Panáček v reality show

Farmář hledá ženu VI: Sexy konkurence i návrat do samoty

23. Květen 2022 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu VI

titk8

Čtvrtý den bude opět plný pracovních činností spojených s chodem farem. Blíží se rozdávání slunečnic a atmosféra houstne, napětí a nervozita je cítit na každé farmě. Až na té u Pavla, kterému nápadnice včas utekly, vlastně odjely samy už minule.

Josefovu farmu jako první opouští býci. Bez slunečnice, čeká je poslední cesta na jatka. Po jejich odjezdu Veronika využívá příležitost a užívá si čas s farmářem, Val se jde dospat. Po probuzení se nafukuje, že se jí Josef dostatečně nevěnuje, o Verče nevybíravě prohlašuje, že je „falešná“ a den stráví trucováním a bez jídla v posteli. „Jsem žena a to, že se Josef věnuje Verče, se mi nelíbí. Navíc další ženy jsou pro mě nic. Jsem hrdá a měnit se nehodlám,“ užírá se Val.

U Zdeňka se také pracuje od brzkého rána. Je potřeba uklidit u prasat. Holky mají důvod k radosti, Katarína přišla o hlas, snad bude na chvíli klid od jejího věčného poučování. I tak stárnoucí blondýna neustále řeší s farmářem, která se k němu víc hodí. Sice se snaží, ale vidle jí do toho všeho dohazování hodí příchod bývalky. Sexbomba Lenka se synem, kterého má právě se Zdeňkem přichází na farmu, zřejmě i ona chce svých pět minut slávy. Katarína o Lence: „Je to zajímavé. Ona je kočka, to je konkurence jak sviňa.“

František zažil zklamání večer. Lucka odmítla jeho lásku a on den tráví o samotě. Pořád věří ve změnu, chce si s vyvolenou promluvit. To Pavel je opět sám a nebyl by to on, kdyby se nám nesnažil namluvit, že je to vlastně to nejlepší, co ho potkalo. Samozřejmě, ani jedna nesplňovala jeho požadavky, hlavně k němu obdivně nevzhlížely. „Než mít vedle sebe někoho, kdo by ti nerozuměl, je lepší být sám,“ má jasno. „Hospodyně, která tady jednou bude, to nebude žádná farmářka. Nic takového. To bude hospodyně. A musí přijít na to, že se tu musí dělat pořád všechno proto, aby se to zachránilo. A já ani jednu z nich nebudu páčit, aby se vrátily… Dal jsem jim vše, co šlo, dokonce jsem jim zatopil,“ vykresluje svojí představu o ideální ženě do svého domu. U Andrey dál pokračuje nuda a vypadá to, že zhrzený a žárlivý Mirek prozřel. Život na farmě není taková zábava, jak by si představoval. Dusno pokračuje.

