Panáček v reality show

Farmář hledá ženu VI: Třetí den a láska si vybírá dovolenou

16. Květen 2022 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu VI

titl

Farmář hledá ženu, ale zatím to vypadá, že u některých láska nerozkvétá a vyhlídky nejsou zrovna růžové. Někde se pobyty chýlí ke konci, jinde ještě zbývá pár dní na rozhodnutí, komu dát slunečnici. U některých farmářů to vypadá víc jako neplacená brigáda, než láskyplné jiskření.

Co se děje na farmách?

Josefovi se na farmu vrátila Veronika. Scénář velí jízdu traktorem, tak si ji vyzkoušely i zdejší holky. Další činností, která má ulehčit rozhodování, je zahánění krav do výběhu. Valerie se netají antipatií k Veronice. Má smůlu, bude to s ní muset vydržet i nadále, protože slunečnice končí u Martiny. Důvod? Je moc hodná, on potřebuje ženu ráznou. Oba mají celiakii, což není dobrý genetický základ pro budoucí děti.

U Zdeňka velí Katarína. Zorganizovala holky, srovná i farmáře. Ráno díky ní nechybí snídaně. Konečně vidíme, jak Zdeněk bydlí. No, lépe nevidět. Nepořádek, pavučiny, špína, víc než příbytek připomíná kuchyň maštal. I zde velí Katarína. Bude se rovnat, uklízet, vařit. Holkám její komandování leze na nervy. Dokonce i za oběd sklízí ovace od farmáře blonďatý maskot pořadu. Slivovice mlčenlivou Niky rozmluvila. Zdenda prohrál sázku a musí dvakrát přejít přes vodu po lávce. On to dává, obě nápadnice končí ve vodě.

Pavel si spletl seznamování s pracovním táborem. Ani švestka nazmar, na kolena a sbírat do roztrhání těla. To je tak hladový? I dnes se odchází procházet s Elen a Ivaně dochází trpělivost. S ním i švestkami. Má tam všeho po krk, ještě ten den chce odjet. Pro Pavla je přebírání švestek na prvním místě, skoro s úlevou přijímá od Ivany slunečnici a bere na vědomí její odjezd. Stejné rozhodnutí učiní i Elen. Obě společně v jednom autě mizí z farmy. Byly tam rády, ale ještě raději jedou domů, hodnotí pobyt. Pavel emoce neventiluje, život jde dál, švestky nepočkají.

beran

František nasadí beranovi slušivou antikoncepční zástěru. Ještě nenastal ten správný čas k množení. Procházka s ovcemi holky baví. Tady už máme první jízdu traktorem za sebou, dnes jím budeme nabírat balíky. Štěpánka tuší, že František má v hlavě Lucii, ne ji. Večer u táboráku se farmář prořekne, že už má vybráno. Je zamilovaný do Lucie, Štěpánka je na něj moc stará. I tatínek věděl, že Lucie mu zamotala hlavu už při dopisů. Ano, zamiloval se hned první večer, po třech flaškách vína. Lucie city neopětuje, ona necítí nic. Zdrcený farmář nevěří, slzy v očích, on ji miluje. Slovo miluje je pro jeho objekt lásky silné slovo. Ještě tam pár dní společně pobudou, farmář doufá ve zvrat.

Andrea a její dva nápadníci. Co napsat? Jedna velká nuda. Mirek sbírá houby a Michala farmářka posadila na koně. Oba si je vede lesem. Dusno se dá krájet. Mirek žárlí na Michala. Zklamala ho Andrea. Nudný večer u filmu a navíc věnovala víc pozornosti jeho sokovi. To ho naštvalo a celý den se podle toho chová.

Zdroj: TV Prima, FB Prima, iPrima

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu VI

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Valamin
Reagovat

Ajda: Myslím, že ta druhá od Františka, do které není zamilovaný, se jmenuje Štěpánka, ne Anežka, ale je to celkem jedno, stejně víme, koho Franta chce a koho ne ;)

Reagovat

@Valamin: Pravdu máš, díky. Největší okno mám u Josefa, nevím proč, ale jeho si zapamatovat, to mám problém od začátku :D

