Panáček v reality show

StarDance XI (6.11.): Rumba, tango a paso doble

5. Listopad 2021 | napsal(a): | reality show: StarDance

sd11 7w

Čtvrtý taneční večer bude ve znamení normálnosti. Normální složení tanečních párů, normální večer bez tematického zaměření a normální složení poroty i moderátorů. Jedinou zvláštností budou změny vynucené minulým mimořádným dílem.

Jak to tedy bude vypadat s hlasováním poroty a diváků? Simona Babčáková s Martinem Prágrem a Mirai Navrátil s Lenkou Norou Návorkovou mají smůlu, body od poroty za třetí večer jsou nadobro ztracené. Hlasy od diváků by měly být v pořádku, i když dle pravidel BBC by se nemělo hlasovat pro tanečníky, kteří se večera nezúčastnili.

Jednoduše řečeno oba páry budou dle hodnocení poroty na konci, protože body tanečníků za 3. a 4. večer se sečtou. Záležet tak bude na divácích, v jejich hodnocení mohou být oba klidně na opačné straně tabulky. V konečném součtu při rovnosti pořadí mají přednost diváci.

Že by tak vypadly právě tyto páry není vůbec jisté. O tom, že 4. večer bude nevyzpytatelný, svědčí i to, že si aktuálně není možné vsadit na to, kdo si zatančí naposledy.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
Lukša
Reagovat

Tak pardon, nakonec je hned začátek nenormální :-/

2
Prochor
Reagovat

Tak Babčáková skončila. To jsem nevěděl, že podle pravidel stačí jednou nenastoupit a je konec. Zase se mi líbí jak ČT1 dbá na dodržení formátu, což u jiných soutěží není tak samozřejmé.

3
Lukša
Reagovat

@Prochor: Dvakrát. Jednou se to ještě zvládnout dá, ale je logické, že napodruhé už je to moc a to už by bylo extrémně neregulérní.

4
Prochor
Reagovat

Vodička opět v nejlepší formě. Dneska tři desítky mluví jasnou řečí. Černochová má asi stejnou kliku jako Veronika Khek Kubařová.

5
libena
Reagovat

@Prochor: přesně, vodička je nej. ale musím říct, že bez šikovné partnerky by mu to bylo houby platné, tereza překvapuje také.
dnes parádní večer, skvělí tereza, andrea, honza a tomáš. sorry, ale zdeněk je tam na ostudu.

6
Lukša
Reagovat

@libena: Godlův výkon byl tragický, Tereza dělá maximum, ale tohle se nedalo. Jinak dnes konečně velice kvalitní tance, slabší jen zmíněný Godla, totálně bez výrazu Mirai, ne zrovna perfektní rumba u Kopecké a slabá Marika, která dnes nevypadá ve své kůži.

7
x.mk
Reagovat

Díky za souhrn, ráda si čtu vaše názory..akorát by mě zajímalo, proč mi v mobilu nefungují vaše stránky..mám tam poslední článek finále masterchefa a nejde s tím nic udělat..

8
libena
Reagovat

@Lukša: zdeněk přesně, porota to řekla jasně – všechno co z něj tereza mohla vytřískat, tak vytřískala. víc nemohla dosáhnout. klobouček před ní. příště ji snad čeká vhodnější partner.
ať už to mirai zatančil jak chtěl, tak si nezasloužil vypadnout před zdeňkem, dopadlo to v rámci možností spravedlivě.
v soutěži je zcela evidentně utvořená top 4 a tam to bude hustý. ale ta čtyřka je skvělá.

jo a ještě ke zdeňkovi – koukali jste na další pořad? na atleta roku? aleš háma opět zaperlil, když na začátku přenosu poděkoval tereze kostkové za předání slova a těm kdo neví sdělil, že ve stardance dotančil snědý démon. tak to ho vystihl skvěle :-) aleš je úžasně vtipný moderátor.

9
Jája
Reagovat

@x.mk: zřejmě ti naskakuje v adrese https…. To s musíš vymazat.

10
Lukša
Reagovat

@Jája: Paseku může nadělat taky anonymní režim.

11
x.mk
Reagovat

@Jája: už to jede, super, díky za radu :)

Přidat komentář