Panáček v reality show

Farmář hledá ženu VI: Nesmrtelná teta Katarína

9. Květen 2022 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu VI

titl.

Návštěvy se nám na farmách zabydlely. Práce šlechtí, ale nic se nemá přehánět. Někde to vypadá, že se nehledá partnerka pro život, ale levná pracovní síla.

Josefovi přijely tři nápadnice. Sice to vypadalo, že nejvíc bodů sbírá Veronika, pracovně-studijní povinnosti ji na jeden den odvolaly z farmy. Farmář se snaží vypadat, že má pochopení, ale moc se mu to nezamlouvá. Martina s Valerií cítí šanci zabodovat. Místo práce romantika. Prvně si zajedou na výlet k rybníku. Na šlapadle se probírají počty dětí. Valerie se nebrání třem, Josef je nadšený. Martina před chvílí také snila o třech dětech, ale tahle holka, i když si to sama nechce připustit, je mimo hru zřejmě od první chvíle. Večerní procházka na tom nic nezmění. Valerie dotáhla náskok nepřítomné Veroniky při škubání husy a Josef má o čem přemýšlet.

Holky Zdeňka na první pohled nebaví. Jsou to takové mouchy, snězte si mě, kam je postaví, tam je najde. Druhá noc už byla lepší. Týpí či teepee (?) bylo lépe vytopené. Vodu si večer nachystaly samy. Zdeněk jim přináší kelímky na kávu a kytici rakytníku. Dožaduje se snídaně, ale ta se nekoná. Nechápe. Ani jedna se nezajímala, kde je kuchyně, kde lednice, co nakoupit. Práce nepočká, budou kydat u nutrií. Ano, konečně je to tady. Ve stylu celebrity přichází převážně v růžovém, se psem v tašce nesmrtelná teta Katarína. Už je holka pěkně za zenitem, zub času se podepsal i na ní. Nejstarší farmář o ni nestál, zbytek by jí mohli být synové. Tak je tady její stará známá písnička, je jejich kamarádka. A kamarádka přichází pomáhat. Zkušená harcovnice napříč farmami dvou republik ví, že spokojený farmář, je najezený farmář. Škola vaření pro dvě nápadnice začíná. Jako první chod bude buřtguláš. Holky při jejím příchodu nadšením neskákaly, ale rychle pochopily, že jim může být spíše k užitku a rozhodnou se poslouchat její rady.

Andrea ví, že se dnes s jedním z mužů rozloučí. Pavel první den víc mluvil, než pracoval. Dnes se chystá strhat normy. Jenomže dnes je na řadě prvně snídaně, potom práce. Mirek s Pavlem posbírají koblihy, Michal zbaví zámeckou dlažbu trávy. Nejmenší zájem o práci, na farmu se nehodí, chvílemi byl víc trapný než vtipný. Ano, řeč je o Pavlovi. Byla to její první volba už od začátku, takže je čas se s ním rozloučit.

U Františka se pracuje hned od rána. Krmení drůbeže všeho druhu. Franta je spokojený. Zatím vše, co jim řekne, udělají. Dnes budou samy vařit oběd pro celou rodinu. Vepřové a kuřecí maso v pánvi, k tomu brambory a pečená paprika. U stolu to vypadá, že kdyby se rodina nepřihlásila do reality show, nikdy v životě by nic tak dobrého neměli šanci ochutnat. Včera hrabala Lucie, dnes čekají hrábě na Štěpánku. Farmář bilancuje. Štěpánka je o polovinu šikovnější než Lucie. Ale je starší. Lucie se mu líbí, ale ty její cigarety jsou pro něj velký problém. Po práci zábava. Správná farmářka musí umět řídit traktor. To prý byl Lucie dětský sen. Obě jízdu zvládají bravurně.

pavel

Pavlovy holky mrznou. Elen se má zahřát procházkou, Iva upeče koláč. Pavel mele a mele, ale kolik z toho je opravdu pravda? Celé jeho hospodářství je jeden velký chaos. Podle toho vypadá i zahrádka. Levandule nebo tymián? Tymián nebo majoránka? Pavel si trvá na svém, ve finále je to jedno, zvěřina v hrnci snese všechno. Po návratu se Elen dožaduje tepla. To už Pavel neokecá. Ač hodně nerad, zatopí. Minule jsme poslouchali, co vše Pavel zvelebí v domě a najednou nadšeně mluví o mobilheimu. Tam ho brzy holky najdou, pokud ještě někdy seberou odvahu a přijedou. Zatím pozemek připomíná džungli. Cosi tam vytrhávají, smysl uniká mně i nápadnicím. Pavel nadšeně vypráví, jak je pro něj práce adrenalin, bohužel to nikde není vidět.

