Panáček v reality show

V britském Talentu zvítězila gymnastická skupina Spelbound

7. Červen 2010 | napsal(a): | reality show: Amerika má Talent

Důkazem toho, že světoznámá show Got Talent není jen další varianta SuperStar a šanci na úspěch v ní mají jen zpěváci, je výsledek letošního ročníku Britain’s Got Talent, kde v sobotním finále zvítězila skupina mladých gymnastů Spelbound. jejich dechberoucí vystoupení očarovalo diváky a kromě hlavní výhry 100.000 liber na ně koncem roku čeká i prestižní vystoupení na tradiční Royal Variety Performance před zraky samotné královny. Najde se podobný talent i u nás?

Na druhém místě skončila dvojice mladých tanečníků, kteří si říkají Twist & Pulse, a na třetím místě 12-letý bubeník Kieran Gaffney. Na předních příčkách se tak neumístil ani jeden zpěvák, ať už hodně favorizovaná 81-letá prababička Janey Cutlerová, zpívající účetní Christopher Stone, čtrnáctiletý Liam McNally anebo chlapecká skupina Connected. Kromě imitátora Paula Burlinga (jehož imitované celebrity asi českému divákovi moc neřeknou) už stáli za pozornost jen poslední dva finalisté, vynalézavý tanečník Tobias Mead a cvičitelka Tina s tancující fenkou Chandi. Zvláště u těchto dvou čísel je škoda, že se neumístily na předních místech.

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

související články

Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (36) + cz titulky
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (35) + cz titulky
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (34) + cz titulky

Amerika má Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
Bagr007
Reagovat

Já jsem byl s výsledky spokojen, ale osobně jsem v TOP 3 očekával místo Twist & Pulse Tobiase.

2
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Hm, tak vítězové neuchvátili, ale respektuji je. Šikovní.

3
mapi
Reagovat

Taky se mi ten vitez zda nudny- nic prevratneho, nesehranost v nekterych mistech atd… Trochu ostuda…

4
Maxx
Reagovat

Tak jsem mrkl na ta videa a jak už jsem napsal jinde, vítězové nic moc. Ti Twist & Pulse měli vyhrát, byli z toho nejlepší. A o několik tříd lepší než vítězní homosexuální gladiátoři. Od dvanáctiletého bubeníka, který se dostal do finále, jsem čekal nějakou bombu, takže zbytečná očekávání. Babča byla zajímavá, za to ten účetní, děs. Pak ti šampóni s dírama mezi zubama, na jejich věk dobrý, ale malý holky z toho budou ucvrnkávat víc. Imitátora nechápem jak už bylo napsaný, takže přecházím. Pak ten Tobias, oproti těm co skončili druzí teda hodně velká slabota. Nic extra to nebylo. No a ta fenka, to je asi v každým talentu, ale sympatické to bylo. Mno, takže celkově to i jde, mám asi vždycky velký očekávání. Takže ta zahrabu v případě CS Talentu hluboko pod zem, ať nejsem zklamanej. Viděl jsem jednou německé semifinále, které mi tedy přišlo o několik tříd lepší a pestřejší než britský finále. Pamatuju si, že tam jeden Němec svými prdy praskal balónky, to mě jako rozsekalo. Ale ono to je asi tím, že jsme Němcům mnohem blíž než Britům, jejichž humor a styl života nechápe nikdo jiný, než oni sami ;-) Jinak v tom článku je na jeho délku celkem dost hrubek, interpunkce, velká písmena, háčky. Takové drobnosti, asi to bylo psané ve spěchu, tak by nebyla na škodu korekce ;-)

5
Bagr007
Reagovat

V BGT bývají semifinále taky pestřejší, protože při postupu do finále se hledí hlavně na jak jsou dobrý a ne na to aby finále bylo dostatečně různorodé. Jinak Spellbound to vyhráli docela jednoznačně. Od publika měli největší aplaus a jako jediní ve finále dostali standing ovation od všech třech porotců. Považovat jejich vítězství za trapas mi připadá lehce směšné a považovat je za homosexuály lehce trapné. Ale tak když někoho baví praskání balónků prdama, tak… :-)

6
Peteers
Reagovat

Myslím, že naprosto zaslouženej vítěz. Top 3 jsem sice čekal trochu jinou, ale vítěz je naprosto bez diskuze, jedno ze nejlepších čísel ever… a kdo tvrdí opak tak by se moh předvét, castingy pořád běží;)

7
Maxx
Reagovat

Nepovažuju je za homosexuály, ale pro chlapy je to jejich vystoupení lehce nekoukatelné. Hlavně v tom není originalita. Pán co prděl v německé show sice neměl žádný pořádný talent, ale všichni se u toho bavili a zkrátka mělo to něco do sebe. Tohle už každý viděl stokrát v nejrůznějším provedení.

8
Cipela
Reagovat

No tak to je hrůza – pokud u nás vyhraje něco podobného – tak na celosvětovém finále bude ostuda jak prase – ti dva co skončily na 2. místě byly dokonalííí

9
anja
Reagovat

podle mého vkusu je jen ten bubeník Kieran, jinak zbytek jak z cirkusu, ale tak o tom to skoro je, že..

10
Jackolo
Reagovat

Tak já jsem s touhle celou řadou hodně spokojený, i když jsem doufal, že vyhrají Twist and Pulse, protože ti byli asi nejlepší. Jinak tohle finále bylo nejvyrovnanější ze všech čtyř řad. Tina a Chandi byly dobré, ale podobné vystoupení předvedly už i v semifinále a už to nemělo to kouzlo, i když vzhledem k věku Chandi je to úctyhodné. Ale z téhle řady nevymažu jeden okamžik a to, když pes drnknul na kytaru, Simon vyprskl: This dog is not playing the guitar :-)

11
mijalka
Reagovat

Já jsem taky s touhle řadu spokojená, pro mě snad nejlepší ze všech. Spelbound si to rozhodně zasloužili, byli prostě nejlepší a hlavně nikdo jako oni ještě nevyhrál. Jinak s druhym místem souhlasim, Twist & Pulse byli výborný, akorát na třetí bych dala Tobiase. Tyhle 3 jsem na první místa tipovala už od začátku. Taky se musim přiznat, že i když Tina a Chandi byli dobré, tak se mi jejich vystoupení moc nelíbilo. Přišlo mi to takový nudný a bez energie. Sice na její věk dobrý, ale… Asi bych to neměla srovnávat, ale Kate and Gin z druhý série byli mnohem lepší. Měla bych akorát jednu výtku celýmu finále, nebyli tam the Arrangament. Sice nevim, za koho bych je vyměnila, ale měli se tam dostat.

Přidat komentář