Panáček v reality show

Česko Slovenko má talent: casting Ostrava

21. Červen 2010 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

Castingy Česko Slovensko má talent se v České republice pomalu blíží svému konci, tento víkend se odehrál předposlední z nich a to v Ostravě. Tuto neděli nás pak už čeká jen casting ve stověžaté, tedy Praze.
[singlepic id=832 w=420]

V Ostravě se na casting Česko Slovensko má talent sešlo přes 900 zájemců.

V davu čekajících upoutal i „zelený žabí muž“. Nebyl to žádný rytíř Jedi, ale nefalšovaný představitel komiksového antihrdiny Kick-Ass neboli Nářez. Pod zeleným oblekem se skrýval třicetiletý Aaron Kudláček z Ostravy, který se porotě chystal předvést směs prvků kung-fu, karate a několika dalších druhů bojového umění. Má k tomu slušnou patnáctiletou průpravu, civilní profesí je totiž trenér bojových umění a ve své škole učí kung-fu a další bojová umění malé děti.

Na žádném castingu Česko Slovensko má talent nechyběly zvířecí hvězdy a ani v Ostravě. Tentokrát byli na scéně králíci. Manželé Jindřich Šíp a Lada Šípová Krejčová z Chotěboře přijeli se čtyřmi ušáky, s nimiž předváděli drezuru neboli Králičí hop. Paní Lada se dlouhá léta věnuje práci se psy a její manžel chová králíky, s nimiž jezdí i po výstavách. „Jednou mě napadlo, že bych mohla zkusit, jestli se podobně jako pes dá vycvičit i králík, jestli je vůbec schopný reagovat na nějaké povely. A opravdu dá,“ smála se paní Lada a po důkladné přípravě svých šampionů to také dokázala.

[singlepic id=829 w=420]

Naprostý údiv vzbudily kousky ostravského týmu Seven Moves, který tvořili Kamila Žinčáková Kopecká, Katka Chovančíková a Radek Valdr. Na svých skákacích botách létali do několikametrové výšky, proto se porotě předvedli ne v castingové místnosti, ale v předsálí, kde byl strop o něco vyšší a kde měli ke svým přeskokům, roznožkám a dalším gymnastickým prvkům přece jen víc místa.

[singlepic id=831 w=420]

Dech se přihlížejícím tajil i při exhibici osmatřicetiletého Rosti Šerfese a jeho asistenta Jirky Martínka z Opavy, kteří si říkají Ostré biče. Dva muži, kteří jako by vypadli z příběhů o Divokém západě, spolu vystupují zhruba dva roky, ale Rosťa se tomuto koníčku věnuje už sedmadvacet let. „V jedenácti letech jsem viděl Indianu Jonese a práskání bičem mě uchvátilo,“ vysvětloval. Když bičem trhal noviny, které měl jeho asistent Jirka v ruce, nebo se mu pokoušel ustřelit cigaretu z pusy, nebyl nikdo, kdo by v tu chvíli chtěl stát na Jirkově místě.

[singlepic id=830 w=420]

V Čechách proběhne poslední castingové kolo do originální talentové show Česko Slovensko má talent již tuto neděli, 27. 6. od 9.00 hodin v hotelu Corinthia v Praze 4.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 29
1
Maxx
Reagovat

Neuvěřitelná čísla, která chodí na castingy Talentu. 900 lidí oproti padesátce na Telemánii je skutečně obrovský rozdíl a proto není pochyb o tom, která show bude úspěšnější. Tohle nezvládne ani Nova-efekt.

Reagovat

Maxx, navíc včera bulvár psal, že Šeredová nakonec asi do poroty Talentmanie neusedne. Že by něco tušila? :)

3
Daniel
Reagovat

Možná to bude u mě přiblblý dotaz, ale to se ještě nešlo před porotu, ale před komisí?

4
Elko
Reagovat

Díky za super rekap ;)

Ja by som chcel opäť vyzdvihnúť skvelú spoluprácu či už na webe (vždy aktuálne a nové informácie) alebo na Facebooku, kde naozaj treba pochváliť slovenských a českých adminov, ktorí z Facebook fan stránky spravili veľmi príjemnú skupinu pre divákov, kde sa dozvedia všetko rýchlo a včas a aj týmto spôsobom sa priblížila JOJka a Prima viac k divákovi ;) .

Počty ľudí na kastingoch a ohlasy ľudí na Česko Slovensko má talent a Talentkópiu hovoria za všetko. Naozaj prajem víťazstvo JOJke a Prime, lebo vidno, že sa snažia a robia všetko preto, aby Got talent bol úspešný!

Inak mohli ste spojiť Ostravu a Žilinu do jedného článku spolu ;)

5
Maxx
Reagovat

SUNíčko: Tak to jsem nečetl.. To je zajímavé, jdu zkusit ten článek najít ;-)

7
Maxx
Reagovat

Jo jo díky, už jsem to našel i na super, aha apod. Tak uvidíme, kdyby z té show odešla, tak by to moc dobrý dojem neudělalo :D

8
Roman
Reagovat

Zatiaľ to vyzerá dobre, tie fotky a videá hovoria, že to je rôznorodé a našťastie to nie je len o spevákoch a tanečníkoch. Super! Cítim v kostiach, že to bude super show!

10
Roman
Reagovat

Tragédia pokračuje, na festivale sa nikto neprihlásil do Taletmánie :D :D :D
http://www.cas.sk/clanok/170293/trapas-v-talentmanii-hladanie-talentov-sa-skoncilo-fiaskom.html

11
Vojta3
Reagovat

ROMANE: menší problém pro novu a markízu! :D

13
Peter
Reagovat

Taletkópii ehm manii :) jede karta, kromě toho, že kastingy jim totálně propadli, tak vytvořili alespoň nový rekord – na další konkurz na velkém festivalu jim nepřišel nikdo, hehe… tohle se nepodařilo ještě žádné show :D. Pekně jim dávají lidé najevo, že chtějí originál Česko Slovensko má talent ;)

14
Radim
Reagovat

Taky fandím originálu, ale ve finále stejně budou rozhodovat soutěžící. Jestli se na Nově objeví někdo formátu Susan Boyle, může to skončit naopak.

