Panáček v reality show

Farmář hledá ženu VI: Příjezdy na farmy

25. Duben 2022 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu VI

fhž5

Loučení na zámečku bylo celkem pohodové, protože výběr nápadníků a nápadnic je tak žalostný, že vlastně skoro nebylo koho vyřadit. Nyní nastává čas přivítat a ubytovat hosty na farmách. Konečně začíná ten pravý souboj o srdce farmářů a farmářky.

Postřehy z farem

Oproti jiným roků se mi zdají farmy upravenější, zatím jsme neměli možnost vidět „pracovní“ části. Neplatí to však o všech. U Pavla i Zdeňka vládne pěkný chaos. Farmáři, kteří mají za zády maminku, ti mají navařeno, napečeno, nachystané pokojíčky…
Josefovi servis pro nápadnice zařídila maminka. Veronika i Martina jsou milé, oceňují prostředí, nepřijeli bez drobných pozorností. Velký nástup na scénu předvede Ruska Valérie. Asi čekala červený koberec a pikolíka u vrat. Od první chvíle se cítí jako královna a moderátorka ji v tom trapně ujišťuje. Holka z brněnského kasina, uvidíme, co předvede dál.

Pavel holky vítá moštem a je od začátku překvapuje rozlehlost pozemku i stav domu. Pavlovi jedna z žen hodí vidle do natáčení už před příjezdem. Pavel to chápe tak, že ho nebyla hodna, nebyla ochotná k němu obdivně vzhlížet a poslouchat nářky o ex partnerce. Ty lezou na nervy i Laďce, tak je hned v začátku pobytu zatrhne. Vydrží Pavel nekydat špínu na bývalku? V kuchyni si každý bere co je, žádné přípravy Pavel neabsolvoval. Plno řečí a nikde nic, jen chaos a nedodělky.

U Františka má veškeré přípravy v rukou rázná maminka. Líbí se jí Štěpánka, sice starší, ale hned se v kuchyni uměla otáčet. Lucka zatím vítězí u Franty a jeho otce. Ta se k plotně nehrne, raději zábavu u stolu. Tento přebíravý Fanda má v nabídce jen dvě ženy, proto za třetí zaskakuje sestra. Chytře nasazená pozorovatelka?!

Andreu zachránila od prázdného stolu bábovka od moderátorky. Hospodyňka z ženských časopisů z ní určitě nebude. Pavel přijíždí bez jakéhokoli dárku, ale řečí má za dva. Koně nepočkají a ženichům nic nebrání, postarat se o sebe sami a ještě uvařit i pro hostitelku. Tři sebestřední panáčci, zatím se snaží, ale jak dlouho jim to vydrží?

Zdeněk ubytuje svoje nápadnice v týpí, kde kromě ohniště a místa kam roztáhnout karimatku nic není. Nic nechystal, nic neřeší, proč se přihlásil? Tipuji kvůli zviditelnění a že ho těžce a dlouho lámali k natáčení, až ho zlomili. U něj nevím, zda čeká platící turistky, brigádnice nebo se chce opravdu s některou blíže seznámit. Nejstarší Bohdana přijíždí v červeném kabátku a nechybí podpatky, opravdu hezký outfit k ohništi. Suchý záchod není problém, uvaří si v kotlíku, uvidíme, jak nadšené budou i další dny.

Předpremiéra jako vždy proběhla v neděli od 20h na Proma SHOW, premiéru můžete vidět na TV Prima vždy v pondělí od 20.15. Potom jako vždy jsou díly k dispozici zdarma v archivu TV Prima.

Zdroj: TV Prima, FB Prima, iPrima, Extra.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu VI

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Valamin
Reagovat

Začíná mě to bavit čím dál tí víc.
U Františka to řídí maminka se sestrou, verze Jirka Čoček 2.0., avšak tady je to nudnější, na Jirku a jeho apokalypsu nikdo nemá a mít nebude, nikdy. Františkovi se líbí Lucka, tak to má smůlu, maminka hledá takovou, která chce a umí vařit. Vaření je základ a pokud žena nevaří, je vztah odkázán k záhubě, to není můj výmysl, to je rodinné zaklínadlo, které se táhne rajonem farmářovy působnosti, kdo mu nepodlehne, ten do rodiny nepatří. Mmainka už si to pohlídá. Někdy mám pocit, že když to s námi někdo myslí dobře a chce nám zprostředkovat jen to dobré, je to vlastně to nejhorší, co nám může způsobit. Ne/chci na nikoho ukazovat, Franto! ;)
Josef se předvedl perfektně vypíglovanou farmou a Valerie zase předvedla svou dominantnější stránku, což je trochu znepokojivé a rozhodně nebezpečné.
Andrea není vyloženě nadšená z nikoho, takže nemá ani důvod nic přichystat k pohoštění, proč taky? Kdyby se opravdu, ale opravdicky opravdu, na někoho z nich těšila, dovede to aspoň ke koupeným sušenkám. Pevel nepřekvapil a nastartoval motor trapnohumoru hned první větou, tím si Andreu určitě získá, lišák. Krása střídá nádheru.
Pavel je snad ten největší tragéd této řady. Nechávat si panenku po bývalé a pak o ní ještě pět ódy a nevyžádané žalmy, to může jen sebestředný bolestín. Která ho víc polituje? Která zapře samu sebe a splyne s jeho farmou?
A nakonec Zdeněk, kterého neřeším, protože Zdeněk taky nic neřeší. Má na háku všechny dámy, ale umí v tom chodit. Proč se nezviditelnit, týpí za to stojí, dámy mu za to nestojí, je to jenom hra.

2
Patrik
Reagovat

@Valamin: Naprosto výstižné :)

Reagovat

@Valamin: Nechceš zhodnotit i včerejší/dnešní díl? Ušetříš mi práci :D

Viděla jsem včera, zveřejním nový článek až zítra, nestíhám. Zdeněk vyexpedoval mamču Bohdanu domů a povolává Katarínu na výpomoc, asi nová vztahová koučka. Fakt už neví, co by vymysleli, aby ta peroxidová Jezinka byla v každé řadě. V sedmičce zaskočí za moderátorku :-(

Přidat komentář