubelková bude tančit s Martinem Prágrem, pro kterého to je již třetí účast v soutěži. Zatím skončil nejlépe pátý.
SD12 par3

Josef Maršálek a Adriana Mašková

Úřadující vítězka Adriana Mašková se pokusí obhájit taneční trůn s pekařem a hvězdou show Peče celá země Josefem Maršálkem.
SD12 par9

Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti

Zpěvačka Tereza Mašková se pokusí ke svému triumfu z 5. řady pěvecké soutěže SuperStar přidat také vítězství v taneční soutěži. V tom by jí měl pomoci další nováček Daniel Kecskeméti.
SD12 par1

Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Herečka Darija Pavlovičová je mezi celebritami jednoznačně nejmladší, získala ale jednoho z nejúspěšnějších tanečníků. Dominik Vodička zatím neskončil na horším než 4. místě.
SD12 par2

David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná

Poslední z pěti nových profesionálních tváří je Zuzana Dvořáková Šťastná. Jejím partnerem je herec David Prachař.
SD12 par8

V porotě zůstávají Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler a Richard Genzer, moderátory budou Marek Eben a Tereza Kostková.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
DJ Vlado
Reagovat

Díky Lukšovi za tento článek! Na letošní StarDance se opravdu těším, jelikož se mi tam rýsuje srdcovka :-) Asi všichni tušíte, že je to benjamínek Darija Pavlovičová, kterou jsem si oblíbil v Kukačkách, jakkoliv tam měla jen vedlejší roli :-) Ze začátku jsem byl skeptický a říkal jsem si, proč ze všech mých oblíbených hereček museli vybrat tu nejmíň známou a že to bude fandění maximálně na jedno kolo :-( Kartami však zamíchalo párování s profesionály, kde jsem si pro Dariju přál Vodičku (ale tipoval jsem jednoho z těch dvou nováčků), proto jsem rád, že to klaplo a šance mé srdcovky tak výrazně vzrostly :-) Tak snad budu mít větší štěstí než v roce 2018 s mou bohyní :-)

2
DJ Vlado
Reagovat

Ještě se vyjádřím k ostatním soutěžícím a pokusím se odhadnout jejich šance:

Adamczyk – Další hvězda Kukaček má z mužů podle mě vůbec největší šanci na vítězství, jelikož je to sympaťák, který se ženám líbí a mužům nevadí, protože to není typický hezoun, ale spíš belmondovský typ :-) Sice na něj na kukaččím fóru byly i negativní reakce, ale to bylo spíš dáno nepříliš sympatickou postavou, každopádně v kombinaci s Návorkovou má velmi slušně našlápnuto :-)

Adamczyková – Sportovkyně, kterou znám i já, totální sportovní ignorant :-D Bez debat prvoligová celebrita a mezi ženami rozhodně jedna z favoritek, záleží tudíž jen na tom, aby její tanec nebyl příliš „sportovní“ :-)

Hradílek – Pro mě nejméně známá celebrita, ale já jsem holt ten sportovní ignorant :-D Zatím ho řadím mezi outsidery, na tanec mi přijde až moc namakaný, nicméně úplně ho neodepisuju, může i překvapit :-)

Chýlková – Herečka, kterou zná každý, vtipná a elegantní dáma, takže jediné, co by jí mohlo limitovat, je její věk, ale v tom není mezi soutěžícími sama :-) Minimálně první pětku má však podle mě jistou :-)

Krajčo – Zřejmě nejkontroverznější celebrita ve výběru, jedni ho milují, druzí nenávidí, proto ho netipuju na vítěze, jakkoliv tanečně na tom může být hodně dobře, podle mě dopadne jako Mareš v 7. řadě

Kubelková – Další, u které až tak nezáleží na tom, jak bude tančit, protože sympatie převážně ženského publika si jako modelka získá jen těžko, proto ji tipuju na „šokující“ vyřazení v jednom z prvních kol

Maršálek – Dá se předpokládat, že dřevákem bude letos on, jakkoliv na tak dlouhou cestu jako u Pavláska to nevidím, spíš skončí podobně jako Xindl X nebo Godla

Mašková – I u Terezy jsem skeptik, protože nám je sice dobře známá, ale jak je na tom u masového publika, které SS už nesleduje? Nový tanečník je rovněž handicap (exsuperstaristka s novým tanečníkem, copak mi to asi připomíná?), proto tuším překvapivě brzký konec

Prachař – U nejstaršího soutěžícího je věk ještě větší handicap než u Chýlkové, jakkoliv si nemyslím, že dopadne jako jeho „brácha“ z Vyprávěj Trávníček, oproti němuž je sympatičtější, tak nový Dvořák to imho taky nebude (ten byl btw. výrazně mladší), spíš si myslím, že bude tak +- na úrovni Hanuše :-)

3
Prochor
Reagovat

@DJ Vlado: U Terezy jsem zvědavý, jestli jí fanoušci podrží jako kdysi Anetu Langerovou. K jejím tanečním schopnostem jsem trochu skeptický (to jsem byl ale u Anety taky). V poslední řadě Superstar chtěla Tereza po Adamovi Pavlovčinovi, aby jí naučil nějaké kreace:-)) Mimochodem, jestli někdy půjde do StarDance Adam, tak soupeře rozdrtí rozdílem třídy.

4
Prochor
Reagovat

Ještě k doplnění článku:

Datum prvního dílu Stardance v roce 2023 je 14. října 2023, show opět potrvá až do prosince. Vše se tak bude opět vysílat v sobotu večer.
Finálový večer Stardance XII 2023 bude 16. prosince 2023.

zdroj: https://www.betarena.cz/rubriky/sportovni-clanky/stardance-na-ceske-televizi-porota-a-ucastnici-a-kdo-vypadl_2988.html

5
Inbezka
Reagovat

Zdravím a moc děkuji Lukšovi za článek. Konečně se zas mám na co těšit. Já budu fandit Ivě Kubelkové, která se sešla v páru s mně sympatickým tanečníkem. Dál i Tereze Maškové, nemyslím si ale, že bude mít stejné sympatizanty jako Aneta. No a Maršálkovi, třeba překvapí a tanec mu půjde aspoň trochu tak dobře jako pečení:-) z ostatních mi nikdo nevadí a klidně jim budu fandit taky, když nebudou působit namistrovaně. Počkám, jak se kdo projeví. Nejmíň se mi líbí Pavlovičová, ale asi proto, že ji znám jen z Kukaček a že ji má Vlado za svoji srdcovku. A při slově srdcovka se mi otvírá pomyslná kudla v kapse:-) Prostě si vždy představím srdcovku jedlou, no.. nemůžu za to:-)) Nic si z toho Vlado nedělej:-)

6
Prochor
Reagovat

@Inbezka: @Inbezka: Iva Kubelková je asi docela fajn ženská. Vzpomínám, že se mihla v RS Tlouštíci, kde cvičila s jedním tlusťochem a slíbila mu podpis od Jágra když dosáhne svého cíle. S Prágrem tvoří Iva docela pohledný pár (hned jsem si vzpomněl na Míšu Novákovou a Jakuba Vágnera). Tak uvidíme, jak jí půjde tanec.

Přidat komentář