Panáček v reality show

Farmář hledá ženu VI : Dopisy

3. Duben 2022 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu VI

fhž1

Moderátorka Laďka Něrgešová opět slibuje najít životní lásku prostřednictvím staré známé televizní show Farmář hledá ženu. Před několika měsíci nám představila adepty na seznámení, dnes se show rozjíždí předáváním dopisů pětici nejúspěšnějších farmářů. Čtyři muži a jedna žena si budou vybírat z nabídek a rozhodovat se, koho pozvou na první hromadné setkání.
Jak velký zájem po letech tato show vyvolala? Máme věřit, že všem jde opravdu o lásku a život na farmě? Bavte se, ale berte vše s rezervou. Nezapomínejme, že láska nemusí být vždy na prvním místě, často prohrává s touhou po co nejvyšší sledovanosti. Nebo se pletu a bude to tentokrát jinak?

Pětice hledající tu pravou životní lásku

Josef Kučera (28)

Josef Kučera (28) 1

Hnědooký Josef hledá především ženu tolerantní a pracovitou, která má ráda přírodu a s níž by se rád smál. Když nebude čas na dovolenou u moře, klidně vybuduje rybník, kde by se společně mohli koupat. Cílevědomý Josef si své první krávy koupil už v devíti letech!

Pavel Pollreich (57)

Pavel Pollreich (57) 1

Básník Pavel chce poznat ženu, které může psát básně a s níž by sdílel lásku k přírodě. Pracovitý farmář ale samozřejmě očekává i od své potenciální partnerky, že přiloží ruku k dílu.

František Mařík (36)

František Mařík (36) 1

Upřímný František by si přál poznat klidnou a přívětivou ženu, klidně i s dětmi. A kvůli lásce a novému vztahu bude ochoten změnit i strukturu své farmy. Hledá spřízněnou duši pro život a udělá pro to vše!

Zdeněk Slouka (36)

Zdeněk Slouka (36) 1

Přímočarý Zdeněk hledá podnikavou a pohodovou ženu, se kterou by společně rozvíjeli farmu. „Chci ženu, která bude mít společné sny jako já,“ říká. Romantik od kosti slibuje večeře u ohýnku pod hvězdami a v indiánském týpí.

Andrea Viznerová (38)

Andrea Viznerová (38) 1

Sympaťačka Andrea je jedinou ženou v šesté řadě pořadu. Věří, že se díky reality show Farmář hledá ženu usměje štěstí i na ni a konečně najde tolerantního pohodáře s dobrodružnou povahou.

Na první díl reality show Farmář hledá ženu se těšte již v neděli 3. dubna od 20.10 h na Prima SHOW, následně pak 4. dubna na Primě od 20.15!

Zdroj: TV Prima, FB Prima, iPrima

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu VI

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
Adam
Reagovat

Ahoj, v názvu píšeš 4, ale na konci článku šestá řada. Pokud bereme všechny série, tak Prima odvysílala 4, a poté 2 Barrandov, takže celkově sedmá řada (pro Primu pátá).
A vysílá se v pondělí ve 20.15.

2
Adam
Reagovat

Nebo Barrandov vysílal jen jednu sérii? Už jsem z toho sám zmatený. Tím pádem celkové šestá, ale pro Primu pátá.

Reagovat

@Adam: Vidíte, chybičky se vloudí všude, díky za upozornění. Laďka mluvila v rozhovoru o čtvrté nebo páté řadě, že už přesně ani neví, že do toho všeho rodila děti. Prima nakonec počítá za pětku Barrandov a rovnou uvede šestku a já tam omylem napíšu čtyřku podle původního štítku z medailonků.
Vysílá se už dnes na Prima Show, avizují čtení z dopisů. I další týdny by podle programu měl být díl vždy prvně na Show. Díky za upozornění, spěchat budu příště pomaleji, pondělí jsem prohodila časy s jinou RS.

4
Valamin
Reagovat

Výborně! Těším se, i kdyby to nemělo stát za nic. Nikdy není na škodu dát si dávku farmáře. Jen jsem doufal, že tam bude další Čangel. Klidně si mohli odpustit farmářku, nevím proč, ale farmářky bývají divné a nezajímavé, třeba ta s pštrosy v jedné z minulých sérií, ale i ta s Indiánem, ale to byl vlastně slovenský farmář.

Reagovat

Původně jsem to napsala do článku, pak jsem to smazala, protože mi to přišlo hodně stupidní. Ale ne, je to realita a ani tentokrát nechybí putovní maskot Katarína. Dokonce i farmáři věděli, co je to za „osobu“. Asi ji ten chudák dostal přidělenou bez možnosti odmítnout.

6
Valamin
Reagovat

Sestřih na začátku ve stylu „kdo s kým je“, postrádal páry z minulého farmáře, ale asi je to tím, že to měl Barrandov, takže Prima na záběry s páry z minula nemá práva. Každopádně jsem našel, že zámecký pán Jan a Kristýna jsou stále spolu a mají dceru. Jak je to s Libuší a Václavem nevím, ale dost by mě to zajímalo.
Škoda, že už na Panáčkovi nebývá taková diskuze jako před lety, to byla kolikrát větší sranda než ten samotný Farmář :)

7
Tyna
Reagovat

Někde na internetu koloval drb, že Josef už je pod čepcem. Nevíte někdo kterou si vzal?

8
Mavi
Reagovat

@Adam: Ty to máš taky špatně. Prima vysílala čtyři série, pak jednu Barrandov, a teď je šestá řada zase na Primě….

Přidat komentář