Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent vstupenky: 49 Kč na staní / Brno

6. Říjen 2010 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

Žhavá brambora! Chcete se zúčastnit prvního přímého přenosu Česko Slovensko má talent, který proběhne tuto neděli 10. 10 ve 20:00 v Brně? Říkáte, že rádi, ale jsou již vyprodané vstupenky? A co když nejsou? :) Právě přišla zpráva z TV Prima, že produkce chce umožnit co největšímu počtu fanoušků zažít na vlastní kůži atmosféru přímého přenosu a tak se daly do prodeje další vstupenky.

Vstupenky jsou k stání na tribuně a je možné zakoupit je od dnešních 12 hodin v síti Ticketportal. Cena vstupenky na stání je 49 Kč. Tak hurá pro lístky a v neděli do Brna.

P.S.: Pamatujete si, kdy jsme na Panáčkovi v reality show používali obrázek „Žhavé brambory“ velmi často? :))

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
kapi
Reagovat

Nemuzu si porad vybavit u ceho jsem ji tak casto videla. Myslim ze to byla nejaka RS Primy- bud Ano sefe! nebo Jste to co jite! Nebo ze by Vyvoleni nebo neco jineho…? :) Mozna vymena manzelek… :)

2
RAINMAN
Reagovat

VV a BB???

Reagovat

VyVolení, je správně.

4
kapi
Reagovat

Vyvoleni byli nejzhavejsi- to je jasny :)

5
kapi
Reagovat

Vyvoleni byli nezhavejsi- to je jasne :)

6
Honzad
Reagovat

Mám dojem, že i Trosečník pár brambor obdržel, ne? :D

Přidat komentář