Zdroj: TV Prima, FB Prima, iPrima

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu VI

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Valamin
Reagovat

V letošním Farmáři chybí páry, které by o sebe opravdu stály a skutečně to mezi nimi jiskřilo. Buď má farmář/farmářka neperspektivní nápadnice/nápadníky, které/kteří se k němu/k ní nehodí, takže je nechce, anebo druhá varianta, farmář by i chtěl, ale jeho nápadnice o něho zase takový zájem nemají a není se co divit. Pak je tam skupinka soutěžních povah, které po „získání“ výhry vyklidí pole, protože chtěly zažít jen ten vítězný pocit, ale o lásku, farmu, bratrství jim nikdy nešlo a „farmář“ by byl ve výsledku za trest. Výjimku tvoří (možná) Josef a Verča, kde by to při té správné konstelaci mohlo fungovat, jinak všichni střílí pěkně vedle jak ta jedle. A kdo nestřílí, ten doufá, že to nějak přežije a opustí prostor před kamerami s minimálně zašpiněným štítem.
Zdeněk a jeho ex (tady to je jako česká verze Back With the Ex – doporučuji, fakt chláma) – nejvíc to jiskří mezi Zdeňkem a jeho starou, ale nikoho to nepřekvapuje, nejen že už bylo nesčetněkrát zmíněno, že to Zdenda bere jako superreklamu svého týpí, ale ještě tento poloblb obecný přiznal na kameru, že by to klidně dal zase s matkou svého caparta dohromady. Mnó, možná jen zapomněl dodat, že by to dal dohromady jen v určitých chvílích vášně, neboť si neumím představit, jak jinak by si mohl s tou svojí kvazi-Pamelou rozumět. Umí si ji někdo představit jako paní domácí na jeho farmě? Tak je to taky názor, ale… Zato Katarína dojiskřila, zřejmě když přišla o hlas, přišla i o duši, aspoň byl chvíli klid.
Andrea – nepřijde mi, že by stála třeba jen o toho Michala. Něco mi na něm vadí, prý má čtyři(?) děti, ale žije sám někde v řiti, taky už byl v nějaké reality show, zřejmě další vymetač a sebeprezentér, který se ukáže v nejlepším možném světle, což je umělé, a proto nudné, a nikoho to nezajímá (nemá se s někým ženit on?). Ovšem mnohem hůř se vyprofiloval Míra, až se chce jen zírat, jaká to byla síla. Vykopnout, zavřít dveře, zabarikádovat, nepustit dovnitř, už nikdy! Předvádět takovou míru uraženosti a ješitnosti, to svědčí o hysterikovi a manipulátorovi, který si to ani neuvědomuje, ale s takovým nelze v klidu být. Vše bude sluníčkové, ale běda, když se objeví mráček. Ten by při každém problému dával vinu svojí partnerce. Jsem příliš krutý, když toho chudáka vůbec neznám? Ano! A kašlu na to. Pojďmě společně uctít minutou ticha všechny dámy, ale i pány, kteří kdy takovým podobným typům podlehli a museli okusit ovoce jejich cholericko-melancholicko-depresivně-obsedantní povahy. Sice si za to mohli sami, ve většině případů, ale Andree naštěstí stačí to s tím bolestínkem jen nějak doklepat.
František – Františku, Františku, ty jsi ale retard! Máme tady další typ Machaly, když nedá jedna, třeba dá druhá? Když mě nechce Lucka, třeba mě bude chtít Štěpánka? Už ten jeho výlev, který měl být zřejmě vyznáním lásky, při táboráku před rodiči a druhou nápadnicí, svědčí o jeho primitivním smýšlení o vztazích a lásce. Možná, že mu Štěpánka odpustí a zkusí to s ním, protože není kdejaká krasavice a taky si zřejmě nemůže tolik vybírat, ale měla by se na něho vys… Vždycky je ještě jeden společník – samota, někdy je to docela záchrana, takže tuhle možnost nezatracovat! Ale moje přiblblé rady by stějně vyslyšeny nebyly, i kdyby byly vytesány na menhirech na Františkových pozemcích a vystříhány v rounech jeho ovcí. Jo a Lucka je typ bojovnice, která si vychutná výhru, ale František výhra není, takže jí stačí vyznání a pak suverénní nákop farmářova pozadí. Jak tam pořád všichni omílají, že je Lucka sympatická. Františkovi je sympatická, rodičům je sympatická, sestře je sympatická, vážně? Kdy se to stalo? Kde? Nevšiml jsem si. Podle jejích ksichtů bylo poznat už v zárodku, že si to tam prostě nějak zandá a pak hupky dupky zpátky do města, nebude to jeho nevěsta. František si navíc plete pojmy a dojmy, říct o někom, že je sympatický, je jedna věc, ale on to myslel ve smyslu – přitahuje mě víc, ojel bych ji, dal bych si říct. Prd sympatie, normální chtíč a nadrženost, ale Franta zvolil blbý výraz, stane se, hehé. Můj devadesátiletý soused se skvělým smyslem pro humor a nějakou tou historkou ze života je mi taky sympatický, ale před jeho rodinou bych mu lásku asi nevyznával a nemyslel to tak, že bych si dal říct, chápeme se, že? Děkuju!
Josef – vysokoškolsky vzdělaný krotitel býků a žen chce působit dobrým dojmem a zřejmě hledá syntézu srdce a rozumu při výběru partnerky, což ho na chvíli resetovalo, když mu Valeriia ukázala svou pravou tvář. Taková ženská verze Míry 0.2. od Andrey, ale protože dal bůh Valerině-slepičině na kráse a méně na povaze, loadující Pepa to s ní ještě zkouší a možná zkouší i sebe, co vydrží. Jo, jo, to je pořád nějakých rádobychytrých keců a přesvědčení, ale jakmile se objeví vonící samice, jde vysoká škola do kytek. Pepíno může děkovat všem pohanským a pravoslavným bohům, že se Valeriána, spíš jedovatá než léčivá, odkopala, jinak by třeba prozření přišlo pět minut po dvanácté, ale kdoví jestli vůbec ještě přijde.
Pavel – ženské od Pavla se odplevelily nebo-li odpavlovali směrem home sweet home a dobře udělaly. Ale ze sledování jeho linky jsem měl příjemný perverzní pocit, takže se s ním loučím velmi nerad, byla to sranda, nějaký ten druh volnomyšlenkáře pološíleného slibuje zvrácenou zábavu, která se nejlépe vychutnává z pohovky milovaného domova.

