Panáček v reality show

Farmář hledá ženu VI: Závěrečná rekapitulace vztahů

12. Červen 2022 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu VI

titulfhz

Dlouho odkládaná šestá řada reality show Farmář hledá ženu, je za námi. Předpremiéra proběhla v neděli, proto závěrečné shrnutí už v předstihu. Výběr farmářů a nahánění nápadnic a nápadníků trvalo u této řady daleko déle, než obvykle. Při prvním společném setkání na zámečku se ukázal tragický nedostatek vhodných protějšků. Výběr omezený, nároky i očekávání vysoké, celá řada uměle tlačená. Prostě jedno velké zklamání, nic víc.

Pár týdnů uběhlo a opět se setkáváme na zámečku. Pavel pozvání odmítl, už nechce mít s pořadem nic společného. Andrea se dvakrát viděla s Michalem a jsou prý kamarádi. Nic víc.

Zdeněk odmítl Janu i Nikolu, které pozval na farmu zřejmě proto, že neměl jinou možnost. Nudu nezahnal ani maskot pořadu Katarína. Proto byla do akce povolána jeho ex partnerka Lenka. Má dva syny, z nichž jeden je Zdeňkův. Viděli jsme romantický víkend i žádost o ruku. Svatba se nekoná, prstýnek Zdenda mrsknul do rybníka. Lenka mu přestala věřit, všechno to byly plané sliby, ale choval se nadále jinak, než sliboval. Chyby vidí jen na straně partnerky, žárlí, ale pořád tvrdí, že ji miluje. Ona přiznává psychický i fyzický teror ze strany farmáře. Už to dál snášet nehodlá, jde jí o klid dětí. Pět let stačilo, znovu mu šanci nedá. Zřejmě jí toto předsevzetí dlouho nevydrželo, protože aktuálně na FB Zdeňka Slouky je pozvánka na zmrzlinu a kdopak nám ji natočí? Přece jeho krásná žena, jak on sám tvrdí. Blondýna, sice méně zmalovaná, než v televizi, méně oblečená, ale umělé smetáky a tetování jsou její poznávací znamení.

František se zamiloval do Lucie a ta ho odmítla. Stalo se pár věcí a on se jí zprotivil. Nejvíc hrotil její kouření. Nebyli v kontaktu, dost ho odmítnutí sebralo. Laďka se jim snaží domluvit rande, ale Lucie si další setkání neumí představit. Víkend u Štěpánky proběhl, ale jsou jen kamarádi. Farmář hledal, nenašel.

Josef měl asi nejlepší výběr. Veronika byla favoritkou od začátku. Proběhlo už i setkání s rodiči, kamarády, oficiálně jsou zamilovaný pár. Laďka se sama zve na případnou svatbu.

A nečekanou svatbou to celé i končí. Michal od Andrei si bere Janu, nápadnici jiného farmáře. Začalo to nenápadně, popřála mu k svátku a byl z toho vztah. Vypustíme balónky, zamáčkneme slzu a můžeme vyhlížet sedmou řadu.

Zdroj: TV Prima, FB Prima, iPrima

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu VI

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Lady XL
Reagovat

Ajdo, díky za rekapitulaci. Já jsem přepnula dřív, než to skončilo a pak jsem zůstala celá divá, že tam byla svatba :-D :-D.
Zdenda bude pěkný podivín. Nezamlouval se mi od začátku s tím jeho típí a chováním vůči nově příchozím. Však jsem si tady psali, že to vypadá, že tam je jen kvůli reklamě na ubytování (a zmrzlinu). Věřím, že je to s ním jako na houpačce a myslím, že vše sehrál (i s náhodnou návštěvou bejvalky). Jen si možná myslel, že to zakončí svatbou, kterou se ještě víc zviditelní…, ovšem bejvalka couvla, nejspíš jí vyhovuje být na „volné“ noze a kdykoliv moct od něj utéct….
František? Tam asi podle mne to sehrála Lucie na všechny. Chtěla ho uhnat a pak asi kdo ví, co by bylo…, hlavně by byla v tv jako ta „vítězka“… Jenže ouha, on s ní hned nechtěl do postele, byť byl opilý. Mě to přijde z její strany jako uražená ješitnost, že si dovolil ji odmítnout. A cigarety? No tady to je dvojsečné – při setkání tvrdila, že je ochotná přestat kouřit. A je pravda, že pokud kouřila někde venku 2-3 cigarety, tak to není pro kuřáka moc, málokdo dovede přestat ze dne na den….
Andrea? zvláštní typ, otázka, zda fakt ví, co od partnera do života chce a co chce obětovat.

Reagovat

@Lady XL: Mně Lucie trošku připomínala Simonu od Jirky Čočka. Pohrávala si s naivním Fandou, který měl občas mega ego i nároky a pak zase škemral o lásku, užívala si jeho obdiv, neunesla kritiku a včas hodila zpátečku. Štepánka hrála dost potupné druhé housle. Zdeněk rapl, tam to bude Itálie, kterou oba potřebují. Celkově divná řada s divnou atmosférou, kde jsou ty staré dobré farmářské časy :-(

3
Lady XL
Reagovat

@Ajda: No koukla jsme na fc stránky našeho Fandy od típí… A je mi už jasné, že to vše byla jedna velká bouda na nás diváky. Otázka je, zda o tom věděla i televize (od začátku), nebo to prokoukla až později… Prostě to byla jedna velká reklama na Farmu u Slouků, nebo jak se to jmenuje. Mladá tam točí zmrzlinu a propagují pobyt, či návštěvu farmy pro lidi z paneláku, aby se „pokochali“ pohledem na pobíhající zvířectvo od nutrií, přes králíky po prasata a krocany…. Jestli to netušily ty holky, co tam u něj byly jakože na námluvách, tak bych si to snad s televizí nějak vyřídila. Byla to celé habaďůra. Normálka se na tu šou má televize vykašlat, protože osamocení (a normální) farmáři (farmářky) tu prostě nejsou! Vladěnka si musí najít jinou zábavu a prácičku…

Reagovat

@Lady XL: Já tipuji, musím si to ověřit u zdroje, že po katastrofální ne/účasti schopných holek, naslibovali hory i doly Zdeňkovi a on Lence. Reklama u něj na prvním místě, ale co, dnes už je PP všude a on to měl za divadlo grátis.

5
Lady XL
Reagovat

@Ajda: No jasně – pardon, já si zaměnila Frantu za Zdendu… No podle těch fc stránek bych tipla, že se moc přemlouvat nemusel, když mohl použít PP a Lenku. Podle všeho je to srandista a tahle habaďůra mu nebyla cizí. Pro farmu všechno! No farmu – když to tak vidím, tak mi to přijde jak závěrečná scéna ze Slunce, seno, erotika – prostě skanzen venkova, kam se jezdí dívat ti, kteří bydlí ve městě a nemají na venkově příbuzné a tak ukazují dětem, jak vypadá venkov se zvířátky…. ach jo. A on se na fc už veřejně směje tomu, jak diváky doběhl….

Přidat komentář