15
H.T.M
Reagovat

…tak to se teda neobjeví na Nově,protože už je na Primě,i když ne podobná zjevem,ale zpěvem:
http://www.csmatalent.cz/video-cz/detail/divokakartapreluciu.html

16
Elko
Reagovat

To dievča má veľkú šancu a keď, môže byť veľký „nářez“ :) a doják a celkovo si myslím, že majú z čoho vyberať či už z kvality alebo aj zo zábavy :), u mňa je jasné už z predchádzajúcich komentov, že držím palce Česko Slovensko má talent :)

17
Maxx
Reagovat

Pochybuju, že na Nově budou lepší soutěžící vzhledem k diametrálním rozdílům v počtu přihlášených na castinzích. Určitě se i u nich objeví někdo zajímavý, ale matematicky, logicky a statisticky bude mít zajímavější soutěžící Prima a JOJ a tak to prostě je. Stejně mi něco už od počátku říká, že to nakonec s tou Telemánií zabalej. Je to nereálné a televize by se tím sama shodila, kdyby to zabalila předem, ale mám takové tušení. Ale tak, moje tušení tu stejně nikoho nezajímaj :D

18
Cubbi
Reagovat

Prosím Vás všechny, nečekejte od Talentu na primě žádnou slávu, protože to co slýchám je fakt bída!

Sály nebudou obsazeny lidmi jako v Británii, možná prý až v Divadle, kde bude nejspíš polovina uchazečů, což je velice trapné, protože Britský žánr uvádí Kástiny, Semifinále a nakonec Finále. My budeme mít předkástingy, kástingy, divadla, semifinále a finále. Opravdu se máme na co těšit.

Talent sklame a Talentmania je chcíplá už ted‘.

19
H.T.M
Reagovat
20
Maxx
Reagovat

Jestli bude mít talent o dvě castingová kola víc než britský Talent neznamená, že to je něco špatného. Jen bude o pár dílů víc, takže pohoda. Podle mě to stejně bude casting (to co teď proběhlo), pak divadlo s porotou, pak semifinále a nakonec finále.

22
Kuba
Reagovat

Cubbi, jde vidět že o takových soutěžích nemáš ani páru. Vždycky musí být ještě tzv. předcasting. dovedeš si představit, kdyby tisíce (v británii desetitisíce) talentů nastupovala přímo před „hlavní“ porotu, ti byz toho totálně zmagořili a navíc by se to ani nezvládlo časově, to by jenom ty castingy trvaly měsíce. Proto je nejdřív předcasting, kde je více „porotců“ každý má na starosti jednu část (zpěv, tanec, atd.), aby se to všechno stíhalo. oni pak vyberou to nejlepší a ti jdou před hlavní porotu, no a aby bylo trochu oživení, tak vyberou naopak i některý „nejhorší.“

23
Pattrick
Reagovat

tak ten Prachař, bože .. mám neskutečnou averzi k tomuto člověku :D takže pro mě je to zklamání, ikdyž tady se vážně nedá moc vybírat ..

24
Ondra L.
Reagovat

Tak ohledně prachaře . nemám s ním zkušenost . nechám se překvapit a doufám, že to bude pozitivní :-)

26
Juky
Reagovat

Reportáž o pražském castingu ze Zpráv TV Prima: http://csmatalent.ic.cz/2010/06/vsechny-castingy-jsou-za-nama-uspesne/

27
Ondra L.
Reagovat

Juky: ta nová upoutávka je prostě maso! už hodně dlouho se mi tak nic nelíbilo“

28
simi
Reagovat

NEVÍTE NĚKDO JESTLI SE TI KRÁLÍCI DOSTALI DO TELEVIZE A JESTLI POSTOUPILY??????????????????????????

29
sonča
Reagovat

Ahoj.Možná se mnou nebudete souhlasit,ale musím vám sdělit svůj názor na poslední díl pořadu česko -slovensko má talent.Kdyžpominu dva rádoby vtipné moderátory ,kteří nevtipně zasahují do výkonu soutěžících a to i v průběhu jejich snažení,namůžu si odpustit toto.Paní Lucie Bílá se teda předvedla.Nazvat pána,bohužel nevím jméno,pijavicí na babičkách a dědoušcích v domovech důchodců,to je teda síla.Ten pán objíždí tyto domovy a dělá lidem radost,jestli si to nechá zaplatit je v pořádku,platí daně a živí se čestně.Zajímalo by mě jestli tato naše čestná a bohatá zpěvačka dává na svých koncertech slevy pro důchodce a pro lidi,kteří poctivě pracují za deset tisíc měsíčně.Určitě ne.A její maminka těch dvacet let taky dostávala plat za péči o tyto lidičky,nedělala to zadarmo.Naše milá pěnice si nechává platit nejen benzín na svoje koncerty,ale druhý by mohl codit dělat radost pěšky a zadarmo.Proboha lidi proberte se.To naše VIP může koulet očima,cenit zuby.dělat ze sebe nevinné trdélko stylem“jé vy jste hezkej „,ale měla by trochu přemýšlat,než něco vypustí z huby.Ublížit člověku,před celým národem,je strašně jednoduché ,ale chce to trochu myslet.K jejímu vystoupení mohu říci jediné .Fuj Lucie ,přemýšlej trochu a stydˇse.

Přidat komentář