Reagovat

@Valamin: Ty ses hezky rozepsal. Za vyčerpávající rozbor palec nahoru.
V letošním Farmáři chybí to podstatné – lidé, kteří se opravdu chtějí seznámit a farmáři, kteří někoho na farmy chtějí. Tři roky hledali, prosili, přemlouvali a výsledek vidíme. Opět hledají, takže nepoučitelní.

Reagovat

Po včerejšku do Farmáře hážu vidle. Věděla jsem předem, že to je vše uměle tlačené, ale že až tak moc, hnus. V podstatě tam není co vysílat, nikdo nikoho nechce a Josef? Jak dlouho asi zná Veroniku? Štěpánka musí dohrát, sebeúcta jde stranou.
Podle fb modelína od Zdeňka měla a má někoho jiného, komedie na přání. Diskuse mrtvá, možná ještě ke konci nahodím článek, ale nyní vlastně není co psát. Opět opakování opakovaných záběrů, pitvořící se Laděna, která tvrdě tlačí na pilu, jak velí scénář. Ale kde nic není….. Hlavně že nahání nové zoufalce do další řady :D

4
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Zajímalo by mne, kdo v tv tolik stojí o tu RS? Vždyť nemohou sehnat už jen ty farmáře. Nejsme tak velká země, aby tu bylo tolik nezadaných a svatby chtivých a ještě i televize chtivých hospodářů…. Jo tato řada je odstrašující příklad pro další natáčení. Některým museli asi hodně zaplatit a hodně naslibovat, že do toho šli (obě strany). Už ty výběry některých adeptek v prvních dílech napovídaly, že tudy cesta nepovede… Zajímalo by mne, zda např. Zdeněk tušil, že mu jeho „modelka“ přijede. Osobně si myslím, že stejně touto účastí chtěl u ní vyvolat zase zájem a že se snad objeví, což se mu splnilo. K holkám se totiž choval od začátku docela hnusně, chvílemi mi i přišlo, že jimi opovrhoval a fakt si dělal jen reklamu na týpý… Andrea je takový babochlap a taky jí nějak nevěřím, že někoho hledá. A vůbec to tam na té farmě je takové nějaké divné… Nejvíc mne dostala, když je prvně vítala s těmi visacími obřími náušnicemi – farmářka, koňařka….
Takže taky hážu vidle….

Reagovat

Diskusi jsem na pár dní utlumila kvůli spamům, které nestíhám likvidovat. S novým dílem zase otevřu.

Přidat komentář