3
Soňa
Reagovat

V pondělí jsem prošvihla vysílání, nevím, kde ho skouknout zpětně, tak jsem si šla aspoň počíst sem :o)..
Já myslím, že Lucka by brala Františkovo rodiče i farmu, ale Františka samotnýho ne :o))..
Zdenda nepřekvapil, určitě proto holky taky k sobě nepozval hned na začátku – možná měl obavy, že kdyby to viděly hned, tak by vzaly kramle okamžitě :o)..
Pavel mi nesedí od začátku, on nepotřebuje ženu, on potřebuje levnou pracovní sílu. Navíc si nenechá ani poradit..
Josífek to bude mít těžký, ale mám pocit, že se přikloní k Valerii, která myslím nejvíc potřebuje zelenou kartu, než samotného Josífka.
Andy nemá moc na výběr, kluci jsou takoví zvláštní – tak aspoň vydržet relativně v klidu do konce natáčení – každá kačka pro ranč dobrá :o)..

4
Lady XL
Reagovat

@Soňa: Hezky jsi to shrnula – zejména Valerii. Taky z ní mám pocit, že se potřebuje někde upíchnout, získat trvalý pobyt a pak…., tradá do světa farma ne farma. Franta to po… s tím vyznáním lásky…, takhle přede všemi a hlavně před druhou nápadnicí. Nejspíš také předpokládal, že když se mu tam Lucka přihlásila, tak že automaticky je hned do něj zamilovaná…:-(. No a Pavel? Ten mi je nesympatický od počátku. Navíc si od počátku myslím, že si z toho pořadu dělá prču, že ho do toho někdo navezl a něco mu slíbil. On fakt nepotřebuje ženu jako svou oporu. Teď má možnost si tam nastěhovat uprchlíky s rodinami a bude mít pracovní síly, které tam jsou moc a moc potřeba. A pokud nezačne poslouchat taky někoho jiného než jen sebe, tak to u něj blbě dopadne. Nakonec bude jen sbírat švestky a pálit je a chlastat je…

Reagovat

Kdo má FB, mrkněte na Katarina Koncová, tam ji díky zřejmě fotoshopu ani nepoznáte. Zmiňuje se, že Josef je frajírek. Mám z něj pocit, že on tam hraje to největší divadlo. Proč mám pocit, že se s Verčou zná daleko déle? Zdenda to má jako reklamu na ubytování a prodej zmrzliny. Pavlovi zřejmě slíbili přednostně psychologa, když tam chvilku pobude. Františka určitě dotlačili rodiče, pořád v patách, aby kluk neutekl. Dopisů dost, ale od zámečku fiasko, herečky odpadly. Andrea to brala asi jako hec, ale přijde mi dost suchoprd. Všechny farmářky na jedno brdo.

6
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Tedy na tom FB to je fotoshop jak prase…. :-D. Včera jsem viděla útržkovitě celý díl…. Jsem z Valerie tak nějak mimo, co tam předváděla. Tak ona jede se ucházet o farmáře, což je přímo náplň toho pořadu a najednou bude dělat hééérečku, že ona není taková, aby za chlapama lítala??? Vždyť už jsem to psala – héérečka to je a né že ne :-D :-D. Jo a jedovatá tedy umí být pěkně. Jak u sekané strhala svou konkurentku, že to neumí uvařit, když je to téměř naše národní jídlo (haha), to ona by z fleku udělala hned pelmeně, boršč…. A já čekala, jak bude sypat další jídla, ale to ona né… tímhle skončila. A myslím, že by o moc víc toho taky nevytvořila…, za to kecy jí jdou.
I když z ukázek už jsem věděla, že tam přijede jedna bejvalka s dítětem, i tak jsem byla překvapená a to hlavně, že to je fakt pěkná holka – jak Katarína prohlásila – konkurence jak sviňa :-D :-D. A pak se ještě Josef (doufám, že jsem to nepopletla) do tv přizná, že by to klidně dal s ní dohromady, kdyby to šlo…. ach jo. Andrea se mi zdá taky dost suchopár, i když tvrdí že ne, že je pro srandu. No spíš pro takovou sarkastickou…. A musím souhlasit s Mirkem, není ten život tam pro každého, aby pracoval od rána do noci a pak už akorát zvládl jít do postele…. A lepší, když si to uvědomí teď než když už u ní bude bydlet…
Ale Kataríně to pěkně „mluvilo“ :-D, hlásek jak konipásek :-D :-D

Přidat komentář