Zdroj: TV Prima, FB Prima, iPrima

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu VI

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Lady XL
Reagovat

Ten Pavel, to je…. Fakt hledá jen pracovní sílu a nejlépe, aby jí nevadilo spát někde venku pod stromem. S tím zatápěním byl naprosto trapný. Ať rovnou řekne, že vytápění je pro něj drahé a neokecává to tím, že toto a toto nejde bez tohoto atd. Evidentně na své velké pozemky nemá finance ale jen velké sny a na ty už nemá zase ani moc věk…. Já bych se otočila a frnkla hned po první studené noci.
Zdeněk – ubytuje je v týpý a ani je nikde moc nevodil, tak nevím, jak by měly vědět, že někde existuje lednice s jídlem? Vždyť to od příjezdu vypadá, že se z tohoto týpý nemají hnout…. Taky exot, už jen proto že souhlasil s příjezdem Kataríny…

Reagovat

@Lady XL: Pavel je u mne zoufalec, ale jsou za něj vděční, vždyť hledali a přemlouvali a najímali postavy dost dlouho. A už zase casting na další řadu, nechápu.
Od prvního záběru je mi protivná Val z kasina u Josefa. Ten je z ní hotový, ale něco a někdo natáčet musí, no co už.

3
Valamin
Reagovat

@Ajda: Máš nějaké zákulisní informace ohledně účastníků a nápadnic farmářů, jak to probíhalo, že vůbec někoho sehnali? Je to čím dál tím víc vyumělkovaný, ale i tak je to docela sranda.
Tak hlavně samorost Pavel, o tom žádná, bez něho by to bylo o víc jak polovinu horší sledování, nuda a šeď. Co slovo, to perla, co čin, toť krok do ztracena. A z ukázek na dnešek/zítřek to taky stojí zato. Buď si dělá legraci a je tak dobrý herec, nebo je to prostě blázen, který musí zůstat sám, protože tohle si žádná žena nezaslouží, maximálně nějaká kriminálnice, která to bude mít jako převýchovný proces.

Reagovat

@Valamin: Zdroj mám zprostředkovaně přímo z úzkého štábu, bohužel nemůžu zveřejnit podrobnosti. Ale už jsem to zde naznačila – nevěřit nikomu a ničemu. Není to realita, je to show kvůli sledovanosti. Jako vždy. Tentokrát až extrémně. Katarína je už čiré zoufalství, ty ženské i chlapi na farmách taky. Hlavně že přemluvili alespoň pár odvážných, ať je konečně po třech letech hledání co točit. A už rozjíždí další řadu.

Viděla jsem večer další díl, vůbec se nedivím, že jim Zdeněk neukázal kuchyň. Tam jen hodit granát a je vymalováno.

Taky se vám zdá tato řada neskutečně utahaná a nudná?

5
Lady XL
Reagovat

Tak viděla jsem druhou půlku, možná kouknu dnes na první půlku. Ale hurá, Pavlovi zdrhly obě. Ale přijde mi, že přitom byl asi silně pod vlivem podle toho, jak se choval… Ano, Katarína to za chvíli může vzít místo Laďky a možná ona dokáže někoho dát dohromady, pokud před ní neutečou.. Ajdo, máš pravdu, je to utahané, místy dost nudné a to už proto, že je vidět, jak se jim to už nechce dál hrát buď zájem nebo to nadšení z přírody a práce tam. A kolikrát už neví, co tam mají dělat, aby to vypadalo na kameru dobře…. Pak trapasy, kdy si má vybrat až za nějaký den a rovnou prozradí, kdo se mu líbí a kdo ne a dotyčná rovnou odpoví, že ona to tedy takto nevidí… A do toho ta Val, která mi tam přijde jak nasazená za peníze a které to nadšení farmářem vůbec nevěřím, ledaže by neměla po skončení RS kde bydlet… Je to všechno divné, divné….

Reagovat

@Lady XL: Nový článek naskočí až po osmé, viděla jsem včera, tak už to je stručný rekap. Vidím to podobně. Ten konec u Franty pobavil:D Ono ani není o čem psát. Když vidím ty podmínky u Zdeňka, nechápu ty nadšené komentáře na stránkách kolem ubytování v těch teepee či týpí. Pro mě divné stany :D
Andrea? Proč tam je? Val je koza z kasina, vůbec nepobírá, o co tam jde. Její zelený fitness model u krav, to byl pohled :D

Zlaté časy Bušáka, Čočeka, Hájka a i dalších, z prvnich dvou tří řad. Pak už pořad o zamířil do kopru.

7
Jarka
Reagovat

Tak dil plný „lásky“.
Pavlovi dá Ivana slunečnici a Elena řekne , že ani ona nezůstane.Za chvíli mizí obě v Elenině autě pryč. Pavel poskakuje k domu a křičí, že se mu ulevilo.

František u ohýnku dá Štěpánce kopačky a vzápětí je sám dostane od Lucky. Tatík Františka to shrne, že jsou opět na nule.

Zdeněk má už žen včetně Kataríny dost a tak si povolá posilu (bývalku).

U Andrei trucuje Míra jak chlapeček ze školky, že se Andrea prý víc bavila s Míšou.

Josef dá slunečnici Martině, protože je prý příliš hodná a navíc má taky celiakii. Val lituje, že odchází zrovna Martina, protože Verču prý nesnáší.

Přidat komentář